Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευάκι να σας ζήσει και πάλι..

Μπράβο όλα πήγαν υπέροχα...Αλήθεια πως πάει το πόδι σου είσαι οκ ή ακόμα πονάς;;;

Για το μητρικό γάλα οδηγίες συντήρησης εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

Ακριβώς όπως το είπε η Νάντια το δύσκολο είναι το πρώτο παιδί μετά έχεις αέρα, εμπειρία και πάνω από όλα ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις...

Και εγώ στα 26 τον γιο μου και μια χαρά χορτασμένη ήμουν έπεσα με τα μούτρα στο μωρό και δε το μετάνιωσα στιγμή..Δεν ήθελα να μου τον κρατάει κανένας ούτε να βγω έξω χωρίς αυτόν...Τον ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή του μετά γύρισα δουλειά 14 μηνών ο μικρός τότε και ούτε μου έλειψε που λένε άλλες πως θα πάω κτλ ούτε τίποτα είχαμε περάσει μαζί πολύ ποιοτικό χρόνο οπότε μια χαρά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

Εύα να σου ζήσει ομορφιά μου και καλό σαραντισμό! Τέλεια γέννα, πολύ χάρηκα!

η μαμα μου ανυπομονει να κανει baby sitiing αλλα δεν εχουμε βρει λυση πως θα αφησω και το βυζι στο σπιτι..:D

:D:D:D

άμα ο άνθρωπος είναι καλοπροαίρετος!...

Δηλαδη τοσο φοβερο ειναι να βαλεις ενα μωρο στο καροτσι

να το πας λιγο περα δοθε απο το να με παρεις τηλεφωνο να με βριζεις?????

Αχ, βρε Μαράκι, καμία υποστήριξη, ε? Ξέρεις, καμμιά φορά οι μεγάλοι μπλοκάρουν κιόλας, δεν είναι μόνο θέμα διάθεσης...

Παιδιά όλα καλά με τον μπέμπη, 2650-2700 το βάρος του! Ο πλακούντας μας είναι στα τελευταία όρια του Grade II και πάει προς ΙΙΙ και κανονίζουμε την καισαρική 15 Μαϊου πουρνό πουρνό (προεγχειρητικός μια μέρα πριν). Είναι ανάποδα, έτοιμος, αλλά δεν έχει εμπεδωθεί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το φτάσει ένα 3άρι κιλά, μπορεί και παραπάνω. Θα με δει βέβαια ενδιάμεσα και στις 8 Μαϊου. Από κιλά είμαι σταθερά στα +20, δεν έχω πάρει άλλο και φυσικά θα προσπαθήσω να μείνω σταθερή, να κόψω αλάτι και ζάχαρη πάντως μου είπε και να μετράω πίεση καθημερινά από εδώ και πέρα.

Το μάθημα με τη μαία μια χαρά, πάνω κάτω ό,τι ξέρουμε, την αλλαγή της πάνας μας έδειξε και οδηγίες για την περιποίηση του αφαλού μας έδωσε (με γαζούλα εμποτισμένη στο οινόπνευμα και γύρω γύρω στο δερματάκι του αφαλού που περισσεύει, και από κάτω) και να σας πω και το κόλπο για το μπάνιο στο νιπτήρα: το κρατάμε μπρούμυτα και ασφαλίζουμε και το ένα ποδαράκι στο χέρι μας έτσι όπως το κρατάμε οπότε δεν μπορεί να πάει πουθενά, δεν γίνεται να γλιστρήσει!

Μου ξεκαθάρισε ότι πρέπει να έχω πάρει οριστική απόφαση σχετικά με το θηλασμό, ότι δηλαδή αν αποφασίσω να μη θηλάσω να το πω από νωρίς την ίδια μέρα της γέννας, ειδάλλως αν κατέβει γάλα αλλά για κάποιο λόγο αποφασίσω τότε ότι δεν θέλω να συνεχίσω, να ξέρω ότι έχει ταλαιπωρία το θέμα. Συνεχίζω να είμαι μπλοκαρισμένη μ' αυτό το θέμα, ακόμη το βασανίζω μες στο μυαλό μου.

Επίσης μου είπε ότι τα σημεία του τοκετού είναι οι καφέ εκκρίσεις και το σπάσιμο των νερών (δεν αγχωνόμαστε λέει τότε αλλά επικοινωνούμε και πάμε μαιευτήριο) αλλά αν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση εμφανιστούν συσπάσεις ανά δεκάλεπτο (συμβαίνει κατευθείαν ανά δεκάλεπτο καμμιά φορά) τότε ειδοποιώ αμέσως και το τρέχουμε λίγο περισσότερο.

Γεια σας κορίτσια!

Πολύ χάρηκα που διάβασα τα νέα από τις νέες μανούλες, μέχρι τώρα φαίνεται οι γέννες να μην ήταν και πολύ... ζόρικες, μακάρι να πάνε όλες οι γέννες έτσι! :tongue::tongue:

Κι εμένα η μικρή σηκώθηκε χθες με 38.2... κυριακάτικα! ευτυχώς δεν είχε άλλα συμπτώματα, εμετούς κλπ αλλά η γκρίνια μου 'φτανε!!! :rolleyes: ευτυχώς σήμερα είναι καλά γιατί εγώ απ' το βάρος κοντεύω να σκάσω και δεν μου είναι καθόλου εύκολο να τη σηκώνω συνέχεια. Το τικεράκι μου κοντεύει να τερματίσει, να δω εγώ πότε!!!! :rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μπορεί να πάει και πάνω από 3 κιλά Sky, με δυο γεμάτες βδομάδες που έχεις μπροστά σου!

Εμείς στάσιμοι, ως προς την εξέλιξη του τοκετού. Τράχηλος εξαλειμμένος και μαλακός (αυτό είναι καλό), αλλά η διαστολή δεν έχει προχωρήσει και είναι ακόμα ψηλά/πίσω - ο τράχηλος, το μωρό είναι πολύ χαμηλά, λέει (αφού ούτε περπατάω, ούτε τίποτα, αλλά δεν της το λέω!).

Της είπα για την πρόκληση και μου είπε, αν δεν έχει γίνει τίποτα από μόνο του μέχρι τότε, να με βάλει για το Σάββατο μετά το Πάσχα (Παρασκευή θα είναι η ΠΗΤ μου, Σάββατο να μπω). Αν γίνουν έτσι τα πράγματα Sky, 3-4 μέρες θα έχουμε διαφορά!

(Πάντως εγώ έχω το σχέδιό μου: από Κυριακή του Πάσχα αρχίζω σοβαρό περπάτημα, σεξ και δουλειές σπιτιού και πιστεύω όρι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θα το έχω προκαλέσει φυσικά ;)).

Ξανά έλεγχος μεθαύριο...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Πες το ψέμματα!!! :tongue::tongue:

Anny, ναι, προς το τέλος όλα είναι σχετικά, αλλά εσύ πρέπει να κόψεις το νήμα, πώς να το κάνουμε! Πάρε τη Νάντια και τρεχάτε!

(Εσένα θα σε έχει δει...υπογείως, φαντάζομαι.Έχεις καθόλου διαστολές, μαλάκωμα κλπ???)

NuWHp2.png

InJWp3.png

σας βλεπω κοριτσια Κυριακη του Πασχα να γεμιζετε τα μαιευτηρια!!!!!!

αν σας πιασουν πονοι εκεινη την μερα παρτε κι ενα μεζε για τον γιατρο και τις μαιες μαζι!!!!!!

Sky εγω θα σου ελεγα να μην ζορισυεις να αποφασισεις για τον θηλασμο απο πριν, δες αν θα σου βγει και αν οχι το πολυ πολυ να σου δωσουν το χαπι η να σου πουν αλλο τροπο για να κοπει το γαλα... ειναι κριμα να παρεις τωρα μια αποφαση και μετα να το μετανοιωσεις.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

σας διαβαζω που πατε προς το τερμα και νιωθω οτι εγω θα πιασω Ιουνιο ετσι οπως το παει..αφηστε που ο γιατρος μου μονο αν δει τιποτα περιεργο με αμνιακο θα με βαλει με προκληση..

μια γνωστη την εβαλε με προκληση στην 42η πλεον εβδομαδα...

Αννυ & hippo τι θα κανουμε?

εκτος απο σεξ εννοειται...;)

ειμαστε το επομενο γκρουπακι τοκετων??

aCtzp3.png

Σκουντουφλίτσα και sky μια χαρά τα νέα και απο τα δικά σας μέτωπα!!!!!

Ερχονται οι αγόραροι!!!!!!!!

Σκουντουφλα σε εξέτασε και κολπικα ΠΑΑΑΑΛΙ??? Εσύ δεν είχες καθόλου καφέ μετά (ήθελα να το ρωτήσω και πριν)? Τι εννοεί ο τράχηλος ειναι πίσω?? Εχει να κάνει με τον οπίσθιο πλακούντα?!?! :shock: (άαασχετηηηη)

Sky μου βάλε κάτω όσα σε μπλοκάρουν και την σημασία τους και δίπλα όσα θετικά μπορείς να αποκομίσεις εσύ και το μωράκι σου απο όλο αυτό!! Εσύ μονο θα μπορέσεις να το ξεδιαλίνεις μεσα σου πιστεύω! Ενας λόγος που για μένα μπορεί να ειναι ασήμαντος για σενα μπορει να ειναι πολυ σημαντικότερος!! Εχεις ακομα μερούλες.... Πάντως.. χωρις να θέλω να το παίξω γιατρός... νομίζω πως υπάρχει ενα χαπι με το οποίο αμέσως κοβεται το γάλα κ ας έχει κατέβει... "Νομίζω" ... δεν ειμαι 100% σίγουρη!

Εγώ μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε πως τα καφε ειναι απο την εξέταση κ πως όταν δω αιματάκι ξεκινάμε!Εχουμε ακομα δηλαδή!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Αννυ & hippo τι θα κανουμε?

εκτος απο σεξ εννοειται...;)

ειμαστε το επομενο γκρουπακι τοκετων??

Ειστε στο γκρουπάκι του μονοψήφιου νούμερου!!! :P:p:p

Νάντια μου μπορεί να νιώθεις έτσι, αλλα αύριο θα έχεις πλήρη εικόνα, που θα σε εξετάσει!!! Μπορεί να έχει αρχίσει η διαστολή και να εισαι πιο κοντά απο ότι νομίζεις!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

sky μου ηθελα και πριν να σε ρωτησω....

βασικα τον θηλασμο για ποιο λογο σκεφτεσαι να τον απορριψεις?

φοβασαι?τι σε προβληματιζει?

μην αναφερουμε ξανα τα οφελη του...τα ξερεις..απλα αν καπου μπορουν να σε ξεμπλοκαρουν μανουλες που εχουν θηλασει καλο θα ηταν να το συζητουσες.

Χαπι μην παρεις για μενα..και δεν ξερουμε τις παρενεργειες και μετα δεν υπαρχει γυρισμος

aCtzp3.png

Ειστε στο γκρουπάκι του μονοψήφιου νούμερου!!! :P:p:p

Νάντια μου μπορεί να νιώθεις έτσι, αλλα αύριο θα έχεις πλήρη εικόνα, που θα σε εξετάσει!!! Μπορεί να έχει αρχίσει η διαστολή και να εισαι πιο κοντά απο ότι νομίζεις!!!!

ε μα πλεον τον εφαγα τον γαιδαρο!η μικρη εχει μεγαλωσει ειναι ενα τελειομηνο μωρακι...εχω αρχισει και ανυπομονω!

aCtzp3.png

ε μα πλεον τον εφαγα τον γαιδαρο!η μικρη εχει μεγαλωσει ειναι ενα τελειομηνο μωρακι...εχω αρχισει και ανυπομονω!

εεεεεεεεεε ε ε ε ρχεταιιιι!!!!! Είπαμε περιμένει να χαλαρώσει κ ο μπαμπας της απο την φου δουλειά, για να την χαρείτε !!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Σκουντουφλα σε εξέτασε και κολπικα ΠΑΑΑΑΛΙ??? Εσύ δεν είχες καθόλου καφέ μετά (ήθελα να το ρωτήσω και πριν)? Τι εννοεί ο τράχηλος ειναι πίσω?? Εχει να κάνει με τον οπίσθιο πλακούντα?!?! :shock: (άαασχετηηηη)

Πάλι, η ρουφιάνα, πάλι. Δεν είχα τίποτα καφέ, ούτε με προειδοποίσε αυτή ότι μπορεί να έχω. Αυτό με τον τράχηλο δεν το έχω καταλάβει ούτε εγώ:oops:.

Για τον πλακούντα απλά μου λέει ότι είναι καλός, όπως και το αμνιακό και ότι ο λώρος είναι σε ασφαλές σημείο (Παναγία μου, αυτό το τελευταίο, εφιάλτη το'χω...). Το μόνο που τη ρώτησα είναι αν ο εξαλειμμένος τράχηλος έχει σχεση με τη διαστολή και μου είπε ότι το πρώτο σημαίνει ότι έχει κοντύνει (λεπτύνει) τελείως (αυτό που λύσσαξα σ' όλη την εγκυμοσύνη και σας ρώταγα πόσο σας τον μετρήσανε, 30 mm, 23 mm κλπ, ε, εμένα τώρα είναι σχεδόν 0, που λέει ο λόγος), ενώ η διαστολή είναι αν έχει ανοίξει. Άλλη ερώτηση δεν έκανα. Πάλι την Τεταρτη όμως εκεί θα' μαι:evil:, θέλετε να ρωτήσω τίποτα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...