Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Υπογείως δεν με είδε την προηγούμενη βδομάδα, δεν ήταν ο γιατρός που με παρακολουθεί ήταν άλλος, είδε μόνο το καρδιοτοκογράφημα που δεν είχε συσπάσεις και μου λέει δε γεννάς ακόμα. Αυτή τη Πέμπτη θα με δει ο δικός μου, δε θα τη γλιτώσω!! ελπίζω να μου πει καλά νέα. Πάντως αν δεν μου κανονίσει εισαγωγή για μετά το Πάσχα το αργότερο δε θα φύγω απο κει! :rolleyes:

Δυο μερούλες μείνανε, Κυριακή κοντή γιορτή. Ευτυχώς δε θα 'χει και πολύ κόσμο στο περίμενε γιατί λόγω ημιαργίας βάλανε επίσκεψη μόνο σε όσες κοντεύουν να γεννήσουν και μας είπαν στις 8 να είμαστε εκεί οπότε θα ξεμπλέξω και νωρίς.

Μετά τελευταία ψώνια (βασικά πάνες κι επιθέματα στήθους μου μείνανε) και μετά δουλειές στο σπίτι γιατί θα το παρατήσω και τόσες μέρες. Μόνο για σεξ μη μου πείτε κουβέντα, νοιώθω με το παραμικρό πίεση χαμηλά που νομίζω ότι αν μπει κάτι μέσα θα σπάσουν τα νερά και θα τρέχω!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανω ασχετη ερωτηση?

μπιμπερο πηρατε?

εμενα τωρα με ρωτησε η κουμπαρα μου τι δωρο θελω για την μικρουλα και της ειπα τα μπιμπερο τα medela calma,να παρει οσα νομιζει...1..2...3..

βλακεια εκανα?βασικα αν θηλασω στανταρ θα τα χρειαστω για κανενα γευμα οταν θα λειπω.

Αν για καποιο λογο δεν...πανε χαμενα?τσαμπα θα το παιδευω για να πιει?

και ειναι και πανακριβα τα ρουφιανικα!

αννυ εγω εκανα μια χαζοσυσπαση εκει....αλλα και παλι το κλασσικο περπατα ακουσα!

αλλα για να ειμαι ειλικρινης οι καλες μονο οταν ειμαι ορθια και κανω δουλειες...

aCtzp3.png

να κανω ασχετη ερωτηση? μπιμπερο πηρατε?

Εγώ ρε γμτ δεν έχω δώσει καθόλου σημασία σ' αυτό. Μου έχουν πάρει "δώρο" ένα πλαστικό μεγάλο και δύο γυάλινα μικρά (κατατοπιστική περιγραφή...). Αλλά δεν έχω ασχοληθεί τι χρειάζομαι και τι όχι :confused:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ούτε καν με είδε από κάτω εμένα...

Βρε Νάντια, δεν ξέρω αν θα τ' αντέξω να βυσματωνόμαστε με το μωρό επί 24ώρου (αρχικά) και κάθε μια δυο ώρες και όσο χρειάζεται κ.λπ. κ.λπ... Αισθάνομαι ότι πρέπει να κρατήσω μια ακμαία ψυχολογία και να συνέλθω σωματικά, κι αν το καταφέρω αυτό τότε θα νιώθω και θα είμαι καλύτερη μαμά...

Μόλις πήρα και τον παιδίατρο που μου σύστησε η φαρμακοποιός μου... Σεχαντε Ραούφ λέγεται (πρέπει να είναι παλαιστίνιος από ένα γρήγορο search), παντρεμένος εδώ Ελλάδα με τρεις κόρες και πρώην διευθυντής Παίδων Αγλ. Κυριακού. Τον ρώτησα τι γάλα να έχω σπίτι για παν ενδεχόμενο, έτσι το έθεσα, κι εκείνος μου είπε "μόνο το δικό σας θα χρειαστεί!"

Τεσπα, ο άντρας μου είπε το εξής, λέει δοκίμασε όλη την πρώτη μέρα, δες τι συναισθήματα θα σου βγάλει, τσέκαρε τον εαυτό σου και τις αντοχές σου κι αναλόγως αποφασίζεις. Μάλλον έτσι θα κάνω.

Παρότι ξέρω πολύ καλά τα οφέλη του θηλασμού, αισθάνομαι ότι πιέζομαι ρε γμτ, και αισθάνομαι κι ενοχές που αισθάνομαι ότι πιέζομαι...

..., κι εκείνος μου είπε "μόνο το δικό σας θα χρειαστεί!"

A, τσα ο γιατρός! Ωραίος!

Κι ο άντρας σου καλά στα λέει (μ' αρέσει πολύ η προσέγγισή του να σε χαλαρώσει πρώτ' απ' όλα).

Πάντως λένε ότι ο θηλασμός βοηθάει σ' αυτό ακριβώς που θες: στην ψυχολογία (να πω όμως την αμαρτία μου, αυτό πρέπει να ισχύει ΑΝ δεν σε δυσκολέψει, γιατί αν σε δυσκολέψει, μάλλον σου γα....την ψυχολογία τρισχειρότερα, τουλάχιστον στην αρχή).

Και προς Θεού! Άσε τις ενοχές! Είναι το πρώτο βήμα για την επιλόχειο, εξακριβωμένο αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα νεα απο τους γιατρους στην αναμονη ολες ε????

Θα χουμε σιγουρα γεννητουρια μεχρι την Κυριακη!

Κι εμενα κατι μεχει πιασει οτι κανονιζουν οι αλλοι για το Πασχα

και τελικα στο Ιασω θα το φαμε το αρνι!

ΣΚαι κλειδωσε για 15????Εχεις μια ημερομηνια τωρα να σκεφτεσαι

ελπιζω κι εμενα την Τεταρτη να το οριστικοποησει να τελειωνουμε!

Δε σε κοιταει απο κατω ετσι?Αφου παμε για καισαρικη λογικα

θα το γλιτωσουμε το υπογειο τσεκαρισμα τι λες?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ούτε καν με είδε από κάτω εμένα...

Βρε Νάντια, δεν ξέρω αν θα τ' αντέξω να βυσματωνόμαστε με το μωρό επί 24ώρου (αρχικά) και κάθε μια δυο ώρες και όσο χρειάζεται κ.λπ. κ.λπ... Αισθάνομαι ότι πρέπει να κρατήσω μια ακμαία ψυχολογία και να συνέλθω σωματικά, κι αν το καταφέρω αυτό τότε θα νιώθω και θα είμαι καλύτερη μαμά...

Μόλις πήρα και τον παιδίατρο που μου σύστησε η φαρμακοποιός μου... Σεχαντε Ραούφ λέγεται (πρέπει να είναι παλαιστίνιος από ένα γρήγορο search), παντρεμένος εδώ Ελλάδα με τρεις κόρες και πρώην διευθυντής Παίδων Αγλ. Κυριακού. Τον ρώτησα τι γάλα να έχω σπίτι για παν ενδεχόμενο, έτσι το έθεσα, κι εκείνος μου είπε "μόνο το δικό σας θα χρειαστεί!"

Τεσπα, ο άντρας μου είπε το εξής, λέει δοκίμασε όλη την πρώτη μέρα, δες τι συναισθήματα θα σου βγάλει, τσέκαρε τον εαυτό σου και τις αντοχές σου κι αναλόγως αποφασίζεις. Μάλλον έτσι θα κάνω.

Παρότι ξέρω πολύ καλά τα οφέλη του θηλασμού, αισθάνομαι ότι πιέζομαι ρε γμτ, και αισθάνομαι κι ενοχές που αισθάνομαι ότι πιέζομαι...

οχι σημασια εχει να εισαι εσυ καλα.Και ασφαλως δεν κανει μια μαμα καλυτερη το αν θα θηλασει το μωρο της.

Θα δεις πως θα νιωσεις οπως λεει ο αντρας σου...οχι την πρωτη μερα μονο και λιγο παραπανω...οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες και εισαι και ισως σοκαρισμενη με ολο αυτο που εχει συμβει...

δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου να αποφασισει μην παρεις το χαπι απο τοσο νωρις.

Στο σεμιναριο και εγω σοκαριστηκα να σου πω την αληθεια οπως και με αυτα που διαβαζω κατα καιρους...

τα δεν υπαρχει ωρα...καθε μιση ωρα για 1,30 ωρα στο στηθος...κλπ...

ομως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Πριν λιγες μερες γεννησε μια γνωστη θηλαζει το μωρο της,δεν ειχει σαραντησει ακομα...τρωει μια χαρα ξυπναει 1-2 φορες την νυχτα...πανουλες βρεγμενες μπολικες και παιρνει και μια χαρα βαρος!

μην ακουμε μονο αυτα που ισως μας κανουν να σηκωνουμε τα χερια ψηλα πριν ξεκινησουμε..να ακουμε και τις θετικες εκδοχες του θεματος.

Το θεμα ειναι ΝΟΜΙΖΩ να τρωει σε καθε γευμα καλα και ναντο ξυπναμε να συνεχισει αν το παρει ο υπνος πχ στο 5 λεπτο ωστε να χορτασει οσο το δυνατον περισσοτερο...

μπορει να λεω και βλακειες αλλα καπως ετσι το εχω αντιληφθει!

aCtzp3.png

Εγώ ρε γμτ δεν έχω δώσει καθόλου σημασία σ' αυτό. Μου έχουν πάρει "δώρο" ένα πλαστικό μεγάλο και δύο γυάλινα μικρά (κατατοπιστική περιγραφή...). Αλλά δεν έχω ασχοληθεί τι χρειάζομαι και τι όχι :confused:

αυτα που σου λεω ειναι κατι μπιμπερο που για να πιει το μωρο κανει την θηλαστικη κινηση.Δεν ειναι σαν τα κλασσικα με την σταθερη ροη που τεμπελιαζει το μωρο και πινει χωρος καμια προσπαθεια.

aCtzp3.png

A, τσα ο γιατρός! Ωραίος!

Κι ο άντρας σου καλά στα λέει (μ' αρέσει πολύ η προσέγγισή του να σε χαλαρώσει πρώτ' απ' όλα).

Πάντως λένε ότι ο θηλασμός βοηθάει σ' αυτό ακριβώς που θες: στην ψυχολογία (να πω όμως την αμαρτία μου, αυτό πρέπει να ισχύει ΑΝ δεν σε δυσκολέψει, γιατί αν σε δυσκολέψει, μάλλον σου γα....την ψυχολογία τρισχειρότερα, τουλάχιστον στην αρχή).

Και προς Θεού! Άσε τις ενοχές! Είναι το πρώτο βήμα για την επιλόχειο, εξακριβωμένο αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο γιατρός εκτιμητέος μ' αυτό που είπε και ο καλός μου υποστηρικτικός (αντιλαμβάνεται ο έρημος ότι για να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά πρέπει να είμαι καλά). Έχεις δίκιο για τις ενοχές, δεν είν' καλές! :rolleyes:

ΣΚαι κλειδωσε για 15????Εχεις μια ημερομηνια τωρα να σκεφτεσαι

ελπιζω κι εμενα την Τεταρτη να το οριστικοποησει να τελειωνουμε!

Δε σε κοιταει απο κατω ετσι?Αφου παμε για καισαρικη λογικα

θα το γλιτωσουμε το υπογειο τσεκαρισμα τι λες?

Κλείδωσε για τις 15, ναι! Καλά τώρα αν δει κάτι που να την αγχώσει στις 8 του μηνός θα το επισπεύσει, αλλά δε νομίζω να συμβεί κάτι πια...

Δεν με κοίταξε από κάτω, απλώς με προειδοποίησε να έχω το νου μου στις συσπάσεις, δηλ. ότι αν δω ξαφνικά συσπάσεις ανά δεκάλεπτο να την ειδοποιήσω κατευθείαν (θεωρεί τελειόμηνη την κύηση στις 35+6). Αλλά μου έδωσε να κάνω κολπική καλλιέργεια, Μαρία, γιατί λέει ότι μετά στα λόχεια, αν τυχόν υπάρχει μικρόβιο ενδέχεται να σου γυρίσει σε ενδομητρίτιδα, κάτι τέτοιο.

Πριν λιγες μερες γεννησε μια γνωστη θηλαζει το μωρο της,δεν ειχει σαραντησει ακομα...τρωει μια χαρα ξυπναει 1-2 φορες την νυχτα...πανουλες βρεγμενες μπολικες και παιρνει και μια χαρα βαρος!

μην ακουμε μονο αυτα που ισως μας κανουν να σηκωνουμε τα χερια ψηλα πριν ξεκινησουμε..να ακουμε και τις θετικες εκδοχες του θεματος.

Δίκιο έχεις, η παραπάνω περίπτωση είναι όμορφη κι αισιόδοξη!

αυτα που σου λεω ειναι κατι μπιμπερο που για να πιει το μωρο κανει την θηλαστικη κινηση.Δεν ειναι σαν τα κλασσικα με την σταθερη ροη που τεμπελιαζει το μωρο και πινει χωρος καμια προσπαθεια.

:shock:A, είμαι τελείως άσχετη.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Αλλά μου έδωσε να κάνω κολπική καλλιέργεια, Μαρία, γιατί λέει ότι μετά στα λόχεια, αν τυχόν υπάρχει μικρόβιο ενδέχεται να σου γυρίσει σε ενδομητρίτιδα, κάτι τέτοιο.

:shock::shock: γιατι να υπαρχει μικροβιο?μηπως ειναι λιγο

υπερβολικο αυτο?

anyway, για το θηλασμο κανε μια δοκιμη την 1η μερα κι αν

δεν σου κανει το "κατι" μη ζοριστεις. Παντως νομιζω οτι ανα

πασα στιγμη παιρνεις το χαπι και κοβεται δεν εχω ρωτησει

βεβαια το γιατρο αλλα γιατι να πρεπει να το παρεις την 1η μερα?

Οτι σου πουνε δεν το ξερω το θεμα αλλα μη σε αγχωνει αυτο.

Κατσε να δεις πως θα νιωσεις οταν γεννησεις οταν δεις το μωρακι

σου μπορει να θες πολυ να το θηλασεις θα νιωσεις πραγματα

που δεν τα χεις ξανανιωσει δεν ξερεις πως θα ειναι απο τωρα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γύρισα και εγώ!!!!

Kαλησπέρα!

Παιδιά όλα καλά με τον μπέμπη, 2650-2700 το βάρος του! Ο πλακούντας μας είναι στα τελευταία όρια του Grade II και πάει προς ΙΙΙ και κανονίζουμε την καισαρική 15 Μαϊου πουρνό πουρνό (προεγχειρητικός μια μέρα πριν). Είναι ανάποδα, έτοιμος, αλλά δεν έχει εμπεδωθεί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το φτάσει ένα 3άρι κιλά, μπορεί και παραπάνω. Θα με δει βέβαια ενδιάμεσα και στις 8 Μαϊου. Από κιλά είμαι σταθερά στα +20, δεν έχω πάρει άλλο και φυσικά θα προσπαθήσω να μείνω σταθερή, να κόψω αλάτι και ζάχαρη πάντως μου είπε και να μετράω πίεση καθημερινά από εδώ και πέρα.

Το μάθημα με τη μαία μια χαρά, πάνω κάτω ό,τι ξέρουμε, την αλλαγή της πάνας μας έδειξε και οδηγίες για την περιποίηση του αφαλού μας έδωσε (με γαζούλα εμποτισμένη στο οινόπνευμα και γύρω γύρω στο δερματάκι του αφαλού που περισσεύει, και από κάτω) και να σας πω και το κόλπο για το μπάνιο στο νιπτήρα: το κρατάμε μπρούμυτα και ασφαλίζουμε και το ένα ποδαράκι στο χέρι μας έτσι όπως το κρατάμε οπότε δεν μπορεί να πάει πουθενά, δεν γίνεται να γλιστρήσει!

Μου ξεκαθάρισε ότι πρέπει να έχω πάρει οριστική απόφαση σχετικά με το θηλασμό, ότι δηλαδή αν αποφασίσω να μη θηλάσω να το πω από νωρίς την ίδια μέρα της γέννας, ειδάλλως αν κατέβει γάλα αλλά για κάποιο λόγο αποφασίσω τότε ότι δεν θέλω να συνεχίσω, να ξέρω ότι έχει ταλαιπωρία το θέμα. Συνεχίζω να είμαι μπλοκαρισμένη μ' αυτό το θέμα, ακόμη το βασανίζω μες στο μυαλό μου.

Επίσης μου είπε ότι τα σημεία του τοκετού είναι οι καφέ εκκρίσεις και το σπάσιμο των νερών (δεν αγχωνόμαστε λέει τότε αλλά επικοινωνούμε και πάμε μαιευτήριο) αλλά αν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση εμφανιστούν συσπάσεις ανά δεκάλεπτο (συμβαίνει κατευθείαν ανά δεκάλεπτο καμμιά φορά) τότε ειδοποιώ αμέσως και το τρέχουμε λίγο περισσότερο.

Τέλεια τα νέα σου, αλλά για τον θηλασμό μην βιαστείς να αποφασίσεις, άσε τα πράγματα να σε οδηγήσουν μόνα τους!!!

Γεια σας κορίτσια!

Κι εμένα η μικρή σηκώθηκε χθες με 38.2... κυριακάτικα! ευτυχώς δεν είχε άλλα συμπτώματα, εμετούς κλπ αλλά η γκρίνια μου 'φτανε!!! :rolleyes: ευτυχώς σήμερα είναι καλά γιατί εγώ απ' το βάρος κοντεύω να σκάσω και δεν μου είναι καθόλου εύκολο να τη σηκώνω συνέχεια. Το τικεράκι μου κοντεύει να τερματίσει, να δω εγώ πότε!!!! :rolleyes::rolleyes:

Ωραία μάλλον τελικά την μούτζα ομαδική την έχουμε φάει, πάλι καλά τουλάχιαστον που πέρασε!!!

Μπορεί να πάει και πάνω από 3 κιλά Sky, με δυο γεμάτες βδομάδες που έχεις μπροστά σου!

Εμείς στάσιμοι, ως προς την εξέλιξη του τοκετού. Τράχηλος εξαλειμμένος και μαλακός (αυτό είναι καλό), αλλά η διαστολή δεν έχει προχωρήσει και είναι ακόμα ψηλά/πίσω - ο τράχηλος, το μωρό είναι πολύ χαμηλά, λέει (αφού ούτε περπατάω, ούτε τίποτα, αλλά δεν της το λέω!).

Της είπα για την πρόκληση και μου είπε, αν δεν έχει γίνει τίποτα από μόνο του μέχρι τότε, να με βάλει για το Σάββατο μετά το Πάσχα (Παρασκευή θα είναι η ΠΗΤ μου, Σάββατο να μπω). Αν γίνουν έτσι τα πράγματα Sky, 3-4 μέρες θα έχουμε διαφορά!

(Πάντως εγώ έχω το σχέδιό μου: από Κυριακή του Πάσχα αρχίζω σοβαρό περπάτημα, σεξ και δουλειές σπιτιού και πιστεύω όρι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θα το έχω προκαλέσει φυσικά ;)).

Ξανά έλεγχος μεθαύριο...

Μια χαρά τα και τα δικά σου νέα skountoufla άντε να προχωράνε οι γέννες της παρέας!!!

σας διαβαζω που πατε προς το τερμα και νιωθω οτι εγω θα πιασω Ιουνιο ετσι οπως το παει..αφηστε που ο γιατρος μου μονο αν δει τιποτα περιεργο με αμνιακο θα με βαλει με προκληση..

μια γνωστη την εβαλε με προκληση στην 42η πλεον εβδομαδα...

Αννυ & hippo τι θα κανουμε?

εκτος απο σεξ εννοειται...;)

ειμαστε το επομενο γκρουπακι τοκετων??

Για το σεξ δεν σχολιάζω κάν....Λοιπόν κατά τ'άλλα η μπέμπα είναι 3200, το αμνιακό καλό και ο τράχηλος καλός μου είπε η βοηθός του γιατρού. Αφου δεν έχουμε πόνους καθόλου όμως κάτι πρέπει να κάνουμε μου λέει και αυτό είναι περπάτημα και σεξ, έτσι και εγώ της είπα πως εγω θα κάνω το περπάτημα και θα βρώ και κάποια να κάνει το σεξ με τον άντρα μου....

Το ακους καλά το παιδί μου λέει, το ακούω λέω αλλά λιγότερες φορές, αντε μου λέει να το πούμε αυτό στο γιατρό μπας και κάνεις καμία εξέταση γιατί τον βλέπω πολύ ήρεμο. Έτσι λοιπόν μόλισ του το είπε ήρθε και με εξέτασε (απο κάτω) και απλά διαπίστωσε ότι μάλλον έχουμε καιρό....................................................................αύριο απλά να θα πάω για καρδιοτοκογράφο και θα με ξαναδεί την Τετάρτη.

Sorry για το σεντόνι!!!

YBNUp3.png

:shock::shock: γιατι να υπαρχει μικροβιο?μηπως ειναι λιγο

υπερβολικο αυτο?

anyway, για το θηλασμο κανε μια δοκιμη την 1η μερα κι αν

δεν σου κανει το "κατι" μη ζοριστεις. Παντως νομιζω οτι ανα

πασα στιγμη παιρνεις το χαπι και κοβεται δεν εχω ρωτησει

βεβαια το γιατρο αλλα γιατι να πρεπει να το παρεις την 1η μερα?

Οτι σου πουνε δεν το ξερω το θεμα αλλα μη σε αγχωνει αυτο.

Κατσε να δεις πως θα νιωσεις οταν γεννησεις οταν δεις το μωρακι

σου μπορει να θες πολυ να το θηλασεις θα νιωσεις πραγματα

που δεν τα χεις ξανανιωσει δεν ξερεις πως θα ειναι απο τωρα.....

Kαλά, τώρα θέλει να εξακριβώσει ότι δεν υπάρχει μικρόβιο, μπορεί να είναι και υπερβολή, τι να πω...

Τώρα για το γάλα θέλουν να δώσουν το χάπι το πρώτο βράδυ γιατί λέει αν αρχίσει και κατεβαίνει γάλα είναι πιο επίπονη διαδικασία.

Βέβαια, ναι, άμα δω το μωρό μπορεί να σκεφτώ τελείως αλλιώς, θα δούμε.

edit: μια χαρά η μπέμπα σας hippo, ε?

Ρίξτε το στο σεξ κορίτσια! :D

Να μαι κι εγω! Διπλή ακόμη.... Φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμη με τράχηλο μαλακό και εξαλειμενο, το κεφαλακι ανάμεσα από τα πόδια μου και διαστολή 3... Αλλες στη φαση μου όπως είπε η γιατρός θα ήταν στην κλινική και θα είχαν ζητήσει και επισκληρηδιο... Αν τη βγάλω και αυριο, Τετάρτη πρωι ραντεβου για έλεγχο στην κλινική ομως γιατι όπως είμαι δε βλέπει να τη βγάζω και πολύ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Skybeam κι εγω θα έλεγα να μη βιαστείς να πάρεις χάπι, μην το φοβάσαι, άμα ξεκινήσεις και δεις οτι δεν τα καταφέρνεις μπορείς να το σταματήσεις απο μόνη σου σιγά σιγά. Κάθε μέρα θα το βάζεις όλο και λιγότερο στο στήθος και θα μειωθεί το γάλα απο μόνο του και θα γλιτώσεις το χάπι που τόσα λένε για αυτό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...