Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

:shock::shock: γιατι να υπαρχει μικροβιο?μηπως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο?

Γιατί να υπάρχει, σχετικό είναι! Δεν ξέρεις ποτέ. Κι εμένα και της Νάντιας και της Βίβιαν(?), αν δεν κάνω λάθος, μας ζήτησε καλλιέργεια γι ατυχόν μικρόβια...

...έτσι και εγώ της είπα πως εγω θα κάνω το περπάτημα και θα βρώ και κάποια να κάνει το σεξ με τον άντρα μου...

Τι γέλιο!

Να μαι κι εγω! Διπλή ακόμη.... Φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμη με τράχηλο μαλακό και εξαλειμενο, το κεφαλακι ανάμεσα από τα πόδια μου και διαστολή 3... Αλλες στη φαση μου όπως είπε η γιατρός θα ήταν στην κλινική και θα είχαν ζητήσει και επισκληρηδιο... Αν τη βγάλω και αυριο, Τετάρτη πρωι ραντεβου για έλεγχο στην κλινική ομως γιατι όπως είμαι δε βλέπει να τη βγάζω και πολύ...

Έχεις συσπάσεις και πόνους?

Πώς είναι που έχει εμπεδωθεί? Πονάει? Το νιώθεις σαν βάρος????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι εισαι η next top model που θα γεννησει ετσι?

Καλα με αυτα που λες δε νομιζω οτι θα βγαλεις το

βραδυ σπιτι!Με το καλο λοιπον!

skountoufla ποτε δε μου ζητησε ο γιατρος σε κανενα παιδι

κολπικη καλλιεργεια γι αυτο το λεω......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να μαι κι εγω! Διπλή ακόμη.... Φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμη με τράχηλο μαλακό και εξαλειμενο, το κεφαλακι ανάμεσα από τα πόδια μου και διαστολή 3... Αλλες στη φαση μου όπως είπε η γιατρός θα ήταν στην κλινική και θα είχαν ζητήσει και επισκληρηδιο... Αν τη βγάλω και αυριο, Τετάρτη πρωι ραντεβου για έλεγχο στην κλινική ομως γιατι όπως είμαι δε βλέπει να τη βγάζω και πολύ...

Πονταρω τα φασόλια μου σε σένα!!!!!

Πολυ ωραία τα νέα σας κορίτσια απο τους γιατρούς!!! Άντε και με ένα πόνο!!!

Εγω κορίτσια γιατρό την Μ. Πέμπτη για εξέταση ρουτίνας αλλα να σας πω εκατσα και σιδερωσα το μεσημέρι 2 ωρες και μετα έβγαλα και τον μικρό βόλτα και τώρα έχω κάτι πονακια....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλα με αυτα που λες δε νομιζω οτι θα βγαλεις το

βραδυ σπιτι!Με το καλο λοιπον!

Mariath κι εγώ κάτι τέτοιο ψυχανεμίζομαι, άντε αύριο το πρωί... κοίτα να έχεις την τσάντα σου έτοιμη και δίπλα στην πόρτα! :D

Μωράκιααααααααααααα!

[μια παράκρουση την έχω πάθει απόψε, όπως αυτά που έλεγε η hippo εχτές που καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, έτσι κι εγώ είμαι σήμερα που κλείσαμε ημ/νία καισαρικής...]

Διαφημίσεις

Συσπασεις έχω αλλά δεν είναι πολλές, και είναι ανωδυνες! Αυτο είναι που με ανησυχεί μήπως δεν καταλάβω να πάω εγκαίρως στην κλινική. Γενικά δεν ποναω, απλα νιώθω πολύ πίεση εκεί κάτω και φυσικα αν πω να περπάτησω νομίζω θα βγει το μωρό. Μου είπε έτσι και νιώσω έστω και λίγο πιο έντονα οτι νιώθω τώρα, να ξεκινήσω για κλινικη! Και αν σπάσουν νερά γρήγορα πάλι,όχι μπανακι και με το πάσο μου...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπέρα κορίτσια και εγω οτι γυρισα απο τον γιατρο!Η μπεμπα μας ειναι 1745,πήρε 850 γραμμαρια μέσα σε ενα μηνα.Αμνιακο πολύ καλο,ο πλακούντας αριστος και ψηλα,αιματωση τέλεια,έχουμε πάρει θέση,και έχουμε και μαλλουκλες!!

Από χαρακτηριστηκά πάντως δεν υπερισχύει από καποιον από τους 2 μας!Αυταααα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ας το ξαναβάλω να το έχουμε πρόχειρο γιατί όλο και θα το χρειαζόμαστε τώρα πια...

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

Αυτή η σκέψη να τρέχεις ξημερώματα στο νοσοκομείο είναι που με αγχώνει πάνω απ' όλα! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!

Και καλά οι 2 μέρες μέχρι την Πέμπτη το πρωί, τι γίνεται από Πέμπτη μέχρι την αρχή της άλλης βδομάδας, αν τυχόν δε μου πει για νωρίτερα; ;)

Απ' ότι τους έκοψα στο νοσοκομείο δεν καίγονται κιόλας να φορτωθούν ετοιμόγεννες πασχαλιάτικα!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μπράβο πολύ ωραία νέα κορίτσια..

Σκαι και εγώ προτείνω να μην πάρεις χάπι και να κατέβει το γάλα αν δεν έχει σωστό ερέθισμα και βγάζεις κάθε μέρα και λιγότερο μια χαρά κόβεται και μόνο του οι περισσότερες έτσι την πατάνε και λένε μετά δεν έχω γάλα βάζουν το μωρό όλο και λιγότερο συμπληρώνουν μπουκάλι και έτοιμος ο αποθηλασμός.

Πάντως εμένα και τα 2 παιδιά ήταν από τα μωρά που έτρωγαν κάθε 2,5-3 ώρες την μέρα και κάνανε και κάτι συγυρισμένα 4ωρα από την αρχή την νύχτα μέχρι 2 μηνών μετά το κόβανε το νυχτερινό τελείως.Και από ανάπτυξη ήταν σούπερ οπότε μην προδικάζεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

χεχε κι εγω πονταρω τα φασολια μου στη mariath!!!!

Γμτ!!! Εγω τα έχω ήδη ποντάρει στην Πένυ, για αύριο κιόλας! (μπερδεύτηκα με τις εκκρίσεις, αλλά τελικά, λέει, ο γιατρός της της είπε ότι μόνο το αιματάκι είναι συναγερμός :confused:).

Παρ' όλ' αυτά θα επιμείνω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γμτ!!! Εγω τα έχω ήδη ποντάρει στην Πένυ, για αύριο κιόλας! (μπερδεύτηκα με τις εκκρίσεις, αλλά τελικά, λέει, ο γιατρός της της είπε ότι μόνο το αιματάκι είναι συναγερμός :confused:).

Παρ' όλ' αυτά θα επιμείνω!

Λες να κανείς εσυ την έκπληξη και να χάσουμε τα φασολια?:rolleyes:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και εγω οτι γυρισα απο τον γιατρο!Η μπεμπα μας ειναι 1745,πήρε 850 γραμμαρια μέσα σε ενα μηνα.Αμνιακο πολύ καλο,ο πλακούντας αριστος και ψηλα,αιματωση τέλεια,έχουμε πάρει θέση,και έχουμε και μαλλουκλες!!

Από χαρακτηριστηκά πάντως δεν υπερισχύει από καποιον από τους 2 μας!Αυταααα

Αααα εσεις είδατε και χαρακτηριστικά!!!! Τέλεια!

Σουπερ η μπεμπουλα σας!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...