Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι'αυτό έχεις πιάσει τα σκουπισμο-σφουγγαρίσματα, για να κινητοποιήσεις τη μήτρα με κούραση :tongue:???

μην το γελάς καθόλου, σε λίγο θα κάνω και πατζούρια έτσι όπως πάω!

άσε που παθαίνω εγκεφαλικό όσο σκέφτομαι το γιατρό αύριο που μόλις δει τον υπέρηχο θα μου πει" όλα καλά λοιπόν παιδί μου, υπομονή τώρα υπομονή τίποτα άλλο, έχουμε καιρό ακόμα"

YBNUp3.png

άσε που παθαίνω εγκεφαλικό όσο σκέφτομαι το γιατρό αύριο που μόλις δει τον υπέρηχο θα μου πει" όλα καλά λοιπόν παιδί μου, υπομονή τώρα υπομονή τίποτα άλλο, έχουμε καιρό ακόμα"

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα κορίτσια και εγώ ακόμα εδώ είμαι και περιμένω!!! τελειωσα σκουπισμα σφουγγαρισμα κτλ και μπήκα να δω μηπως είχαμε κανένα καινουργιο μωράκι!!!

HIPPO,για σενα(απο ενημερωτικο e-mail που μου στελνουν καθε εβδομαδα)

Αστειάκια...

Πώς θα καταλάβετε ότι γενάτε;

1.Ξαφνικά θα δείτε ένα μεγάλο λεκέ στο εσώρουχό σας

2.Θα νιώσετε έναν πόνο χαμηλά στη μέση σας σαν να σας χτυπάει κάποιος με ένα σφυρί

3.Θα νιώσετε ένα ποτάμι να κυλάει στο εσώρουχό σας.

4.Θα έχετε μια έντονη επιθυμία να καθαρίσετε το σπίτι παρόλο που πονάτε από τις συσπάσεις.

Καλησπερα σε ολες....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Εμένα ο θηλασμος με αγχωνει γιατι αν δεν πέσεις σε μαια να σε βοηθήσει αστα να πανε(έτσι την πάτησα στο πρώτο) αλλα και την ψυχολογία μου την φοβάμαι λίγο κορίτσια....

H ψυχολογία είναι άτιμο πράγμα, δεν ξέρεις ποια και πότε θα χτυπήσει... μπορεί να φοβάσαι και να σου βγουν όλα καλά, ή να μη φοβόσουν και κάτι να σε τσάκιζε. Μην προκαταβάλλεσαι!;)

Γεια σας και απο μένα κορίτσια και εγώ ακόμα εδώ είμαι και περιμένω!!! τελειωσα σκουπισμα σφουγγαρισμα κτλ και μπήκα να δω μηπως είχαμε κανένα καινουργιο μωράκι!!!

Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ έχω σκούπισμα, σφούγγάρισμα και ολίγον σίδερο και κάνω το βλάκα μέχρι την Τρίτη που θα έρθει η κοπέλα που με βοηθάει... δυστυχώς δεν μπορώ να συντηρήσω το σπίτι όπως πριν έστω από δυο-τρεις εβδομάδες... :(

:shock: :shock: :shock: έχει σκοπό να σε τραβήξει μέχρι την 42η φαίνεται!

Χθες 3.30 ξύπνησα με μια πείνα κορίτσια αλλο πράγμα....

Η μικρη εντωμεταξυ είχε λύσσαξει κλωτσουσε συνεχεια....

Ηπια γαλα με κουλουρακια κ ηρεμησε...

Μαριαπαπ σε θυμήθηκα πάντως με τις βραδινές λιγουρες...

.

χεχε μου συμβαινει ακομα αυτο φαντασου οχι καθε βραδυ

αλλα αρκετες φορες....το ρυζογαλακι το χτυπαω μες στη νυχτα!

τι γινεται τσουπριτσες?Νεο απο Λιλα δεν ειχαμε ε?

Hippo το μαζεμα χαλιων το εκανες?Γιατι εισαι τοσο

σιγουρη οτι θα πει ετσι ο γιατρος μπορει να σε δει και

να πει τιποτα "σε 2 μερες βλεπω να γεννας".

Σκαι καλο μαθημα αυριο!!!!!!;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Sky έχω προϋπηρεσία αρκετή απο ανηψιες. Δεν με εγχωνει τίποτα. Μονο ο θηλασμός. Θα περιμένω νέα σου αύριο απο την μαία.

Εγώ δεν θα πάρω την μαία του γιατρού, αλλά σκέφτομαι να πάρω μια σύμβουλο Θηλασμου. Αυτές ξέρετε πρέπει να τις παρουμε απο πριν;

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μουυυυ....

τι κάνετε??? Βλέπω λίγο πολύ όλες στην ίδια αγωνία είμαστε!!

Εγώ ξεράθηκα εχθές που γύρισα κανα 3ωράκι και ξύπνησα το βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ..να ξενυχτήσω μέχρι τις 5:30 και να ξυπνήσω στις 9 και αυτήν την φορά όχι απο την φαγούρα αλλά απο τις σκέψεις...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΑΓΧΩΜΕΝΗ!!!σκέφτομαι τους πόνους, πως θα νιώσω, πως θα ειναι να δω την μπέμπα μου, αν θα πάνε όλα καλά,αν θα ειναι εκεινη καλα.... ΟΛΑ !!!!!

Εχω και αρκετά καφέ υγρά τα οποία αυξάνονται, η πίεση απο κάτω όλο και μεγαλώνει και έχουν αρχισει κάτι πονοι εντονοι και στην μέση! Είδα τώρα το βράδυ και σαν παχυρευστο υγρό όπως σκουπίστηκα, αλλά ήταν άχρωμο οποτε δεν έδωσα πολύ σημασία... (σορρυ για τις λεπτομέριες :oops:)

Ούτε σήμερα θα μπορέσω να κοιμηθω καλά..την βλέπω την δουλειά! Δε με νοιάζει να κοιμηθώ μεσα στην μέρα όλη μέρα...αλλα το βράδυ κ εγώ -οπως είπε και καποια άλλη κοπέλα - με πιάνουν όλες οι σκέψεις!

Η Νάντια που ειναι σημερα??????Δεν θυμάμαι αν διάβασα νέο της!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εχω και αρκετά καφέ υγρά τα οποία αυξάνονται, η πίεση απο κάτω όλο και μεγαλώνει και έχουν αρχισει κάτι πονοι εντονοι και στην μέση! Είδα τώρα το βράδυ και σαν παχυρευστο υγρό όπως σκουπίστηκα, αλλά ήταν άχρωμο οποτε δεν έδωσα πολύ σημασία... (σορρυ για τις λεπτομέριες :oops:)

................ :D :D :D

:rolleyes::tongue:

Μιλάει η γλώσσα του "σώματος"??!?!?!?!

Ασε πραγματικά είμαι στην τσίτα ....

Ε, ίσως σιγά σιγά το σώμα σου να δείχνει κάποια πράγματα...

Φρόντισε να είσαι ήρεμη και έτοιμη, μάζεψε ξεκούραση, σκέψου πως όλα θα πάνε καλά όταν έρθει η ώρα, και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη ζητήσεις ανακούφιση στον πόνο αν χρειαστείς. Η μπεμπούλα σου είναι υγιέστατη όπως έχουν δείξει όλες οι εξετάσεις ως τώρα, όλα θα πάνε καλά!

κοριτσάκια μου!!!αχ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου!!ο μπέμπης μας είναι

κούκλος καστανός με μαλλάκια!έχω λιώσει...:tongue::tongue::tongue:

να σας πω γρήγορα την ιστορία μου κι όταν παμε σπίτι θα τα πούμε ξανά!

μπήκα στις 6 για προετοιμασία, εξετάσεις, κλισματάκι κλπ και μέχρι τις 7.30

ήμουν έτοιμη για χειρουργείο..8.15 ξεκινήσαμε 8.30 άκουσα το πρώτο κλάμα!

περιττό να σας πω πως είχα κλ@σει από το φόβο μου και με όλη την ένταση

έβαλα τα κλάμματα πριν βγει το μωρό!με το που τον άκουσα όμως όλα μου

πέρασαν με ένα μαγικό τρόπο!το καλό είναι πως τελικά ήταν τυλιγμένος με το

λώρο κι δεν το είχαμε δει οπότε πάλι καλά που πήγαμε καισαρική!

μου τον έφερε η μαία μου στην ανάνηψη για θηλασμό και από τότε πετ'αω

στα σύννεφα!:D το μόνο αρνητικό είναι πως έχω ανεβάσει πυρετό κι με ξετίναξαν στις εξετάσεις σήμερα και στις αντιβιώσεις προληπτικά κι σήμερα κι αύριο θηλασμός γιοκ!πολύ έχω στεναχωρηθει!:cry: κι τα πηγαίναμε μια χαρά!

τεσπά αναμένω αύριο εξετάσεις για να δούμε πότε θα φύγουμε κιόλας..

πρέπει να μείνω απύρετη μια μέρα!μάλλον βέβαια από το στρες το χειρουργείου είναι λέει ο γιατρός γιατί δεν αισθάνομαι άρρωστη μόνο εξαντλημένη όταν ανεβαίνει!

αυτά κορίτσια μου!θα σας ενημερώσω πάλι όταν καταφέρω!

φιλιά πολλά κι με το καλό όλες!!

υ.γ. να μας ΄ζησουν και τα άλλα 2 μωράκια της παρέας!!:D:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...