Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη

αλλά δεν γινότανε αλλιώς!

Οι θηλές μου έγιναν χάλια και το μωρό

έπινε και έβγαζε αίμα στις γουλίτσες της μέχρι που

μόλις καταλάβαινε το στήθος έφτυνε την θηλή

και δεν έπινε σταγόνα.Δοκίμασα τα πάντα

αλλά δεν κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα.

Και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ γιατί είχα τόσο

πολύ γάλα που δεν φαντάζεστε.Έβγαζα με το χέρι 300μλ.

Φανταστείτε με το θήλαστρο.

Ο άντρας μου με στηρίζει πάρα πολύ γιατί

ξέρει πόσο στεναχωρέθηκα αλλά δεν γινότανε αλλιώς.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω και εμένα θέλει στην τουαλέτα αλλά την βάζω στο γιο γιο να κάτσει.Ας μάθει καλά στο γιο γιο και πάμε μετά και τουαλέτα....Καλά και εμένα τρώει όλη την ώρα τι στο καλό έτσι κάνουν όλα τα δεύτερα ή πετύχαμε τις κόρες;;;

δεν ξερω μαλλον τα πετυχαμε!Χθες συνειδητοποιησα οτι

φοραγαν τα παιδια μου ιδιο νουμερο παντελονι (νο3) :tongue:

ενταξει ηταν το μοναδικο 3αρι του Χαρη αλλα με προβληματισε.....

το γιο γιο το χω κι εγω διπλα στην τουαλετα αλλα δεν το θελει

θελει κατευθειαν στην τουαλετα η κυρια το παιζει μεγαλη!!!!!

ελα hippo και σε θεωρησαμε ηδη ξεφουσκωτη!!!:D

Κι εμεις βαψαμε αυγα!

Ευα εχω παθει σοκ!Πως γινεται ενω εχεις πολυ γαλα να

ματωσαν οι θηλες?Αφου δεν γινοταν αλλιως μη στεναχωριεσαι!

Απλως σε ρωταω μηπως μας συμβει κι εμας τιποτα τετοιο

καταλαβες τι μπορει να φταιει?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Eύα η μικρή σου μάλλον δεν είχε πιάσει σωστά το στήθος, δεν εξηγείται αλλιώς. Υποτίθεται (απ' ο,τι έχω διαβάσει) ότι πρέπει να πιάνουν γύρω κι έξω απ' τη θηλή (όσο πιο έξω γίνεται) κι όχι πάνω στη θηλή ακριβώς. Όπως και νά'χει πάντως οι πληγωμένες θηλές πρέπει να πονάνε πολύ! :(

Ευα μπορει να μην εχει νοημα πλεον αλλα

τωρα θυμηθηκα μια φιλη που ειχε πληγωμενες

θηλες και την ανακουφιζε ΤΡΕΛΑ το να βαζει

φλουδες λαχανου επανω σαν cups απο σουτιεν!

Χριστιάνα τελικά το αίμα από τι ήταν παιδάκι μου;;;

Ναι οντως Χριστιανα το αιμα που οφειλοταν σου ειπε?

Με εξετασαν δυο γιατροι σημερα και ολο γιατι κ γιατι ημουν!!:rolleyes:

Με διαβεβαιωσαν κ οι δυο κ μια μαια που ηταν εκει πως ολα ειναι καλα και πως απλα ειναι κατι που συμβαινει!!!:rolleyes:

Παντως μπραβο κοριτσια για τα παιδακια σας που αρχισαν τα τσισακια μονα τους!

Η δικια μου τιποτα!Εκει που μου ελεγε οτι θελει να κανει κ της πηρα καθισμα για την τουαλεττα κ την εβαλα καποιες φορες,απο τοτε δεν θελει να κατσει με τιποτα!!:| πφφφ τι να κανω?

Κατα τα αλλα κ η δικια μου ολη μερα τρωει,ολη μερα τρεχω,μαζευω κ ειμαι σκυμενη στο πατωμα!!!Πολυ κουραση....:?

ΕΥΑ μου δεν πειραζει για το θηλασμο!Εκανες οτι μπορουσες εσυ!!!Εμενα στις 40 μερες ενω θηλαζα αποκλειστικα μου ηρθε περιοδος, κ σχεδον μου κοπηκε το γαλα... δεν ειχα κουραγιο να το ψαξω. δεν ειχα ουτε βοηθεια,ουτε υποστηριξη εγω κ το αφησα κ ετσι στους δυο μηνες κοπηκε εντελως..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Και εμενα παντως πληγωθηκαν τοτε οι θηλες μου, αν και πιστευω πως την τοποθετουσα σωστα τη μικρη!

αλλα αμα ενα μωρο ξυπναει ανα 1,5 ωρα για γαλα κ πινει μετα κανα 40λεπτο..εε λογικο δεν ειναι να πληγωθουν καπως κ να πονας?:rolleyes:

εβαζα διαφορες κρεμες εγω για τις θηλες κ τα ειχα κ "ελευθερα" για να παιρνουν αερα.. αυτο καπως βοηθουσε την κατασταση..

Με εξετασαν δυο γιατροι σημερα και ολο γιατι κ γιατι ημουν!!:rolleyes:

Με διαβεβαιωσαν κ οι δυο κ μια μαια που ηταν εκει πως ολα ειναι καλα και πως απλα ειναι κατι που συμβαινει!!!:rolleyes:

Παντως μπραβο κοριτσια για τα παιδακια σας που αρχισαν τα τσισακια μονα τους!

Η δικια μου τιποτα!Εκει που μου ελεγε οτι θελει να κανει κ της πηρα καθισμα για την τουαλεττα κ την εβαλα καποιες φορες,απο τοτε δεν θελει να κατσει με τιποτα!!:| πφφφ τι να κανω?

Κατα τα αλλα κ η δικια μου ολη μερα τρωει,ολη μερα τρεχω,μαζευω κ ειμαι σκυμενη στο πατωμα!!!Πολυ κουραση....:?

ξεχνα το τοτε αφου δεν υπηρχε ιδιαιτερη αιτια!

Εν τω μεταξυ τωρα εφαγα φλασια που ειδα το τικερακι

σου και περασαν τα γενεθλια της μικρης και δε σου

ευχηθηκαμε!!!!!

Να τη χαιρεσαι να ειναι παντα ευτυχισμενη και να την

καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Μαρεσει που μας ελεγες τον πονο σου για το τι θα κανεις

και δεν σου ευχηθηκαμε. Τελικα κανατε τιποτα?

.....και οσο αφορα την τουαλετα ειναι επειδη ειναι

δευτερα παιδια εμενα και της Ξανθης και βλεπουν

τα μεγαλα. Το πρωτο παιδι παντα αργει λιγο

δηλαδη δεν αργει απλως συνηθως πιο κοντα στα

3 χρονια καθαριζουν!

Να τη χαιρεσαι να ειναι παντα ευτυχισμενη και να την

καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Τελικα κανατε τιποτα?

Σε ευχαριστω πολυ!!:)

Τελικα σπιτι οπως σας ειπα,ηρθε η μαμα μου,ο αδερφος μου,η γιαγια μου κ η νονα!

Θα ελεγα κ στα πεθερικα, αλλα δεν πηραν ουτε ΚΑΝ ενα τηλεφωνο να ευχηθουν κ δεν τους ειπα.

Με τη μανα μου κλασσικα τσακωθηκαμε,, γιατι επεμενε να δωσει σοκολατες στη μικρη κ εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να της δινω γλυκα..

η μικρη εκλαιγε επι ΜΙΑ ωρα κ παρακαλουσε να της δωσω.. ε

εκνευριστηκα επειδη ημουν σιγουρη οτι της δινει κρυφα,αλλιως δεν θα αντιδρουσε ετσι η δικια μου..:evil:

στο τελος η μανα μου αρχισε να μου λεει πως δεν εχω ιδεα απο παιδια,πως δεν την μεγαλωνω σωστα κλπ...

της ειπα να την παιρνει κ καμια φορα στο σπιτι της να την προσεχει αφου αυτη ξερει καλυτερα..:mad:

μετα τα πηρε στο κρανιο, με ειπε αφιλοξενη,αντικοινωνικη κ πως με τη συμπεριφορα μου την διωχνω κ εφυγε!!:shock:

Με λιγα λογια μου κανανε δηλαδη τα νευρα κροσια.

Α!και η γιαγια στον κοσμο της να λεει οτι να`ναι[ειναι μεγαλη]

τι να σας λεω..

τεσπα..παει κ αυτο!!!:|

Ουπς!!!!Μεγαλο σκηνικο δηλαδη!!!!!

Καλα τα πεθερικα ειναι δυνατον να ξεχασαν

τα γενεθλια της εγγονης????:shock::shock::shock:

Ο αντρας σου δεν πηρε θεση σαυτο?

Πολυ συγχυση ε???Πωπω κριμα ειλικρινα λυπαμαι....

Διαφημίσεις

Nαι Μαρια αστα να πανε..

και ηταν κ η κουμπαρα μου μπροστα κ δεν μου αρεσουν τετοια σκηνικα μπροστα σε αλλους.

Μετα οπως ειπα φυγανε αρων αρων, κ εγω ημουν χαλια, εξαλλη/σταναχωρημενη κ η καημενη η κουμπαρα μου προσπαθουσε να με ηρεμησει..:rolleyes:

Οσο για τα πεθερικα τι να πω! Ειμαι σιγουρη πως τηλεφωνησαν στον αντρα μου, [δεν τον ρωτησα γιατι εκνευριστηκα κ με αυτους]αλλα δεν θα ηταν σωστο να με παιρνανε κ εμενα ενα τηλ?να στελνανε τουλαχιστον ενα μηνυμα? τιποτα ομως! τεσπα,, δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια..

Α! κ σημερα μου πεταξε ο αντρας μου πως του ειπε η μανα του πως θελει να παρει ενα δωρο στη μικρη για τα γενεθλια της κ δεν ξερει τι.. νωρις το θυμηθηκε ηθελα να του πω,,αλλα δεν μιλησα παλι,γιατι ο αντρας μου ειναι απο αυτους που δεν σηκωνει ΚΙΧ για τη μανα του,οσο λαθος και αν εχει σε διαφορα θεματα. και απλα βαρεθηκα να τσακωνομαστε για αυτην..

Χριστιάνα ακριβώς όπως τα είπε η Μαρία εμάς έχουν ισχυρό κίνητρο τα αδέρφια τους για την τουαλέτα εμένα μόλις πάει ο γιος μου τρέχει και η μικρή από πίσω μη χάσει και δεν κατουρήσει και αυτή...

Ο γιος μου την έκοψε 26 μηνών πιο μεγάλος.

Να την χαίρεστε την κορούλα σας και να την καμαρώνετε και δεν βαριέσαι για τους άλλους άστο μη δίνεις σημασία πλέον εγώ αυτό κάνω και τέλος είμαι ήρεμη...

Εύα πάντως χωρίς να θέλω να σε πιέσω λύσεις υπάρχουν αν εσύ πραγματικά θες να θηλάσεις μπορείς να ρωτήσεις ότι θες...Χωρίς να θέλω να σε πιέσω επαναλαμβάνω είναι σύνηθες πάντως αυτό που έπαθες και δεν είναι λόγος για αποθηλασμό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Nαι Μαρια αστα να πανε..

και ηταν κ η κουμπαρα μου μπροστα κ δεν μου αρεσουν τετοια σκηνικα μπροστα σε αλλους.

Μετα οπως ειπα φυγανε αρων αρων, κ εγω ημουν χαλια, εξαλλη/σταναχωρημενη κ η καημενη η κουμπαρα μου προσπαθουσε να με ηρεμησει..:rolleyes:

Οσο για τα πεθερικα τι να πω! Ειμαι σιγουρη πως τηλεφωνησαν στον αντρα μου, [δεν τον ρωτησα γιατι εκνευριστηκα κ με αυτους]αλλα δεν θα ηταν σωστο να με παιρνανε κ εμενα ενα τηλ?να στελνανε τουλαχιστον ενα μηνυμα? τιποτα ομως! τεσπα,, δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια..

Α! κ σημερα μου πεταξε ο αντρας μου πως του ειπε η μανα του πως θελει να παρει ενα δωρο στη μικρη για τα γενεθλια της κ δεν ξερει τι.. νωρις το θυμηθηκε ηθελα να του πω,,αλλα δεν μιλησα παλι,γιατι ο αντρας μου ειναι απο αυτους που δεν σηκωνει ΚΙΧ για τη μανα του,οσο λαθος και αν εχει σε διαφορα θεματα. και απλα βαρεθηκα να τσακωνομαστε για αυτην..

Αχ ειναι κριμα να γινονται τετοια σκηνικα μες στην οικογενεια

και φυσικα να υπαρχουν και τριτοι. Και τωρα πες οριακα το

παιδι μπορει να μην καταλαβε τι εγινε την ενταση την ενιωσε

ομως και πιο μετα θα καταλαβαινει περισσοτερα....

Εχεις μπλεξει και με ολιγον περιεργο σοι :rolleyes:

Εννοειται οτι επρεπε να παρουν τα πεθερικα να ευχηθουν

το λιγοτερο........δυστυχως ολοι οι αντρες με τις μαμαδες ετσι ειναι!

Τελοσπαντων ελπιζω να τα βρηκατε με τη μαμα σου

φανταζομαι και μετα το σημερινο μπορει να καταλαβε

οτι δεν πρεπει να σε στεναχωρει!

Ζω το απολυτο θαυμα της ζωης!!!!!!Γεννησα στις 15:40 με φτ κ μερικες δυσκολιες ,που ουυυυτε τις θυμαμαι πια.... Την μπεμπουλα μου!ειναι 3550,υγιεστατη κ πανεμορφη!!

Να σου ζήσει κούκλα μου και να είστε τόσο και άλλο τόσο και άλλο τόσο ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...