Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα που εχω κινητο γιατι με εχουν εσωκλειστη εδω...κοριτσια πανε τα φασολοστραγαλα σας...χαζοξεκιναω ειπε..εχω πονους ανα πενταλεπτο αλλα διαστολη 1.μου εκανε εισαγωγη..χανω νομιζω και λιγο λιγο αμνιακο.Κοριτσια θελω θετικη σκεψη.. Με βλεπω να το ξημερωνω...

Κράτα γερά Νάντια!

Έχε στο μυαλό σου το φως στο τούνελ, την μπεμπουλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά!

Από μένα όλη τη θετική μου ενέργεια!

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ναντια με το καλο!!!!!

Είδες τελικά αποφάσισε να βγει, μην αγχωνεσαι και να δεις θα έρθει και η διάστολη. Εμένα τις πρώτες 8 ωρες είχε κολλήσει στο 4 με 5 και μετα σιγα σιγά υπομονή και προσπάθησε να είσαι ήρεμη...

Σε λίγη ωρα θα έχεις το μπεμπακι σου αγκαλια!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nαντιάκι μου έχεις όλη την θετική μου ενέργεια και σκέψη

κοντά σου!!!!

Είδες που σου είπα ότι όλα ανατρέπονται!!!! ;) ;)

Μην προκαθορίζεις το τί θα συμβεί!Κι εγώ με 2 προς 3 διαστολή

ξεκίνησα στις 6 το απόγευμα και στις 10 το βράδυ άκουσα

την μαία αφού μου έβαλε χέρι να λέει ''τελεία διαστολή στο 0''

που μετά που ρώτησα έμαθα πως σημαίνει διαστολή 10!

Γι αυτό σου λέω όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσεις

γρηγορότερα από όσο φαντάζεσαι!!!! ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Skybeam ο μπεμπακος μια χαρα ειναι στο βαρος

του απ οτι διάβασα....μπράβο....σου κανόνισε ημερομηνία γεννας??

(Μπορει να το διάβασα αλλα δεν το θυμάμαι)

15 Maϊου, αν δεν βιαστεί πιο πριν ο μπέμπης!

Η Νάντια στις ωδίνες είναι, έχει δυνατούς πόνους αλλά όχι μεγάλη διαστολή ακόμα... τώρα θα δει μήπως μπορέσει να πάει στους δικούς της και στον αντρούλη της, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν λέει να την τραβήξει ώρες και να είναι μόνη της, δεν βγαίνει... μήπως την αφήσουν να περπατήσει και λίγο.

Πιστεύω θα μας τα γράψει όταν μπορέσει γιατί κινητούλι έχει μαζί της.

Ναντιούσκα εύχομαι το πράγμα να πάει σύμφωνα με το σώμα σου και τις αντοχές σου, και με μια και μοναδική ανάσα να πάρεις το κοριτσάκι σου στα χέρια σου!

Φιλιά και θετική και χαρούμενη ενέργεια σου στέλνω!

Διαφημίσεις

15 Maϊου, αν δεν βιαστεί πιο πριν ο μπέμπης!

Η Νάντια στις ωδίνες είναι, έχει δυνατούς πόνους αλλά όχι μεγάλη διαστολή ακόμα... τώρα θα δει μήπως μπορέσει να πάει στους δικούς της και στον αντρούλη της, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν λέει να την τραβήξει ώρες και να είναι μόνη της, δεν βγαίνει... μήπως την αφήσουν να περπατήσει και λίγο.

Πιστεύω θα μας τα γράψει όταν μπορέσει γιατί κινητούλι έχει μαζί της.

Ναντιούσκα εύχομαι το πράγμα να πάει σύμφωνα με το σώμα σου και τις αντοχές σου, και με μια και μοναδική ανάσα να πάρεις το κοριτσάκι σου στα χέρια σου!

Φιλιά και θετική και χαρούμενη ενέργεια σου στέλνω!

Τί εννοείς να πάει?

Να φύγει από την κλινική??? :confused: :confused: :confused:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ωπ τι εγινε βρε παιδια?Εχασα επεισοδια!!!

Ναντια θα τιναξεις την μπανκα στον αερα κι εσυ!:tongue:

Αποτι καταλαβα σεβαλε λογω συσπασεων ε?

Σκεψου πως επιτελους ηρθε η ωρα να δεις το μωρακι σου

ευχομαι καλη δυναμη και μια γρηγορα γεννα!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Που πήγατε καλε ολες?

Η Ναντια μάλλον προχωράει ο τοκετος και δεν μπαίνει....

Εγω κορίτσια μόλις μαγειρεψεις γεμιστα για αύριο γιατι αύριο έχω προετοιμασία για την μαγειριτσα....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Η Ναντια μάλλον προχωράει ο τοκετος και δεν μπαίνει....

Εγω κορίτσια μόλις μαγειρεψεις γεμιστα για αύριο γιατι αύριο έχω προετοιμασία για την μαγειριτσα....

Μάλλον προχωράει, χεχε! :D

Γεμιστά, ε? Μιαααααμμμμμμμ!

Νωρίς βρε Ρουμπινάκι δεν κάνεις την προετοιμασία για τη μαγειρίτσα?

Μαγειρίτσα δεν κάνω, θα βάλω τον πατέρα μου να την κάνει και φέτος. Μόνο αυγά θα βάψω και θα του πάω.

Αααα βρε το Ναντιάκι μας!!!!!!!!!!

Να πάνε όλα καλά κουκλίτσα μου!!! Να κάνει ένα γκλουπ κ να βγει το κοριτσάκι σου!!!!! Με ενα πόνο!!!! Εχεις και απο εμάς όοοολη την θετική μας ενέργεια.. :P:p:p:p

Τελικά όλα ειναι τοσο σχετικα!!! Μωρέ αυτά ξέρουν καλύτερα απο τον καθενα πότε θέλουν να βγουν!!!

Πλάκα πλάκα το πε και το κανε !!! Με το κινητό μαζί θα γεννήσει...

Μηπως να καναμε μια βιντεοκλήση να την βλέπαμε κιόλας για συμπαράσταση?!?!:oops::oops::oops: Οκκκ σταματάω!

Εγώ δεν την παλεύω πάλι με την παλιοαλλεργία ρε γαμότο... Κάτσαμε εχθές το βράδυ στο μπαλκόνι για ώρα και μετα άρχισε το μαρτύριο... Ωραία η φύση και τα δέντρα και τα λουλουδάκια.... αλλά σαν να μην με θέλει φέτος

ΥΠΟΜΟΝΗ πάλι.... Και ήταν ωραία που είχα ηρεμήσει ρε γμτ :(:(:(

Γιωτάκι σουπερ τα νέα σου!!! Οι αιμορροίδες είναι όντως σπαστικές... είχε κ η Βίβιαν βγάλει...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Μάλλον προχωράει, χεχε! :D

Γεμιστά, ε? Μιαααααμμμμμμμ!

Νωρίς βρε Ρουμπινάκι δεν κάνεις την προετοιμασία για τη μαγειρίτσα?

Μαγειρίτσα δεν κάνω, θα βάλω τον πατέρα μου να την κάνει και φέτος. Μόνο αυγά θα βάψω και θα του πάω.

Βασικά όλη εμένα ο μπαμπάς μου θα την κάνει αλλα αύριο πρέπει να κοπούν και να ζεματιστουν τα αντερακια και η συκοταρια και να κοπούν... Πρώτη φορά θα την κάνει την διαδικασία ο μπαμπάς και πρέπει να του δείξω...η μαμα έχει δηλώσει ότι πονάει το χέρι της και δεν μπορει(βλέπω να τσακώνονται!!)

Αυγά εμένα θα μου βαψει η μαμα μου!!!

Η Ναντια κανένα νέο?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Η Ναντια κανένα νέο?

Aπό εμένα όχι, δεν την έχω πάρει άλλο τηλέφωνο, λογικά ο τοκετός της προχωράει και φοβάμαι μην ενοχλήσω... αν δεν έχουμε άλλο νέο θα της τηλ. ή θα στείλω κανένα μηνυματάκι αύριο το πρωί..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...