Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Πένυ να σας ζήσει η μικρη, ..καλομεγαλωμενη

να ειναι κ εσείς πάντα ευτυχισμένοι....καλο σαραντισμο εσυ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ με τρομαξες.....δεν είχα μπει όλη μερα

κ τα διάβασα τωρα......μεχρι να δω οτι ολα οκ,φοβήθηκα....

Ευτυχώς τέλος καλο, ολα καλα.....

Να χαίρεστε τη μικρη σας, πολύχρονη κ ευτυχισμένη να ναι.....

Skybeam...σήμερα το πήγα χαλαρά με τις

δουλειές.....εκανε ο άντρας μου τα περισσότερα...;););)

My girl δεν πειράζει για το θηλασμο...έκανες οτι μπορούσες....

Μη στενοχωριεσαι.....ίσως οι πιο έμπειρες α

σε συμβουλεύσουν κ να ξαναρχισεις....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

Χριστιάνα ακριβώς όπως τα είπε η Μαρία εμάς έχουν ισχυρό κίνητρο τα αδέρφια τους για την τουαλέτα εμένα μόλις πάει ο γιος μου τρέχει και η μικρή από πίσω μη χάσει και δεν κατουρήσει και αυτή...

:D :D :D έχουν πλάκα! :D

Ζω το απολυτο θαυμα της ζωης!!!!!!Γεννησα στις 15:40 με φτ κ μερικες δυσκολιες ,που ουυυυτε τις θυμαμαι πια.... Την μπεμπουλα μου!ειναι 3550,υγιεστατη κ πανεμορφη!!

Να σου ζήσει ομορφιά μου, γερή, τυχερή και πολυχρονη η μπουμπού σου!

Skybeam...σήμερα το πήγα χαλαρά με τις

δουλειές.....εκανε ο άντρας μου τα περισσότερα...;););)

:D καμμιά φορά καταλαβαίνουν, κάτι είναι κι αυτό!

Χριστιάνα μου να την χαίρεστε τη μικρή σας, χιλιόχρονη! Όσο για τα υπόλοιπα ευτράπελα όσο είναι δυνατόν μη δίνεις σημασία, αν και λογικό να εκνευρίζεσαι...

Καλημερούδια!

Από μια ματιά που ρίχνω στα κιτάπια μου η hippo παραμένει η νο. 1 υποψήφια για τοκετό... ακολουθούν milky και Evri79 με ΠΗΤ 18/05 και λίγο πιο πίσω η vivimix.

Λογικά η Βίβιαν έχει βγει και μάλλον σήμερα βγαίνουν κι όσες γέννησαν Μ. Τετάρτη, οπότε θα έχουμε ζουμερά μωρουδονέα! ;)

Καλημεραααααα!

Pele να σου ζησει κοπελα μου συγχαρητηρια!!!!!

Ζησε τονειρο σου και καλο σαραντισμο!

Σκαι εχεις αναλαβει διαχειριστρια του καφε μπραβο

να μας ενημερωνεις τι να περιμενουμε κιολας

γιατι εχουμε μεινει κ ταπι απο φασολια!:tongue:

4-4 το σκορ αγορια κοριτσια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Mariapap κ εγω αυτο ειπα οταν είδα

το πινακακι......εχουμε ισοπαλια:D:D:D

Skybeam δεν το συζητώ...εκτος του οτι μας

έχεις οργανώσει μας κρατάς κ ενημερωμένες....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Πένυ να σας ζήσει γερή και καλότυχη η μικρή σας...Καλό σαραντισμό τώρα...

Τροφαντά τα μωρά του καφέ μας ε τα ταΐζουμε καλά φαίνεται....Και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι οι περισσότερες κατάφεραν και γέννησαν φυσιολογικά μπράβο πολύ ενθαρρυντικό αυτό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μια γρηγορη καλημερα να σας πω οτι ειμαστε καλα και αυριο, πρωτα ο θεος βγαινουμε. Ελπιζω αυριο κιολας να μπορεσω να μπω και να σας τα γραψω ολα. Διαβασα τα νεα σας. Τι πρωτομαγια ηταν αυτη φετος...να μας ζησουν ολα τα μπεμπακια. Σας φιλωωωωωω

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μια γρηγορη καλημερα να σας πω οτι ειμαστε καλα και αυριο, πρωτα ο θεος βγαινουμε. Ελπιζω αυριο κιολας να μπορεσω να μπω και να σας τα γραψω ολα. Διαβασα τα νεα σας. Τι πρωτομαγια ηταν αυτη φετος...να μας ζησουν ολα τα μπεμπακια. Σας φιλωωωωωω

Να σας ζήσει και πάλι. Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας....

0SB8p3.png

ΚΟριτσια καλημερα!!! 3 μερες ειχα να μπω κ ειχαμε 5 γεννησει;;;;; Ναντια, Αννυ, Μαρια, Σκουντουφλα, Πένυ, να σας ζησουν, καλιτυχα κ γερα να ειναι!!!!!!!!!!:P:p:p

Χριστιανα πολυ ζορι τραβας γενικα με την μαμα σου ε;;; Κ υποτιθεται απο αυτες περιμενουμε να μας καταλαβαινουν... Υπομονη.....και να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!!!

Εγω εχθες πηγα για καρδιοτοκογραφο κ απο το αγχος μου εκανα συσπασεις, ειπα παει, θα με κρατησουν παλι μεσα, αλλα θα πω οτι δεν καθομαι, θα παω σπιτι μου κ ο,τι γινει.... Τις ελεγα ομως τις μαιες ότι τις καταλαβαινα τις συσπασεις κ οτι στο σπιτι δεν κανω κ οτι ειναι απο το φοβο μου. Μιλησαν με τον γιατρο κ τις ειπε να φυγω κ εκανα κ μια κορτιζονη να βρισκεται....Οταν ηρθα σπιτι τον πηρα τηλ κ ειπε οτι εφοσον στο σπιτι δεν νιωθω να κανω συσπασεις, ενταξει...κι οτι δεν εκανα κ τοσες πολλες ουτως η αλλως...

Το θεμα ειναι οτι απο τοτε με πηρε απο κατω κ φοβαμαι μηπως κανω κι εδω συσπασεις κ δεν το καταλαβαινω κ δεν καταφερω να φτασω στον μηνα μου (15/05--12 μερες δηλαδη)......

Διαφημίσεις

Ζω το απολυτο θαυμα της ζωης!!!!!!Γεννησα στις 15:40 με φτ κ μερικες δυσκολιες ,που ουυυυτε τις θυμαμαι πια.... Την μπεμπουλα μου!ειναι 3550,υγιεστατη κ πανεμορφη!!

Κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!! Καλότυχη και ευτυχισμένη μια ζωή,γεμάτη με υγεία!!!! Πως να μην είναι πανέμορφη με τέτοια μαμά;;;

Πωπω,θυμάμαι που λέγαμε τα άγχη μας στην αρχή (κορίτσια, ήταν η πρώτη που μίλησα η Πένυ) και τώρα κρατάς την μπουμπούκα σου αγκαλίτσα!!! Τι τέλειαααα!!!!!!

Ζήσε το όνειρο και περιμένουμε νεάκια!!!!

Σκουντουφλάκι μου, τέλεια!!!!! Αντε με το καλό να βγείτε και περιμένουμε τα νέα σου!!!! Να σου ξαναευχηθώ και πάλι, ότι καλύτεροοοοοο!!!!

Φιλάκια μανούλες!!!!:D:D:D:D:D

Πω πω κοριτσια, αναρωτιέμαι οταν γεννήσουμε όλες με το καλό τι θα έχουμε να πρωτολέμε τις ελαχιστες ώρες που θα ξεκλέβουμε!!!

Ανυπομονώώώώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου!!!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Πενούλα μου να σου ζήσει!!!! Γερό μωράκι και

καλοφωτισμένο να είναι!!!!!!!!

Skountouflaki θα περιμένουμε να μας γράψεις την εμπειρία σου!!!

Φιλιά σε όλες πάω να σας διαβάσω αναλυτικά!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Kορίτσια ζυγίστηκα!!!!!! :D :D :D

Γέννησα στα +17 και τώρα είμαι +6.800 νταν!!!

Έχασα 10 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Μου μένουνε άλλα 7!!Θα τα ξετινάξω γρήγορα γρήγορα

και αυτά!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Είμαι 55.800 για την ακρίβεια και θέλω να φτάσω αν όχι

49 που ξεκίνησα στα 50 σίγουρα!!!

Ο άντρας μου λέει ότι ξεπρήστηκα και ότι η κοιλιά έπεσε πολύ

γρηγορότερα από όσο περίμενε....

Τί περίμενε δηλαδή???Αυτό σκεφτότανε πόσο καιρό θα είμαι έτσι???

:evil: :evil: :evil: :evil:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Kορίτσια ζυγίστηκα!!!!!! :D :D :D

Γέννησα στα +17 και τώρα είμαι +6.800 νταν!!!

Έχασα 10 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Μου μένουνε άλλα 7!!Θα τα ξετινάξω γρήγορα γρήγορα

και αυτά!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Είμαι 55.800 για την ακρίβεια και θέλω να φτάσω αν όχι

49 που ξεκίνησα στα 50 σίγουρα!!!

Ο άντρας μου λέει ότι ξεπρήστηκα και ότι η κοιλιά έπεσε πολύ

γρηγορότερα από όσο περίμενε....

Τί περίμενε δηλαδή???Αυτό σκεφτότανε πόσο καιρό θα είμαι έτσι???

:evil: :evil: :evil: :evil:

Τέτοια να μας λες να μας δίνεις κουράγιο. Προσεχείς γενικά αυτές τις μέρες, η τρως όπως πριν?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...