Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σκα¨μπιμ κ εγω νιωθω το μικρο πολυ χαμηλα, στην λεκανη μου..

Εσύ ελπίζω να ξεκουράζεσαι, ε? :rolleyes:

δεν μπορω να πω πως ξεχειλισα απο συναισθηματα εκεινη την στιγμη..νομιζω οτι γενικα οι ορμονες μου λιγο φλερταρουν με ηπια καταθλιψη αλλα το παλευω ...

ωστοσο οταν την κοιταω...οταν την αγκαλιαζω την μυριζω νιωθω οτι τωρα εμαθα να αγαπαω!

Αυτό μου το είπε και η κολλητή μου που έχει δυο παιδάκια, μου λέει κοίτα, μη φανταστείς ότι από την πρώτη στιγμή τρελλαίνεσαι κιόλας από την αγάπη, σιγά σιγά έρχονται τα συναισθήματα...

Γενικώς όταν σε κυριεύει ο αρνητισμός ζήτα βοήθεια και χάιδεψε τον εαυτό σου, κι εσύ χρειάζεσαι φροντίδα τώρα που είσαι σε μεταβατικό στάδιο! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναντια πολύ συγκινητική η εξιστόρηση σου! Να σας ζήσει κ πάλι!

Κορίτσια άρχισα να αγχώνομαι τωρα που πλησιάζει ο καιρός... μέχρι τώρα, ακόμη κ τώρα δηλαδή ασχολούμαι με το θέμα των σύσπασεων κ είμαι ξάπλα,αλλά σε λίγο μπαίνω στον μήνα μου κ θα είναι ασφαλές να γεννήσω πια κ λογικά θα γίνει κ γρήγορα... φοβάμαι λίγο...

Εσύ ελπίζω να ξεκουράζεσαι, ε? :rolleyes:

οσο για αυτο τι να σου πω...:rolleyes::rolleyes::?

καπου διαβαζα χθες σε αρθρο γιατρου, οτι οι γυναικες που κανουν πολλες δουλειες,που γυμναζονται κ γενικα στεκονται πολλες ωρες ορθιες, εχουν συνηθως ευκολους τοκετους!

Εγω ειμαι μια απο αυτες!

Και ΕΛΠΙΖΩ να ισχυει αυτο που λεει ο γιατρος!!:cool: τουλαχιστον ολη αυτη η κουραση, να μου βγει σε καλο!!;)

Εντομεταξυ χθες που ξυπνησα ειχα γαλα ξεραμενο στο μπλουζακι μου.

Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα που το ειδα , γιατι θυμηθηκα που ειχε κ η ΓΙΩΤΑ πριν την εισαγωγη και της ειπανε οτι προετοιμαζοταν το σωμα για τον τοκετο..:?:rolleyes:

Εντομεταξυ χθες που ξυπνησα ειχα γαλα ξεραμενο στο μπλουζακι μου.

Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα που το ειδα , γιατι θυμηθηκα που ειχε κ η ΓΙΩΤΑ πριν την εισαγωγη και της ειπανε οτι προετοιμαζοταν το σωμα για τον τοκετο..:?:rolleyes:

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απόλυτο! Εγώ να φανταστείς κ στην κλινικη έβγαλα γάλα κ ο γιατρός είπε οτι ήταν φυσιολογικό πρωτογαλα,αφού δεν είχα σύσπασεις... στον 7ο κ στον 8ο ειναι νορμάλ... δε σημαίνει προωρο τοκετό

Διαφημίσεις

Ανωδυνεσ ομως συσπασεις κι ας περνούσαν και το 100... Και ναι αυτή τη φορά γεννησα με κανονικούς πόνους και τσιρίδες όπως έβλεπα στην τηλεόραση...

Mαράκι να σου ζήσει! Δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα προσωπικά! Χαρά στο κουράγιο σου με τους πόνους! Μα πώς γίνεται να είχες ανώδυνες συσπάσεις και το μηχάνημα έδειχνε 100:shock::shock::shock:?Θα τρελαθώ!

Μόνο μην ακούσω τίποτα για παχύ τράχηλο ξανά! :tongue::tongue:

Αννιώ να σου ζήσει! Αλλά μην τα λες αυτά για τον τράχηλο! Πίστεψέ με, είναι ταλαιπωρία τη μέρα της γέννας, αλλά μεγάλη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Εγώ θα σου ευχηθώ να'ναι παντα παχιός-παχιός!!!

... μα ήταν κουβέντα αυτή τώρα εκείνη την ώρα?

Άσε με, άσε με! Ένα σου λέω: αν δεν ήταν δεμένα με ιμάντες τα πόδια μου στην καρέκλα (καλε, τι ανατριχιαστικό κι αυτό! σ' όλες το κανουνε ή σε μένα έτυχε μόνο:confused:?) θα της έριχνα καμία κλωτσιά!!!! Κι αυτή σιγά τι έκανε? Οι δυο κοπέλες-μαίες κι εγώ κάναμε όλη τη δουλειά! Sky, είναι απίστευτη η αίσθηση του "ανάλαφρου" που έχεις από τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό, που έχει φύγει αυτό το ...βάρος! Εγώ ένιωθα 20 κιλά ελαφρύτερη (μην πώ όμως ότι προς το παρόν έχω χάσει μόνο τα κιλά του μωρού+2:(:evil::(:evil:).

μανουλες,τελικα τι κανατε με την ενεση της βιταμινης Κ και το κολυριο που βαζουνε στα ματακια του μωρου?το επιτρεψατε?

Αν είναι αυτό το "κονάκιον" ναι, το είδα στο βιβλιάριο του παιδιού. Το κολλύριο δεν θυμάμαι ποιο είναι, αλλά επειδή ο μπέμπης είχε πολλή τσιμπλίτσα ο καημένος, τον αρχίσανε συστηματικά με κολλύριο από τη δεύτερη μέρα και τον συνεχίζω μέχρι σήμερα. Επίσης, ούτε που πρόσεξα πόση ώρα μετά κόψανε τον λώρο και αν παλλόταν ακόμα κλπ κλπ:(

Γεια σας κοριτσακια μου,σας γραφω απο το νοσοκομειο!Τα καταφεραμε!!!

Μπράβο βρε κορίτσι! Να σου ζήσει!!!! Και όμορφη μέρα γενεθλίων και γιορτής (και πανέμορφο όνομα!)

Μπραβο βρε ΧΙΠΟ!!!

Έλα, Χριστιανάκι, και στα δικά σου;)!

(ασχετα αν τωρα κοντευουμε να καταργησουμε τον θηλασμο:cry:)

Εμένα με το ξυλαράκι μου έσπασε τα νερά (πού το ήξερες ότι έτσι σπάνε?), αλλά παιδιά να σας πω κάτι? Το μωράκι μου, που το κεφαλάκι του ήταν πάρα πολύ χαμηλά εξ αρχής, έχει μια πληγίτσα στο κεφαλάκι του (ο νοών νοείτω, τι εννοώ...)

Νάντια, στα λέω γιατί νομίζω ότι είμαστε στην ίδια φάση : είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απογοητευτούμε, ο οργανισμός μας θέλει λίγο χρόνο ακόμα, δεν έχουμε όλες οι γυναίκες πολύ γάλα από την αρχή, εγώ σχεδόν τζίφος κι όμως σιγά σιγά όλο και κάτι βρίσκει το μωρό και πίνει και θέλω να πιστεύω ότι θα αυξηθεί η παραγωγή. Βάζε την στο στήθος, συνέχεια, να τραβάει. Εγώ είμαι αισιόδοξη:)

Εντομεταξυ χθες που ξυπνησα ειχα γαλα ξεραμενο στο μπλουζακι μου. Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα που το ειδα , γιατι θυμηθηκα που ειχε κ η ΓΙΩΤΑ πριν την εισαγωγη και της ειπανε οτι προετοιμαζοταν το σωμα για τον τοκετο..:?:rolleyes:

Να μη στενοχωριέσαι, διάβασε παραπάνω, καλύτερα να έχεις έτοιμο το γαλατάκι σου!

Οι υπόλοιπες κρατάτε γερά!!! Σας περιμένουμε στην απέναντι όχθη, να αρχίσουμε τις απορίες περί θηλασμού, ύπονου, κλάματος και ...βραδινών πονακίων...(το πρώτο μου ξενύχτι χτες!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ ένιωθα 20 κιλά ελαφρύτερη (μην πώ όμως ότι προς το παρόν έχω χάσει μόνο τα κιλά του μωρού+2:(:evil::(:evil:).

Πολύ καλά έχεις χάσει, μην ξαναζυγιστείς πριν το 10ήμερο (μη σου πω πριν σαραντίσετε). Φυσικά εσύ που είσαι θηλάζουσα δεν μπορείς να κάνεις υπερβολές στη διατροφή, απλώς να επιδιώξεις αυτή την περιβόητη "ισορροπία" για να μην παίρνεις πολλές έξτρα θερμίδες. Διαφορετικά έχει υγρό ακόμα ν' αποβάλει το σώμα σου... ουυυυυυυυυυυυυ! [για το πραγματικό λίπος σκάμε αργότερα, όταν θα έχει "δέσει" το μωρό κι έχει πάρει βάρος, σε κάνα δίμηνο δηλαδή!]

Σας περιμένουμε στην απέναντι όχθη, να αρχίσουμε τις απορίες περί θηλασμού, ύπονου, κλάματος και ...βραδινών πονακίων...(το πρώτο μου ξενύχτι χτες!)

Πες μας λίγο όταν θα έχεις χρόνο... πόσες ώρες σας ξενύχτισε και πώς τον ηρέμησες?

Νάντια μπράβο σας όλα καλά πήγαν κοπέλα μου και πάει και η περιπέτειά σας τώρα πέρασε εύχομαι από εδώ και πέρα ηρεμία και μη πέφτεις όσο μπορείς μπαίνε εδώ να σου λέμε τα χαζά μας να ηρεμείς και να χαλαρώνεις...

Όσο για τον θηλασμό τίποτα δεν χάθηκε ακόμα απλά θα πρέπει να κοπιάσεις παραπάνω τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Νάντια μπράβο σας όλα καλά πήγαν κοπέλα μου και πάει και η περιπέτειά σας τώρα πέρασε εύχομαι από εδώ και πέρα ηρεμία και μη πέφτεις όσο μπορείς μπαίνε εδώ να σου λέμε τα χαζά μας να ηρεμείς και να χαλαρώνεις...

Όσο για τον θηλασμό τίποτα δεν χάθηκε ακόμα απλά θα πρέπει να κοπιάσεις παραπάνω τώρα.

αχ βρε Ξανθη...εχω γαλα!ηρθε η μαια και μου πιεσε το στηθος και το γαλα πεταχτηκε και πιτσιλουσε!

η μικρη δεν εχει υπομονη...ενω ξερει να το πιασει ξερει να ρουφηξει, με το που βλεπει πως πρεπει να προσπαθησει για να φαει κλαιει σπαρακτικα!

στο μαιευτηριο βραχνιασε απο το κλαμα...με το που νιωθει το στηθος την πιανει παραπονο!

και σαν δεν φτανει ολο αυτο....τρωει παρα πολυ....μα παρα πολυ!

την εβαλα πριν ενα τεταρτο με το ζορι στο στηθος...κατι ρουφηξε...ειχα αντλησει 40ml...και εκλαιγε γιατι πεινουςε και εφαγε και 40 ml ξενο....μα που να το προλαβω να ταισω?

aCtzp3.png

Επειδή το μπιμπερό είναι η εύκολη λύση για αυτό αντιδράει έτσι.Πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή δηλαδή κάθε φορά να την αφήνεις λίγο παραπάνω στο στήθος και να κόβεις λίγο λίγο την ποσότητα στο μπιμπερό μπορεί να σου πάρει και εβδομάδα αυτό που λέω δεν θα γίνει από την μια στιγμή στην άλλη.Δεν λέω ότι είναι εύκολο απλά πως πρέπει να δράσεις.Και να θυμάσαι υπομονή και επιμονή και είμαστε εδώ ότι χρειαστείς

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

HIPPO να σας ζήσει η μπεμπούλα σας, πάντα γερή κι ευτυχισμένη!! :D:D:D

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ έχω φέις, πώς λέγεται το γκρουπ;

ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑ, να φανταστείς η μαμά μου ήταν ακριβώς το αντίθετο, το πρώτο παιδί το είχε χάσει και μετά στα επόμενα της έκαναν περίδεση (καλά το λέω;) στον τράχηλο για να μας κρατήσει!!! Εγώ το άκρως αντίθετο! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ναντια πολυ ωραια η ιστορια σου ταλαιπωρηθηκες

δεν ηταν ευκολος ο τοκετος σου αλλα εχεις τωρα το νεραιδακι σου!

Με το θηλασμο θελει υπομονη και επιμονη δυστυχως "εμαθε" κιολας

η δικια σου στο μπιμπερο. Παντως θελει συνεχεια στηθος για να παρειτο "μηνυμα"

ο οργανισμος να αυξανει την παραγωγη. Αυτο ετσι κι αλλιως σε

ολες θα συμβαινει σε τακτα χρονικα διαστηματα μεχρι να "εδραιωθει"

που λεμε ο θηλασμος.......

Οτι θες ρωτα μας ;)

Χριστιανα αυτο με τις πολλες δουλειες και τον ευκολο τοκετο

σε μενα δεν ισχυε σσορρυ. Νομιζω οτι τον πρωτευοντα ρολο

τον παιζει η λεκανη 'η εχεις ανοιχτη λεκανη ή δεν εχεις!

Skountoufla κι εσυ καλη επανοδο!Ναι ετσι δενουν ολες τις γυναικες

με ιμαντες!!!!Ειναι φρικη εκεινη την ωρα αυτο.....υπομονη με τα ξενυχτια!

Αχ αυτο το ξαλαφρωμα να νιωσω παναγια μου θελω!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα!

Ενα ακομα δυσκολο βραδυ περασε......

Ολοκληρωσα 37η και μου φυγε το αγχος της θερμοκοιτιδας!!!!

Αντε να δουμε τωρα αυριο εχω γιατρο!

Καλα να περασετε σημερα εμεις φευγουμε για ποδηλαταδα

στην παραλια (τα παιδια δηλαδη εγω θα αγκομαχαω σε καθε βημα!);)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ έχω φέις, πώς λέγεται το γκρουπ;

To group είναι μυστική ομάδα, μάλλον πρέπει να σε προσθέσει η Ξανθή, θα πρέπει να της στείλεις το όνομα με το οποίο είσαι γραμμένη στο facebook...

Καλα να περασετε σημερα εμεις φευγουμε για ποδηλαταδα

στην παραλια (τα παιδια δηλαδη εγω θα αγκομαχαω σε καθε βημα!);)

Ωχ! Καλό τρέξιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...