Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Xαιρετισμούς κα φιλιά σε όλες από τη Νάντια!

Μου είπε και κάποιες λεπτομέρειες, ότι δηλαδή γενικώς δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολη η ιστορία, κυρίως τη βασάνισαν οι δυνατοί πόνοι με διαστολή 1. Ε, μετά έκανε επισκληρήδιο, στη φάση "σπρώξε" πάλι ήταν ζόρικα γιατί είχε και η μπέμπα το κεφαλάκι της γυρισμένο κάπως πλάγια... εν ολίγοις είναι λιγάκι εξαντλημένο το κοριτσάκι μας, αλλά πολύ χαρούμενη με την μπεμπούλα της, που είναι λέει πολύ γλυκιά και ήσυχη! :)

Μολις γυρισα απο γιατρο η μπεμπα 3350γρ και ολα μια χαρα.

Δεν εχει εμπεδωθει.Σε μια βδομαδα παλι.

Δηλαδή άμα ξεκινήσει τοκετός νωρίτερα παίζει να έχεις μια ευκαιρία με φτ, ε? Μακάρι βρε Μαράκι!

Ψυχολογικά με εχει παρει πολυ απο κάτω

Με το καλό! Καθόλου μη σε παίρνει από κάτω, είστε υγιείς και πανέτοιμες αφενός, αφετέρου μη σε στενοχωρεί η κορτιζόνη, κορτιζόνη δεν κάνουν ούτως ή άλλως για τους πνεύμονες? Η αλλεργία είναι πράγματι ζόρικο πράγμα, το ξέρω από οικογενειακό μου περιβάλλον πόσο ψυχοφθόρα κατάσταση είναι, ούτε είναι ευχάριστο να χτυπάς κορτιζόνες κάθε δυο μέρες... αλλά σκέψου ότι κατά τα άλλα όλα πηγαίνουν τέλεια και γρήγορα θα έχεις το μωράκι σου γερό στα χέρια σου, που είναι και το ζητούμενο, ε?;)

Κι εγώ θα'θελα να γεννάγα νωρίτερα από το Πάσχα, απλά είναι κάποιοι λόγοι άσχετοι με το μωρό, που με κάνουν να θέλω να περάσω την ημέρα του Πάσχα εκτός μαιευτηρίου. Έχε χάρη δηλαδή γιατί αλλιώς θα σε κόντραρα!

Μ' αρέσει που εσύ τό'χεις δέσει ότι θα κάνεις πάσχα στο χωριό! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή είναι γέννα ! Η Τσιμτσιλή της έσπασαν τα νερά και σε 2-3 ώρες

γέννησε! Και λένε ότι στο πρώτο παιδί καθυστερείς και ο τοκετός διαρκεί

περισσότερο! Άμα είσαι τυχερή μπορεί να γεννήσεις πριν φτάσεις καλά καλά

στο μαιευτήριο!

Για εμάς που περιμένουμε ας ελπίσουμε ότι η γέννα μας θα έχει κάτι

από αυτή την ευκολία!!

Με καισαρικη γέννησε γιατι λέει δεν ηταν έτοιμο το μωρο να βγει με φτ αν και έσπασαν τα νερά...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Πενυ εννοειται οτι δεν ειναι χαζο απλως δεν το ηξερα οτι

ειναι κι αυτος ενας λογος για προκληση τοκετου!!!!!!

Αφου εισαι σε προχωρημενη εβδομαδα γιατι ανησυχεις

το μωρο ειναι υγιες κι οπως λεει κι ο γιατρος μου σαυτες τις

περιπτωσεις "αφου το αεροπλανο εχει φτασει στον προορισμο

του γιατι να μην κατεβουν και οι επιβατες?":tongue:

Μαρίααααα! Το Σοφουλίνι σου (:tongue:χι, χι, χι:tongue:) είναι μια χαρά, ζουμπουρλούλα, ζουμπουρλούλα (που την ήθελες και 2600 να την παχύνεις εσύ...).

Για τα φασόλια σου, τι να πω! Είδες τι γίνεται! Θα μείνουμε όλες ταπί στο τέλος, είπαμε, το ματσάκι γυρίζει και δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει.

Εμένα πααααααλι με είδε σήμερα και όταν γύρισα σπίτι και σκουπίστηκα μετά από τσισα, είχα μια καλή έκκριση βλέννης (υποκίτρινης, τα λέω όσο μπορώ επιστημονικά), την παίρνω στο καπάκι, είναι από την εξέταση μου λεει...έτσι της είπε και της Νάντιας, όμως, και είδαμε τα αποτελέσματα...

:D ναι το σοφακι μου τρωει οοοοολο το φαγακι του γι αυτο η μανουλα

ειναι ενα μηνα στα +15 και δεν εχει παρει γραμμαριο!

Ουπς αυτα τα υγρα που λες ειδες οτι σε Ναντια και Ευα σημαινανε

"κατι" μηπως να μην κανεις σχεδια για το Πασχα????:tongue:

Τουλαχιστον περιμενε να γεννησει η Πενυ μη χασω παλι τα φασολια μου!!!!!

Σκαι δωσε χαιρετισμους στη Ναντια!

Που λες για το φτ δε θελω να ελπιζω γιατι ειναι

πολυ μικρες οι πιθανοτητες! Προς το παρον θελω

να κλεισω την 37η να χαλαρωσω γιατι τριγυριζουν

οι μνημες απο την πρωτη γεννα που μπηκε το μωρο

θερμοκοιτιδα και δε θελω να το ξαναζησω. Λογικα αφου

μου ειπε οτι δεν εχει εμπεδωθει θα την κλεισω την 37η....:rolleyes:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Α ναι σωστα σωστα!!!! Κι εγω εκει θα τα βαλω αλλαξα γνωμη!:tongue:

Πάντως τόσες μέρες που ποντάρουμε στις σίγουρες έρχονται τα αουτσάιντερ και μας παίρνουν τα φασόλια!!! Δεν θέλω άλλες εκπλήξεις θα τα χάσω όλα τα φασόλια μου:D

Ποια αλλη έχει ωρα να δώσει αναφορα? παρουσιαστειται παρακαλώ...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγω πάντως τα φασόλια μου τα έχω ποντάρει στην Μαρία... Αλήθεια που ειναι? λέτε να γεννησε?

Aλήθεια, ναι, πού να είναι η Mariath? Έχει αφήσει σε καμμία το τηλέφωνό της? Κρίμα να μην έχουμε νέα στην περίπτωση που γέννησε! :(

Λογικα αφου μου ειπε οτι δεν εχει εμπεδωθει θα την κλεισω την 37η....:rolleyes:

Ετσι νομίζω κι εγώ. Μια εβδομάδα, τι στο καλό!..

Μου έδωσε ο γιατρος την λίστα για το τι θα χρειαστώ στο μαιευτήριο..Μου γράφει όμως 5 πανες βαμβακερες,δεν εχω ιδέα τι είναι.Μήπως είναι τα λίγο πιο χοντρα σεντονακια αγκαλιάς????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μου έδωσε ο γιατρος την λίστα για το τι θα χρειαστώ στο μαιευτήριο..Μου γράφει όμως 5 πανες βαμβακερες,δεν εχω ιδέα τι είναι.Μήπως είναι τα λίγο πιο χοντρα σεντονακια αγκαλιάς????

νικακι ναι,σεντονακια αγκαλιας ειναι.αν δεν εχεις βαμβακερες δεν πειραζει,παρε κανονικες κ με μια κουβερτουλα απο πανω μια χαρα θα ειναι!;)

**κατα τα αλλα κορες τι γινετε?ησυχια?

εγω μαλλον αλλαζω μηνα κ ειμαι ψιλοχαλια. ποναω παντου λες κ θα μου ερθει περιοδος κ εχω πολλα νευρα!!

η ζεστη απιστευτη εδω!πηγαμε θαλασαα βολτα,βαλαμε τα ποδια μεσα κ ηταν πολυ ζεστη!κριμα που δεν πηραμε μαγιω!!ελεγα στον αντρα μου να παρουμε κ με ελεγε τρελλη,αλλα να τελικα που ηταν τελεια!

μολις βγηκα εξω εντομεταξυ να παρω μια σκουπα, κ με κυνηγαγανε δυο μελισσες!!:shock:η μια εκατσε στο φουστανι μου κ η αλλη γυρω γυρω μου κ εγω να χοροπηδαω σαν την τρελλη!!τι να σας λεω!! ευτυχως ξεφυγα:tongue: κ δεν με τσιμπησανε!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Χριστιανα για την απάντηση!!πώ πώ έχεις δικαιο σήμερα εχει υπερβολικη ζεστη..εγώ πάντως την φοβαμαι την θάλασσα τωρα στην εγκυμοσύνη..χαχαχα σε φαντάζομαι με την κοιλια τουρλα και να χορεύεις πεντοζαλι με την σκουπα να φυγει η μελισσα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αυτή είναι γέννα ! Η Τσιμτσιλή της έσπασαν τα νερά και σε 2-3 ώρες

γέννησε! Και λένε ότι στο πρώτο παιδί καθυστερείς και ο τοκετός διαρκεί

περισσότερο! Άμα είσαι τυχερή μπορεί να γεννήσεις πριν φτάσεις καλά καλά

στο μαιευτήριο!

Για εμάς που περιμένουμε ας ελπίσουμε ότι η γέννα μας θα έχει κάτι

από αυτή την ευκολία!!

Εγώ διάβασα οτι επειδή ταλαιπωρούταν γέννησε με καισαρική τελικά. Περίμενε στις 28/5!

0SB8p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Τι μου κανετε;;;

Ναντιάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού σας!!! Να είναι καλότυχη, ευτυχισμένη και πλημμυρισμένη απο αγάπη και υγεία για μια ζωή!!!!!!!

Κοριτσάκια δεν αντεχω άλλο..η μετακόμιση δοξα τον Θεό τελείωσε αλλά υπάρχουν παντού πράγματα!!! Σκούλες, κούτες, ένας πανικός!!!

Και μεσα σε όλα έχω τρομερές συσπάσεις..,

Το Σάββατο ήμουν 2 ώρες (!!) στο nst (καλά το λέω;;) στο Ρέα!

Μου έδωσαν yutopar, τα οποία θα τα παίρνω σίγουρα μεχρι να μπω στο μήνα μου, ισως και για μια εβδομάδα ακόμη!!

Προισταμένη και γιατρός με ξέχεσαν φυσικά για τις δουλειές που κάνω και που περπατάω, ε μα γίνεται όμως όλα να τα περιμένεις απο τους άλλους;

Εεε δε μπορώ σπίτι μου είναι θέλβ μόνη μου να το μαζέψω..εχω άπειρη βοήθεια απο την μαμα μου αλλά και πάλι..νευριαζω γιατί νιώθω οτι της δίνω εντολές και επιπλέον δεν γίνονται με τους ρυθμούς που τα θέλω εγώ γιατί άλλες αντοχές έχει και εκείνη...και επιπλέον φτιάχνει και εκείνη το δικό της σπίτι που είναι στην ίδια κατάσταση...(αλλάξαμε πάνω κάτω)

Αντε να μπω στο μήνα μου να ξελαφρώσω!!! Εχω προαίσθημα οτι θα γεννήσω νωρίτερα....λέτε να ισχύει ή είναι επειδή έτσι με συμφέρει;;;;);)

Δηλαδή Pele μου , γεννάς αύριο;;;;;;;;;

Είναι σίγουροοοοο;;;;;

Ααααχχχχχ, με το καλό κοριτσάκι μου!!!! Ολα καλά να πάνε σε ότι και αν καταλήξετε τελικά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...