Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πώς ήταν το βράδυ σας με τις κοιλίτσες/με τα μωρά?

Καλύτερα ήταν χτες. Αυτό που τον ηρεμεί εντελώς είναι το στήθος (δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανακουφίζεται το καημένο μόνο και μόνο να πιπιλάει, τρώει-δεν τρώει, είναι και το δέρμα μου άρεγε ή οι χτύποι της καρδιάς? δεν ξέρω, πάντςω το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!). Επίσης όταν του δίνω μπουκάλι (προσπαθώ πλέον να το περιορίσω σε ένα γεύμα μέσα στη νύχτα) ξεραίνεται πραγματικά και για αρκετή ώρα (παράδειγμα, χτες τη νύχτα από τις 3.30 μέχρι τις 7 παρα!) και, τελος, νανουρίζεται με τον απορροφητήρα! Ναι, ναι, το δοκίμασα με μεγάλη επιτυχία! Το κακό είναι ότι όταν αυτό που τον ενοχλέι είναι πονάκια, μόνο το να τον βάλω στο στήθος έχει αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι προχτές το βράδυ που δεν ηρεμούσε με τίποτα και τον είχα στο στήθος για 2-3 ώρες :shock:, μου κατέβασε επιτέλους το γάλα που είχα ψιλοαπογοητευτεί...ελπίζω να συνεχιστεί και να τα καταφέρω με το θηλασμό!

Ολοκληρωσα 37η και μου φυγε το αγχος της θερμοκοιτιδας! Αντε να δουμε τωρα αυριο εχω γιατρο!

Καλα να περασετε σημερα εμεις φευγουμε για ποδηλαταδα

στην παραλια (τα παιδια δηλαδη εγω θα αγκομαχαω σε καθε βημα!);)

Ενηλικιώθηκε το ζουζούνι σου, δηλαδή:tongue:! Όπου να'ναι σου'ρχεται μωρέ και θα σε ελευθερώσει. Καλή υπομονή, λίγο ακόμα. Μπορεί να σε ανακουφίσουν και τα νέα του γιατρού αύριο. Όσο για τη μέρα σας, ζηλεύω λίγο! Τι ωραία που θα περάσετε με τα παιδάκια σου! Κι αυτά θα το ευχαριστηθούν!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

μολις φαγαμε,πλυναμε πιπι αλλαξαμε και ξεραθηκαμε!

οποτε ας πω ενα καλημερα.,

skontouflaki οντως το στηθος τα ηρεμει( αρκει να μην βαλεις την δικια μου την ωρα που πειναει...;))

οταν θηλαζουμε και πλεον δεν θελει αλλο βγαζει θηλη απο το στομα σηκωνει κεφαλι ακουμπαει στο στηθος το παιρνει και αγκαλια και καληνυχτα σας!

πιπιλα δεν την αφηνω να το κανει γιατι καηκαμε...παντως η δικια μου ειναι απο τα παιδια που την πιπιλα θα την ηθελε ειμαι σιγουρη...

πως πατε οι υπολοιπες εγκυουλες και μη πλεον?

(κοριτσια ακομα με τραβαει ενα ραμα απο κατω...καλα να παθω..δεν ηθελα σεξ..νατα τωρα..:D)

aCtzp3.png

Καλημεραααα!!!!

skountoufla και mummytobe οντως ο θηλασμος θελει πολυυυυυυυυ υπομονη....:rolleyes: κουραγιο!!!!!

mummytobe και υπολοιπες με φ.τ. τωρα που ειπες για τα ραμματα απο κατω, ηθελα να σας ρωτησω, μετα τον τοκετο πονουσατε πολυ??

γιατι αρχισαν φιλες κ γνωστες να με φοβεριζουν οτι μην νομιζεις οτι με τον φ.τ. θα εισαι καλυτερα.. πονας παρα πολυ απο κατω,δεν μπορεις να κατσεις για μερες,δεν μπορεις να περπατησεις,πονας στην τουαλετα κ αλλα τετοια ωραια!!:rolleyes:

Πονουσατε λοιπον πολυ??χρειαστηκατε και παυσιπονα για τον πονο??

οταν θηλαζουμε και πλεον δεν θελει αλλο βγαζει θηλη απο το στομα σηκωνει κεφαλι ακουμπαει στο στηθος το παιρνει και αγκαλια και καληνυχτα σας!

Αχ, τι άλλο θες!!!!!!!!!!!:P:p:p

Συμφωνώ με το στήθος να μη γίνει πιπίλα και μου ψιλοξέφυγε προχτές:rolleyes: (αυτά κάνει το άγχος..εσύ δεν μου είχες πει για την κοπέλα που το είχε βάλει 30 φορές στο στήθος μέσα σε ένα 24ωρο και σου έλεγα με ύφος "αν είναι δυνατόν!"), αλλά ευτυχώς χαλάλι για το αποτέλεσμα που σου είπα με το γάλα...

(το σεξ με το ράμμα που κολλάει????)

ΕΝΤΙΤ: Χριστιάνα, εγώ τα ράμματα (που το σχίσιμο ήταν μεγάλος φόβος μου) ούτε που τα καταλαβαίνω. Δεν χρειάστηκε να "επέμβει" η γιατρός, λιγάκι το μωρό όπως έβγαινε μου έκανε κάτι, γι' αυτό και τα ράμματα ήταν λίγα. Πήρα από ένα παναντόλ την τρίτη, τέταρτη και πέμπτη μέρα, πιο πολύ για να αποφύγω την οποιαδήποτε ενόχληση. Αλλά εμένα ο μπεμπούλης μου ήταν και κούτσικος..., γι' αυτό δεν μου έκανε πολλή ...ζημιά!

Το σουτιέν του ΛΙΝΤΛ με βόλεψε, να πω την αλήθεια (για τα λεφτά του έιναι καλά, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο ακριβό-καλό, ποιοτικά, τα 2-3 που έχω πάρει έιναι τέτοιου τύπου, αλλά γενικά φοράω κάτι σφιχτά μπουστάκια που με έχουν βολέψει).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!

skountoufla και mummytobe οντως ο θηλασμος θελει πολυυυυυυυυ υπομονη....:rolleyes: κουραγιο!!!!!

mummytobe και υπολοιπες με φ.τ. τωρα που ειπες για τα ραμματα απο κατω, ηθελα να σας ρωτησω, μετα τον τοκετο πονουσατε πολυ??

γιατι αρχισαν φιλες κ γνωστες να με φοβεριζουν οτι μην νομιζεις οτι με τον φ.τ. θα εισαι καλυτερα.. πονας παρα πολυ απο κατω,δεν μπορεις να κατσεις για μερες,δεν μπορεις να περπατησεις,πονας στην τουαλετα κ αλλα τετοια ωραια!!:rolleyes:

Πονουσατε λοιπον πολυ??χρειαστηκατε και παυσιπονα για τον πονο??

εμενα ενα συγκεκριμενο με ποναει...δυσκολευομαι λιγο ακομα να κατσω ναι..καποιες στιγμες τραβαει αρκετα.

στην τουαλετα οχι δεν πονουσα...λιγο τσουξιμο τις 2 τπρωτες μερες απο τον καθετηρα.

παυσιπονακια επαιρνα αλλα οχι πια επειδη υπεφερα..ομως για να ειμαι λιγο πιο λειτουργικη...

παντως οταν ειχα την μικρη στα νεογνα με τις σκαλες στο τελος αρχισα να ανεβαινω στο. επανω οροφο που την ειχαν

aCtzp3.png

(το σεξ με το ράμμα που κολλάει????)

κολλαει στο οτι ουτε χαμστερ δεν περνουσε που λεγαμε?:D

καλα βασικα βλακειες πρεπει να λεω αλλα ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε..

εγω με τον θηλασμο αγχωθηκα πολυ!

αλλα σπιτι τωρα εχω ηρεμησει και νομιζω θα παμε καλυτερα...

την ειχα και 2 μερες στην λαμπα...επαθε και την αφυδατωση..την πλακωσαμε στο ξενο που να κατεβει γαλα...

παντως τωρα που το θυμηθηκα....

το ποση στηριξη ειχα απο τις μαιες στο Αλεξανδρας δεν λεγεται!

ειχαν γινει οι ψυχολογοι μου...ακουγαν μωρο να κλαιει και ερχοντουσαν να δουν αν ειναι το δικο μου και μηπως θελω βοηθεια να την βαλω στο στηθος!

τις τελευταιες μερες στην πτερυγα ημασταν 3 κοπελες...εγω σε μονοκλινο ο αντρας μου κοιμοταν μαζι μας...και ειχαμε γινει εκει μια παρεα!

aCtzp3.png

Καλύτερα ήταν χτες. Αυτό που τον ηρεμεί εντελώς είναι το στήθος (δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανακουφίζεται το καημένο μόνο και μόνο να πιπιλάει, τρώει-δεν τρώει, είναι και το δέρμα μου άρεγε ή οι χτύποι της καρδιάς? δεν ξέρω, πάντςω το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!).

Όλα μαζί πρέπει να είναι, το δέρμα, η μυρωδιά, οι χτύποι... και η πιπίλα βεβαίως βεβαίως! :D

κολλαει στο οτι ουτε χαμστερ δεν περνουσε που λεγαμε?:D

καλα βασικα βλακειες πρεπει να λεω αλλα ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε..

εγω με τον θηλασμο αγχωθηκα πολυ!

αλλα σπιτι τωρα εχω ηρεμησει και νομιζω θα παμε καλυτερα...

την ειχα και 2 μερες στην λαμπα...επαθε και την αφυδατωση..την πλακωσαμε στο ξενο που να κατεβει γαλα...

παντως τωρα που το θυμηθηκα....

το ποση στηριξη ειχα απο τις μαιες στο Αλεξανδρας δεν λεγεται!

ειχαν γινει οι ψυχολογοι μου...ακουγαν μωρο να κλαιει και ερχοντουσαν να δουν αν ειναι το δικο μου και μηπως θελω βοηθεια να την βαλω στο στηθος!

τις τελευταιες μερες στην πτερυγα ημασταν 3 κοπελες...εγω σε μονοκλινο ο αντρας μου κοιμοταν μαζι μας...και ειχαμε γινει εκει μια παρεα!

Α, τώρα κατάλαβα!;)

Μπράβο πάντως που πέτυχες τέτοια περίπτωση με τις μαίες. Είναι ανακούφιση τέτοια βοήθεια.

Όσο για το άγχος σου, το καταλαβαίνω (σίγουρα θα βελτιωθείς, στην ηρεμία του σπιτιού σου). Κι εγώ το ίδιο άγχος έχω αλλά τι να κάνουμε? Αφού κάναμε κάθε μέρα εξέταση για τον ίκτερο και ανέβαινε και αφού το ξένο βοηθάει, μαγκιές θα κάνω? Δεν μπορώ, δεν έχω το θάρρος, φοβάμαι.Εγώ ακόμα δίνω, τουλάχιστον μέχρι και αύριο που έχουμε πάλι εξέταση και από αύριο βλέπουμε. Έξι ημερών είναι μωρε!!!!Τι ανεπανόρθωτο να έχει προλάβει να γίνει:tongue::tongue::tongue:?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα εκανε ικτερο σκουντουφλα κ της δικιας μου της δινανε ξενο γαλα, αλλα μετα στο σπτι σε 4-5 μερες της το εκοψα κ την θηλαζα αποκλειστικα.

θελει υπομονη...

Καλημερα κοριτσια!hippo να σου ζηση η μπουμπου σου,να την δεις οπως επιθυμεις!

Κοριτσια εσεις που γεννησατε δεν μας είπατε πως ήταν το κλίμα στο νοσοκομείο/μαιευτήριο?οι μαίες ήταν πρόθυμες να σας δείξουν τα βασικα??σας εδειξαν να το κανετε μπανιο και να περιποιηστε τον αφαλό?να κόβετε τα νυχακια????? ((Κατακλυσμός ερωτήσεων)):D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ααα επίσης πήρα τον γιατρό τηλεφωνω και μου είπε να κοψω το αλατι,να κανω καλλιέργεια ούρων,να κοψω το ασβεστιο για μια εβδομάδα και να πάρω μαγνησιο 3 φορες την μέρα.είναι καλό είπε που το πρωί ξεπριζονται..και για τους πόνους στην μέση και μπροστά που εχω τραβηγματα ότι μάλλον είναι συσπασεις και θα με βοηθήσει το μαγνησιο..!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Mακαρι να βοηθησουν ολα αυτα λοιπον Νικακι!Και το μαγνησιο βοηθαει στις συσπασεις. εγω την πρωτη φορα επαιρνα ενα τη μερα, σε αυτη την εγκυμοσυνη παιρνω γιουτοπαρ, το ειπα στο γιατρο οτι θελω κατι πιο δυνατο απο μαγνησιο για να ειμαι σιγουρη. παρολαυτα ακομα εχω συσπασεις μεσα στη μερα, αλλα δεν ξεκουραζομαι κιολας καθολου.

παω να σιδερωσω κοριτσια,με περιμενει ενα ΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στις φρεσκομανούλες τα πάτε μια χαρά...

Χριστιάνα εγώ που γέννησα πολύ απότομα και είχα κατασκιστεί από κάτω μέχρι και έντερο είχε βγει από τα ράμματα είχα ενόχληση μόνο τις 2 πρώτες μέρες και όταν πήγαινα να καθίσω, από περπάτημα κτλ ήμουν τέλεια δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά ούτε που το καταλάβαινα ότι είχα τόσα ράμματα.

Εμείς σπίτι μας σήμερα έχουμε μπάρμπεκιου

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...