Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω καλε εχουμε γεννα!!

αντε Μαρακι με το καλο κοπελα μου!

εχω και πρωι πρωι γιατρο και δεν ξερω ποτε θα μπω να δω τα νεα σας!

λετε να παω αυριο 7 το πρωι και να μου πει " αντε πηγαινε να φερεις την βαλιτσα σου?"

θα τιναξει η κορη μου την μπανκα στον αερα...χιχιχιχιχιχιχι

την Γιωτα και εγω την σκεφτομουν σημερα....που να ειναι ρε κοριτσια?

aCtzp3.png

Σσσσσστ! Μην σ' ακούσει η Πένυ!

Εεεεπ σε τσάκωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να σου πω την αμαρτία μου αν ειναι να έρθει θα προτιμουσα να περιμενει λιγο ακομα... Εκλεισα με τα χιλια ζόρια ραντεβου για νύχια αύριο στις 11... Μετην αλλεργία και όλα αυτά το είχα βγάλει απο το μυαλό μου, τα είχα κουτσοφτιάξει μόνη μου! Αλλα τώρα που ειμαι καλύτερα, ειπα να τα περιποιηθώ... Οπότε άντεεε αν θες σε αφήνω να ποντάρεις αλλού!!!!

Τι ωραία τα νεα απο τους γιατρούς!!! Περιμένουμε την Νάντια αύριο!!!!

Εχω βάλει να ψήσω τσουρέκι τώρα... Πρώτη φορά φτιάχνω...

Με ενεπνευσε η φωτο της Χριστιάνας!!!!!!!!! :P:p:p:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?

καλημερα...γυρισαμε απο τον γιατρο και αυριο ξανα εκει για nst γιατι σημερα δεν εκανα τελικα.

Λοιπον τα νεα μας...

με εξετασε απο κατω,ναι εφτασα ταβανι απο τον πονο,διαστολη 0!:shock:τον ρωτουσα και τον ξαναρωτουσα αν το εννοει...νομιζα μου κανει πλακα...

δεν με βλεπει να γενναω αμεσα...

το θεματακι μας ειναι και μαλιστα τον ειδα και αρκετα προβληματισμενο πως το παιδι ειναι μεγαλο αφου ειναι ηδη 3600:shock: και με καμμια διαθεση για εξοδο.

Να σας πως την αληθεια επαθα ενα σοκ και δεν ρωτησα αν εχει εμπεδωθει...

Θελω να παρω και την μαια αργοτερα...

Δεν μου ανεφερε τιποτα αλλα με κοβω στο τελος για καισαρικη...

αν παρει ολες τις ημερες και παιρνει γυρω στα 30γρ την ημερα οπως περιπου παιρνουν παμε για 4 κιλα...αποκλειεται να μπορεσω να γεννησω!Και οι τεχνητοι ανευ διαστολης...παλι σε καισαρικη οδηγουν ετσι δεν ειναι?

aCtzp3.png

Καλημέρα! Από το σπίτι ακόμη. Κρατάω γερά! Ήσυχο βράδυ, σαν τα προηγούμενα δηλαδη, με μόνη εξαίρεση οτι μετα απο τόσους μήνες δυσκοιλιοτητας, είχα διάρροια, που επισης θεωρείται σύμπτωμα επικείμενου τοκετού...Άντε να δούμε πως θα παει και σήμερα.

Ναντια μου όντως η πρόκληση με μηδενική διαστολη πιθανό να οδηγήσει σε καισαρικη, αλλά μην αγχωνεσαι! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τα σχέδια ενός μωρού. Ίσως κάνει την έκπληξη!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

τι κανετε κοριτσια?

καλημερα...γυρισαμε απο τον γιατρο και αυριο ξανα εκει για nst γιατι σημερα δεν εκανα τελικα.

Λοιπον τα νεα μας...

με εξετασε απο κατω,ναι εφτασα ταβανι απο τον πονο,διαστολη 0!:shock:τον ρωτουσα και τον ξαναρωτουσα αν το εννοει...νομιζα μου κανει πλακα...

δεν με βλεπει να γενναω αμεσα...

το θεματακι μας ειναι και μαλιστα τον ειδα και αρκετα προβληματισμενο πως το παιδι ειναι μεγαλο αφου ειναι ηδη 3600:shock: και με καμμια διαθεση για εξοδο.

Να σας πως την αληθεια επαθα ενα σοκ και δεν ρωτησα αν εχει εμπεδωθει...

Θελω να παρω και την μαια αργοτερα...

Δεν μου ανεφερε τιποτα αλλα με κοβω στο τελος για καισαρικη...

αν παρει ολες τις ημερες και παιρνει γυρω στα 30γρ την ημερα οπως περιπου παιρνουν παμε για 4 κιλα...αποκλειεται να μπορεσω να γεννησω!Και οι τεχνητοι ανευ διαστολης...παλι σε καισαρικη οδηγουν ετσι δεν ειναι?

Αχ καλε θελει να φαει αρνακι το παιδι! Δεν θελει να βγει νωριτερα! Μην αγχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει για το καλο του παιδιου και το δικο σου! Ολα καλά ευχομαι να πανε!!!

0SB8p3.png

Καλημερααααααα!!!!!!!!!

Μαριαθ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εισαι η επομενη???:DΤην πρωτη φορα στις ποσες βδομαδες γεννησες? [Προσπαθω εγω να δω αν ισχυει αυτο που λενε οτι περιπου τις ιδιες μερες γενναμε!!:cool:]

mummytobe τι αγχωθηκες καλε?? απο μερα σε μερα,απο στιγμη σε στιγμη ολα μπορουν να αλλαξουν!! Αρχισε περπατημα σου λεωωω!!!:tongue:

Και εγω απο χθες εχω κοιλιακες διαταραχες.. Πονος....:rolleyes: αφου χθες νομισα οτι γενναω κ τα χρειαστηκα γιατι ουτε καν νυχτικια δεν εχω αγορασει!!:? Εν τελει με επιασε διαρροια..:oops: πηρα μπασκοπαν καπως καλυτερα, αλλα σημερα το πρωι παλι τα ιδια.. φοβαμαι κιολας γιατι συνδεουν τη διαρροια με τον τοκετο.. ευχομαι απλα να με πειραξε κατι..:|

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Πρωινες πρωινες βλεπω! Αυτη η διαρροια πολυ παιζει ετσι?

Εμεις ευτυχως δεν κολλησαμε (ακομα!) απο τον αντρα μου....

Παράθεση:

xanp Καλημέρα σας...

Σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα μπαλκόνι, μαγείρεψα και περιμένω τα τέκνα να ξυπνήσουν να ξεκινήσει η μέρα μας.

:shock::shock::shock:

Μα ποτε προλαβες?Απο τι ωρα εχεις ξυπνησει?

Ναντια κι εσυ παιδι τι ωρα πηγατε στο γιατρο ξημερωματα?

Μεγαλο ειναι το μωρο αλλα δεν ξερεις μπορει να εισαι απο τις

περιπτωσεις που γεννανε 41η και βαλε εβδομαδα. Μηπως να

πας να ριξεις ενα φορτωμα σακουλες απο το σουπερ μαρκετ να πει

το παιδι "ενταξει μανα το καταλαβα βγαινω"!:tongue:

Μαρακι εχω πονταρει τα φασολια μου σε περιμενουμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια....

μπηκα να σας πω νεα μετα απο μια μετα αξέχαστη!!!!!

Πήγαμε γιατρο χθες η μικρη μια χαρα 1900 γραμ.

Αμνιακο πολυ καλο, πίεση κ τέτοια μια χαρα....

Ο γιατρός ανησύχησε λίγο με τις συσπασεις που εχω κ μου

ειπε οτι θα κάνουμε ενέσεις κορτιζονης για παν ενδεχόμενο....

Μετα πήγαμε ηρακλειο για ψώνια....

Εκεί αρχίζει η κόλαση....είχε γύρω στους

28 βαθμούς κ εγω φορούσα μακρυμανικο...

Οργωμασαμε ολο το ηρακλειο κυριολεκτικά με τα πόδια....

Για να ψωνισουμε αυτα που θέλαμε....

Γυρίσαμε σπιτι το βράδυ στις 11.30 να φανταστείτε κομμάτια.....

Ουτε πλευρό δεν άλλαξα στον ύπνο μου...

Εύχομαι οι αρρωστουληδες να ειναι καλα σήμερα....

Θα σας διαβάσω σε λίγο για να σχολιάσω.....φιλακια!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

καλα τα νεα κ απο εσενα ΚιτΥΜαρια!

Ηθελα να πηγαινα κ εγω για ψωνια σημερα,,αλλα εχει πολυ ζεστη..

Θα ειναι κ χαμος παντου λογω γιορτων..οποτε το αφηνω παλι κ θα παω οπωσδηποτε την ερχομενη βδομαδα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...