Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Προχθές κορίτσια έγινε θαύμα και δεν είχα ιδιαίτερες αναγουλες και ειπα άντε άρχισαν να εξαφανίζονται! Αλλά που... Επανήλθαν κανονικότατα.

Βιβιαν ρώτα και το γιατρό σου φυσικά, ίσως κανένα ντεπόν να σε βοηθούσε. Και το να υποφερεις δεν βοηθάει το μωρακι σου.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Αρχίζει και χειμωνιάζει

και λέω σιγά σιγά να στρώσω το σπίτι!!

Εσείς στρώσατε ή όχι ακόμα???

Ναντιάκι συγχαρητήρια κουκλίτσα μου!!

Πάντως όπως και να το κάνουμε ένα μεγάλο άγχος φεύγει

με την αυχενική!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα!

Οντως λίγο χειμωνιάτικη μοιάζει η μέρα σήμερα... Ευα εγώ δεν έστρωσα ακόμη. Συνήθως τέλος Οκτωβρίου στρωνω οπότε μάλλον έφτασε η ώρα. Αν μείνει και ο καιρός έτσι απο βδομάδα θα στρώσω. Εσύ μη σηκώσεις τίποτα χαλιά. Πρέπει να βγω για λίγα ψώνια και βαριεμαι! Πρέπει να ντυθώ και εγω και ο μικρός, ενώ τώρα είμαστε αραχτοί με τις μπυζάμες...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημέρα καλημέρα!! τι μου κάνετε??που ήσασταν όλες χτες..σας έχασα!! τέλειος καιρός όντως, άντε και βαρέθηκα να φοράω καλοκαιρινά!!:shock:

μαράκι μου έχει πει ο γιατρός να παίρνω depon όντως οπότε δεν το ξανα αφήνω στην τύχη του!!

εύα και γω λέω να στρώσω το σ/κ και ανυπομονώ!!εμάς είναι και καινούριο το σπίτι, ιούνιο τελειώσαμε την ανακαίνιση και τώρα ό,τι κάνω πρώτη φορά με ενθουσιάζει!! αφού από τώρα σκέφτομαι πως θα στολίσω τα χριστούγεννα, που είναι και η αγαπημένη μου εποχή!!σαν μικρό παιδί!!:D

αυτά τα νέα μου!! οι υπόλοιπες που είστε???ααα!! δεν σας είπα πήρα και τα πρώτα μου φορμάκια!!:tongue::tongue:ξέρω είναι νωρίς αλλά βρήκα ένα σετ στα h&m με 3 καλοκαιρινά προσφορά 10 ευρώ και ενθουσιάστηκα!! μπεζ βέβαια ουδέτερα!!:D:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα!

Τι κανετε?

Αχ βρε mariath χαζεψα δεν το ειδα το τικερακι σου εχεις ηδη το γιοκουλι σου!

Βιβιανακι μεγια τα φορμακια!

Ποια ελεγε για πονοκεφαλους? Απο χθες ειμαι με πονοκεφαλο ΚΑΙ αναγουλες τη βγαζω στο κρεββατι δεν μπορω να κουνηθω!

Εμεις στρωσαμε τα περισσοτερα χαλια εχουν μεινει τα 2 μεγαλα που θελουν αντρικο χερι! Αλλα το αντρικο χερι ειναι ταξιδι στη Γερμανια! Οποτε εχω μεινει μονη μου να αντιμετωπισω αναγουλες κτλ συν 2 παιδια!!! Καταλαβαινετε ειμαι ρακος.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριαπαπ υπομονη! Ελπίζω τουλάχιστον το πρωί να μπορείς να πας τα μικρά στον παιδικό...

Εύα οι βδομάδες είναι 40 και ξεκινάνε απο την τελευταία περίοδο. Μήνα αλλάζεις την ημερομηνία που έχεις ΠΗΤ. Δηλαδη εσυ που έχεις ΠΗΤ 2/5 κάθε 2 του μηνός αλλάζεις μήνα. Τώρα 2 νοεμβρίου θα γίνεις 3 μηνων! Μην προσπαθείς να αντιστοιχήσεις τις εβδομάδες με τους μήνες με τη λογική 4 εβδομάδες=1μηνας γιατί πχ στην όταν ήσουν 4 εβδομάδων δεν ήσουν 1 μηνός αλλά μισού μηνός. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλησπερα φουσκοκοιλιτσες!!!

βλεπω λετε για τους μηνες ε???ω ρε μπερδεμα....:rolleyes:

το τικερακι μου λεει αλλαζω μηνα την Κυριακη αλλα ΠΗΤ εχω 7 Μαιου αρα αλλαζω μηνα στις 7 Νοεμβριου που ομως τοτε θα ειμαι 14 εβδομαδων αφου εχω ηδη κλεισει την 12η!

Δηλαδη να σας πω....το κρισιμο 3μηνο δεν εφυγε ακομα?:shock::shock::shock:

aCtzp3.png

καλησπερα φουσκοκοιλιτσες!!!

βλεπω λετε για τους μηνες ε???ω ρε μπερδεμα....:rolleyes:

το τικερακι μου λεει αλλαζω μηνα την Κυριακη αλλα ΠΗΤ εχω 7 Μαιου αρα αλλαζω μηνα στις 7 Νοεμβριου που ομως τοτε θα ειμαι 14 εβδομαδων αφου εχω ηδη κλεισει την 12η!

Δηλαδη να σας πω....το κρισιμο 3μηνο δεν εφυγε ακομα?:shock::shock::shock:

Νάντια μου δεν θέλω να σας μπέρδεψω αλλά νομίζω οτι μήνα αλλάζουμε στην ΠΗΤ. Όντως με τις εβδομάδες είναι μπερδεμένα τα πράγματα! Ρωτήστε και τους γιατρούς σας για σίγουρα! Για να είμαι ειλικρινής το θυμάμαι από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, δεν ρώτησα πάλι τώρα, οπότε μήπως δεν θυμάμαι καλά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους αγαπημένους σας που γιορτάζουν σήμερα. Χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μωράκι μας το οποίο χαρακτηρίστηκε υπερκινητικό ( είχε να μοιάξει). Η αποκόλληση μειώθηκε πολύ αλλά όχι τελειως και γι'αυτό πήρα για άλλες 2 εβδομάδες χάπια και εντολή για ξάπλα. Μου έδωσε επιπλεόν και μαγνήσιο. Έχει παρει καμιά σας ;α, σε 2 εβδομάδες παμε για αυχενική

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013

My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013

Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013

mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013

Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013

pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013

Evri79(Εύη)....................???-ΠΗΤ 16/05/2013

milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013

Mama nenekas (Βάσω).....Ρέα-ΠΗΤ 26/05/2013

Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013

Μargioula μου εύχομαι σύντομα να μπείς σε μία νέα λίστα!!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πολύ σύντομα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κοριτσακια μου γλυκα Καλημερα!!!!!!!!!

Διαβαζω βλεπετε τα μωρακια σας το φυλο μπραβο!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα μου ειναι: οτι η χοριακη εχει φτασει στο 145,5 που σημαινει οτι παμε πολυυυυυυυυυ καλα την γλυτωσα την αποξεση, την Τεταρτη ξεκιναω δουλεια....

Οταν θα τελειωσει η περιοδος ακομα εχω τοτε μετα απο 3 μερες θα κανω ακομα μια χοριακη και ειναι κατω απο 10 θα ειμαστε τρισευτιχισμενοι...

Ο γιατρος μας λεει οτι μπορω να μεινω και αμεσα εγκυος αλλα καλο ειναι να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα ή απο το νεο ετος ακομα καλυτερα ωστε να ηρεμισει ο οργανισμος μου!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το θηλασμο τελειωσαμε η μικρη μου εχει δυο μερες να θηλασει και νιωθω μεγαλη ανακουφιση μπορω να πω!!!!!!!!

Πηγα σε τμημα καθεξιν αποβολων και μου ειπανε οτι για την ωρα δεν μπορουνε να κανουμε εξετασεις γιατι η προλακτινη και η χοριακη ειναι ανεβασμενες ακομα...

μου ειπαν οτι μπορουμε να παμε απο τον αλλο μηνα, να κανουμε εναν απλο ελεγχο θρομβοφυλλιας, λογω οτι εχω ηδη ενα παιδακι να δουμε τα ΝΤ λεμφοκυτταρα, να κανω εξετασεις για αυτοανοσα, λυκο... καμπυλη σακχαρου, καρυοτυπο χαμος πολυ πραμα!!!

Ολοι μου λενε οτι μαλλον εφταξε ο θηλασμος...

Αλλα υπαρχει ακομα ενας παραγοντας που τους αγχωνει οτι λογω δουλειας ειμαι εκτεθιμενη στην ακτινοβολια και φοβαται μηπως οι αποβολες ειναι απο αυτο.... μου προτεινε με το που θα παρω τεστ θετικο να φυγω αμεσως ωστα αν τυχον φταιει αυτο μη την ξαναπατησουμε!!!!

Και οι δυο γιατροι που ειδαμε μας λενε να μην κανουμε καθολου εξετασεις να ξεκινησουμε προσπαθιες χαλαρα και θα πανε ολα καλα!!!

Δεν ξερω αν πρεπει να τους εμπιστευτω αλλα το ενστικτο μου λεει πως ναι!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες την καθε μια ξεχωριστα,εχετε πολυ ομορφη παρεα τοσο που δεν θελω να σας αποχωριστω!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μπραβο Margioula !!!!! Τη γλιτωσες την αποξεση! Μην ακους για το θηλασμο δεν φταιει αυτο το αλλο που ειπες με την ακτινοβολια εννοειται οτι μπορει να φταιει αυτο. Δουλευεις σε ιατρικο κεντρο? Η ακτινοβολια ειναι πολυ επικυνδυνη για την εγκυο ειδικα αν εσυ ετσι κι αλλιως εχεις συσσωρευσει ακτινοβολια στον οργανισμο σου εξαιτιας της δουλειας!

Τα Χριστουγεννα ειναι πολυ κοντα οποτε πολυ συντομα θα ξανακανετε προσπαθειες.... θα σαι και πιο ξεκουραστη τωρα που τελειωσε ο θηλασμος!

Να μας λες τα νεα σου!

Φιλια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...