Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

Για να δούμε ποια θα προλάβει το νο. 9 :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου!χριστός ανέστη!!άντε με το καλό

κι οι υπόλοιπες!:D

δεν σας διάβασα όλες αλλά απλά μπήκα να πω πως ναι με θήλαστρο

έβγαζα κάθε 3-4 ώρες μετά από μασάζ στο στήθος!πολύ προσοχή το

3ο 24ωρο κατέβασα φουλ κι πονούσα οπότε προσέξτε πως θα το

διαχειρίστειτε οι πρωτομανούλες!

επίσης να πω πως εκτός από τα 2 πρώτα βράδια που έδωσα το μπέμπη

γιατί ήμουν χάλια κι δεν μπορούσα να τον παίρνω μόνη μου τα άλλα 2

τον είχα rooming in κι ενώ δεν μου έκανε μεγάλη διαφορά μες στη μέρα

το βράδυ έμαθα πως κινείται αν κοιμάται κλπ κι στο σπίτι ήταν πιο ομαλά

ήξερα πάνω κάτω πότε θα ξυπνήσει κι τι θα κάνει!γιαυτό σας το προτείνω

το rooming in!

σας φιλώ κοριτσάκια μου!εμείς θα πάμε την πρώτη βόλτα σήμερα στη γιαγιά

για μαμ!! μουτς!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο! Και φυσικά με το καλό να γεννηθούν και τα υπόλοιπα μωρακια.

Εμείς σπίτι πλέον, ολα υπό έλεγχο για την ώρα! Κοιμόμαστε, θηλάζουμε, χ@ζουμε... Ο μεγάλος μου δεν ασχολείται με το μωρό. Μόνο γελάει όταν βγάζει ήχους.

Για να σας πω και τα του τοκετού. Μεγ. Τετάρτη πρωι είχαμε έτσι κι αλλιώς ραντεβου για έλεγχο. Ξημερωνοντας κατα τις 2 λέω στον άντρα μου βλέπω να παμε πριν το πρωι στην κλινικη. Είχα έντονες συσπασεις. Ηρέμησαν ομώς οπότε το πρωι κανονικα στο ραντεβου. Κάθομαι για nst οι συσπασεις φουλ!Ανωδυνεσ ομως συσπασεις κι ας περνούσαν και το 100... Ίδιο σκηνικό με την πρώτη γέννα δηλαδή. Μου λέει η γιατρός και να φύγεις το αργότερο το απόγευμα θα ξανάρθεις τρέχοντας! Μένω στην κλινική και στις 2 έσπασαν τα νερά. Ε τότε ήρθαν και οι συσπασεις με πόνο. Λέω θα κάνω επισκληρηδιο αφου άρχισα να ποναω. Μέχρι να γίνει η διαδικασία κοντεύει 3 και εγω πλέον να ποναω φουλ! Ο καημενος ο αναισθησιολόγος δεν μπορούσε να με προλάβει! Και ναι αυτή τη φορά γεννησα με κανονικούς πόνους και τσιρίδες όπως έβλεπα στην τηλεόραση...δεν το πίστευα οτι μπορω να φωνάξω τόσο. Βέβαια όταν ολα τελείωσαν και στισ 16:30 είχα πάρει πλέον τον κανακάρη μου αγκαλιά ολα περασμένα ξεχασμένα...Ειπα να σας τα γράψω αφου γεννησετε όλες μην σας φοβίσω με τους πόνους αλλά εν τέλει αφου το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και μας μένει μη φοβάστε τίποτα!

Και λίγα ενθαρρυντικά σχόλια για τις καισαρικουλες μια και στο δωμάτιο ήμουν με μια κοπέλα που έκανε... Εντάξει δεν ήταν σαν και μένα αλλά καλά ήταν. Και περπατούσε καλα και τη μικρη της θηλαζε, μόνο που την τραβούσαν τα ράμματα. Είχε βάλει και 20 κιλά αλλά η κοιλιτσα της μικρυνε πιο πολύ απο τη δική μου που έβαλα 12...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

επίσης να πω πως εκτός από τα 2 πρώτα βράδια που έδωσα το μπέμπη

γιατί ήμουν χάλια κι δεν μπορούσα να τον παίρνω μόνη μου τα άλλα 2

τον είχα rooming in κι ενώ δεν μου έκανε μεγάλη διαφορά μες στη μέρα

το βράδυ έμαθα πως κινείται αν κοιμάται κλπ κι στο σπίτι ήταν πιο ομαλά

ήξερα πάνω κάτω πότε θα ξυπνήσει κι τι θα κάνει!γιαυτό σας το προτείνω

το rooming in!

Ευχαριστούμε για τη συμβουλή, ούτε που θα μου πέρναγε από το μυαλό!

Ο καημενος ο αναισθησιολόγος δεν μπορούσε να με προλάβει! Και ναι αυτή τη φορά γεννησα με κανονικούς πόνους και τσιρίδες όπως έβλεπα στην τηλεόραση...δεν το πίστευα οτι μπορω να φωνάξω τόσο. Βέβαια όταν ολα τελείωσαν και στισ 16:30 είχα πάρει πλέον τον κανακάρη μου αγκαλιά ολα περασμένα ξεχασμένα...Ειπα να σας τα γράψω αφου γεννησετε όλες μην σας φοβίσω με τους πόνους αλλά εν τέλει αφου το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και μας μένει μη φοβάστε τίποτα!

Δηλαδή δεν πρόλαβες να κάνεις επισκληρήδιο?:shock: :shock: :shock:

Καλά, είσαι θηρίο! Δεν μας είπες κι εσύ σε ποιον μοιάζει το μωρό.. :D:tongue:

Αυτό το τελευταίο με την κοπέλα με την καισαρική πολύ με ενθαρρύνει!

Άντε κορίτσια, καλή προσαρμογή με τα μωράκια που γεννήθηκαν και καλούς σαραντισμούς... και με το καλό σ' εμάς τις υπόλοιπες γιατί τα έχω παίξει! Αισθάνομαι ότι έχει κατέβει κάπως πιο κάτω, αλλά ό,τι κίνηση κάνει με τα πόδια με ανακατεύει:( νιώθω ότι θα βγει κανένα ποδαράκι από το στόμα, όπως κι αν ξαπλώσω δεν τον βολεύει και κλωτσάει... :rolleyes:

Χρονια πολλα σε ολες !

Και τωρα που καναμε και πασχα μπορω να εχω εναν

Τοκετο παρακαλω??????????:D

Μαρακι εισαι ηρωας χωρις επισκληρηδιο!

Βιβιανακι μια χαρα ο μπεμπης ειναι και μεγαλοτσικος

Και θα τρωει καλα φανταζομαι.

Αχ τα βραδια δε βολευομαι πουθενα και σημερα

Ειμαι αυπνη ουσιαστικα. Η μπεμπα κουνιεται

Διαρκως και καταλαβαινω οτι ειναι εντελως εκτος

Λεκανης οποτε δεν τη βλεπω να βγαινει πριν

Το ραντεβου και με πιεζει πολυ.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κορίτσια και Χριστός Ανέστη! Ευχομαι σε όλες τις μανούλες να τους ζήσουν τα μωράκια και σε όσες περιμένουμε "με ένα πόνο" να έχουμε γερά μωρά!

Mariath, εγώ γενναω σε δημόσιο νοσοκομείο και ξέρω πως δεν θα κάνω επισκληρίδιο, αν τυχόν γεννήσω μεσημέρι ή βράδυ! Αλλά και πρωί να γεννήσω δύσκολο να έρθει αναισθησιολόγος μιας και δεν ήρθα σε συνεννόηση μαζί του! Διαβάζοντας σε, κρατάω το ότι αμέσως μετά τα ξέχασες όλα! Να σου ζήσει το μωρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας κορίτσια, Χριστός Ανέστη και να μας ζήσουν όλα τα μωράκια!

Γυρίσαμε κι εμείς σπίτι από χθες το μεσημέρι επιτέλους και μπήκα να δω τι κάνετε τώρα που τα θηρία κοιμούνται. Ευτυχώς εμένα ο μικρός είναι υπόδειγμα μωρού προς το παρόν, μόλις χορτάσει γάλα ρίχνει τρίωρα ύπνου στο ριλάξ! :D Η μικρή ξεσάλωσε σήμερα στο παιχνίδι κι έπεσε τέζα ;)

Κατά τα άλλα, ο τοκετός ήταν σαν να βλέπω τον πρώτο σ' επανάληψη πάνω κάτω! :rolleyes: :rolleyes: Οι πρώτες συσπάσεις άρχισαν από Τρίτη απογευματάκι. Άρχισα κι εγώ να κάνω καμιά ψιλοδουλειά στο σπίτι για να κινούμαι λίγο παραπάνω να κατέβει κι' άλλο το μωρό, έκανα τη μικρή μπάνιο, μπανιαρίστηκα κι εγώ να 'μαι έτοιμη και περίμενα να περάσει η νύχτα αφού ούτε εκκρίσεις ή αίμα είχα ούτε τα νερά σπάγανε παρόλο που οι συσπάσεις ήταν συχνές. Μόνο τουαλέτα πήγαινα όλη την ώρα! :tongue: Τετάρτη πρωί ετοιμάζω τη μικρή για να την αφήσω στη γιαγιά και φεύγουμε για νοσοκομείο. Φτάνω γύρω στις 10 και κάτι, με εξετάζει μια μαία και μου λέει "μια χαρά ήρθες, έχεις γύρω στο 6-7". Χαρά εγώ, λέω άντε σε κανα δυο ωρίτσες θα 'μαι στο δωμάτιο! Με πάνε στην αίθουσα ωδίνων, έρχεται ο γιατρός και ένας ειδικευόμενος, με ψάχνει ο γιατρός και λέει "μπα, είναι γύρω στο 4-5!" :evil::evil::evil::evil: Κάγκελο εγώ! "Είναι πολύ παχύς ο τράχηλος" (Εδώ αρχίζει το ντεζα βου με την πρώτη φορά! αυτό με τον παχύ τράχηλο το 'χω ξανακούσει άπειρες φορές στην πρώτη γέννα). Ερχεται άλλη μαία, ψάχνει κι αυτή, άντε ξανά "βρε παιδί μου, τι τράχηλος είναι αυτός!" Τεσπα, μετά από 1 ώρα και... ο τράχηλος ακόμα στο 5.... έλεος! μέχρι που με πλακώσανε στο μπουσκοπάν και κάπως φιλοτιμήθηκε να αρχίσει διαστολή :rolleyes: Το καλό ήταν ότι δε ζοριζόταν το μωρό αλλά σου σπάει τα νεύρα να έχει φτάσει η διαστολή 8-9 και να μη λέει ν' ανοίξει λίγο ακόμα να περάσει το μωρό, το οποίο είχε και διπλή περιτύλιξη στο λαιμό (2ο ντεζα βου με την πρώτη γέννα :rolleyes: ο οποίος λωρος σχολιάστηκε επίσης γιατί ήταν κι 1 μέτρο - πως να μην τυλιχτεί το παιδί! :shock:). Με τα πολλά, εκεί που έλεγα θα τελειώνω γρήγορα έφτασα να γεννήσω 2 παρά το μεσημέρι (γμ τον τράχηλό μου!)

Τουλάχιστον, από κει και μετά τα νέα ήταν καλά, το μωρό μια χαρά, θηλάζει καλά, πολύ ήσυχος το βράδυ, ούτε πονάκια ούτε τίποτα, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπορώ να κοιμάμαι τουλάχιστον! :rolleyes:

Μόνο μην ακούσω τίποτα για παχύ τράχηλο ξανά! :tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κορίτσια, Χριστος Ανέστη.

Εύχομαι το Αναστασιμο Φως να φέρει σε όλες

κ στις οικογένειες μας αγάπη, υγεια και ευτυχία!!

Χάρηκα πολυ με τα νεα που διάβασα για τα

κορίτσια που εχουν επιστρέψει σπιτι με

τα μπεμπακια τους....να τα χαίρεστε κ με το

καλο εμεις ο υπόλοιπες...

Να σας γράψω κ ενα κουφο της μέρας....γυρίσαμε απο

το χωριό που είχαμε παει να σουβλισουμε, φορούσα

τους φακούς επαφής κ έβαλα τα γυαλιά μου πάνω στο κεφάλι...

Γυρνάω στη λεκάνη να τράβηξω το καζανακι

κ ως δια μαγείας την ωρα που το πατάω κανουν

τα γυαλιά μια φλουπ κ πέφτουν μεσα στη λεκάνη....

Τωρα περιμένω ποτε θα βουλωσει η λεκάνη

γιανα καλέσουμε τον υδραυλικό....:confused::confused::confused:

qLIep2.png

y2qkp3.png

Anny πολλές ευχές κι από μένα! Να σας ζήσει!

Το timing σου που πήγες στο νοσοκομείο ήταν όντως φοβερό!

Ούτε εσύ έκανες επισκληρίδιο?

Δεν αργησες.κοιτα να κοιμασαι στα 3ωρα τωρα...

Όντως, μια χαρά τα τριωράκια, μακάρι να έχουμε όλες τέτοια! :D

Μαράκι κι εγώ ζορίζομαι πολύ, ειδικά από την ώρα που νυχτώνει...

kittymaria νομίζω ότι τα γυαλιά σου πήγαν κάτω αν δεν έχει βουλώσει ήδη μετά από κάποιες χρήσεις...

Όχι ούτε εγώ έκανα επισκληρίδιο, δεν είχα κάνει ούτε την πρώτη φορά. Και μάλλον ήταν καλύτερα έτσι γιατί αυτή τη φορά χρειάστηκε να... σπρώξω αρκετά! :tongue::tongue: Το καλό ήταν ότι λόγω Πρωτομαγιάς και αργίας δεν είχε προγραμματισμένο τοκετό και ήμουνα η μοναδική οπότε είχα όλες τις μαίες και τους γιατρούς ρεζερβέ για πάρτη μου! :rolleyes:

Καλέ ξέχασα να σας πω το καλύτερο χαχα! Τα ράμματα μου τα έκανε ο ειδικευόμενος, ένα νέο παιδί που τον ήξερα κι απ' τους υπερήχους ο οποίος την ώρα που έπλεκε το νήμα με τα δάχτυλά του τραγούδαγε κιόλας και τι νομίζετε;... "χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;..." Κορυφαίο;;; Παρόλο τον πόνο μου 'ρχονταν κάτι γέλια! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλέ ξέχασα να σας πω το καλύτερο χαχα! Τα ράμματα μου τα έκανε ο ειδικευόμενος, ένα νέο παιδί που τον ήξερα κι απ' τους υπερήχους ο οποίος την ώρα που έπλεκε το νήμα με τα δάχτυλά του τραγούδαγε κιόλας και τι νομίζετε;... "χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;..." Κορυφαίο;;; Παρόλο τον πόνο μου 'ρχονταν κάτι γέλια! :tongue:

:D :D :D :D Καλό!

Κορίτσια που έχετε γεννήσει 4-5 μέρες τώρα (είτε φ.τ. είτε κ.τ.) πώς είστε από κοιλίτσα? Από πρηξίματα? Ξεφουσκώσατε καθόλου?

Το πρήξιμο στα πόδια κρατάει λίγο ακόμα. Η κοιλιά ευτυχώς δεν έχει μείνει ιδιαίτερα πολύ, βέβαια εγώ δεν είχα μεγάλη κοιλιά και στις δύο εγκυμοσύνες. Το μόνο που μ' ενοχλεί είναι οι συσπάσεις της μήτρας, ειδικά την ώρα που θηλάζω μου 'ρχεται να διπλωθώ μερικές φορές και δεν είναι κι εύκολο εκείνη την ωρα! :rolleyes: Σήμερα ζυγίστηκα για πρώτη φορά κιόλας κι είμαι 59 κιλά από 65, τι καλά να χάνεις 6 με τη μια! Μένουν τ' άλλα 9 και ήρθαμε στα ίσια μας!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...