Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αννυ να σας ζήσει και πάλι!!!! Σου εύχομαι να συνεχίσει να ειναι το πιο ήσυχο μωρο...

Μπράβο που χάνεις και κιλα και πόντους...κι εγω το σκέφτομαι πως θα μαζεψω δεύτερη φορά,ελπίζω όπως την πρώτη ευκολα:P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι κι εγώ ζορίζομαι πολύ, ειδικά από την ώρα που νυχτώνει...

kittymaria νομίζω ότι τα γυαλιά σου πήγαν κάτω αν δεν έχει βουλώσει ήδη μετά από κάποιες χρήσεις...

σκαι οχι απλως ζοριζομαι δεν βρισκω σταση να κοιμηθω και ξυπναω και καθε 10 λεπτα

Δεν ειναι υπνος αυτο.και παρολο που το νιωθω εκτος λεκανης πιεζει τρελα την κυστη μου!

Μαρια τι γκαντεμια!εχω κι εγω την εντυπωση οτι μαλλον θα πηγανε κατω ηδη...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Το πρήξιμο στα πόδια κρατάει λίγο ακόμα. Η κοιλιά ευτυχώς δεν έχει μείνει ιδιαίτερα πολύ, βέβαια εγώ δεν είχα μεγάλη κοιλιά και στις δύο εγκυμοσύνες. Το μόνο που μ' ενοχλεί είναι οι συσπάσεις της μήτρας, ειδικά την ώρα που θηλάζω μου 'ρχεται να διπλωθώ μερικές φορές και δεν είναι κι εύκολο εκείνη την ωρα! :rolleyes: Σήμερα ζυγίστηκα για πρώτη φορά κιόλας κι είμαι 59 κιλά από 65, τι καλά να χάνεις 6 με τη μια! Μένουν τ' άλλα 9 και ήρθαμε στα ίσια μας!

Αννυ 50 κιλα ησουν μονο???μπραβο σου βρε παιδι μου

Χριστός Ανέστη!

Καλές υποδοχές στις επίτοκες και καλό σαραντισμό στις υπόλοιπες!

Θα είχα μπει και νωρίτερα σήμερα, αλλά μου την έδωσε αρκετά ψυχολογικά (πω, πω, στο τσακ το δάκρυ αυτές τις μέρες), με τον ίκτερο και το ξένο γάλα και το ότι εγώ δεν έχω κατεβάσει ακόμα σχεδόν τίποτα...

Τελοσπάντων, ας τα αφήσουμε αυτά μέχρι να έχω νεότερα.

Τώρα που κάθησα και ηρέμησα θα σας περιγράψω κι εγώ τον τοκετό μου γιατί τον έχω πολύ καμάρι (αγαπημένα μου πρότυπα, νομίζω θα με εντάξετε στο κλαμπ σας)!

Αρχίζω το κατεβατό!

Μετά λοιπόν από την πρωινή εξέταση στη γιατρό, όπου πάααααλι κάτι σκάλισε, μου λέει δεν σε βλέπω για σήμερα-αύριο (διαστολή 1,5), εκτός αν κάνεις τίποτα καλούς πόνους. Γυρνάω σπίτι, βλέπω τη βλέννη (και μου το'πε η Εύα!) την παίρνω, μου λεει είναι από την εξέταση. Πάει 2.30 το μεσημέρι κι αρχίζουν κάτι έντονοι πόνοι που δεν είχα αμφιβολία ότι ήταν συσπάσεις (κι ας μην είχα ξανανιώσει), άρχισα να χρονομετράω, ήταν κάθε 6'-7', την πάιρνω τηλ. μου λέει μπορεί να είναι κι απ' την εξέταση, περίμενε να δεις αν περνάνε ή αν φτάσουν κάθε 2'-3' τα ξαναλέμε. Περιμένω, περιμένω, κατά τις 4.30 έχουν φτάσει οι πόνοι στα κάθε 4' και λίγο πιο έντονοι και μου έχει πάει ΝΑ! Ξεκινάω για το μαιευτήριο χωρίς να πάρω τη γιατρό και τους ζητάω nst. Με βάζουν, εγώ να πονάω πολύ, το μηχάνημα να δείχνει το πολύ μέχρι 20%...!!! Με "ψάχνει" η μαία, ίδια διαστολή 1.5. Μου λέει δύο επιλογές έχεις: ή σε βάζω τεχνητούς πόνους και κάθεσαι και όοοοοποτε γεννήσεις ή πάς σπίτι σου κι έρχεσαι αργότερα, γιατί πρώτο παιδί θ' αργήσεις πολύ ακόμα, θες οπωσδήποτε 4 ώρες πόνων....:evil::evil::evil:. Πού να φύγω εγώ, πονούσα πολύ και φοβόμουν. Μην τα πολυλογώ, είχαν βάλει λάθος τις βεντούζες, μόλις τις βάλανε σωστά 58% οι συσπάσεις...Φωνάζουν τη γιατρό, με ψάχνει κι αυτή, 4 η διαστολή! Με ξυρίζουν, μου κάνουν το κλυσματάκι, μέχρι να γυρίσω από την τουαλέτα ρίχνω κι έναν εμετό (ανοίγει απότομα ο τράχηλος μου λέει η γιατρός-το ήξερα αυτό από τη Μαρία!!!!), ξαπλώνω πάλι, περιμένουν την αναισθησιολόγο, εγώ να νιώθω ότι χάνω τις αισθήσεις μου από τον πόνο κάθε φορά που είχα σύσπαση, μου σπάει τα νερά, σαν όνειρο το θυμάμαι να τρέχει κάτο ζεστό...Μου κάνουν την επισκληρίδιο, ηρεμώ κάπως, αλλά ακόμα πόνος. Ακούω και τη γιατρό να λέει στην επόμενη σύσπαση πάμε μέσα. Με πάνε μέσα (κι ο άντρας μου μαζί!!!) και ξεκινάμε. Γρήγορο ήταν, μάλλον, αλλά παιδιά την αμαρτία μου θα την πω: εγώ ακόμα πόναγα και στις εξωθήσεις έλεγα πότε θα έρθει η επόμενη σύσπαση να ξανασπρωξω να φύγει από μέσα μου ό,τι είναι να φύγει!! Η γιατρός να φωνάζει "Σοφία δεν σπρώχνεις!Δεν βοηθάς! Μη φωνάζεις! Τι να την κάνω τη φωνή! Βάλε δύναμη να σπρώξεις κάτω!" εγώ να ουρλιάζω "σπρώχνω!δεν μπορώ άλλο!"-σας λεω δεν με αναγνώριζα!!!!- αυτή να μου λέει "βάλε το χέρι σου να πιάσεις το κεφάλι" (για να πάρω θάρρος ότι κοντεύουμε!) εγώ να φωνάζω όχι!όχι!, στιγμές απείρου κάλους!!!!!!

Το ρεζουμέ? Από τις 16.30 που μπήκα στο μαιευτήριο, 19.40 γεννήθηκε το μωρό! 3 ώρες υπόθεση και πάλι έκανα το χαμό! Μα πόσο αδύναμη αποδείχτηκα!!!! Τελοσπάντων:rolleyes:

Σταματάω γιατί δεν έχω τελειωμό!

Θα θυμηθώ κι άλλα όμως!;););)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σοφια μου καλα εκανες και μας τα εγραψες!

Η καθε γεννα ειναι μια απιστευτη ιστορια που μενει

στο μυαλο της γυναικας για παντα γιατι ακριβως εχει

ερθει αντιμετωπη με τα ορια της (οι περισσοτερες δηλαδη

γιατι για καποιες μπορει να ειναι πολυ ευκολο πραγμα).

Γρηγορο τοκετο ειχες ισως αν ειχες κανει πιο πριν

επισκληρηδιο να μην ενιωθες τοσο κουραση. Θα τα

θυμασαι αργοτερα με πολυ περηφανια ολα αυτα!!!

Εχεις και τα baby blues τωρα και η ψυχολογια ειναι περιεργη.....

Διαφημίσεις

Kαλά βρε Σοφία, αδυναμία το λες αυτό? Εύκολο πράγμα είναι? Κοριτσάκι μου είσαι φυσιολογικότατη! Κι αυτή η έξυπνη η γιατρός ότι δεν βοηθάς... μα ήταν κουβέντα αυτή τώρα εκείνη την ώρα? Το πολύ πολύ να σου εξηγούσε ότι να μη φωνάζεις γιατί όλη η δύναμη πάει στη φωνή κι εκείνη θέλει να πάει στο σπρώξιμο... ε, εντάξει είναι και ο τρόπος καμιά φορά που θα στο πουν. Αυτό ότι το σπρώξιμο έχει τo ζόρι του παρά την επισκληρίδιο μου το είπε και η Νάντια. Δεν είναι ότι δεν νιώθεις και πόνο! Οπότε be a proud mom! Τα κατάφερες ωραιότατα!

Χτες παιδιά το βράδυ δεν ήμουν καθόλου στα καλά μου. Και κατάκοπη αισθανόμουν χωρίς να κάνω και τίποτα, και ψυχολογικά το χάλι μου μες στα νεύρα, έκανε και μια ζέστη... με πήρε ο καλός μου και πήγαμε μια βόλτα Σαρωνίδα όπου καθίσαμε σ' ένα μπαράκι δίπλα στη θάλασσα και συνήλθα λίγο...

Αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι το μωρό σαν να πήγαινε να βιδώσει το κεφάλι του στη λεκάνη μου ενώ ταυτόχρονα κλώτσαγε και με τα πόδια, πόνεσα κι όλας αρκετά κι είχα πονάκια για καμιά ώρα... αφού είπα τι σε δέκα μέρες, αυτός ήδη θέλει να βγει!

Αχ, κορίτσια! Τι ωραία! Γεννάτε σιγά-σιγά!

Εγώ είμαι απ' το group του Νοέμβρη! Και βιάζομαι!

Με έναν πόνο σε όλες εύχομαι!

Και να κάνετε και κανένα μωρό στις 27 που 'χω κι εγώ γενέθλια, έτσι;;;; :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα κοριτσια χρόνια πολλά Χριστος ανεστη.από χθες το πρωι εχω εντονο πονο στην μεση και τραβηγματα μπροστά στο ύψος τις λεκανης (κοντά στις οωθηκες) επίσης εχω και πριξημο στα πόδια και στα δαχτυλα των χεριων..πως τα βλέπεται φυσιολογικά συμπτώματα για τον μηνα μου??ότι μπήκα στον όγδοο άρχισαν..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Χτες παιδιά το βράδυ δεν ήμουν καθόλου στα καλά μου. Και κατάκοπη αισθανόμουν χωρίς να κάνω και τίποτα, και ψυχολογικά το χάλι μου μες στα νεύρα, έκανε και μια ζέστη... με πήρε ο καλός μου και πήγαμε μια βόλτα Σαρωνίδα όπου καθίσαμε σ' ένα μπαράκι δίπλα στη θάλασσα και συνήλθα λίγο...

Αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι το μωρό σαν να πήγαινε να βιδώσει το κεφάλι του στη λεκάνη μου ενώ ταυτόχρονα κλώτσαγε και με τα πόδια, πόνεσα κι όλας αρκετά κι είχα πονάκια για καμιά ώρα... αφού είπα τι σε δέκα μέρες, αυτός ήδη θέλει να βγει!

Καλημερα!!!

Αχ!sky,ποσο σε καταλαβαινω...και εγω εχθες μια απο τα ιδια...

ψυχολογια=0%

νευρα=100%

ζεστη και πρηξιμο=100%

συσπασεις και πονακια=80%

κλειδωθηκα στο μπανιο και εκλαιγα καμια ωρα.τρομαξε ο αντρας μου να με βγαλει εξω!!!η μπεμπα ανησυχη και να κουνιεται σα δαιμονισμενη(απορω που βρισκει χωρο)

δεν αντεχω αλλο,αλλα δε θελω και να γεννησω....ΦΟΒΑΜΑΙ!!!εβλεπα και το birth stories στο μακεδονια tv και ηρθε και εδεσε το γλυκο!!!

σοφια,μπραβο!!!τα καταφερες παρα πολυ καλα και πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανη.τελικα αυτο που μενει ειναι αυτη η γλυκια αναμνηση...

νικακι19,και εγω πανω κατω τα ιδια συμπτωματα ειχα την 32η εβδομαδα.προφανως ξεκιναει η προετοιμασια του οργανισμου και παιρνει και θεση το μωρο.τα πρηξιματα υποθετω οτι ειναι απο τη ζεστη...

ioazon,ετσι οπως παω το βλεπω πολυ πιθανον να γεννησω 10 μερες μετα απο την ΠΗΤ.

την Τεταρτη εχω γιατρο!!για να δουμε τι θα δουμε.αν και νομιζω οτι προηγειται η hippo που εχει ραντεβου αυριο(εκτος αν γεννησε,που της το ευχομαι)

ps:φοβαμαι...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Νικάκι, κάνε μπουμπού μου ένα τηλ. στο γιατρό σου να του πεις για το πρήξιμο... βασικά θα σου πει να ελαττώσεις το αλάτι, αλλά κάνε εσύ ένα τηλεφωνάκι να είσαι καλυμμένη!

κλειδωθηκα στο μπανιο και εκλαιγα καμια ωρα.τρομαξε ο αντρας μου να με βγαλει εξω!!!η μπεμπα ανησυχη και να κουνιεται σα δαιμονισμενη(απορω που βρισκει χωρο)

δεν αντεχω αλλο,αλλα δε θελω και να γεννησω....ΦΟΒΑΜΑΙ!!!εβλεπα και το birth stories στο μακεδονια tv και ηρθε και εδεσε το γλυκο!!!

Αυτό, που βρίσκουν το χώρο και κουνιούνται ακόμα! :rolleyes:

Ζουζούνα εσύ είσαι και πιο κοντά στον τοκετό, σκέψου πόσο καλά θα νιώσεις που θα ελαφρύνει το σώμα σου απ' το μωρό! Αυτό να σκέφτεσαι, ότι θα πάρεις το σώμα σου πίσω, το μωράκι αγκαλίτσα και θα πάρουν όλα ένα γλυκό δρόμο!

Και μη βλέπεις βίντεο και tv με γέννες! Εκατό φορές μ' έχουν ανοίξει ένα βίντεο με καισαρική δεν έχω δει, θα χ3στώ από το φόβο μου! Άσε που η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, σε σένα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά, μην κοιτάζεις τι συμβαίνει σε άλλες γυναίκες...

Τετάρτη μαζί έχουμε γιατρό. Άντε, μπορεί να σου πει ότι ξεκινάτε σιγά σιγά! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη! Σκουντούφλα κ υπόλοιπες νέες μανούλες πολύ χρήσιμα όσα διηγήθηκατε.

Εγώ κρατάω ακόμη, την άλλη Τετάρτη μπαίνω στον μήνα μου, ελπίζω να αντέξουμε...

Καλημέρα κ απο μένα!!

Τι έγινε το είχε η μερα χθες Skybeam k milky??

Κ εγω χαλια ήμουν ψυχολογικά απο το απόγευμα κ μετα...

Δεν ήθελα να μου μιλαει κανεις...αφου έβαλα

τον μικρο για ύπνο πήγα κ κοιμήθηκα κ εγω...

Κ σήμερα δε μπορω μα πω οτι εχει φτιάξει

ακομα τελείως η διάθεση.....

Skountoufla μια χαρα τα καταφερες αυτο εχει σημασία.....

Nikaki συμφωνω , κανε ενα τηλ στο γιατρο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Αυτό, που βρίσκουν το χώρο και κουνιούνται ακόμα! :rolleyes:

Ζουζούνα εσύ είσαι και πιο κοντά στον τοκετό, σκέψου πόσο καλά θα νιώσεις που θα ελαφρύνει το σώμα σου απ' το μωρό! Αυτό να σκέφτεσαι, ότι θα πάρεις το σώμα σου πίσω, το μωράκι αγκαλίτσα και θα πάρουν όλα ένα γλυκό δρόμο!

εχει παραμορφωθει το σωμα μου!απο την κατακρατηση και το πρηξιμο δε μου χωραει τιποτα και ολα μου φταινε!!!νομιζω οτι τιποτα δε θα ειναι οπως πριν...

Και μη βλέπεις βίντεο και tv με γέννες! Εκατό φορές μ' έχουν ανοίξει ένα βίντεο με καισαρική δεν έχω δει, θα χ3στώ από το φόβο μου! Άσε που η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, σε σένα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά, μην κοιτάζεις τι συμβαίνει σε άλλες γυναίκες...

μεχρι στιγμης,απεφευγα και εγω να δω οτιδηποτε.αλλα χθες σα να ηθελα να "τιμωρησω" τον εαυτο μου και κατα καποιο τροπο να το συνεφερω...αλλα εγινα χειροτερα!!τι να πεις?ορμονες!!

νικακι19,εχουν δικιο τα κοριτσια!παρακολουθησε και την πιεση σου καθε εξι ωρες αν μπορεις και φαε κανενα ασπραδι αυγου καλα βρασμενο(δοξα τω Θεο,απο κοκκινα αυγα τωρα,μπολικα).λενε οτι βοηθαει στην κατακρατηση...αλλα πανω απο ολα οτι πει ο γιατρος.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

εχει παραμορφωθει το σωμα μου!απο την κατακρατηση και το πρηξιμο δε μου χωραει τιποτα και ολα μου φταινε!!!νομιζω οτι τιποτα δε θα ειναι οπως πριν...

Mια από τα ίδια...

μεχρι στιγμης,απεφευγα και εγω να δω οτιδηποτε.αλλα χθες σα να ηθελα να "τιμωρησω" τον εαυτο μου και κατα καποιο τροπο να το συνεφερω...αλλα εγινα χειροτερα!!τι να πεις?ορμονες!!

Είσαι τρελλή! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...