Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Ευχαριστώ για την υποστήριξη!! Ολοι οι άντρες λιγο πολύ, ίδιοι είναι τελικά!!:tongue:

Σκουντουφλάκι μου, Να σας ζήσει ο μπέμπαρος!!! Μας την έκανε την έκπληξη το ζουζουνάκι μας!!! Καλότυχος να είναι,υγιέστατος πάντα και όλα στη ζωή του να του πηγαίνουν πάντα όπως θα τα έχει ονειρευτεί!!!

Mariath μου, καλότυχος ο κούκλος σας, τυχερός, γεμάτος με υγεία και με όλα τα καλά του κόσμου!!!!

Στις υπόλοιπες ευχήθηκα εχθες..;)

Εεεε ρε ευχές που θα έχουμε του χρόνου την πρωτομαγιά να κάνουμε,που θα γίνονται ενός!!!:D:D:D:D

Ευάκι μου, μην στεναχωριέσαι!!!! Η προσπάθεια μετράει!!! Ετσι δεν είναι;;; Χαμόγελα και αισιοδοξία!!!

Απ το Χριστιαννάκι κανένα νέο βρε κοριτσάκια έχουμε;; Μπα ε;;; Αντε μακάρι να μην έχει συμβεί κατι και να έχουμε σύντομα νέα της!!!

Η Πενούλα μας θα έχει γεννήσει τωρα λογικά ε;;; Αντε όλα καλά να έχουν πάει!!!!!!

Κορίτσια μου, έχω ενθουσιαστεί με τα γεννητούριαααα!!!!!! Αντε να γεννήσουμε όλες στην ώρα μας και να έχουμε γερά παιδάκια!!!! ;););)

Ηρθαααα!!!!!!!:P

Τελικα ολα καλα!!Ο μικρος ειπε να με αγχωσει λιγο μπας και το παρω επιτελους αποφαση κ κανω τις ετοιμασιες που πρεπει!!:cool:

Με ειχε πολλη ωρα στον υπερηχο,τα τσεκαρε ολα ομως κ ηταν ολα φυσιολογικα!

Ειδε κ τον τραχηλο.Το κεφαλακι χαμηλα αλλα ο τραχηλος μακρυς ακομα ειπε.

Μεχρι κ στα νεφρα μου εκανε υπερηχο,μπας κ εχω κατι κ ποναω εκει.τιποτα!

Μετα πηγα κλινικη κ με εβαλε καρδιοτοκογραφο κ ολα καλα κ εκει!!

Μου συνεστησε ξεκουραση...:rolleyes:

Ειπα κ σε μια μαια να μου δειξει τα δωματια της κλινικης γιατι δεν τα ξαναδα!

Μειναμε κ εγω κ ο αντρας μου με το στομα ανοιχτο!!:shock: Αμα σας πω οτι ειναι καλυτερα και απο πενταστερο ξενοδοχειο θα με πιστεψετε??:shock:

Μονοκλινα ολα,με τελεια κρεββατια-παπλωματα, καναπεδες δερματινους κ σουπερ τραπεζακια, χαλια στο πατωμα, wallpapers, καθρεπτες, πινακες, τηλεοραση, wifi,, ΧΛΙΔΗ σας λεω!! Να μην αναφερθω κ στις σουιτες που μου εδειξε!!!! Απιστευτα ολα εκει μεσα!!

εε,μετα απο την ταλαιπωρια που περασα την πρωτη φορα στο σφαγειο, νομιζω πως μου αξιζει κ εμενα λιγη χλιδη,, εε??:tongue::)

Άντε ρε Χριστιάνα, μας κοψοχόλιασες!

Ζήλεψα τώρα με όλη αυτή τη χλίδα, χεχε! :D :D Σου αξίζει μπουμπού μου και με το παραπάνω!

Ας συμπληρώσω και την Πένυ τώρα πια, τι λέτε? :D

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ./κ.τ.? Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

Λογικά η hippo έχει τώρα σειρά, ε? :D

Διαφημίσεις

Και εγω φοβηθηκα βρε κορες!!

Ειχαμε κ τοσες γεννες αυτες τις μερες..κ λεω μπας κ ηρθε κ η δικια μου σειρα??

Να σας περιγραψω κ το χρονικο της αγωνιας!!:tongue:

Παω τουαλεττα,σκουπιζομαι,βλεπω καφε αιμα!:shock:

Λεω,καλα ειδα τωρα?

ξενασκουπιζομαι,παλι καφε.

Ξανα..παλι τα ιδια!

ωχχχ λεω,τι να κανω τωρα?

αν παρω το γιατρο θα μου πει ελα τωρα.

ας μπω να κανω ενα μπανιο να ειμαι ετοιμη κ τον παιρνω μετα.

μπαινω,κανω κ μαλλια,ξυριζομαι..

βγαινω, σκουπιζω μαλλια κ πεταω οτι βρισκω μπροστα μου στο κρεββατι, σε περιπτωση που με κανει εισαγωγη να ερθει ο αντρας μου να τα παρει!

Παιρνω ταυτοχρονα τηλ τη μανα μου, της το λεω και εκανε λες κ της ειπα οτι θα πεθανω σε μια ωρα!!!!!:shock:

Παιρνω το γιατρο και μου λεει ΕΛΑ ΤΩΡΑ!

παιρνω τον αντρα μου, κρατημενο πολυ ωρα.

Εν τελει ερχετε.κ ξεκιναμε.κινηση απιστευτη.

φτασαμε,κ τα υπολοιπα τα ξερετε!:cool:

Παιρνω ταυτοχρονα τηλ τη μανα μου, της το λεω και εκανε λες κ της ειπα οτι θα πεθανω σε μια ωρα!!!!!:shock:

Βρε άμυαλη μικρή ανόητη δεν θα ήταν ευχάριστο να γεννάς ακόμα! Χ3στηκε η γυναίκα, σου λέει από τώρα???

Άντε, ξεκούραση τώρα :D

:tongue:

Κορίτσια γύρισα κι εγω μετα απο γιατρο και καφεδάκι!!!!!

Η μπεμπα όλα καλα, 2200 και με το κεφαλακι κάτω... φωτό δεν είδαμε γιατι είχε τα χέρια της μπροστά και κάποια στιγμή και τα ποδια(τώρα πως το κατάφερε αυτό δεν κατάλαβα),μόνο κάποια στιγμή μας έκανε την τιμή να δείξει λίγο προφιλ:rolleyes:

Ελπίζω για την Πενυ να έχουν παει όλα καλα!

Χριστιαννα να προσεχείς είναι νωρίς ακόμα για να γεννήσεις...

Εύα η προσπάθεια μετράει...γερό παιδάκι να ειναι και δεν πειραζει

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία πως τα πας με τα άλλα 2 παιδιά;;;εγώ έχω κλατάρει όλη την ώρα η μικρή θέλει αγκαλιά στα ξαφνικά συν ότι πλένω πλένω και όλο λερώνουν από πίσω πασαλείβεται η μικρή και την κάνω μπάνιο και όλο κουβαλάω....Τα έχω παίξει και έχω και καιρό ακόμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρία πως τα πας με τα άλλα 2 παιδιά;;;εγώ έχω κλατάρει όλη την ώρα η μικρή θέλει αγκαλιά στα ξαφνικά συν ότι πλένω πλένω και όλο λερώνουν από πίσω πασαλείβεται η μικρή και την κάνω μπάνιο και όλο κουβαλάω....Τα έχω παίξει και έχω και καιρό ακόμα...

Αχ οπως το λες μπορει να μη μου ζηταει αγκαλιες η δικια μου

αλλα ΟΛΟ τρωει αυτο το παιδι και μετα καθαριζω απο μπλουζες

μεχρι τραπεζια, πατωματα και φυσικα την κανω κι εγω μπανιο.

Ασε που θελει να πηγαινει τουαλετα και ζητημα αν 1 στις 10

τελικα κανει τσισα ομως τη σηκωνω να τη βαλω να κανει

και μετα η σουπια θελει να αλλαξει πανα!

Να δω μετα τι θα κανουμε που θα κλαιει και ενα μωρο.....:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Η μπεμπα όλα καλα, 2200 και με το κεφαλακι κάτω... φωτό δεν είδαμε γιατι είχε τα χέρια της μπροστά και κάποια στιγμή και τα ποδια(τώρα πως το κατάφερε αυτό δεν κατάλαβα),μόνο κάποια στιγμή μας έκανε την τιμή να δείξει λίγο προφιλ:rolleyes:

Aφού όλα είναι καλά βολέψου με το προφιλάκι! Ποδαράκια στο πρόσωπο είχε, ε?:D Τα μωρά άνετα το κάνουν αυτό, χεχε!

Αχ οπως το λες μπορει να μη μου ζηταει αγκαλιες η δικια μου

αλλα ΟΛΟ τρωει αυτο το παιδι και μετα καθαριζω απο μπλουζες

μεχρι τραπεζια, πατωματα και φυσικα την κανω κι εγω μπανιο.

Ασε που θελει να πηγαινει τουαλετα και ζητημα αν 1 στις 10

τελικα κανει τσισα ομως τη σηκωνω να τη βαλω να κανει

και μετα η σουπια θελει να αλλαξει πανα!

Να δω μετα τι θα κανουμε που θα κλαιει και ενα μωρο.....:tongue:

να σου πω και εμένα θέλει στην τουαλέτα αλλά την βάζω στο γιο γιο να κάτσει.Ας μάθει καλά στο γιο γιο και πάμε μετά και τουαλέτα....Καλά και εμένα τρώει όλη την ώρα τι στο καλό έτσι κάνουν όλα τα δεύτερα ή πετύχαμε τις κόρες;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Άντε ρε Χριστιάνα, μας κοψοχόλιασες!

Ζήλεψα τώρα με όλη αυτή τη χλίδα, χεχε! :D :D Σου αξίζει μπουμπού μου και με το παραπάνω!

Ας συμπληρώσω και την Πένυ τώρα πια, τι λέτε? :D

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ./κ.τ.? Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

Λογικά η hippo έχει τώρα σειρά, ε? :D

Μακάρι , άντε να δούμε πότε θα αποφασίσει η μπεμπούλα να βγεί!!!

Αντε βρε Χριστιανα ουφ ολα μια χαρα!!!

Τυχερουλα σε 5στερο θα γεννησεις βρε!

Σκαι εχεις δικιο μαλλον και η hippo σημερα τη βλεπω

να γενναει δεν εχει δωσει σημεια ζωης.....

εδώ είμαι βρε κορίτσια απλά δεν σας έγραψα γιατί το πρώί βόλταρα και τώρα βάφω αβγά και κάνω τσουρέκια!!!

Ευτυχώς Χριστιανάκι μου που πήγαν όλα καλά, τώρα ξεκούραση!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...