Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια που ειστε? Που εχετε χαθει?

Δωστε μου λιγη συμπαρασταση για τις αναγουλες μονο εγω εχω μεινει να θελω να τα βγαλω? Τι το θελα χθες να φαω παϊδακια τα φχαριστηθηκα τοσο πολυ αλλα μετα ειχα τοσο χαλια στομαχι υπεφερα πραγματικα ειχα βαλει τα κλαματα απο τα νευρα μου και την εβγαλα το βραδυ με λαπα που ηθελα και αυτον να τον βγαλω.....Οταν τρωω ανακουφιζομαι μετα ομως εχω μια απαισια γευση στο στομα και αρχιζουν και οι σπασμοι του στομαχιου και μου ρχεται εμετος!

Mummytobe ποσο ηταν το μωρο στην αυχενικη? Ο θηλασμος να μην σε αγχωνει καθολου θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα ολες οι γυναικες εχουν γαλα απλως σε καποιες γινεται προπαγανδα και δινεται ελειπης πληροφορηση. Μην ανησυχεις θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα!

Αρχισαν παλι τα γουργουρισματα στην κοιλια λετε να ναι το μωρο???

Αχ αυτα τα παϊδάκια....εχθές είχαμε τραπεζι και εφαγα ψητά και κορίτσια νόμιζα θα εκραγώ!το βραδυ δεν εφαγα τιποτα..αν και νομίζω οτι με πείραξε και το λιγο τζατζικακι...:rolleyes:

Εμένα έφυγαν και οι αηδίες και οι αναγουλες και ολα!

Το μικρο μου στην αυχενικη ηταν 6,2 πόντοι και ακριβώς 12 εβδομαδων!

καλησπέρα κοριτσούδια τι κάνετε?? εμείς κάναμε την αυχενικη μας το πρωί κ όλα καλά!!περιμένουμε και τις αίματος μες στη βδομάδα αλλά μου είπαν να μην ανησυχώ! τώρα ραντεβού στο ιατρείο σε 2 εβδομάδες!!!

mariapap υπομονή!!!αυτή τη γεύση στο στόμα την έχω και εγώ κ όλο με τσίχλες τη βγάζω!!ειδικά αν τρώω γλυκό ακόμα χειρότερα γιαυτό τα χω κόψει! κ για τις αναγούλες που και που με επισκέπτονται και προχτές έκανα τον πρώτο μου εμετό!!:? τώρα με θυμήθηκε κ αυτός!!

κατά τ άλλα πως είστε οι υπόλοιπες?έχουμε αραιώσει ή μου φαίνεται??

ναντια εσένα που σου είπαν μάλλον κορίτσι πόσους παλμούς έχει το μωρό?(για να δω αν ισχύουν αυτά που λένε για πάνω από 150 κορίτσι και το αντίθετο)!

167 είχαμε...αλλα να σου πω κατι?δεν το πολυπιστεύω με τους παλμους...άλλες φορές βγαίνει άλλες οχι....Ασε που βασικά δεν πιστεύω οτι ειναι κορίτσι!:tongue:

Κοριτσια,εσεις που κανατε αυχενικη,δε σας ειπε ο/η ιατρος προβλεψη για φυλλο?Ειχα την αισθηση οτι θα αρχισω να αγοραζω ρουχαλακια μετα την 8-11....σνιφ,σνιφ!

Βασικά δεν μπορει να σου πει με σιγουριά μωρε...μονο στο αγοράκι πιστεύω!το κορίτσι παίζεται.....Ασε που θέλει καλη πόζα....

Εμάς καθόταν απόλυτα προφίλ και ακίνητο!

Μονο δάχτυλο πιπιλαγε!:P

aCtzp3.png

καλησπέρα κοιλουμπιτσες!!:D

εδω ειμαστε και εμεις ..φουσκωνουμε:P..απο ολες τις αποψεις..και σε κιλά και σε κοιλια:tongue:

ευτυχως εμενα οι αναγουλες κοπηκαν αποτομα απο την 12η βδομαδα αλλα η καουρα εκει φυσικα οπως και η μεταλλικη γευση φυσικα...

αντε ανυπομονω να ερθει η επομενη δευτερα να δω σποριδιον!! στην πρωτη κυηση ο γιατρος με εβλεπε καθε 2 βδομαδες λογω αποκολλησης και μετα συσπασεων και τωρα μου κακοφαινονται οι 3 βδομαδες..:tongue:

να δουμε και κανενα φυλο κιολας.....

του γιου μου τα προσοντα τα ειχαμε δει απο την 10η βδομαδα και στην 12 το επιβεβαιωσαμε..

τωρα ειχε τα χερια μπροστα και δεν μας αφησε να δουμε τι ειμαστε!!!!!

ολοι μου λενε για κοριτσι παντως..και η κοιλια ειναι πιο απλωτη η αληθεια ειναι ..αλλα απλωτη μπορει να ειναι επειδη εχει ξεχειλωσει και απο την πρωτη εγκυμοσυνη..χαχαχαχα...αλλά και αφου εχω αγορακι ας κανω και μια κορη!!!!κλασσικα...

Kαλημέρα σε όλες!

Κορίτσια να έρθω κι εγώ? Έχω πητ 2 Ιουνίου αλλά για Μάιο με κόβω, αφήστε που το καφέ του Μαίου δεν κινείται καθόλου... Είμαι στην 9η στο 1ο μπεμπέ, 39 ετών κι έμεινα έγκυος φυσιολογικά, κάτι το ασύλληπτο για μένα γιατί έχω περάσει πολλές περιπέτειες. Το σπόρι το έχουμε δει, καρδιά έχουμε ακούσει και ανυπομονώ για την αυχενική.

Από συμπτώματα απολύτως τίποτα! Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος, έχω μόνο συχνοουρία και τίποτα άλλο. Παίρνω ακόμα utrogestan και κορτιζόνη, και filicine βέβαια, παλεύω να κόψω τελείως το κάπνισμα (το έχω ελαττώσει στα 2-3 αλλά θέλω να το κόψω τελείως). Επόμενος υπέρηχος στις 7 Νοεμβρίου και αυχενική μάλλον στο τέλος του Νοέμβρη!

Kαλημέρα σε όλες!

Κορίτσια να έρθω κι εγώ? Έχω πητ 2 Ιουνίου αλλά για Μάιο με κόβω, αφήστε που το καφέ του Μαίου δεν κινείται καθόλου... Είμαι στην 9η στο 1ο μπεμπέ, 39 ετών κι έμεινα έγκυος φυσιολογικά, κάτι το ασύλληπτο για μένα γιατί έχω περάσει πολλές περιπέτειες. Το σπόρι το έχουμε δει, καρδιά έχουμε ακούσει και ανυπομονώ για την αυχενική.

Από συμπτώματα απολύτως τίποτα! Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος, έχω μόνο συχνοουρία και τίποτα άλλο. Παίρνω ακόμα utrogestan και κορτιζόνη, και filicine βέβαια, παλεύω να κόψω τελείως το κάπνισμα (το έχω ελαττώσει στα 2-3 αλλά θέλω να το κόψω τελείως). Επόμενος υπέρηχος στις 7 Νοεμβρίου και αυχενική μάλλον στο τέλος του Νοέμβρη!

Kαλώς μας ήρθες και εννοείται να κάτσεις...ούτε συζήτηση!

Όλοι οι καλοί χωράμε!Χιιχχιχιχιιχιχχιχιιχι! :D;)

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και με

το καλό η αυχενικούλα!!!!

Να χαίρεσαι που δεν έχεις συμπτώματα κι εγώ

στην κόρη μου δεν είχα τίποτα...μόνο

η κοιλιά από τον πέμπτο και μετά

πρόδιδε ότι είμαι έγκυος και με έκανε

να το καταλαβαίνω κι εμένα! :D:tongue:

Κορτιζόνη γιατί παίρνεις?? :confused: :confused:

Όσο για το κάπνισμα προσπάθησε να το κόψεις..

για καλό του μωρού σου θα είναι! ;) ;)

Το όνομά σου ποιό είναι για να σε βάλω στην λίστα μας?

Και πού γεννάς με το καλό?

Εγώ είμαι η Εύα είμαι 30 κι έχω ήδη μία κόρη 4ων

και περιμένω με το καλό το δεύτερο

αστεράκι μου!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013

My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013

Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013

mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013

Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013

pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013

Evri79(Εύη)....................???-ΠΗΤ 16/05/2013

milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013

Mama nenekas (Βάσω).....Ρέα-ΠΗΤ 26/05/2013

Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013

Skybeam..............................-ΠΗΤ 02/06/2013

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες skybeam! Όσο για το μήνα τι πρόβλημα να υπάρχει; Εξάλλου εσυ ισωσ είναι πιθανότερο να γεννήσεις Μάιο παρά πχ εγώ που εχω ΠΗΤ 8/5... Κάποιες απο μας ίσως γεννησουμε Απρίλιο!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Νίκη σε εχει πιάσει αγωνία, ε; Ας μην έχεις αποκόλληση κι ας πας κάθε μήνα στο γιατρό, δεν πειράζει. Εγώ έχω ραντεβού τη Δευτέρα, νωρίς αυτή τη φορά. Είναι στις 2 βδομάδες απο την αυχενικη, αλλά μετά θα με βάζει κάθε μήνα...και προς το τέλος θα πυκνώνουν πάλι οι επισκέψεις.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημέρα καλημέρα!! τι ωραία μέρα..ότι πρέπει για καφεδάκι και κουτσομπολιό!!:tongue::P εμείς στρώσαμε και χτες και τώρα περιμένουμε το κρυουλάκι, να ανάψουμε και τζακάκι!!:)

skybeam welcome!!όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο!μοιραζόμαστε εμπειρίες!! λοιπόν τελικά εγώ είμαι ο βενιαμίν της παρέας?δεν θυμάμαι..είμαι 26..:tongue:

κ εμάς μας είπαν στην αυχενική πως μπορεί να είναι αγόρι αλλά ήταν μπρούμυτα οπότε μπορεί να ήταν κ ο λώρος!δεν δένω τίποτα ακόμα..σε 2 βδομάδες που έχω γιατρό ίσως να φαίνεται πιο καθαρά! είναι ανάλογα τη στάση του παιδιού σωστά?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και που με βάλατε στη λίστα!

Εύα να χαίρεσαι τη μεγάλη σου και με το καλό το νέο μέλος! Μάλλον για ΜΗΤΕΡΑ με βλέπω να γεννάω. Κορτιζόνη παίρνω για να πέσουν οι αντιδράσεις του οργανισμού και να αποφευχθεί τυχόν αποβολή, να μην θεωρήσει δηλαδή το σώμα μου ξένο σώμα το έμβρυο και το αποβάλει. Η γυναικολόγος μου προσπαθεί να προστατέψει την εγκυμοσύνη μιας και είμαι λιγάκι υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως λόγω πολλών επεμβάσεων στη μήτρα (ινομυώματα).

Καλή εγκυμοσύνη και γερά μωρά σε όλες! Με το καλό να τα φέρουμε στον κόσμο και σε λίγους μήνες να μιλάμε για πάνες, γάλατα, θηλασμούς και τα πρώτα αγκού και χαμόγελα! :)

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι εγινε σημερα βλεπω κινηση στο καφε...

skybeam καλως ηρθες! Μη νομιζεις μαζι θα κανουμε αυχενικη καπου στις 20 Νοεμβριου θα κλεισω ραντεβου κι εγω! Μπορει να δυσκολευτηκες πολυ αλλα πιστεψε με εισαι τυχερη που δεν εχεις συμπτωματα και τωρα μπορεις να το χαρεις οπως θελεις!

Κοριτσια στην αυχενικη ειναι λιγο νωρις για να μαθουμε φυλο. Σιγουρα το αγορι φαινεται πιο νωρις απτο κοριτσι αλλα ειναι τοσο μικρα ακομα που δεν βλεπεις κατι με σιγουρια. Και στα 2 το φυλο μου το ειπε ο γιατρος μου την 15η εβδομαδα. Του Χαρη "το" εχουμε και σε φωτο υπερηχου :P

mummytobe τωρα που το λες μαλλον το τζατζικι με το σκορδο μεστειλε προχθες....

Ειπε καποιος για κιλα? +3,5!!!!

Εφαγα μια ηττα σημερα πηγα στα zara μηπως παρω κανενα παντελονι και μου ειπαν οτι σταματησε να φερνει πλεον για εγκυους!!!!κριμα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ειπε καποιος για κιλα? +3,5!!!!

Εφαγα μια ηττα σημερα πηγα στα zara μηπως παρω κανενα παντελονι και μου ειπαν οτι σταματησε να φερνει πλεον για εγκυους!!!!κριμα....

Kι εγώ + 2 και μόλις μπήκα στον τρίτο... πολύ με ανησυχεί, πιο πολύ για την ψυχολογία μου μετά. Μπορεί να ακούγεται ανώριμο στο πρώτο άκουσμα, αλλά όλα παίζουν ρόλο στην ψυχολογία, και όσο καλύτερα νιώθει η νέα μαμά τόσο καλύτερα αντεπεξέρχεται στα καινούργια δεδομένα, οπότε καλό είναι να προσέχουμε... βέβαια μια πείνα παραπάνω υπάρχει, αυτό είναι γεγονός!

Σε ποιo zara πήγες και δεν έχουν για εγκύους? Μόνο αυτό σταμάτησε να φέρνει, ή γενικώς η αλυσίδα σταμάτησε να φέρνει εγκυμοσύνης?

skybeam δυστυχως ολη η αλυσιδα σταματησε να φερνει!!!!! Δυστυχως! Τωρα μονο τα H&M μενουν για φτηνα ρουχα εγκυμοσυνης...

Κοιτα κι εγω πειναω και δεν μπορω να σταματησω και να κανω διαιτα ειδικα με τις αναγουλες που εχω ολο θελω να βαλω κατι στο στομα μου (κυριως σαντουιτς) για να "φτιαξω" το στομαχι και τη γευση μου! Επηρεαζει την ψυχολογια το βαρος και οχι μονο! Επειδη το χω ξαναπερασει και τη 2η φορα πηρα 18 κιλα ενιωθα σε ολη την εγκυμοσυνη "βαρια" και δυσφορουσα παρα πολυ. Και τωρα που ξερω οτι αμα παρω παλι τοσα θα νιωθω χαλια πεφτει η ψυχολογια μου προκαταβολικα! Αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο προσπαθω να παρηγοριεμαι οτι μετα θα τα χασω ολα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα ! καλώς ήρθες skybeam και με ευχή να πάνε όλα καλά . Αγωνιώ για την αυχενική στα τέλη της άλλης εβδομάδας που θα κλείνω σχεδόν τον τρίτο. Κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι από τις τυχερές αλλά εδώ και 1 εβδομάδα σταμάτησαν οι πολλές αναγούλες ,εντοπίζονται πιο πολύ το πρωί και αυτό για κανένα δίωρο. Ευτυχώς δεν έχω βάλει κιλά , ήμουνα 56 στη πρώτη ζύγιση 56 και σε αυτή.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

skybeam καλως ηρθες!

ευχομαι με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Να εισαι ηρεμη και θα πανε ολα τελεια!!

κοριτσια μη μιλατε για κιλα....σας παρακαλω!!προ σαβουριασματος ημουν +2,5..4 ημερες δεν εχω ανεβει σε ζυγαρια!δεν τολμω...Πεμπτη που εχω γιατρο θα ζυγιστω εκει και με κλειστα τα ματια!;)

τι να κανω να το δω λιγο να κουνιεται το υπναρουδικο μπορειτε να μου πειτε?

στο Λητω που ειχα παει για την αυχενικη ειχα φαει μιση ωρα πριν την εξεταση κεικ σοκολοατα-κρεμα γιατι πεινουσα τρελα και αυτο παλι κοιμοταν!

με την ιον αμυγδαλου στο χερι θα κανω υπερηχο μου φαινεται!

τωρα για τα ρουχα που λετε θα βρουμε τι στο καλο...πηρα ενα καλσον απο prenatal που βρεθηκα 13 ευρω.Μια χαρα ηταν...οταν με το καλο το βαλω θα σας πω και ποιοτητα!

ε κολαν και ριχτες μπλουζες!

ο χειμωνας βεβαια με φοβιζει γιατι ειμαι κρυουλιαρα και δεν ξερω απο που να ψωνιζω αλλα βρε κοριτσια θα παιξει και πολυ ιντερνετ.

ειδα προχθες στο mothercare μια μπλουζιτσα μακο απλη με ενα αρκουδακι επανω 35 ευρω...δηλαδη εχουμε ξεφυγει!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...