Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια δεν ξέρω λεπτομέρειες της έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά λόγω ονομαστικής εορτής από το φεις και ευχόμουν ένα επιτυχημένο vbac και μου απάντησε σήμερα κάποια στιγμή ότι ευχαριστεί και τελικά τα κατάφερε ηρθε η μπουμπου τους και η μαμά κατάφερε το vbac!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evri79 (Εύη) ????? - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Mariapap82 (Μαρία) Ιασώ - ΠΗΤ 28/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Skybeam Mητέρα - ΠΗΤ 02/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

:tongue:

thank u!!!!

Δηλαδη σκαι εσυ στις 15 μαιου δεν θα εχεις κλεισει την 38η ακομα ε?

Ευη κι εγω ετσι σκεφτομαι θελω να γεννησω εδω και τωρα

να ξεφορτωθω αυτη την κοιλια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Όχι, θα είμαι 37w3d (αλλά έχουμε και θεματάκι με τον πλακούντα που το πηγαίνει προς ΙΙΙ, αν δεν είναι ήδη).

α εχεις κι αυτο ε?δεν το θυμομουν.....

καλα εσυ ξανθη εισαι τερας υπομονης!Εγω δεν αντεχω

κι εχω συμφιλιωθει παρα πολυ με την ιδεα της καισαρικης

αφου την εχω περασει ενα τηλ να μου κανει ο γιατρος

εχω φυγει σφαιρα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι έχω υπομονή αλλά εύχομαι να βοηθήσει και λίγο ο μικρός οι συνθήκες...αλλιώς και εγώ το έχω στο μυαλό μου δεν το αποκλείω αλλά εμένα αν με πάρει τηλέφωνο θα της πω καλά κάτσε έχουμε περιθώριο ακόμα ακόμα και αν είμαι 40+ χαχα είπαμε είμαι θαρραλέα τι παίζουμε;;;χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου,σας γραφω απο το νοσοκομειο!Τα καταφεραμε!!!!μετα την ανασταση στις 1 η ωρα ξεκινησαν οι πονοι,στις 5 πηγαμε νοσοκομειο και στις 11 γεννηθηκε η μπεμπα μας 3330. Βεβαια η μπεμπουλα θα χανει ενα δωρο μιας και θα εχει γιορτη και γενελια μαζι αφου θα τη λενε Ειρηνη. Καλη συνεχεια λοιπον στην παρεα μας και να ειστε ολες μετα στη γεννα σας τοσο ευχισμενες οσο εγω!!!!

YBNUp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου,σας γραφω απο το νοσοκομειο!Τα καταφεραμε!!!!μετα την ανασταση στις 1 η ωρα ξεκινησαν οι πονοι,στις 5 πηγαμε νοσοκομειο και στις 11 γεννηθηκε η μπεμπα μας 3330. Βεβαια η μπεμπουλα θα χανει ενα δωρο μιας και θα εχει γιορτη και γενελια μαζι αφου θα τη λενε Ειρηνη. Καλη συνεχεια λοιπον στην παρεα μας και να ειστε ολες μετα στη γεννα σας τοσο ευχισμενες οσο εγω!!!!

μπραβο βρε κοριτσι!Σου ηρθε η Ανασταση κανονικα!!!!:tongue:

Να τη χαιρεστε και καλη επανοδο στο σπιτι σας!

Nα σας ζήσει! :D :D

Να σας διορθώσω και στο πινακάκι μας.

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε ΧΙΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρηκα,,συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να την χαιρεσαι την μικρουλα σου παντα!!!

Και οσο για το δωρο τι να κανουμε?

Και εγω αυτες τις μερες ακουγα αλλες μανουλες για τα δωρα που πηρανε για το πασχα! και εμενα η δικια μου "χανει" δωρα λοιπον, μιας και αυτες τις μερες παιρνει ενα δωρο κ για πασχα,κ για γιορτη κ για γενεθλια.. τι να κανουμε, δεν πειραζει!!

ΜΑΡΙΑΘ και ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑ!!

Διαβασα και τις δικες σας εμπειριες!Μοναδικες,οπως ολες αλλωστε!!

Εγω ξερω οτι θα πονεσω πολυ,παρα πολυ, μιας και ειμαι κ φοβιτσιαρα, απλα με αγχωνει αυτο που λεγατε..μπας και απο τον πονο δεν μπορω να συνεργαστω, μπας κ κλαιω σαν μικρο παιδι, μπας κ χασω την ψυχραιμια μου..:rolleyes:

Σκα¨μπιμ κ εγω νιωθω το μικρο πολυ χαμηλα, στην λεκανη μου..

ΝΙΚΑΚΙ και εγω οταν αλλαζω μηνα εχω τους πονους που λες,μην σε αγχωνει.

ΜΙΛΚΥ και εγω φοβαμαι,δεν εισαι μονη..:rolleyes:

ΑΝΝΥμου να σου ζησει και εσενα κοπελα μου!!εσυ εχεις φεις να μπεις κ στο γκρουπ εκει που εχουμε?

επιστρεψαμε σπιτι με το πρωτομαγιατικο λουλουδακι μου!

εχω χαθει λιγο για το ποια κοριτσια γεννησαν!βοηθηστεεεεε!

λοιπον....

τι να πρωτοπω?για την ιστορια τοκετου ή για το μετα δράμα που εζησα?

Μεγ.Τριτη πρωι παω γιατρο αν θυμαστε για,ελεγχο και nst...

φυγε μου λεει...διαστολη 0 και ελα αυριο για nst...

ωστοσο μια δυο ωρες μετα αρχιζουν πονοι ανα μισαωρο οπου κατα τις 12.30 το μεσημερι εχουν παει ανα 5λεπτο...

2 ειμαι ηδη μαιευτηριο...με ελεγχει...διαστολη 1!

μου λεει κατι χαζοξεκιναει κανε εισαγωγη γιατι δεν εχει νοημα να φυγεις και να ερθεις αργοτερα...

παω για κλυσμα..(ξυρισμα ειχα κανει...) Χριστε μου τι αθλιο πραγμα..

ανεβαινω στην αιθουσα ωδινων με συνδεουν με καρδιοτοκογραφο...

συστολη 2 το πολυ και οι συσπασεις πανω απο ενταση 90 ανα 5 λεπτα...οι πονοι ακομα υποφερτοι αν και τοσο υψηλοι γιατι τελικα οντως οι συσπασεις που ειχα τοσο καιρο ηταν περιπου στο 70-80.

Η μαια μου κοντα οπως και οι αλλες που ειχαν εφημερια.

Μου λεει Ναντια θα κανεις επισκληριδιο?θα αργησουμε...μας βλεπω ξημερωματα..νομιζω καντη.

Παιρνει τηλεφωνο ο γιατρος μου και λεει σπαστε τα νερα...που να φανταστω...δεν ξερω για ποιο λογο ηταν αδυνατον να μου τα σπασουν με εκεινο το μικρο ξυλαρακι..και μου τα εσπασε η μαια μου με το χερι...:shock:

δεν θα μπω σε αλλες λεπτομερειες σε αυτο το κομματι καλυτερα...

οι πονοι αλλαζουν....γινονται πιο κατω και πιο εντονοι...διαφορετικοι ιδιας μεν εντασης αλλα αλλιωτικοι...εχω ηδη αρχισει να κουραζομαι...ειναι περιπου 7 το απογευμα και νιωθω να εξαντλουμαι...

απο εκει και περα τα,πραγματα αρχιζουν και πανε ευτυχως γρηγοροτερα απο οσο περιμεναμε...η διαστολη μεγαλωνει με πιο γρηγορους ρυθμους..εγω κανω επισκληριδιο και πλεον δεν ποναω...ερχεται μεσα και ο αντρας μου και,κανουμε πλακιτσα...

αρχιζω παλι να ποναω λιγο..και αλλη επισκληριδιος...( η αναισθησιολογος εξαιρετικη να πω...ελαφροχερα και ευγενεστατη..)

διαστολη τελεια!(10) αρχιζουμε να σπρωχνουμε....

σε καθε τσιμπημα πρεπει να σπρωξω....τελικα οσο περνουσε η ωρα το τσιμπημα γινοταν συσπαση επιπονη και....΄σπρωξε..σπρωξε..

μμμ....το μωρο ναι μεν κεφαλι κατω αλλα λιγο πλαγιαστο...για αυτο ισως και ενω ειχα συσπασεις δεν πιεζε ωστε να κανω διαστολη!(λεω εγω τωρα...)

καθε φορα που σταματουσα να σπρωχνω εβαζα οξυγονο να παιρνει το μωρο μου!

αγχωνομουν πως το ζοριζα...

τελικα...12.10 πρωτομαγια πια...με μεγαλο ζορι πρεπει να πω βγηκε το λεμονακι μου(μου μυριζει λεμονακι το παιδακι μου).Μελαχροινη με πολυ μαλλι!

ολο το Αλεξανδρας για το μαλλι της κορης μου λεει!:D

την βαλαμε στηθος...επιασε αμεσως..(ασχετα αν τωρα κοντευουμε να καταργησουμε τον θηλασμο:cry:) την καλωσορισα της εδωσα ενα φιλι και πηγε για μπανακι...

3250 γρ και 51'εκ. το αγγελουδι μου!

δεν μπορω να πω πως ξεχειλισα απο συναισθηματα εκεινη την στιγμη..νομιζω οτι γενικα οι ορμονες μου λιγο φλερταρουν με ηπια καταθλιψη αλλα το παλευω ...

ωστοσο οταν την κοιταω...οταν την αγκαλιαζω την μυριζω νιωθω οτι τωρα εμαθα να αγαπαω!

το απο εκει και περα σε αλλο ποστ...:P

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...