Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sky !

Το μωρό, προς το παρόν (!), είναι φτυστό εγώ :P. Φίλοι, συγγενείς το είδανε, δεν σκέφτηκε κανείς να είναι διακριτικός γιατί είναι φως φανάρι :tongue:. Είναι κατάξανθο, όχι πολύ μαλλί, ροζ όσο δεν πάει, μαγουλήθρας και έχει τα χείλια μου!

Όσο για την επισκληρίδιο, σε πληροφορώ πως μου κάνανε! Η αναισθησιολόγος είπε πως αφού είχε περάσει 24ωρο από την τελευταία ένεση μπορούσα να κάνω.... (ευτυχώς Παναγία μου...συγνώμη για όσες αποθαρρύνω, αλλά τελικά δεν ήμουν τόσο παληκάρι όσο νόμιζα:(, φοβήθηκα, ταράχτηκα, φαντάσου να μου κράταγε και περισσότερη ώρα ο τοκετός, τι θα έκανα? η γιατρός μου τα'παιξε, δεν σε περίμενα έτσι, μου είπε...).

Το μωρό είναι ακόμα ήσυχο όσο δεν πάει (εκτός από τις ώρες που το πιάνουν τα εντερικά πονάκια), αλλά μάλλον παίζει ρόλο που πίνει και λίγο γάλα ξένο, οπότε του πέφτει βαρύ και ξεραίνεται στον υπνο.

Nα σου ζήσει λοιπόν ο γιόκας! Πρέπει νά' ναι πάααααααρα πολύ γλύκας! Δώσε ένα ρουφηχτό φιλί στη μαγουλήθρα και δάγκωσε και λίγο γαμπίτσα για μένα ή όπου έχει πολύ δίπλα, ξέρεις εσύ! [έχω λυσσάξει, χεχε!] Χαίρομαι που σου έκαναν και την επισκληρίδιο και δεν πόνεσες! Λογικό ήταν να ταραχτείς, δεν είναι και παιχνίδι ο φ.τ. ξερά στεγνά! Το μωρό είναι μέχρι να ξεψαρώσει όπως λέμε και πιο πάνω, και μετά κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, χεχε! Πάντως όντως έχω διαβάσει ότι με το μπιμπερό κοιμούνται κάπως περισσότερο.

Να είναι γερός και τυχερός και να χαϊδεύεις και τον εαυτό σου λιγάκι εκτός απ' το μπεμπέ να περάσει γλυκά η λοχεία. Καλό σαραντισμό!

Skountoufla,να σου ζησει!!!!

Γερος και καλοτυχος!!!!καλο σαραντισμο!!!εισαι χαζομαμα?εισαι συνεχεια απο πανω του και τον καμαρωνεις?πως νιωθεις?να τον λιωσεις στα φιλια και στις αγκαλιες!

Αχ!κοριτσια,εχω εναν φοβο πως δε θα καταλαβω τα σημαδια του τοκετου.στρωσαμε και υποσεντονο σημερα μην σπασουν τα νερα στον υπνο μου και τα κανω ολα χαλια...

Αυτα!καλη ανασταση και καλα να περασετε με τις οικογενειες σας.καλο βραδυ.φιλια

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Μπράβο Σοφάκι που πήγαν όλα τόσο καλά....

Φιλάκι στο μαγουλήθρα λοιπόν....

Διδυμομανούλα ξέρεις μέχρι ποια εβδομάδα θα φτάσετε;;;

Θέλουμε να πιασουμε την 36η η να είναι τα μωρά πανω απο 2500! Και βασικά μου λέει όσο αντέξεις παραπάνω. Πάντως τις τελευταίες μέρες η κοιλιά μου έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Και ακόμα τα μωρά ειναι περιπου 1400γρ έκαστο. Που να πάνε 2500 το καθένα, δεν νομίζω να μπορω να σηκωθω απο το κρεβάτι.

0SB8p3.png

Άντε με το καλό εύχομαι και παραπάνω...Ξέρω τραβάς ζόρι μεγάλο ειδικά στο τέλος αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει επί 2 κιόλας....

Να σου πω αν έχεις φεισμπουκ και ενδιαφέρεσαι αν σε βάλω στην ομάδα θηλασμού της Αττικής γράφουν και σύμβουλοι και μαμάδες που έχουν θηλάσει και έχουν γνώσεις.Για υποστήριξη κυρίως...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Σκουντούφλα να σου ζήσει ο κούκλος σου!!

Καλό σαραντισμό!!

Σου εύχομαι να έρθουν και τώρα τα πράγματα ομαλά

και να βρείτε γρήγορα τους ρυθμούς

στη νέα σας ονειρεμένη πραγματικότητα!!

milky δεν αργούμε και εμείς!! τι έμεινε 2 εβδομάδες!!

ίσως και λίγες μέρες! εγώ πάντως νιώθω όλο και πιο μεγάλη πίεση

χαμηλά ιδίως το βράδυ, θα δείξει λοιπόν πόσο ακόμη θα διαρκέσει η

γλυκιά αυτή αναμονή!

Καλή Ανάσταση λοιπόν σε όλες !Καλό Πάσχα!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Άντε με το καλό εύχομαι και παραπάνω...Ξέρω τραβάς ζόρι μεγάλο ειδικά στο τέλος αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει επί 2 κιόλας....

Να σου πω αν έχεις φεισμπουκ και ενδιαφέρεσαι αν σε βάλω στην ομάδα θηλασμού της Αττικής γράφουν και σύμβουλοι και μαμάδες που έχουν θηλάσει και έχουν γνώσεις.Για υποστήριξη κυρίως...

Σ'ευχαριστω Ξανθή μου. Fb δεν έχω πια το εκλεισα πριν ενα χρόνο. Το είχα πολλά χρόνια και βαρεθηκα.

Για τον θηλασμό, σκέφτομαι να το προσπαθήσω στο μαιευτήριο αν είναι εφικτό και με την επιστροφη μας στο σπίτι να πάρω μια σύμβουλο γαλουχίας. Θα χρειαστω σίγουρα συμβουλες για να πετύχω αποκλειστικό και για τα δύο. Ευτυχώς ο σύζυγος συμφωνεί, οπότε θα έχω συμπαράσταση... Γιατί πολλοί έχουν ηδη αρχίσει τις συμβουλες και τις κριτικές, τύπου δεν θα έχεις αρκετό γάλα και για τα δύο, πάρε γάλα να εχεις σπίτι, ποιά νομίζεις πως είσαι που θέλεις να καταφέρεις το ακατόρθωτο και άλλα κουλά. Και η πλάκα είναι οτι έχουν άποψη και οι ατεκνες!!!!:evil::mad:

0SB8p3.png

Να μαι κι εγω!!!! Γυρίσαμε και τώρα δεν μπορω να κουνησω...

Κορίτσια τα βάλατε με τους άντρες σας σημερα? κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς θα πω μόνο!!!δεν θα επεκταθώ στο θέμα γιατι θα συγχυστω...

Καλή ανάσταση να έχουμε!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ειδικά οι άτεκνες οπωσδήποτε ξέρουν...Να σου πω δεν τους παρεξηγώ η εύκολη λύση για όλες μας είναι το δεν έχω γάλα και φυσικά δεν υπάρχει και ενημέρωση.Ο θηλασμός είναι δύσκολο πράγμα αλλά η καθεμιά κάνει τις επιλογές της.Πάντως από το συγκεκριμένο γκρουπ υπάρχουν αρκετές διδυμομανούλες που θηλάζουν αποκλειστικά τα μωρά τους οπότε όλα γίνονται...Και εδώ στο καφέ για διδυμομανούλες είναι κάποιες που θήλασαν τα μικρά τους αν θες μπες να δεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Milky κι εγώ το σκεφτόμουν το υποσέντονο...

Ρουμπινάκι καλή ξεκούραση!

Η hippo δεν μπήκε σήμερα... αν δεν φανεί μέχρι αύριο θα της στείλω ένα μήνυμα.

Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη κορίτσια μου!!!!Είμαι ακόμα εδώ άν και απο τις 12 και μετά έχω κάτι πονάκια!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...