Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλα που εχω κινητο γιατι με εχουν εσωκλειστη εδω...κοριτσια πανε τα φασολοστραγαλα σας...χαζοξεκιναω ειπε..εχω πονους ανα πενταλεπτο αλλα διαστολη 1.μου εκανε εισαγωγη..χανω νομιζω και λιγο λιγο αμνιακο.Κοριτσια θελω θετικη σκεψη.. Με βλεπω να το ξημερωνω...

Με το καλό κοπέλα μου, άντε άυριο να μας λές για τη γέννα σου με το μωράκι σου αγκαλίά!!!

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλη μου την θετική ενέργεια!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ας τό' χουμε πρόχειρο!

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04.

Με το καλό και μ'έναν πόνο Νάντια!!!

Όλη η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!

Υπομονή και σε λίγο θα είσαι πια μαμά

και πραγματικά δε θα θυμάσαι καμιά ταλαιπωρία

σαν κοιτάς το καμάρι σου!!!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Ναντια?????:tongue:

αχου καλε συγκινηθηκαααα!!!!!!!!!!:)

Το πρωι μας μιλαγες για την εσχατη λυση [το σεξ:tongue:] και τωρα ΓΕΝΝΑΣ!!!!

Να σου ευχηθω και εγω με τη σειρα μου οοολα να πανε καλα και να εχεις να μας διηγηθεις αυριο μια ΥΠΕΡΟΧΗ εμπειρια!!!!

Φιλακια καλη μου!!!!

χχχχχχχχχχχχχχ

ΕΥΑ να πω πως και για εμενα εισαι το προτυπο μου!!!:)

Μας τα γραφεις ολα τοσο ωραια..τοσο αγχολυτικα θα ελεγα!!;)

Μου αρεσει να διαβαζω για τετοιους τοκετους!Ολες μου οι φιλες-συγγενεις που γεννησανε φυσικα, μου λενε πως ναι μεν πεθανανε απο τον πονο, αλλα πως μετα τα ξεχνας ολα! Να σημειωσω ομως πως ΚΑΜΙΑ απο αυτες ΔΕΝ εκανε επισκληριδιο!!Και προσπαθω κ εγω να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα πονεσω:rolleyes: αλλα μετα θα ειμαι ενταξει..

Δεν σας ειπα!Αγορασα χθες αυτη την μπαλα που κανουν γιογκα-πιλατες!! Θυμαμαι τις μαιες που λεγανε πως με αυτη, κ με τις καταλληλες ασκησεις βοηθας το μωρο να εμπεδωθει!!;)

Κανω τα ΠΑΝΤΑ οπως βλεπετε για να βοηθησω την κατασταση, αν και εχω κ εγω τον φοβο της Σκουντουφλας..Μην μου τυλιχτει παλι τελευταια στιγμη με τον λωρο και εχω τα ιδια..:rolleyes:

Ο αντρας μου εφυγε, πηγε να δει μπαλα,η μικρη μολις κοιμηθηκε,,οποτε ξεκουραση τωρα για εμενα!!αχχχχ!!!!!!!!!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Το πρωι μας μιλαγες για την εσχατη λυση [το σεξ:tongue:] και τωρα ΓΕΝΝΑΣ!!!!

Είδατε που τελικά το σεξ βοηθάει?

Ζορίζεσαι, ζορίζεσαι με τη σκέψη ότι πρέπει να το κάνεις και ξεκινάει ο τοκετός...

(έτσι κι η Νάντια, προκειμένου να το γλιτώσει, ξεκίνησε τις συσπάσεις!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Eγω παντως σκουντουφλα που κατα την διαρκεια του ενατου μηνα καναμε σεξ, τις τελευταιες μερες δεν μπορουσα με τιποτα να κανω!!! ειχε κατεβει πολυ το μωρο, πονουσα απο κατω βρε παιδι μου!!που διαθεση για σεξ???

Ξερετε τι θυμηθηκα σημερα?

Την καταραμενη!Την σιχαμενη την περιοδο!!:eek:

Καλα την γλιτωσαμε τοσους μηνες τωρα!!

Εμενα την πρωτη φορα μου ηρθε κυρια στο ραντεβου της,στις 40 μερες!!:shock::evil:και ας θηλαζα αποκλειστικα!!

Και το χειροτερο?με το που μου ηρθε μου κοπηκε σχεδον το γαλα!:rolleyes: δεν ξερω γιατι εγινε αυτο,,παντως θα ηθελα να το ψαξω τωρα,αν το ξαναπαθω να ξερω πως να το αντιμετωπισω!

Ναι, μπορώ να το φανταστώ, κι ας μην το έχω επιχειρήσει (ακόμα)...

απορω δηλαδη πως το προτεινουν! γιατι ειμαι σιγουρη οτι τις τελευταιες μερες καπως ετσι αισθανοντε ολες!!

ας ανακαλυψουν κατι αλλο που βοηθαει επιτελους!!!!!!!!!!!:eek:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!

Τί έγινε με το Ναντιάκι δεν είχαμε νέα???

Της έχω στείλει και εγώ μήνυμα!

EDIT: Μόλις μου απάντησε!!!!!!!!!

Γέννησε!!!!!! Στις 12:10 μία μελαχρινούλα κούκλα 3250γρ. με πολύ

μαλάκι φυσιολογικά με επισκληρίδιο!!!!!

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ είδες που όλα πήγανε καλά!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει η μικρή πεταλουδίτσα!!!

Να είναι γερή και καλότυχη σε όλη της την ζωή!!!

Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει για εσένα και τον μπαμπάκα σας!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

Νάντια μου, να σου ζήσει η κούκλα σου!

Αχ μωρέ συγκινήθηκα!!!!

Να σου ζήσει Ναντιάκι μου γλυκό η μπεμπούλα!!!!!! Να ναι γερη και τυχερή στη ζωούλα της!!!

Ηθελε η γλυκούλα να γεννηθεί πρωτομαγιά...απο τώρα παιδι του μπαμπα της!:P

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Με συνεπήραν τα νέα και ξεχαστηκα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!! Για τις περισσότερες αυτός ο μήνας θα ειναι απο τους σημαντικότερους της ζωής μας!!!

Εγώ πέρασα ένα ακομα εφιαλτικό βράδυ,δυστυχώς...

Εχω κοιμηθεί 1-2 ώρες... Η αλλεργία συνεχίζεται... Προσπαθώ να κάνω κουράγιο για το μωρό και να αντέξω όσο περισσότερο μπορώ , αλλά εκτός του ότι δεν το αντέχω σωματικά όλο αυτό, με έχει ρίξει και πολύ ψυχολογικά!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...