Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σηκώθηκα 6.20 και μη φανταστείτε ότι όλα αυτά που σας λέω είναι πολλά γιατί τα κάνω κάθε μέρα και είναι καθαρά απλά για φρεσκάρισμα μιας και τα παιδιά είναι συνέχεια στο μπαλκόνι και όσο να ναι μαζεύει σκόνη μέσα στην μέρα...

Λοιπόν Χριστιάνα εγώ το πρώτο το γέννησα 38 και 2 το δεύτερο 38 και 6 το τρίτο θα δείξει...

Νάντια σε όλα υποτίθεται βοηθάει το περπάτημα και για εμπέδωση και για διαστολή αλλά δεν ανταποκρίνονται όλοι οι οργανισμοί το ίδιο.Όσο για την πρόκληση έχω διαβάσει ότι 50% - 50% είναι οι πιθανότητες.Να η Αννυ και η Ρουμπίνη νομίζω με πρόκληση γέννησαν φυσιολογικά

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

νιωθω τυψεις κιολας που στεναχωριεμαι...

το μωρακι μου μεγαλωνει και εγω σκαω..απλα ειλικρινα μαλλον το πολυ ψαξιμο με εχει φρικαρει..

μαλλον θα κανω σεξ...η εσχατη λυση ειναι προ των πυλων!

aCtzp3.png

Καλημερα!!!! Καταρχην να καλωσορισω τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!:P:p:p:p

Νάντια μην αγχωνεσαι, θα ερθει το νινι............

Μαρια μην κανεις παληκαριες με τις συσπασεις, κακως πηγες τοσο μεγαλη βολτα μετα κ κουραστηκες.. Προσεχε, στα λεει η παθουσα....

Εχθες ειχα κι εγω γιατρο κ πηγα με τρελο φοβο να δω τι θα δει..... Τελικα η μπεμπα ειναι μια χαρα, ειναι 2150γρ, δηλ πηρε 260γρ μεσα σε 10 μερες!!!!! Τελεια δηλαδη... Αμνιακο αφθονο, ο πλακουντας καλος, χωρις ασβεστωματα ειπε (δεν ξερω τι ειναι αυτο, αλλα μαλλον δεν τα θελουμε.,....). Πιασαμε αισιως τις 34 εβδομαδες, ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος, κατα πασα πιθανοτητα κ αν συνεχισω ετσι με τις ξαπλες, θα τον πιασουμε τον μηνα μας χωρις προβλημα. Εφοσον λεει το μωρο μεγαλωνει κανονικα, ειμαστε ενταξει.....Α!! την ειδαμε στον υπερηχο κ ανοιγοκλεινε το στομα της!!!!!!!!!:P:p:p Απο κιλα ειμαι στα +8 (1 κιλο πηρα αυτες τις 10 μερες, τις οποιες ετρωγα ό,τι να ναι κ ημουν κ ξαπλα, νομιζα θα πηρα κανα 2κιλο για πλακα...)

Ενα κακο εχω να πω μονο, εβγαλα αιμορροϊδα!!!!! Πρωτη φορα στη ζωη μου.....Ποναει αλλα υποφερτα, πιο πολυ ενοχληση ειναι αλλα φοβαμαι μηπως χειροτερεψει...Τι να κανω, ξερει καμια τιποτα;; Θα τον παρω τηλ μετα, να μου πει κι αυτος

Μια χαρα Γιωτα μου και εσυ!

Και εγω την πρωτη φορα εβγαλα αιμορροιδα εξωτερικη στον 9ο μηνα!:evil: Και δεν ειχα καν δυσκοιλιοτητα! Απο την πιεση που προκαλει το μωρο ειπε ο γιατρος!

Μου εδωσε κρεμα να βαζω μετα την τουαλεττα κ καθε φορα που πονουσα. Παντως δεν εφυγε ποτε,εμεινε εκει δυο χρονια τωρα!:evil:

mummytobe αχαχαχααα γελασα πολυ!!ΕΜΠΡΟΣ λοιπον στην εσχατη λυση!!!!!!!:mrgreen:

ασχετο,,αλλα ειδα ονειρο χθες οτι τελικα κανανε λαθος στον υπερηχο και εχω διδυμα!!!:shock::shock: επαθα εγκεφαλικο κ ξυπνησα!!:lol:

Ξανθη κοντα τα γεννησες κ εσυ λοιπον.. κ αργοτερα κ το δευτερο που εχουν να λενε οτι το δευτερο το γεννας πιο γρηγορα!!:cool:

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας!

Ήρεμη προβλέπεται η σημερινή μέρα, ε?

Βέβαια, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, αλλά μάλλον στον κουβά τα στοιχήματά μας...

Pele, θα δεχτώ την ήττα μου με αξιοπρέπεια. Καλό νύχι σήμερα, θα το απολαύσεις. Πώς βγήκε το τσουρέκι? Με τη φαγουρίτσα σου εντάξει, ξεπεράστηκε? Η bepanthol σε έσωσε τελικά ή βάζεις κάτι άλλο?

με εξετασε απο κατω,ναι εφτασα ταβανι απο τον πονο,διαστολη 0!

Ωχ, ωχ, ωχ, σε καταλαβαίνω, αλλά βοηθάει αυτό που σου κάνει, οπότε κουράγιο...

κοριτσια το περπατημα βοηθαει στην διαστολη η μονο στο να κατεβει το μωρο?

Όπως κατεβαίνει το μωρό ανοίγει και τον τράχηλο, με το βάρος του. Πάντως εγώ οσες περιπτώσεις έχω ακούσει σαν τη δική σου, με το περπάτημα έσωσαν την κατάσταση. Πρέπει να βοηθάει πάρα πολύ. Το σεξ βοηθάει κυρίως στο να μαλακώσει ο τράχηλος. Θυμήσου: αν το μωρό είναι κάτω, ο τράχηλος έχει αρχίσει να μαλακώνει και να έχει διαστολή, τότε κατά 90% οι συσπάσεις-ακόμα και με τεχνητούς πονους να τις κάνεις-οδηγούν σε φ.τ. Το πρόβλημα είναι συσπάσεις χωρίς τις υπόλοιπες προϋποθέσεις. Ψηφίζω περπάτημα, όπως λέει κι η Ξανθή. Ξύπνα λίγο νωρίτερα τα πρωινά να μη σε πιάνει η ζέστη και μετά αν αντέχεις κι άλλο, ξανά το σούσουπο (με αουτάν όμως, γιατί το κουνούπι, εδώ τουλάχιστον, πάει σύννεφο).

νιωθω τυψεις κιολας που στεναχωριεμαι...

το μωρακι μου μεγαλωνει και εγω σκαω..μαλλον θα κανω σεξ...η εσχατη λυση ειναι προ των πυλων!

Έλα μη στενοχωριέσαι βρε, δεν έγινε και τίποτα...

Όσο για το ...άλλο, κάν' το να πάει στο καλό! Για το παιδί σου ρε γμτ!

Καλημερα!!!

Γεια σου Γιωτίτσα! Ευτυχώς μας μυρίζεσαι όταν αρχίζουμε και ανησυχούμε και μπαίνεις! Φτου-φτου, όλα πολύ καλά πάνε, ε?

Κάτσε κάτω από τη μπάρα και θα περάσει ο καιρός που θα πάει, στο χέρι του είναι???;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν μου ανεφερε τιποτα αλλα με κοβω στο τελος για καισαρικη...

αν παρει ολες τις ημερες και παιρνει γυρω στα 30γρ την ημερα οπως περιπου παιρνουν παμε για 4 κιλα...αποκλειεται να μπορεσω να γεννησω!Και οι τεχνητοι ανευ διαστολης...παλι σε καισαρικη οδηγουν ετσι δεν ειναι?

Επειδή καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με τις άλλες, μην αγχώνεσαι προκαταβολικά...

Ήσυχο βράδυ, σαν τα προηγούμενα δηλαδη, με μόνη εξαίρεση οτι μετα απο τόσους μήνες δυσκοιλιοτητας, είχα διάρροια, που επισης θεωρείται σύμπτωμα επικείμενου τοκετού...

:D :D :D

Στοιχηματίζω τα φασόλια μου σε mariath μέχρι αύριο το πρωί! :tongue:

Εκεί αρχίζει η κόλαση....είχε γύρω στους

28 βαθμούς κ εγω φορούσα μακρυμανικο...

Καλά, χαρά στο κουράγιο σου, αποκλείεται να έκανα κάτι τέτοιο, ειδικά με μακρυμάνικο!

Α!! την ειδαμε στον υπερηχο κ ανοιγοκλεινε το στομα της!!!!!!!!!:P:p:p

Τυχερήηηηηηηηηηηη! Εγώ είμαι στο γκρουπ που δεν έχουν δει φάτσα καθόλου! [πέρα από ένα προφίλ που το προλάβαμε στο τσακ!]

τι κανετε κοριτσια?

καλημερα...γυρισαμε απο τον γιατρο και αυριο ξανα εκει για nst γιατι σημερα δεν εκανα τελικα.

Λοιπον τα νεα μας...

με εξετασε απο κατω,ναι εφτασα ταβανι απο τον πονο,διαστολη 0!:shock:τον ρωτουσα και τον ξαναρωτουσα αν το εννοει...νομιζα μου κανει πλακα...

δεν με βλεπει να γενναω αμεσα...

το θεματακι μας ειναι και μαλιστα τον ειδα και αρκετα προβληματισμενο πως το παιδι ειναι μεγαλο αφου ειναι ηδη 3600:shock: και με καμμια διαθεση για εξοδο.

Να σας πως την αληθεια επαθα ενα σοκ και δεν ρωτησα αν εχει εμπεδωθει...

Θελω να παρω και την μαια αργοτερα...

Δεν μου ανεφερε τιποτα αλλα με κοβω στο τελος για καισαρικη...

αν παρει ολες τις ημερες και παιρνει γυρω στα 30γρ την ημερα οπως περιπου παιρνουν παμε για 4 κιλα...αποκλειεται να μπορεσω να γεννησω!Και οι τεχνητοι ανευ διαστολης...παλι σε καισαρικη οδηγουν ετσι δεν ειναι?

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Θα απαντήσω μόνο στο Ναντιάκι γιατί βγάζω γαλατάκι

αυτήν την στιγμή!

Ναντιάκι μου εγώ 0 διαστολή είχα,τράχηλο φουλ σκληρό,

0 συσπάσεις είχα και μέσα σε όλα είχα και πρόβλημα με το ισχύο

και δεν μπορούσα να περπατήσω και να κάνω δουλειές για να

βοηθήσω την κατάσταση.

Αλλά από την μία μέρα στην άλλη έκανα διαστολή 2,ο τράχηλος

κόντυνε και μαλάκωσε ξαφνικά και άρχισαν οι συσπάσεις.

Οπότε τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο να ξέρεις!

Και εγώ ήμουνα βέβαιη ότι θα καταλήξω με καισαρική

μέχρι 3 μέρες πριν γεννήσω.

Αλλά όλα ανατρέπονται!

Δεν θέλω να αγχώνεσαι.Θα πάνε όλα σούπερ θα το δείς!!!!

Όσο για τα κιλά του μωρού πάλι μην αγχώνεσαι.

Εδώ εγώ μισή μερίδα άνθρωπος με 49 κιλά προ εγκυμοσύνης

και 1.55 ύψος γέννησα 3650 παιδί και δεν ζορίστηκα!!!

Και στην τελική αν καταλήξεις σε καισαρική δεν χάθηκε ο κόσμος!!

Κοίτα να απολαύσεις την κοιλίτσα σου τώρα όσο την έχεις και

μετά την γέννα θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

αχ κοριτσια να ειστε καλα που με ισιωνετε την τρελη μανα...

πηρα και την μαια μου και μου ειπε να ριξω ενα γερο περπατημα σημερα...να κανω και σεξ( δεν υποσχομαι για σημερα...:P) και πως απο την στιγμη που γενικα εχω πονους και συσπασεις ο τοκετος μπορει να ξεκινησει ανα πασα ωρα και στιγμη.

Θα παει να βρει και τον γιατρο μου γιατι καλος και αγιος ρε παιδι μου αλλα ειναι στρειδι...δεν μιλαει!

Θα σου πει τα απολυτως απαραιτητα χωρις να επεκταθει..

Επισης μου ειπε οτι εναλλακτικη δεν υπαρχει απο το να περιμενουμε..

Γιωτακι σε αναζητησαμε εχθες!

μην μας χανεσαι ετσι μας αγχωνεις:tongue:

ευτυχως ολα σας πανε μια χαρα...μια χαρουλα!

συνεχισε την ξεκουραση και θα γεννησεις στην ωρα σου!

Ευακι ευχαριστω...

τα πιο αισιοδοξα μηνυματα μας γραφεις αυτες τις ημερες...

μαλλον φοβηθηκα χωρις να πρεπει τελικα!

θα δουμε τελικα τι μου επιφυλασσει η μικρη μου.Παντως θα αρχισω περπατημα σοβαρο να βοηθησω την κατασταση..

οι δε συσπασεις απο τις 8 που γυρισα και ξαπλωσα να κοιμηθω καμμια ωρα...εχω κανει 5-6..με πονο μαζι..και διαστολη γιοκ!θα τρελαθουμε!

δωσε ενα φιλι ακομα στην μικρουλα σου!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στο γκρουπ που δεν έχουν δει φάτσα καθόλου

Κι εγώ:(. Θα βγει το παιδί και θα του λέμε συγνώμη κύριε ποιος είστε?

Ναντιάκι μου εγώ 0 διαστολή είχα,τράχηλο φουλ σκληρό, 0 συσπάσεις είχα και μέσα σε όλα είχα και πρόβλημα με το ισχύο

και δεν μπορούσα να περπατήσω και να κάνω δουλειές για να

βοηθήσω την κατάσταση. Αλλά από την μία μέρα στην άλλη έκανα διαστολή 2,ο τράχηλος κόντυνε και μαλάκωσε ξαφνικά και άρχισαν οι συσπάσεις.

Πραγματικά τα μηνύματά σου είναι σαν...ηλιαχτίδες...τι άλλο να σου πω!

Σε ανακηρύσσω και επισήμως το Νο1 πρότυπό μου (πήγαν που πήγαν όλα τέλεια, ήρθε καπάκι κι αυτό με τα ράμματα και με αποτελείωσες-είναι το κόλλημά μου, τι να κάνω?-μα πώς έγινε αυτό βρε Εύα, έπαιξε ρόλο που είχες ξαναγεννήσει???? Αχ, τι ρωτάω, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια...).

ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ???????????:evil::evil::evil::evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΚΟριτσια το ξερω οτι χανομαι, αλλα το λαπτοπ που εχω καιει καρβουνο..........

Πηρα το γιατρο για την αιμορροϊδα κ λεει "ε ενταξει κ τι εγινε;;;":evil::evil:

Ειπε οτι εφοσον δεν εχει αιμα να μην την πειραξω κ να πλενομαι με κρυο νερο στην περιοχη κ να βαζω κ μπενταντιν αν θελω.

Άντε να μπω στον μηνα μου να μ αφησει να κινηθω λιγο, γιατι θελω να ψωνισω κατι τελευταια πραγματακια.......

Βαψαμε κ το δωματιο ενα τελειο πορτοκαλι, ειναι λιγο εντονο, λετε να παθουν τιποτα τα ματια της μπεμπας;;;;;;:cool::cool::cool:

Κι εγώ:(. Θα βγει το παιδί και θα του λέμε συγνώμη κύριε ποιος είστε?

Πραγματικά τα μηνύματά σου είναι σαν...ηλιαχτίδες...τι άλλο να σου πω!

Σε ανακηρύσσω και επισήμως το Νο1 πρότυπό μου (πήγαν που πήγαν όλα τέλεια, ήρθε καπάκι κι αυτό με τα ράμματα και με αποτελείωσες-είναι το κόλλημά μου, τι να κάνω?-μα πώς έγινε αυτό βρε Εύα, έπαιξε ρόλο που είχες ξαναγεννήσει???? Αχ, τι ρωτάω, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια...).

ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ???????????:evil::evil::evil::evil:

Εμ τόσο γκρίνιαξα στο τέλος και είπα να σας το ξεπληρώσω τώρα!!!!

;) ;) ;):D :D :D

Πάντως όντως χαίρομαι που σας κάνω και αισθάνεστε καλύτερα!!!

Όλα θα πάνε καλά για όλες!!!!

Για τα ράμματα τώρα:Όταν με έραβε ο γιατρός

στο τελείωμα έρχεται η μαία και λέει κύριε Μ....

τα καταργήσατε τα ράμματα βλέπω!Εσύ(εγώ δηλαδή)

να πέις τον δικό σου σαν καινούργιο είναι ποιός

την χάρη του!!

Ε δεν πολυέδωσα σημασία στα λόγια της,είπα

προφανώς με έραψε καλά και δεν φαίνεται άσχημα!

Μα πού να με πάει το μυαλό μου,ότι όντως δεν φαίνεται τίποτα!!!

Μου έκανε ράμματα εννοείται αλλά είναι εσωτερικά και απορροφήσιμα

και εξωτερικά δεν φαίνεται καθόλου ότι έχω ράμματα!

Ο άντρας μου ακόμα να το πιστέψει!!Χαχχαχαχααχαχ

Πριν λίγο πάλι μου είπε να σε δώ λίγο από κάτω μήπως εχθές

δεν είχε καλό φως! :D:D :D :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Μου έκανε ράμματα εννοείται αλλά είναι εσωτερικά και απορροφήσιμα και εξωτερικά δεν φαίνεται καθόλου ότι έχω ράμματα!

Aχ, καλλιτέχνης θα πει...

Τώρα σε πονάνε, σε τραβάνε, παίρνεις παυσίπονα...?

edit : (καλά, τώρα είδα τις ερωτήσεις της Sky κι αισθάνομαι τόσο πεζή...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...