Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Βίβιαν, καλη ανάρρωση σου εύχομαι και χαίρομαι που διαβάζω οτι μετα απο τοση ταλαιπωρια, πλεον θηλάζεις αποκλειστικά. Στο νοσοκομειο το εβγαζες με θηλαστρο? Φοβάμαι κι εγώ οτι θα μου τα βάλουν παρακολούθηση (λόγω προωροτητας και ινσουλίνης που κάνω) και αγχωνομαι τι θα γίνει με τον θηλασμό.

Karmar και Μαρία, χαράς το κουράγιο σας που πηγατε και τόσες ώρες στην εκκλησία, εγώ πήγα το μεσημέρι να προσκηνησω τον επιτάφιο, δεν θα μπορούσα με τίποτα ουτε τον κόσμο, ουτε την ορθοστασία. Δεν συζηταω για περιφορά! Πολύ πρησμένη είμαι κι εγω , και λόγω προγεστερόνης, αλλά νομιζω οτι έχει χειροτερεύσει η κατάσταση με τη ζέστη.

Wonderland άντε με το καλό, αρχισε να ετοιμαζεσαι σιγά σιγά..

Karmar μου να γεννήσεις απο τα νεύρα δεν νομιζω, αλλά απο την κούραση μπορεί. Κάνε τις δουλειές σου σιγα σιγά χωρίς άγχος, και προσπάθησε να ξεκουραζεσαι. Ξέρω οτι κανένας δεν μαςκανει τις δουλειές όπως τις θέλουμε εμείς, με εμένα τουλάχιστον αυτό ισχύει, οποτε έχω πάψει να έχω απαιτήσεις. Λέω του άντρα μου να κανει κάτι και το κανει, άσχετα αν εγώ μετα μπορεί να το ξανά κάνω γιατί δεν μου αρέσει. Αλλά όταν μου βγάζει καινούριες δουλειές απο το πουθενά, συγνώμη αλλά κι εγώ γινομαι πολύ σκύλα....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΡΜΑΡ υπομονη!!

Και εγω τα ιδια εχω με τον δικο μου!!

Χθες μου επλυνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη βαλιτσα του μαιευτηριου κ το ειπε κ ο Κ@λος του!!:?

Απο το πρωι τον παρακαλαω να με βοηθησει να αλλαξω τα σεντονια κ μαλ@κιζεται..

Και εντομεταξυ εγω εχω κανει χιλιες δουλειες απο την ωρα που ξυπνησα, εβαλα-μαζεψα 3 πλυντηρια,μαγειρεψα, επλυνα πιατα,ξεσκονισα,σκουπισα, τακτοποιησα, σιδερωσα κ τοσα αλλα, κ του ζητησα πριν να αλλαξει πανα στην μικρη γιατι θα εφευγε να παει για καφε [:evil:] κ μου αρχισε τα ωχουυυ,,ολο δουλειες με βαζεις να κανω!!!:evil: ΕΓΩ!!!! Που παραλογο να λιποθυμησω το πρωι απο το τρεξιμο,τις δουλειες κ τη ζεστη!!! Τι να πεις παιδι μου!! ΑΝΤΡΕΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: Ξεκουρασου για σημερα λοιπον αφου δεν εισαι καλα,κ αυριο μερα ειναι!!

ΕΥΑ τι επαθε η τουφιτσα?λες να ξεκινησαν οι κολικοι?

Βιβιαν μια χαρα κ εσυ!!χαιρομαι που ειναι καλοβολο το μωρακι!!:)

Αποψε θα πατε εκκλησια κοριτσια?εγω οχι.. φοβαμαι απο τις κροτιδες κ ουτε κ εγω μπορω πολυ ωρα ορθια! δεν ξερω κ τι θα κανουμε εντομεταξυ.. δεν καλεσα κανεναν κ η πεθερα-μανα μου αφαντες!!!:evil: [μπας κ βοηθησουν λιγο]

Ειλικρινά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, όσο καλός και να είναι ο κάθε σύζυγος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε...

Αυτή η χαλαρότητα του να νομίζουν οτι είναι όλα εύκολα δεν μπορώ να την καταλάβω...δεν λέω οτι δεν κάνει δουλειές αλλά πραγματικά...απ το να τις κανει έτσι, καλύτερα να μην τις έκανε καθόλου, να μην εχω και υποχρέωση...

Και μου κοπάνησε κιόλας οτι 3 μηνες τώρα όντως δεν κάνει τίποτα...επειδή φτιάχνει το σπίτι...πήγα να πετάξω χοντρή κακία που όμως είναι η αλήθεια αλλά συγκρατήθηκα γιατι θα γινόμασταν μπίλιες...ας είχαμε τα λεφτά να έπαιρνε μαστόρια,...και στην τελική τι να πουν κ οι δικοί μου που την πληρώνουν χωρίς κανένα όφελος, πηγαίνουν σε μικρότερο σπίτι και τους έχει βγει και ο πάτος στις δουλειές...και η μάνα μου κάνει τη δουλάρα για 2 σπίτια...και ο ένας είναι 62 και η άλλη 51... ο κανακάρης μου ομως είναι ουτε 30 και στην τελική φτιαχνει ενα σπίτι που δεν πληρώνουμε ενοίκια και ειναι μεγαλύτερο απ αυτό που μεναμε...

Δεν είναι οτι δεν εκτιμάει, ίσα ισα,αλλά μου την δίνει ρε γαμώτο...Αυτή την κακία σκέφτηκα αλλά δεν την είπα για ευνόητους λόγους....

Σκαι μου αμα ξαπλώσω δεν θα γίνει τίποτα απ αυτά που πρέπει να γίνουν, αλλά θα το δοκιμάσω! Ηδη εχω αραξει στον καναπέ και εκείνος κονταίνει τις κουρτίνες του υπνοδωματιου και δεν έχω παει καν να δω... ο Θεος βοηθός βέβαια αλλά δεν με νοιάζει καθόλου...

Δηλαδή το εύκολο ήταν αυτό που έκανα εγώ και το να πάει βόλτα τα παιδιά ο άθλος....

ασε ρε!!ο ενας χειροτερος απο τον αλλον!!

εγω ετρεχα σαν τρελλη σημερα,κ ο αλλος ηταν εξω στην αυλη με το αεροβολο του [ενα οπλο τελοσπαντων] κ προσπαθουσε να σκοτωσει πουλια!!:shock: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!

και επειδη δεν εβρισκε πουλια, μου εβαζε για στοχο γλαστρες κ τασακια και ειναι ολα τωρα εξω ΤΡΥΠΙΑ!!!!:shock: Ειμαι εξαλλη σας λεωωωω!!!!!!!!:evil:

**Ξανθη επρεπε να το εστελνες καθαριστηριο το παπλωμα,ταλαιπωρηθηκες χωρις λογο!!:?

εκείνος κονταίνει τις κουρτίνες του υπνοδωματιου και δεν έχω παει καν να δω... ο Θεος βοηθός βέβαια αλλά δεν με νοιάζει καθόλου...

Τι κανει??????????:shock:

ωχχχχ να το!!μου ερχετε το εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!:shock::?:?

Διαφημίσεις

Αααααααααα πολύύύύύ ωραία περνάμε όλες μας!!!!!

Δεν είναι μόνο ο δικός μου...υπάρχουν κι άλλοιιιι!!!! Πραγματικά απορώ!!!!!!!!

Το έχουν στο DNA τους ρε π@#$τη μου; Τι να πωωωω;;;;;;

Παιδια , παιδιά αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!! Δεν ειναι δυνατόν, να έχω να νταντεύω 2 παιδια...και εντάξει το μικρουλάκι μου να το καταλάβω...αλλά ολόκληρο μαντράχαλο, γιατί;;;

Ασε που φοβάμαι μη μου κάνει και το παιδί ετσι, στην κοσμάρα του και ζαμανφου, ζήτω που κάηκα...:confused::confused:

Τι κανει??????????:shock:

ωχχχχ να το!!μου ερχετε το εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!:shock::?:?

Χριστιανάκι, ειλικρινά, δεν με νοιάζει καθόοοοοολου...ας τις κάνει όόόπως θέλει!!!! Εχω αράξει και δεν κάνω Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!! (Για ποση ωρα δεν ξέρω...:tongue)

A! ρε κορίτσια, ζωγραφίζετε!

Εμένα δεν θέλει τις χοντρές δουλειές και φυσικά όταν κάνει κάτι βγάζει κι άλλα τόσα, οπότε έχουμε πάρει την κοπέλα που με βοηθάει 4-5 φορές παραπάνω τελευταία κι έχουμε λύσει το πρόβλημα! Το μόνο που μαστόρεψε χωρίς άλλο θέμα ήταν ο χώρος του μωρού και το άλλο ότι με τρέχει και μου κάνει τον σωφέρ όπου του ζητήσω, και αγοράζει ότι του λέω ότι χρειαζόμαστε... αλλά κατά τ' άλλα ένα ποτήρι να πλύνει θα βραχεί μέχρι και το ταβάνι που λέει ο λόγος... :rolleyes:

ένα ποτήρι να πλύνει θα βραχεί μέχρι και το ταβάνι που λέει ο λόγος... :rolleyes:

μια απ`τα ιδια!γι`αυτο βαριεμαι, να μαζευω δηλαδη τα ασυμμαζευτα κ δεν του λεω να κανει τιποτα!

εντομεταξυ ολο λεω κ εγω να φερω κοπελα να με βοηθησει κ ολο το αφηνω γιατι κ αυτες τις βαριεμαι!!

αλλα πρεπει!! αμα δειτε το παιδικο πως εχει καταντησει...αποθηκη!! οτι δεν εχω που να το βαλω το πεταω εκει. ασχολουμαι συνεχεια με τα ιδια στο σπιτι κ το εχω αφησει στη μοιρα του αυτο!

και ελεγα να το βαψουμε απο βδομαδας! πως ομως? ουτε να μπεις δεν μπορεις εκει μεσα!!:?

και με περιμενουν και 5 πλυντηρια ασιδερωτα!!!:evil::rolleyes:

Κοριτσια ψυχραιμια!!!Το χει η μερα το μεγαλο

Σαββατο να υπαρχουν πολλες δουλειες και οι αντρες

γενικα δεν το χουν το πραγμα! Μην κανετε κι εσεις βαριες

δουλειες μπορει να ξεκινησει τοκετος απο την κουραση

και ειναι κριμα να γεννηθουν τα μωρα με προβληματα

προωροτητας σκεφτειτε το ειναι σοβαρο!!!!!

Εμενα ο δικος μου ειναι σαν τους δικους σας αλλα

απο την Τεταρτη που πηγαμε γιατρο και το ειπε απο

μονος του ο ανθρωπος "προσεχετε τωρα αυτες τις

μερες μην κανεις δουλειες μην σηκωσεις γιατι το να

σπασουν τα νερα και να τρεχουμε για επειγουσα

καισαρικη δεν το θελουμε"

Ε κλονιστηκε ο δικος μου και εχει αρχισει να βοηθαει

εμεις φανταστειτε οτι εχουμε αυριο τραπεζι γιατι θα

σουβλισουμε αρνι στην ταρατσα (πρωτη φορα!).

Εχουμε και ενα χαλι τυλιγμενο στη μεση του σαλονιου

που περιμενει να κατεβει στην αποθηκη!

Και.....φυσικα δεν εχουμε ετοιμο δωματιο για το μωρο

ολο περιμενω ποτε θα ασχοληθει να μεταφερει ενα

γραφειο απο εκει μεσα για να μπει η πολυθρονα

θηλασμου αλλα ειμαι στο περιμενε!

Ε το πολυ πολυ να κανουμε γτραπεζι με το χαλι διπλα μας

και το πολυ πολυ να γεννησω και το δωματιο το κοβω να το

ετοιμαζει τη μερα που θα ρθει να με παρει απο το μαιευτηριο

ειμαι σιγουρη οτι θα συμβει αυτο :tongue:

Νομιζω οτι εχω περασει το σταδιο που συγχυζομαι και εχω

γινει αναισθητη. Προτεινω να κανετε το ιδιο!

Ξανθη ας εμενε το παπλωμα απλυτο.

Karmar τωρα μιλας σωστα αστον να τα κανει οπως θελει

ασε ρε!!ο ενας χειροτερος απο τον αλλον!!

εγω ετρεχα σαν τρελλη σημερα,κ ο αλλος ηταν εξω στην αυλη με το αεροβολο του [ενα οπλο τελοσπαντων] κ προσπαθουσε να σκοτωσει πουλια!!:shock: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!

και επειδη δεν εβρισκε πουλια, μου εβαζε για στοχο γλαστρες κ τασακια και ειναι ολα τωρα εξω ΤΡΥΠΙΑ!!!!:shock: Ειμαι εξαλλη σας λεωωωω!!!!!!!!:evil:

Καλα αυτο ηταν το πιο κορυφαιο απολα!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Και να σας πω και το αλλο!!

Δεν με φτανουν τα τρεχαματα μου, δεν με φτανουν οι συσπασεις μου, το οτι νιωθω το παιδι μες τα σκελια μου,η κουραση..τον εχω κ αυτον ολη μερα να με κυνηγαει κ να θελει σ?ξ !!!!!:o

με βρισκει πολυ σεξυ λεει τελευταια!! ναι, γιατι τα φορεματα που ειχα πριν κ ηταν μεχρι το γονατο,τωρα με την κοιλια εγιναν μινι..:rolleyes:

και να του λεω οτι δεν μπορω κ να κατεβαζει κατι μουτρα... αλλα που να καταλαβει αυτος τι περναω!!!αχχχχ,αχ,,αχχχ!!!:evil::rolleyes:

Και να σας πω και το αλλο!!

Δεν με φτανουν τα τρεχαματα μου, δεν με φτανουν οι συσπασεις μου, το οτι νιωθω το παιδι μες τα σκελια μου,η κουραση..τον εχω κ αυτον ολη μερα να με κυνηγαει κ να θελει σ?ξ !!!!!:o

με βρισκει πολυ σεξυ λεει τελευταια!! ναι, γιατι τα φορεματα που ειχα πριν κ ηταν μεχρι το γονατο,τωρα με την κοιλια εγιναν μινι..:rolleyes:

και να του λεω οτι δεν μπορω κ να κατεβαζει κατι μουτρα... αλλα που να καταλαβει αυτος τι περναω!!!αχχχχ,αχ,,αχχχ!!!:evil::rolleyes:

κρυο ντους πες του εγω ετσι του λεω!!!!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Χριστιάνα μη σου βγει η ψυχή ρε μπουμπού, πάρε μια κοπέλα να σου κάνει τουλάχιστον το σίδερο...

Μέχρι να ξεπεράσω τη φάση όπου έμπαιναν πλυντήρια του μωρού, δικά μας, ανακατατάξεις στα πράγματα, ξεκαθάρισμα και μεταφορά στην αποθήκη διάφορων, μαστορέματα και λοιπά και λοιπά που έγιναν σχεδόν όλα ταυτόχρονα είχα τρελλαθεί! Σε αυτές τις φάσεις χρειάζεται μια βοήθεια αλλιώς δεν είναι μόνο η κούραση, τρελλαίνεται και το μυαλό σου κι είσαι όλο νεύρα... μετά σε ρωτάει τι έχεις, εσύ λες τίποτα γιατί αν πεις τι έχεις θα τσακωθείς, κι είναι φαύλος κύκλος...

Καλα αυτο ηταν το πιο κορυφαιο απολα!!!!!!!

ναι ρε!να μαζευτουμε ολες να του δωσουμε ενα βραβειο..... διαλεξτε εσεις τι βραβειο!!!:rolleyes:

εντομεταξυ τωρα που βγηκα εξω να μαζεψω κ τα υπολοιπα ρουχα,ειδα στον απεναντι τοιχο ζωγραφισμενο με μαρκαδορο εναν στοχο!!! ΕΛΕΟΣ Θεε μου, τι αμαρτιες πληρωνω!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...