Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΕΔΩ είμαι ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πένυ μου να σου ζήσει!!!

Σήμερα δεν μπήκα καθόλου γιατί έκανα δουλειές, σοκολατένια τσουρέκια και πήγα και επιτάφιο, για να δούμε η μικρούλα δεν θέλει μάλλον να βγει ακόμα...

Χριστιάνα μου μην ανησυχείς όλα θα σου πάνε όπως εύχεσαι, είπαμε θετική σκέψη χρειάζεται!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφαγα κ μια κρεπα αλμυρη,κ εχω πολυ καουρα!! πφφφ...

Ωχ! Εγώ ρώτησα προχθές και μ' αφήνει λέει να παίρνω κανένα αναβράζον ζαντάκ.

ΕΔΩ είμαι ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στείλε παιδί μου το τηλέφωνό σου σε κάποια!

Εδώ ειμαι κάτω.....

Με καουρα βεβαίως βεβαίως οπως καταλάβατε

λογω του προχωρημένου της ώρας....

Ολη μερα πέρασα μια χαρα....ζήλεψα λίγο χαλβα το βράδυ

Κ τωρα ξενύχτι......

Χριστιανα ποσο σε νιώθω με την καουρα δεν ξέρεις....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα και καλή Ανάσταση να έχουμε!

Άτιμος ο χαλβάς kittymaria!

Ρωτήστε και το γιατρό σας, η δική μου μου είπε ότι στο πρωτο τρίμηνο απαγορεύεται να πάρεις κάτι να σε ανακουφίσει, και κακώς δεν της το είπα νωρίτερα γιατί τώρα πια δεν κάνει τα γαστρικά οξέα να καίνε τον οισοφάγο...

Καλημερα και καλη ανασταση σε ολες!!!!

Hippo στειλε σε καποια το τηλ σου αν θελεις

ο γιατρος σε αφηνει λογω vbac φανταζομαι

που δεν επιτρεπεται προκληση.....Αντε να

δουμε ποτε θα αποφασισει η μπεμπα να κανει το ντου!

Μαρακι ακομα καουρες ε?Εμενα εχει ακετο καιρο

που ξαφνικα εξαφανιστηκαν νομιζω οταν γυρισε με

το κεφαλι κατω το μωρο!Τρωγε γιαουρτι το βραδυ

που ανακουφιζει!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή ανάσταση!!!

Υπομονή με τις καουρες...κι εμένα το γιαούρτι με βοηθάει πολυ

Κορίτσια σας αφήνω πάμε εκδρομουλα, θα σας διαβάσω το βραδάκι!

Φιλακια!!!!:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!

Η τουφίτσα μου με ξετίναξε χθές το βράδυ!

Από τις 1:30 μέχρι τις 5:30 ήτανε ξύπνια!

όλα της έφταιγαν...ενώ είχε φάει και ήτανε

καθαρή όλη την ώρα πιπίλιζε δάχτυλα,κουβέρτες,σεντόνια..

γκρίνιαζε,έκλαιγε..ώσπου την πήρα δίπλα μου στο

κρεβάτι και κοιμήθηκε ακουμπώντας με στο μπράτσο.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

κορίτσια μου τι κάνετε??πωπω γεννήσατε πολλές εε??έχω

χάσει επεισόδια μόνο για τη πένυ ήξερα που έχω το κιν της!!

νάντια μου, σοφάκι να σας ζήσουν!!!ξεχνάω άλλη?!:shock:

χαρούλα μου σου είχα πει δεν θυμάμαι?κι εύα!να σας ζήσουν

οι μπουμπούκες!!!

εμείς είμαστε σπίτι με αποκλειστικό θηλασμό πια αφού

ταλαιπωρήθηκα με τον πυρετό κι με μπούκωσαν αντιβιώσεις κι δεν

θήλαζα στο μαιευτήριο..αφήστε πολύ ορός κι έσπαγαν οι φλέβες μου

ανά μέρα, μές στη μελανιά είναι τα χέρια μου..πέρασα κι μια κρίση κατάθλιψης

λόγω αυτών αλλά ευτυχώς εκείνη τη μέρα το απόγευμα βγήκαμε κι

ηρέμησα!

λοιπόν η καισαρική μας μια χαρούλα, η επισκληρίδιος μόνο μια πίεση

κατάλαβα αλλά παρόλα αυτά επειδή είμαι κι φοβιτσιάρα έκλαιγα από

το άγχος μου έπεσε κι η πίεση δεν μίλαγα σε άνθρωπο!!

μέχρι που άκουσα το κλάμα του μπέμπη μου!!μετά ως δια μαγείας σηκωνόμουν κι για περπάτημα που λέει ο λόγος!:tongue:

η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη, πονούσα αρκετά κι όταν με σήκωσαν κιόλας

δεν το συζητώ!!αλλά την επόμενη πολύ καλύτερα κι τώρα είμαι μια χαρά!!

λόχεια δεν είχα πολλά πολύ παραπάνω πίστευα!τώρα δεν έχω τπτ!:shock:

περιμένω να δω μήπως κατεβάσω άλλα αλλιώς η σερβιέτα δεν χρειάζεται πια!

τώρα ο μπεμπης είναι μια χαρούλα, ησυχούλης κι καλόβολος!χτες το βράδυ είχαμε πονάκια κι τον λυπήθηκα πραγματικά αλλά εξαντλήθηκε μετά κι κοιμόταν 4 ώρες!:D:D

αυτά τα νέα μου μπουμπούκες!!με το καλό οι υπόλοιπες κι όταν μπορέσω θα σας ξαναγράψω!!! καλή ανάσταση κι καλό φαγοπότι αύριο!!;):tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα ρε κορίτσια, είχα να μπω πέντε ημέρες και είδα φοβερές εξελίξεις. Ναντια, Αννυ, Μαρια, Σκουντουφλα και Πένυ να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Καλό σαραντισμό να έχετε τώρα.

Εγώ πήγα στον γιατρό την Πρωτομαγιά για την καθιερωμένη εξέταση. Όλα καλά με το μωρό, είναι 3100 περίπου, και αρκετά κινητικό. Με έχει ταράξει. Και η αλήθεια είναι ότι επειδή κουράζομαι αρκετά με τα παιδιά και το σπίτι, έχει αρχίσει να με πονάει η κοιλιά μου. Θέλει ξεκούραση, αλλά είναι πολυτέλεια πλέον.

Κλείσαμε και ημερομηνία για την γέννα!!! Αν όλα πάνε καλά, στις 23 του μηνός κάνω εισαγωγή. Άντε λίγος καιρός έμεινε ακόμα.

Μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά; Λέω εγω τώρα.

Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ, Καλή Ανάσταση να έχετε όλες και ολα καλά να πάνε με τα κορίτσια που έχουν τώρα σειρά.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Βιβιανάκι μου τέλος καλό, όλα καλά!!!!

Να χαιρεσαι το αντράκι σου...τελικά οτι και αν συμβεί μόνο καλές αναμνήσεις μένουν στο τέλος!!!:D:D

Καλημέρα σας είπα;;; Δεν σας είπα!!! Καλημέρα λοιπόν!:tongue:

Εύχομαι να έχουμε καλή Ανάσταση και με το καλό να έρθουν τα ζουζούνια μας!!!

Πηγα εχθες Επιτάφιο και αρχίσαν τα πειράγματα από γνωστους και φίλους αν έχω φέρει και τον γιατρό μοζί μου, αν μπέρδεψα τον δρόμο προς το μαιευτήριο και κάτι τέτοια ωραία σαχλά και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι η κοιλιά μου έχει γίνει τεράστια!!! Απ τα πρώτα σχόλια ηταν και αυτό!!!

Ρε κορίτσια, κουράζομαι!! Θα μου πείτε, η μόνη είσαι;;; Ποση ωρα στάθηκα καλε στον επιτάφιο; Τιποτα, ουτε μια ωρίτσα,δεν ακολούθησα καν στην περιφορά και όταν γύρισα σπίτι και έκατσα με επιασε κρίση...δεν εβγαινε το παντελόνι απο τους αστραγάλους απο το πρήξιμο!!!! Δεν το έχω ξαναδει αυτό το πράγμα!!!!

Διαφημίσεις

Βιβιανακι μπραβο!Το δυσκολο με την καισαρικη περασε

η πρωτη μερα ειναι χαλια και σιγουρα και ο πυρετος που ειχες!

Να τον χαιρεσαι τον μπεμπακο σου και καλη συνεχεια στο θηλασμο!

Κοριτσια κι εγω χθες στον επιταφιο δεν μπορουσα με τιποτα να

βγαλω τη διαδρομη φυγαμε στα μισα και γενικα με πιανει πονος

και κουραση στα ξαφνικα πλεον δεν αντεχω τις ταλαιπωριες.

Wonderland και ρος να ετοιμαστεις νομιζω ε?

Ρουμπινη καλη εκδρομουλα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Από τις 1:30 μέχρι τις 5:30 ήτανε ξύπνια!

Nα τα μας! Καλή αρχή! :tongue::rolleyes:

Βίβιαν ανάρρωσες καλά τελικά, ε? :D Τέτοια να διαβάζω!

Wonderland καλή Ανάσταση! Ζουμπουρλούδικος ο μπέμπης σου!

karmar τέτοιο πρήξιμο, ε? Εμένα χτες πρήστηκε για πρώτη φορά το αριστερό μου πόδι μόνο. Δεν τόλμησα να το πω στη γιατρό μου γιατί μου έχει πει να κόψω τελείως ζάχαρη κι αλάτι κι εγώ κάνω το βλάκα! :rolleyes:

Ρουμπινάκι, να περάσετε καλά.

Μαράκι δεν είμαστε πια για ταλαιπωρίες..

Ούτε που πήγαμε στον επιτάφιο εμείς! Του χρόνου με το μωρό. Βγήκαμε μια γρήγορη βολτίτσα για καφέ σήμερα, πήραμε και στρωματάκι αλλαξιέρας που κάθεται μια χαρά πάνω στο πλυντήριο και γυρίσαμε σπίτι γιατί έχει πιάσει ζέστη.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μολις σκοτώθηκα με τον άντρα μου...εεε αι στο καλό...για να μη πω τιποτα χειρότερο που θα μου βγει και πιο εύκολα!!!!

Απο το πρωι μου έχει βγει ο κ@#ς με το σπίτι, για οσες δεν θυμούνται εγώ είμαι με τις μετακομισεις πανω κάτω με τους δικους μου, γυρίζει ο δικός μου μεσα στην τρελή χαρά και μου λεει ελα να κάνουμε δουλειες, εσύ ν κάθεσαι και εγω να μαζεύω... λεω τι καλά ο καλός μου...

Ξεκινάει λοιπόν και του λεω, πάρε τη μπρίζα πάνω απο το επιπλο, την παίρνει και την βάζει στο τραπέζι...

Του λέω φέρε μου το απορρυπαντικό απο το ντουλάπι του μπάνιου να βάλω τα ρουχα της δουλειας σου για πλύσιμο...το φέρνει...πάω στο μπάνιο και βλέπω όλα τα άλλα απορρυπαντικά εξω απο το ντουλάπι, στο πάτωμα και ανοιχτο το ντουλάπι...

Του λέω μάζεψε τα εργαλεία σου απο εκεί, τα πήρε απο το σαλόνι και τα έβαλε στην τραπεζαρία...

Του δίνω το φορτιστή απο τις οδοντόβουρτες να το μαζέψει και το βάζει πάνω στον νιπτήρα....την μπριζα, στον νιπτήρα....(!!!)

Εεεεε τα πήρα στο κρανίο, άρχισα να ξεφωνίζω οτι αν ειναι να μαζεύω απο πίσω του και να νομίζει οτι με βοήθησε κιόλας, να το χέσω και οτι μαζεύω σαν μ@#$κας οτι σκουπιδι παρατάει απο δω και απο κει, εκεινος να μου λεει μετα θα λες οτι πονας, τα πήρα ακόμα περισσότερο, αρχισα να ξεφωνίζω, ανεβηκε η μάνα μου οτι έχει βγει όλη η γειτονιά εξω που φωνάζουμε, την έβρισα κ εκεινη οτι χεστηκα για την γειτονιά και να σηκωθεί να φύγει...τζάμπα την πλήρωσε η καημένη...

Ε δεν αντεξα άλλο ρε κορίτσια ειλικρινά...δεν μπορώ να κουνήσω, κουράζομαι, έχω τις συσπάσεις και πρέπει να κάθομαι ξάπλα και αντι αυτού προσπαθώ όσο μπορώ να μαζέψω και μου βγάζει και άλλες δουλειές!

Το μωρό μου λυπήθηκα αλλά τι να κάνω;; Επρεπε να ξεσπάσω... και να σου τώρα οι συσπάσεις!!!

Πονάω τωρα,δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή απο τα νεύρα μου...αλλά τον νιώθω τον μικρούλη να μαζεύεται...πονάω και απο κάτω...δε νομίζω να γεννήσω απο τα νεύρα, έτσι;;;

Καρμαρ το είχε η μέρα σήμερα;;;;

και εγώ όλη μέρα μέσα στα νεύρα...Ζήτησα να πλυθεί το πάπλωμα στη ντουζιέρα μιας και δεν χωράει στο πλυντήριο και ξέρεις τι κατάληξη είχαμε;;; εμένα στα γόνατα να τρίβω με χλωρίνες τα πλακάκια για να τα καθαρίσω να σηκώνω το πάπλωμα να το πλένω μόνη μου και στο τέλος να έρχεται ο άντρας μου και να μου λέει εντάξει τα πήγα βόλτα τα παιδιά....

Δηλαδή το εύκολο ήταν αυτό που έκανα εγώ και το να πάει βόλτα τα παιδιά ο άθλος....

Τέσπα προσπαθώ να μη συγχύζομαι γιατί μου κάνει πολλά αλλά τώρα έχω και εγώ συσπάσεις φουλ και πόνο από κάτω αλλά θα περάσει είναι από το ζόρι μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ax, βρε μπουμπού! Δίκιο έχεις αλλά πού να το βρεις!

Να σου πω, άσε τώρα τις δουλειές, ξάπλωσε... σου έχει δώσει ο γιατρός καμιά γραμμή πλεύσης όταν νιώθεις έτσι? Αν όχι, μήπως να τον πάρεις ένα τηλέφωνο?

Breath in, breath out και κάνε και λίγο το Βούδα!

edit: βρε Ξανθή, τι ταρζανιές είναι αυτές! Σήκωσες βρεγμένο πάπλωμα?

Προσοχή λέμεεεεε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...