Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Έχω λίγο χάσει την μπάλα με τη hippo... έχει ΠΗΤ 3/5/2013, τι να γίνεται?

επίσης ανησυχώ λίγο που η Σοφία δεν είχε προλάβει να κόψει τις αντιπηκτικές για να μπορεί να κάνει επισκληρίδιο... αχ, σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι, ανυπομονώ κι εγώ για τον μπέμπη μου, σιχτιρίζω και με την ανάρρωση της καισαρικής, όλα τουρλού τα έχω μες στο μυαλό μου! :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω παλι τα εχω χαμενα γενικα!!:tongue:

Ποναω βρε κοριτσια!!!!!ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!:|:neutral:

Λετε να γενναω και να μην το καταλαβαινω παλι??:shock:

Την τελευταια φορα που ειχα παλι πονους περιοδου συνεχομενους, μου ειπε ο γιατρος ξεκουραση..

Και τωρα συνεχομενος πονος ειναι,αλλα δυνατος!!

το buscopan παντως που πηρα ακομα να επιδρασει!!

Θα μπω γιΑ ενα ντουζακι σε λιγο μπας κ ηρεμησω...:rolleyes: και ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!!!

σιχτιρίζω και με την ανάρρωση της καισαρικής, όλα τουρλού τα έχω μες στο μυαλό μου! :(

μην φοβασαι!!αφου σου υποσχεθηκανε κιολας οτι δεν θα πονεσεις!!;)

οσο για μετα στο σπιτι!!θα τα καταφερεις!!και εγω μονη μου ημουν με ενα μωρο που ξυπνουσε ανα 1,5 ωρα!!:shock:

οκ δεν εκανα πολλες δουλειες,τρωγαμε ετοιμα,φορουσα ασιδερωτα,αμελησα κ πολλα αλλα,,αλλα τα καταφερα!!!:)

κ εδω θα ειμαστε για οτι θελεις!!

Διαφημίσεις

Πάρε βρε τρελοκομείο ένα τηλ. το γιατρό σου!

τι να του πω παλι??:oops::rolleyes:

την τελευταια φορα μου ειπε πως δεν τον αγχωνουν οι πονοι περιοδου,αρκει να μην εχω αιμα!! ε,,μεχρι στιγμης δεν ειδα αιμα.. :rolleyes:

ελπιζω να ποναω απο την αλλαγη του μηνα.. 28 Ιουνιου εχω ΠΗΤ κ υπολογιζω πως αλλαζω μηνα στο τελος του καθε μηνα..

τωρα θα μου πεις εχουμε 1η σημερα..:rolleyes:

εε,μαλλον θα αργησω να γεννησω κ αυτη τη φορα!!:rolleyes::idea:

Θα σας πρήξω!

κι άλλη φορά να μη χοροπηδάς με τις μέλισσες! :tongue:

αχαχαχχαααα!!!

καλα ασε κ φοβηθηκα πολυ!! και ηταν και δυο παναθεμα τις!!:tongue:

βγηκα για σκουπα κ στο τελος δεν την πηρα κ κλειδωθηκα μεσα στο σπιτι μην τυχον κ μπουν απο κανα παραθυρο!! αχαχαχα:cool:

Υ.Γ.Παω για μπανιο τωρα κ αν δεν ηρεμησω θα τον παρω νταξει!!

αχαχαχχαααα!!!

καλα ασε κ φοβηθηκα πολυ!! και ηταν και δυο παναθεμα τις!!:tongue:

βγηκα για σκουπα κ στο τελος δεν την πηρα κ κλειδωθηκα μεσα στο σπιτι μην τυχον κ μπουν απο κανα παραθυρο!! αχαχαχα:cool:

Υ.Γ.Παω για μπανιο τωρα κ αν δεν ηρεμησω θα τον παρω νταξει!!

Κι εγώ τις φοβάμαι!

Άντε, κι αν έχεις νέα πες μας!;)

Αννυ να σασ ζησει!!!!!!!!! καλοτυχο και με υγεια να ειναι το αγορακι σου:P:p:p

Χριστιαννα παρε ενα τηλ τον γιατρο σου, για αυτο ειναι οι γιατροι για να τους παιρνουμε τηλ με το παραμικρο....γιατι μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα μπορει και να ειναι(το απευχομαι).πες μας νεα....

sky μην σε αγχωνει που θα εισαι μονη σου (που δεν θα εισαι ειμαστε εμεις για βοηθεια) πολλες φορες και την βοηθεια δεν την θες γιατι μπορει να σου σπανε και τα νευρα που προσπαθουν να περασουν το δικο τους,για παραδειγμα ελα μωρε κανε του το μεσημερι μπανιο τι θα παθει?θα παθει οτι εγω προσπαθω να του κανω μια ρουτινα υπνου και δεν θελω να την χαλασω...:evil::evil:και αλλα τετοια πολλα που να μην τα θυμαμαι τωρα και....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Xαχα! Βρε ρουμπινάκι τώρα με πέθανες! Γιατί εγώ είμαι της ρουτίνας ειδικά με τα μωρά και τα παιδιά (τους δημιουργεί και μεγαλύτερη ασφάλεια) οπότε αν μου έλεγαν έτσι... @!##$#!! καταλαβαίνεις! :D

Διαφημίσεις

Έχω λίγο χάσει την μπάλα με τη hippo... έχει ΠΗΤ 3/5/2013, τι να γίνεται?

:(

Εδώ είμαι τώρα γύρισα, να μας ζήσουν τα καινούργια μας μωράκια, καλότυχα να είναι!!!

Είχα πάει γιατρό, κάναμε υπέρηχο και εξέταση και έχουμε ραντεβού πάλι την Τρίτη εκτός απροοπτου. Όπως πάντα ήταν απόλυτα χαλαρός και μου είπε ''Ε όλα καλά παιδί μου τώρα κάνουμε υπομονή δεν πρέπει να την πιέσουμε, ας βγεί όποτε θέλει". Ο τράχηλος πάντως μου είπε πως είναι μαλακός αλλά δεν έχω Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ πόνους!!!

YBNUp3.png

Κοριτσάκια μου το Σκουντουφλάκι μας αναρωτιέται αν πονταρε καμια τα φασόλια της σε εκεινη?!?!?!?

Γέννησε το απογευμα στις 7:40 με φυσιολογικό τοκετό τον μπεμπούλη της... 2800!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηταν να μην κάνουμε την αρχη,ε?!?!

Εμείς πάμε αύριο πρωί!! Σήμερα θα έβγαινε και το Βιβιανάκι το απόγευμα απο το μαιευτήριο!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εδώ είμαι τώρα γύρισα, να μας ζήσουν τα καινούργια μας μωράκια, καλότυχα να είναι!!!

Είχα πάει γιατρό, κάναμε υπέρηχο και εξέταση και έχουμε ραντεβού πάλι την Τρίτη εκτός απροοπτου. Όπως πάντα ήταν απόλυτα χαλαρός και μου είπε ''Ε όλα καλά παιδί μου τώρα κάνουμε υπομονή δεν πρέπει να την πιέσουμε, ας βγεί όποτε θέλει". Ο τράχηλος πάντως μου είπε πως είναι μαλακός αλλά δεν έχω Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ πόνους!!!

Ax, μπράβο βρε hippo, σε είχα έννοια!

Κοριτσάκια μου το Σκουντουφλάκι μας αναρωτιέται αν πονταρε καμια τα φασόλια της σε εκεινη?!?!?!?

Γέννησε το απογευμα στις 7:40 με φυσιολογικό τοκετό τον μπεμπούλη της... 2800!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηταν να μην κάνουμε την αρχη,ε?!?!

Εμείς πάμε αύριο πρωί!! Σήμερα θα έβγαινε και το Βιβιανάκι το απόγευμα απο το μαιευτήριο!!

Αααααααχαχα! Καλή πλάκα μας έκανε τούτη εδώ! Να της πεις πολλά φιλιά και να της ζήσει ο κούκλος, την περιμένουμε με αγωνία να μας τα περιγράψει! :D

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2360 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

Γεννησε και η Σκουντουφλα μας???

ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!Τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

Να της ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ακομα εδω,ποναω,εκανα μπανιο,τακτοποιησα το σπιτι κ εφτιαξα κ ενα νεσεσερ ετσι για να υπαρχει!!Περιττο να σας πω πως ουτε τσαντα εχω ετοιμη,ουτε καν μια νυχτικια να φορεσω,ΤΙΠΟΤΑ!!!! αγχωθηκα πολυ λεμε!!:shock: αν βγαλω το βραδυ,ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως μες τη βδομαδα θα τα ετοιμασω ολα!!

Θα σας κραταω ενημερες!!

Βασικα περιμενω να δω αν θα εχω συσπασεις για να τον παρω τον γιατρο τηλ! Γιατι ο συνεχομενος πονος απο οτι μου ειπε,δεν σημαινει τιποτα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...