Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Margioula μου Νομίζω ότι είναι πολύ καλό

το ότι γλύτωσες το χειρουργείο!

Όσο για το τί φταίει κανείς δεν μπορεί να ξέρει,

μην παιδεύεις το μυαλό σου,αλλά παρ'όλα αυτά

αφού υπάρχει έστω και η υποψία ότι έφταιξε

ο θηλασμός καλά έκανες και τον σταμάτησες!

Θα είσαι και πιο ήρεμη και πιο ξεκούραστη και

ΤΣΟΥΠ θα σκάσει μύτη το σποράκι τα Χριστούγεννα!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια! Τι κάνετε; Ήρθε ο χειμώνας στα μέρη σας; Εδώ στα βόρεια έτσι φαίνεται! Από τη μια ήταν η ώρα, από την άλλη κρίμα ας κρατούσε αυτό το τριήμερο να βολτάρουμε λίγο. Χθες πήγαμε στον Λευκό Πύργο που είχαν τη γιορτή της σημαίας λόγω των 100 χρόνων από την απελευθέρωση. Ωραία ήταν, ο μικρός ενθουσιάστηκε με τους τσολιάδες! Εγώ τι να πω, μάλλον είμαι φάουλ στις ορμονες και ένιωθα μονίμως μια συγκίνηση :-) και μόλις τελείωσε η γιορτή άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες και τρέχοντας να φύγουμε.

Margioula μου εύχομαι όλα να πανε καλά από εδω και πέρα! Και εγώ πιστεύω οτι δύσκολο να φταίει ο θηλασμος. Κι εγω θηλαζω και για την ώρα μια χαρα. Ειδικά στο πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο να έχεις συσπασεις. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο οτι συνήθως στο δεύτερο τρίμηνο κόβεται το γάλα στην εγκυμοσύνη, η φύση θα εχει προβλέψει οτι ίσως τότε μπορει να κάνει "ζημιά". Στον μικρό μου είχα συσπασεις και ξέρω καλά πως είναι. Στο πρώτο τρίμηνο πολλές φορές και το εντέρο δημιουργεί παρόμοια αίσθηση αν έχεις δυσκοιλιότητα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κοριτσακια! Τι κάνετε; Ήρθε ο χειμώνας στα μέρη σας; Εδώ στα βόρεια έτσι φαίνεται! Από τη μια ήταν η ώρα, από την άλλη κρίμα ας κρατούσε αυτό το τριήμερο να βολτάρουμε λίγο. Χθες πήγαμε στον Λευκό Πύργο που είχαν τη γιορτή της σημαίας λόγω των 100 χρόνων από την απελευθέρωση. Ωραία ήταν, ο μικρός ενθουσιάστηκε με τους τσολιάδες! Εγώ τι να πω, μάλλον είμαι φάουλ στις ορμονες και ένιωθα μονίμως μια συγκίνηση :-) και μόλις τελείωσε η γιορτή άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες και τρέχοντας να φύγουμε.

Margioula μου εύχομαι όλα να πανε καλά από εδω και πέρα! Και εγώ πιστεύω οτι δύσκολο να φταίει ο θηλασμος. Κι εγω θηλαζω και για την ώρα μια χαρα. Ειδικά στο πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο να έχεις συσπασεις. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο οτι συνήθως στο δεύτερο τρίμηνο κόβεται το γάλα στην εγκυμοσύνη, η φύση θα εχει προβλέψει οτι ίσως τότε μπορει να κάνει "ζημιά". Στον μικρό μου είχα συσπασεις και ξέρω καλά πως είναι. Στο πρώτο τρίμηνο πολλές φορές και το εντέρο δημιουργεί παρόμοια αίσθηση αν έχεις δυσκοιλιότητα.

Kαλημέρα γειτονάκι μου!

Μπορεί να βρέχει αλλά έχει μαλακό καιρό!

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην εγκυμοσύνη αλλά

εγώ δεν κρυώνω!

Πήγατε στην γιορτή της σημαίας ε?

Τί ωραία κι εγώ ήθελα να πάμε

αλλά δεν βόλεψε λόγω δουλειάς! :(

Πάντως εγώ είχα συσπάσεις και μάλιστα πολύ έντονες

από την 8η εβδομάδα

και γι αυτόν τον λόγο πήρα και μαγνήσιο!

Δυσκοιλιότητα δεν είχα ούτε έχω!

Ο δικός μου γυναικολόγος μου είχε πεί στην κόρη μου

ότι αν θέλω να κάνω σύντομα δεύτερο να αποθηλάσω πρώτα

και μετά να βάλω μπρός!

Ούτως ή αλλιώς είχα σκοπό να την θηλάσω 7 μήνες αποκλειστικά

όπως και έκανα!

Ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν μπορεί να

''αντέξει'' τον θηλασμό και μία εγκυμοσύνη μαζί!

Έτσι πιστεύω!

Όπως και να έχει καλό θα κάνει η Margioula μας

να εμπιστεύεται τον γιατρό της και αυτά που της λέει!

Εμείς λέμε τις δικές μας εμπειρίες και μιλάμε σύμφωνα με

αυτά που λένε οι δικοί μας γιατροί!

Kαλημέρα γειτονάκι μου!

Μπορεί να βρέχει αλλά έχει μαλακό καιρό!

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην εγκυμοσύνη αλλά

εγώ δεν κρυώνω!

Πήγατε στην γιορτή της σημαίας ε?

Τί ωραία κι εγώ ήθελα να πάμε

αλλά δεν βόλεψε λόγω δουλειάς! :(

Πάντως εγώ είχα συσπάσεις και μάλιστα πολύ έντονες

από την 8η εβδομάδα

και γι αυτόν τον λόγο πήρα και μαγνήσιο!

Δυσκοιλιότητα δεν είχα ούτε έχω!

Ο δικός μου γυναικολόγος μου είχε πεί στην κόρη μου

ότι αν θέλω να κάνω σύντομα δεύτερο να αποθηλάσω πρώτα

και μετά να βάλω μπρός!

Ούτως ή αλλιώς είχα σκοπό να την θηλάσω 7 μήνες αποκλειστικά

όπως και έκανα!

Ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν μπορεί να

''αντέξει'' τον θηλασμό και μία εγκυμοσύνη μαζί!

Έτσι πιστεύω!

Όπως και να έχει καλό θα κάνει η Margioula μας

να εμπιστεύεται τον γιατρό της και αυτά που της λέει!

Εμείς λέμε τις δικές μας εμπειρίες και μιλάμε σύμφωνα με

αυτά που λένε οι δικοί μας γιατροί!

Όντως γειτονακι αν και βρέχει δεν εχει πολύ κρύο!

Όπως τα λες κάθε περίπτωση είναι μοναδική και κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορατικά. Από τη στιγμή που κανένας για την ώρα δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει στην Margioula τι έφταιξε, εγω και τα υπόλοιπα κορίτσια πιστεύω το ίδιο, μέσα απο τις δικές μας εμπειρίες προσπαθούμε να "απαλυνουμε" τυχόν αρνητικές σκέψεις. Δεν θα ήταν οτι καλύτερο να νιώθει οτι προσφέροντας ενα δωρο στο ενα της παιδί έκανε κακό στο άλλο. Κι αυτο επειδή κανείς δεν της είπε οτι σίγουρα αυτο έφταιξε. Αυτα έχω να πω για αυτο το θέμα. Είπαμε τις γνώμες- εμπειρίες μας, νομίζω απο εδω και πέρα δε βοηθάμε σε κάτι τη Μαρία.

Όσο για τις συσπασεις εγω φυσικά έφτασα να παίρνω yutopar, τι να μου κάνει το μαγνήσιο... Χαχαχα δεν με πιάνουν εμένα τα ελαφριά! Και παρόλο που στο τέλος της εγκυμοσύνης τα είχα κόψει, γιατι τότε θελουμε συσπασεις για να γεννησουμε, αυτές εξαφανίστηκαν! Και για να μην τρομαζουμε τις πρωτομανούλες οι συσπασεις δεν είναι παντα κάτι κακο. Κακό-επικίνδυνο είναι αν είναι πολλές και περιοδικές.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσακια!

Margioula πολυ καλο που γλυτωσες την απόξεση!ασε που θα μπορείς να προσπαθήσεις πιο γρήγορα ε?

Πωπω βρε κοριτσια θηλαζετε μεχρι τωρα ε?τι καλο για το παιδάκι σας!

Εγω δεν ξερω αν θα τα καταφέρω!το εχω πιο πολυ άγχος και απο την γέννα!

Πως πάτε οι υπόλοιπες?

Εδω εχουμε ενα παλιοκαιρο στάση Αθήνας...συννεφιά συννεφιά και λιγο βροχούλα πουθενά!τουλαχιστον εδω που ειμαι!

Τι κανουν τα μωρά σας?

Εμεις με την αυχενικη πήραμε και DVD και καθε λιγο και λιγάκι το βάζουμε και βλέπουμε το υπναρούδικο μας...

Πιπιλάει το δάχτυλο το μικρούλι....ποσο πλάκα εχει!

Εχει και λοξυγγα και χοροπηδάει ολόκληρο!:tongue:

aCtzp3.png

Καλημερα mummytobe να την γλιτωσα και οντως μπορω να μεινω πιο συντομα εγκυος σχεδον μου εχει τελειωσει το αιμα, απλα στο σκουπισμα εχω λιγο....

Ετσι μου ρχετε να βουτηξω τον αντρουλη μου και να μην περιμενω καθολου :oops::oops::oops::oops:

αλλα θα κανω υπομονη γιατι πρεπει!!!

Με το θηλασμο μην αγχωνεσαι καθολου,

ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο!!!

δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να το εμποδισει,

ειναι το μοναδικο πραγμα που ξερει να κανει το μωρακι σου..

αλλωστε μπορει να σε βοηθησει η παρεα εδω....

σχεδον ολες οι κοπελες εχουν θηλασει απο οσο διαβαζω...

αν βρω θα σας βαλω ενα συγκλονιστικο βιντεο!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Βρε κοριτσια που ειστε? Που εχετε χαθει?

Δωστε μου λιγη συμπαρασταση για τις αναγουλες μονο εγω εχω μεινει να θελω να τα βγαλω? Τι το θελα χθες να φαω παϊδακια τα φχαριστηθηκα τοσο πολυ αλλα μετα ειχα τοσο χαλια στομαχι υπεφερα πραγματικα ειχα βαλει τα κλαματα απο τα νευρα μου και την εβγαλα το βραδυ με λαπα που ηθελα και αυτον να τον βγαλω.....Οταν τρωω ανακουφιζομαι μετα ομως εχω μια απαισια γευση στο στομα και αρχιζουν και οι σπασμοι του στομαχιου και μου ρχεται εμετος!

Mummytobe ποσο ηταν το μωρο στην αυχενικη? Ο θηλασμος να μην σε αγχωνει καθολου θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα ολες οι γυναικες εχουν γαλα απλως σε καποιες γινεται προπαγανδα και δινεται ελειπης πληροφορηση. Μην ανησυχεις θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα!

Αρχισαν παλι τα γουργουρισματα στην κοιλια λετε να ναι το μωρο???

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια άφησα πίσω μου το πρώτο τρίμηνο!

Πάμε γερά για το δεύτερο τώρα!Εν τω μεταξύ ξέρει καμμία αν

στην επόμενη επίσκεψη

κάνουμε απλά υπέρηχο ή κάτι άλλο?

Θα είμαι περίπου 17 εβδομάδων!

Και κάτι ακόμα..αμνιοπαρακέντηση θα κάνετε?

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσούδια τι κάνετε?? εμείς κάναμε την αυχενικη μας το πρωί κ όλα καλά!!περιμένουμε και τις αίματος μες στη βδομάδα αλλά μου είπαν να μην ανησυχώ! τώρα ραντεβού στο ιατρείο σε 2 εβδομάδες!!!

mariapap υπομονή!!!αυτή τη γεύση στο στόμα την έχω και εγώ κ όλο με τσίχλες τη βγάζω!!ειδικά αν τρώω γλυκό ακόμα χειρότερα γιαυτό τα χω κόψει! κ για τις αναγούλες που και που με επισκέπτονται και προχτές έκανα τον πρώτο μου εμετό!!:? τώρα με θυμήθηκε κ αυτός!!

κατά τ άλλα πως είστε οι υπόλοιπες?έχουμε αραιώσει ή μου φαίνεται??

ναντια εσένα που σου είπαν μάλλον κορίτσι πόσους παλμούς έχει το μωρό?(για να δω αν ισχύουν αυτά που λένε για πάνω από 150 κορίτσι και το αντίθετο)!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Όλες καλά ελπίζω. Τα κατά δύναμη φυσικά... Μαράκι υπομονή&εγω δεν έχω γλιτώσει ακόμη από τις αναγουλες αν και βλέπω σημάδια βελτιωσης! Αλλά τρώω κι εγω καμιά βλακεία και μετα...Σήμερα κατέβηκα στο κεντρο για κάτι δουλειές, έριξα κάμποσο περπάτημα&προς το τέλος ο δρόμος με έβγαλε μπροστά σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης μας (αυτό με τα τσουρέκια). Κάτι ήθελα να φάω! Μπαίνω μεσά&από τα ενα σωρό πράγματα που εχει, γλυκα&αλμυρα, εμένα μου γυαλισε μια ζαμπονοκασεροπιτα! Την τρώω ζεστή ζεστή, ερχομαι σπίτι&με πιάνει αναγουλα, ζάλη, πονοκέφαλος... Χάλια δηλαδη. Ξαπλωσα&τωρα συνηλθα λίγο και σηκώθηκα.

Ευάκι δεν πιστεύω να σκέφτεσαι τίποτα χαζά και ρωτάς για αμνιοπαρακέντηση; Για την ώρα δεν έχουμε δει κάτι περίεργο για πάρω τέτοια απόφαση. Πάντως αν κάτι προέκυπτε και μου έλεγε η γιατρός μου να κάνω, θα έκανα. Δεν ξέρω ίσως ακουστεί σκληρό αλλά επειδή έχω στο κοντινό μου περιβάλλον άτομο με διαφορα προβληματα&βλεπω πόσο δύσκολα περνάει η οικογενειά του, δεν θα ρισκαρα. Και για να είμαι ειλικρινής για μένα δε θα με ενοιαζε αλλά λογικά κάποια στιγμή εγώ θα φύγω απο τη ζωή&αυτο το "πρόβλημα" θα μεταφερθεί σε κάποιον άλλο, πχ στο γιο μου. Ε αυτό είναι που δε θέλω, αν καταλαβένετε τι εννοώ. Ουφ μην κάνετε αρνητικές σκέψεις! Όλα καλα θα πανε! Γειτονακι δεν θυμάμαι να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο σε αυτη τη φαση. Αργότερα β΄ επιπέδου και ντοπλερ. Πιθανό ομως να δείτε το φύλο του αυτη τη φορα αν πάρει την κατάλληλη πόζα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπερα και απο εμενα!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα,εσεις και τα ζουζουνια σας,μεσα και εξω απο τις κοιλιες!Αισιως εκλεισα και εγω την 11η εβδομαδα(εχω ακομα 29!!!) και περιμενω την 8η Νοεμβριου για να κανουμε και εμεις επιτελους την αυχενικη.Απο συμπτωματα,εδω και 5 ημερες σταματησε η ναυτια και οι αναγουλες,εχει μεινει μονο η σιελορροια και φυσικα η μεταλλικη γευση.Ας ελπισουμε πως με τον καιρο(αυριο δηλαδη)να μας ξεχασει και αυτο το συμπτωμα!!!Για να πω την αληθεια,με εχει πιασει και εμενα ενα αγχος να το πω,ενας φοβος να το πω?,με το που σκεφτομαι τοκετο και θηλασμο.Τι θα κανω Θεε μου?Πανικος!!

Α!και να μην ξεχνιομαστε.+4 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης!η μαια μου ειπε οτι μπορει να ειναι και απο τη διακοπη του τσιγαρου!γιατι απο φαγητο,εκτος απο ρυζι,μακαρονια,φρουτα και πατατες βραστες,δε βαζω τιποτα αλλο στο στομα μου!!!!Ειδωμεν.....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Βιβιαν μπράβο για την αυχενικη! Για τους παλμους που ρωτάς εχει ενα θέμα στο πάρεντς εκει που λέει 1ο τρίμηνο εγκυμοσύνης, διάβασε αν θέλεις αν και νομίζω οτι δεν θα βγάλεις άκρη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...