Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλά Χριστιάνα δεν υπάρχει και ο δικός σου.... ευτυχώς που μένετε Κύπρο γιατί αν τύχαινε και γνωριζόταν με τον δικό μου...θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα...εμείς, γιατί αυτοί μια χαρά θα την έβρισκαν οι δυο τους!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!

Τώρα έβγαλα το ένα πλυντήριο και του ζήτησα να μου φέρει την απλώστρα απο κάτω και να μου βάλει το άλλο πληντύριο που ήταν σεντόνια...

Ε, έφερε την απλώστρα, την παράτησε στην βεράντα και μου άφησε την λεκάνη με τα βρεγμένα, στο πάτωμα της κουζίνας...εκει βόλευε βρε αδερφέ!! Κ τα σεντόνια στο πάτωμα του μπάνιου που τα είχα βγαλει...του λέω μπορείς σε παρακαλώ να τα βάλεις στο πλυντήριο όπως σου ζήτησα γιατί δεν μπορώ να σκύψω;; Τα πήρε και τα έβαλε διπλωμένααααα!!!!:shock::shock: Πως θα πλυθούν βρε χρυσέ μου; πως; Ποσο δύσκολο είναι να το σκεφτεις;; Πόσο;;;

Τελικά αφου με είδε που τσαντίστηκα και πάλι(!)άπλωσε και τα ρουχα...της δουλειας του...μη ξεχνιόμαστε!!

Αααααχ Παναγίτσα μου, να κλάψουμε ή να γελάσουμε...δεν ξέρω, ειλικρινα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Χριστιάνα δεν υπάρχει και ο δικός σου.... ευτυχώς που μένετε Κύπρο γιατί αν τύχαινε και γνωριζόταν με τον δικό μου...θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα...εμείς, γιατί αυτοί μια χαρά θα την έβρισκαν οι δυο τους!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!

:twisted::twisted::twisted:

αμα μας διαβασει παντως κανενας ασχετος,μαλλον για γελια ειμαστε!!!

Παω να ξαπλώσω γιατί οι συσπάσεις έχουν αυξηθεί αισθητά... μη γεννήσω Πασχαλιάτικα και δεν είναι και η ώρα μας ακόμα!!!

Σας φιλώ κοριτσάκια μου!!!! Υπομονή σε όλες μας..ειναι παρήγορο τουλάχιστον που δεν είναι μονο της μιας ο αντρούλης έτσι!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!

Για οσες δεν είστε μέσα αργότερα, εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πασχα!! Με το καλό τα μωράκια μας και να ζήσουν οσα μας έχουν έρθει ήδη!! Οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας!!

Σας φιλώ τσούπρες!!!!

Καλά Χριστιάνα δεν υπάρχει και ο δικός σου.... Τα πήρε και τα έβαλε διπλωμένααααα!!!!:shock::shock: Πως θα πλυθούν βρε χρυσέ μου; πως; Ποσο δύσκολο είναι να το σκεφτεις;; Πόσο;;;

Μπορει να νομιζει πως αν τα βαλεις διπλωμενα,θα βγουν ετσι διπλωμενα κ ετοιμα για φυλαξη!! μουαχαχαχαχααα!!:twisted:

εγω παλι ζητησα στον δικο μου να μου βγαλει τη λεκανη με τα πλυμενα εξω [ηταν το τριτο πλυντηριο] κ του λεω πω,πω χαλια ειμαι πως θα τα απλωσω?

και τι μου απανταει?? αμα τα αφησεις ετσι [μεσα στην λεκανη ολα]δεν θα στεγνωσουν???:shock:

με ειδε που πηγα να παθω εγκεφαλικο και συνεχιζει, ελα μωρε αφου εχει πολυ ηλιο σημερα!!!:shock:

το βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο??????!! οχι πες μου!!!:shock:

Διαφημίσεις

Μπορει να νομιζει πως αν τα βαλεις διπλωμενα,θα βγουν ετσι διπλωμενα κ ετοιμα για φυλαξη!! μουαχαχαχαχααα!!:twisted:

εγω παλι ζητησα στον δικο μου να μου βγαλει τη λεκανη με τα πλυμενα εξω [ηταν το τριτο πλυντηριο] κ του λεω πω,πω χαλια ειμαι πως θα τα απλωσω?

και τι μου απανταει?? αμα τα αφησεις ετσι [μεσα στην λεκανη ολα]δεν θα στεγνωσουν???:shock:

με ειδε που πηγα να παθω εγκεφαλικο και συνεχιζει, ελα μωρε αφου εχει πολυ ηλιο σημερα!!!:shock:

το βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο??????!! οχι πες μου!!!:shock:

:D:D:D:D:D:D εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!

Κοριτσια ξεκουραστειτε ερχονται δυσκολες μερες μονο αυτο εχω να πω :tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κοριτσια ξεκουραστειτε ερχονται δυσκολες μερες μονο αυτο εχω να πω :tongue:

Εν τω μεταξύ σε ξεγελάνε τα νεογέννητα, αρχικά λες ήσυχο που είναιιιιιιιιιιι! Και μετά όταν συνηθίζουν τον έξω κόσμο σε κάνα δυο εβδομάδες, και αρχίζουν και τα πονάκια τους, δεν σ' αφήνουν ούτε λεπτό! :tongue:

Βλακεία που το έπλυνα το πάπλωμα έπρεπε να το στείλω έξω αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε και ήθελα σον και καλά να το πλύνω τώρα....Ήδη στεγνώνει..

Απλά έχω την μάνα μου και μου κάνει τέτοια και είναι σίφουνας αλλά έχουμε τρεχάματα με την γιαγιά και δεν θέλω να την χώνω και για μένα πόσα κομμάτια να γίνει και αυτή;;;

Καλά Χριστιάνα ηρωίδα που τον αντέχεις τέλος χαχαχα...

Ναι Σκαι άσε μετά την πρώτη βδομάδα βγάζουν όλες τις παραξενιές τα μικράκια μας...

διδυμομανούλα αρχικά μην αγχώνεσαι με τον θηλασμό...

Και εμένα την κόρη μου την είχαν ένα 24ωρο στην παρακολούθηση λόγω διαβήτη κύησης την προηγούμενη φορά και σίγουρα την τάισαν ξένο όμως καταφέραμε και θηλάσαμε 16 μήνες.Το θέμα είναι εσύ να θέλεις και εμείς είμαστε εδώ για βοήθεια - υποστήριξη....Ίσως ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω και με αντλήσεις εσύ λόγω προωρότητας αλλά αν πραγματικά το θες που έτσι δείχνεις μια χαρά θα τα καταφέρεις απλά πρέπει να έχεις επιμονή και υπομονή....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εν τω μεταξύ σε ξεγελάνε τα νεογέννητα, αρχικά λες ήσυχο που είναιιιιιιιιιιι! Και μετά όταν συνηθίζουν τον έξω κόσμο σε κάνα δυο εβδομάδες, και αρχίζουν και τα πονάκια τους, δεν σ' αφήνουν ούτε λεπτό! :tongue:

την πρωτη βδομαδα ολα κοιμουνται πολυ γιατι εχουν κουραστει

και αυτα απο τη γεννα μη νομιζεις!!!!Ε μετα τρωνε φαγακι και

παιρνουν τα πανω τους......

καλα twinomama εμενα ο Χαρης που εμεινε 11 μερες μεσα

μια χαρα θηλασαμε για 18 μηνες και δεν το σταματαγε ο

ατιμος!Εβγαζα κι εγω με θηλαστρο απο την πρωτη μερα.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ κορίτσια μου, τέτοια να μου λέτε γιατί το έχω πολύ άγχος. Θέλω πολυ να θηλασω και εννοείται θα κάνω τα πάντα...

Σας εύχομαι Καλη Ανάσταση να περάσετε τέλεια, και να χαιρεστε τις οικογένειες σας. Με το καλό τα νινακια μας!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ;) Καλή Ανάσταση!

Γυρίσαμε σπίτι μας, μας αμολύσανε από το πρωί και είχαμε όλη τη μέρα μπροστά μας για την πρώτη προσαρμογή και τον πρώτο (καλό) ύπνο-ένα βαρβάτο μεσημεριανό τρίωρο...οικογενειακώς ξεραθήκαμε.

Νάντια, Άννυ, Πενάκι να σας ζήσουνε κοριτσάκια μου. Ξεχνάω καμιά κοπελίτσα? Έχασα το λογαριασμό

(για την Παπουτσάκη από εσάς το διάβασα, αυτή δεν ήταν πολύ μετά...?)

Τι κάνετε?

Εμείς ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ. Καλέ, τα παράθυρα στο σπίτι ανοιχτά τα είχαμε αφήσει όταν φύγαμε για το μαιευτήριο, από φόβο πήγα γιατί είχα πολύ δυνατούς πόνους συσπάσεων, πού να το φανταστώ!

Πάντως θέλω να ευχαριστήσω τα πρότυπά μου;););), γιατί τα ακολούθησα όσο δεν πάει! Δεν μπορείτε να φανταστείτε, αφού με διώχνανε από το μαιευτήριο (η τρελή που νομίζει ότι θα γεννήσει) και μου λέγανε πήγαινε κοπέλα μου σπίτι σου να κοιλοπονέσεις με την ησυχία σου, θες τουλάχιστον 4-5 ώρες ακόμα, πρώτο παιδί, θ' αργήσεις...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια μου ;) Καλή Ανάσταση!

Γυρίσαμε σπίτι μας, μας αμολύσανε από το πρωί και είχαμε όλη τη μέρα μπροστά μας για την πρώτη προσαρμογή και τον πρώτο (καλό) ύπνο-ένα βαρβάτο μεσημεριανό τρίωρο...οικογενειακώς ξεραθήκαμε.

Νάντια, Άννυ, Πενάκι να σας ζήσουνε κοριτσάκια μου. Ξεχνάω καμιά κοπελίτσα? Έχασα το λογαριασμό

(για την Παπουτσάκη από εσάς το διάβασα, αυτή δεν ήταν πολύ μετά...?)

Τι κάνετε?

Εμείς ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ. Καλέ, τα παράθυρα στο σπίτι ανοιχτά τα είχαμε αφήσει όταν φύγαμε για το μαιευτήριο, από φόβο πήγα γιατί είχα πολύ δυνατούς πόνους συσπάσεων, πού να το φανταστώ!

Πάντως θέλω να ευχαριστήσω τα πρότυπά μου;););), γιατί τα ακολούθησα όσο δεν πάει! Δεν μπορείτε να φανταστείτε, αφού με διώχνανε από το μαιευτήριο (η τρελή που νομίζει ότι θα γεννήσει) και μου λέγανε πήγαινε κοπέλα μου σπίτι σου να κοιλοπονέσεις με την ησυχία σου, θες τουλάχιστον 4-5 ώρες ακόμα, πρώτο παιδί, θ' αργήσεις...

Αχουουουουου!!!! 3 days old το ζουζουνι!!! Να σας ζήσει σκουντουφλακι....

Φαντάζομαι τώρα μαγειροτσικαλιζεις μαγειριτσα και ετοιμαζεσαι για την Ανάσταση ε???;):P;)

Καλό σαραντισμο να έχετε!!!

0SB8p3.png

Sky !

Το μωρό, προς το παρόν (!), είναι φτυστό εγώ :P. Φίλοι, συγγενείς το είδανε, δεν σκέφτηκε κανείς να είναι διακριτικός γιατί είναι φως φανάρι :tongue:. Είναι κατάξανθο, όχι πολύ μαλλί, ροζ όσο δεν πάει, μαγουλήθρας και έχει τα χείλια μου!

Όσο για την επισκληρίδιο, σε πληροφορώ πως μου κάνανε! Η αναισθησιολόγος είπε πως αφού είχε περάσει 24ωρο από την τελευταία ένεση μπορούσα να κάνω.... (ευτυχώς Παναγία μου...συγνώμη για όσες αποθαρρύνω, αλλά τελικά δεν ήμουν τόσο παληκάρι όσο νόμιζα:(, φοβήθηκα, ταράχτηκα, φαντάσου να μου κράταγε και περισσότερη ώρα ο τοκετός, τι θα έκανα? η γιατρός μου τα'παιξε, δεν σε περίμενα έτσι, μου είπε...).

Το μωρό είναι ακόμα ήσυχο όσο δεν πάει (εκτός από τις ώρες που το πιάνουν τα εντερικά πονάκια), αλλά μάλλον παίζει ρόλο που πίνει και λίγο γάλα ξένο, οπότε του πέφτει βαρύ και ξεραίνεται στον υπνο.

Ευχαριστώ twinomama! Τελικά καλά να πάθω που λύσσαξα να κάνω Πάσχα στο χωριό μου!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...