Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλη εβδομαδα...

Τι μου κάνετε?

Εμεις λέμε καλα αν και ειμαι λιγο ανήσυχη....

Εφυγαν ζαλαδες...καουρες...αναγουλες...ολα!

Εχω τεράστια αγωνία μεχρι την τεταρτη που εχουμε αυχενικη!

Πανω απο ολα να ειναι εκει!

Να εχει μεγαλώσει και να χτυπάει η καρδούλα του σαν αλογάκι που καλπάζει!

Και μετα ολα θα ειναι καλα....

Πως πάτε εσείς?

Εχουμε γιατρούς αυχενικες μεσα στην εβδομαδα?

jeni μου αντε με το καλο το σπορακι σας να το δείτε να μεγαλώνει και την κοιλιτσα να φουσκώνει!

margioula μην χαθείς...περιμένουμε νεα σου πως πας ε?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου ειμαι ηδη καλυτερα... εχω αρκετο αιμα και μαλλον δεν θα χρειαστω αποξεση δωξα τω Θεο!!!!!

Εκλεισα ραντεβου για την Πεμπτη στο Αλεξανδρας στην τμημα αποβολων γιατι θελω εστω να κανουμε μια κουβεντα με τους ειδικους για το τι αξιζει να ψαξουμε, αν οχι παω πασο τα παραταω... απλα δεν θελω να μου ξανασυμβει

παντως δεν εχω σκοπο να το βαλω κατω... αυτα απο εμενα!!!

φιλακια κουκλες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου !!ψιλοχαθηκα αλλά ειχα τον μικρο με οστρακια!,που ευτυχως την περασε ελαφρια πολυ θα ελεγα χωρις καν πυρετο ,παρα μονο με λιγο βηχα και σπυρακια παντου για 3 μερες!! αμα δεν ειχα εγω πονο στις αμυγδαλες και λιγο δεκατα ωστε να υποψιαστει ο παιδιατρος να κανουμε strep test για τον στρεπτοκοκκο δηλαδη θα νομιζα οτι ο μικρος απλα επαθε καπου αλλεργια...Χαπακωνομαστε με αντιβιωση για να διωξουμε το μικροβιο !!:)

ευτυχως δεν υπαρχει θεμα που ειμαι εγκυος ,δεν επηρρεαζει το εμβρυο ..

μαργιουλα πολυ λυπηθηκα βρε κοριτσι μου!!!! η φυση ομως ξερει τι κανει και ευχομαι οντως σε κανενα 2μηνο να κρατας χριστουγεννιατικο θετικο τεστ και ενα υγιες μωρακι μετεπειτα!!!!ευτυχως που απο οτι φαινεται ο οργανισμος το αποβαλει απο μονο του !!!!

παντως και εγω δνε πιστευω οτι φταιει ο θηλασμος..τοσες φιλες εχω που θηλαζαν ενω ηταν εγκυος απο οτι μου χε πει ο γυναικολογος μου που τον ειχα ρωτησει στο ασχετο (εγω δεν θηλαζω τωρα) οτι δεν προκαλει τοσες συσπασεις που να γινει αποβολη ...!!αμα ειναι να γινει ..θα γινει πιστευω !!

Kαλημέρα κορίτσια πώς είσαστε σήμερα?

Μαράκι νομίζω ότι αφού έχεις πολύ αίμα

μάλλον γλιτώνεις την απόξεση! Τουλάχιστον αυτό είναι καλό!

Εύχομαι κι εγώ τα Χριστούγεννα να κρατάς θετικό τεστάκι αγκαλιά!!!

Είσαι τυχερή που έχεις την κορούλα σου!!

Νίκη οστρακιά από πού κόλλησε?Από τον σταθμό?

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση τώρα!

Ευτυχώς που δεν είναι επικύνδυνη αρρώστια για εγκύους!

Νάντια μου μην αγχώνεσαι κι εμένα εδώ και καιρό με

έχουνε εγκαταλείψει όλα!

Θα τρελαθείς στη αυχενική!Θα δείς ένα μικροσκοπικό

ανθρωπάκι να κάνει τούμπες!!!!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι!

Τζενάκι είδες που όλα πάνε καλά?! Συγχαρητήρια!!!

Με το καλό να ακούσετε και το τικ τακ!!!!!!!

Κορίτσια εχθές πήγα στα H k M και πήρα μερικά ρουχάκια

γιατί δεν χωράω πουθενά πλέον!

Πήρα 3 παντελόνια,1 χοντρό τζιν,1 ανοιξιάτικο

και ένα παντελόνι καλοκαιρινό!

και 3 μπλούζες χειμωνιάτικες! Έδωσα 150 ευρώ!

Πάντως με τα πολύ βαριά ρούχα ζεσταίνομαι πολύ

γι αυτό πήρα και μόνο ένα χοντρό τζιν!

Στις εκπτώσεις θα πάρω τίποτα ακόμη αν χρειαστεί!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα κ από μένα!! τι μου κάνετε? τι ωραίος καιρός!!! :D:D τρελαίνομαι για χουχούλιασμα...έκατσα χτες σπίτι αλλά σήμερα δουλειά!!

Μαράκι καλή ανάρρωση και να μας λες τα νέα σου!!

Νάντια κ εμένα μου έχουν φύγει τα πολλά μόνο λίγο η άσχημη γεύση στο στόμα μου έχει μείνει!!:evil: άντε να εξαφανιστεί κ αυτή να το απολαύσω πια! αχ ανυπομονώ να το νιώσω το μπεμπίνι! αν και να σας πω κάτι ακόμα δεν το έχω πιστέψει! το σκέφτομαι κ λέω τώρα αλήθεια είμαι??θα αρχίσω να φουσκώνω πολύ??!!πωπω απίστευτο!:tongue:

εμείς τη δευτέρα έχουμε αυχενική!! οι παλιές λέτε να φάω κανένα σοκολατάκι για να κουνιέται πιο πολύ ή δεν ισχύει? αντε αντε σιγά σιγά θα μαθαίνουμε κ φύλο!! να δούμε τι θα κυριαρχήσει το μάιο!!:P

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κ από μένα!! τι μου κάνετε? τι ωραίος καιρός!!! :D:D τρελαίνομαι για χουχούλιασμα...έκατσα χτες σπίτι αλλά σήμερα δουλειά!!

Μαράκι καλή ανάρρωση και να μας λες τα νέα σου!!

Νάντια κ εμένα μου έχουν φύγει τα πολλά μόνο λίγο η άσχημη γεύση στο στόμα μου έχει μείνει!!:evil: άντε να εξαφανιστεί κ αυτή να το απολαύσω πια! αχ ανυπομονώ να το νιώσω το μπεμπίνι! αν και να σας πω κάτι ακόμα δεν το έχω πιστέψει! το σκέφτομαι κ λέω τώρα αλήθεια είμαι??θα αρχίσω να φουσκώνω πολύ??!!πωπω απίστευτο!:tongue:

εμείς τη δευτέρα έχουμε αυχενική!! οι παλιές λέτε να φάω κανένα σοκολατάκι για να κουνιέται πιο πολύ ή δεν ισχύει? αντε αντε σιγά σιγά θα μαθαίνουμε κ φύλο!! να δούμε τι θα κυριαρχήσει το μάιο!!:P

Bιβιανάκι καλημέρα!!!

Κι εγώ ανυπομονώ πως και πως να το καταλάβω να κολυμπάει!

Το ίδιο κι εγώ,ακόμα δεν το έχω πιστέψει

ότι θα ξαναγίνω μανούλα!

Ίσως γιατί προσπαθούσαμε πολλά χρόνια και πλέον

είχα πεί ότι δεν θα τα καταφέρω...

αλλά ο Θεούλης είχε άλλα σχέδια!:D

Με το καλό η αυχενική σας!!!!!!!

Εγώ σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα του PAPP-A!

Όσο για το γλυκό δεν θα σου το συνιστούσα

γιατί αν κουνιέται πολύ,όπως το δικό μου,

αφού είχα φάει κέικ για πρωινό θα δυσκολευτεί πιο πολύ ο γιατρός

να μετρήσει αυτά που θέλει!

Αν κοιμάται θα σου κουνήσει λίγο την κοιλιά

και θα ξυπνήσει μην αγχώνεσαι!

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα αγοράκια αλλά

και ένα κοριτσάκι ακόμα θα με τρέλαινε!:D

Γερά να είναι μόνο αυτό τίποτα άλλο!;)

καλημερα κουκλες!!

εμενα ολοι μα ολοι μου λενε οτι θα κανω αγορι!

σε σημειο που το εχω πιστεψει!

πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι κρατουσα ενα νεογεννητο αγορακι και ηταν τοσο ησυχο που απορουσα!:rolleyes:

προχθες το βραδυ απο την αλλη ειδα οτι ειχα αγκαλια ενα μωρο κοριτσακι και μαλιστα το ονομα της ηταν Μαρια!

Μαρια στην οικογενεια δεν εχουμε αλλα σκεφτηκα την Παναγια μας....

Εννοειται πως το φυλο μπαινει σε δευτερη μοιρα για ολες μας αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι θα ηθελα!

τα κοριτσια ειναι ναζιαρικα...κανουν σκερτσα τα ντυνεις ωραια και ειναι πιο "ευκολο" να μεγαλωσεις ενα κοριτσακι παρα ενα αγορακι κατα την αποψη μου...

τα αγορια απο την αλλη...ειναι πιο αντρακια...και νομιζω τον γιο μου θα τον ερωτευτω!Θα ειναι ο αντρας της ζωης μου...:tongue::tongue:(εχω προβλημα ε?)

Αυριο ελπιζω να μην κοιμαται και να κανει καμμια τουμπα να χαρει και η μαμα λιγο!

Να σας ρωτησω....γευση τωρα καταλαβαινουν?

δηαλδη με το γλυκο κανουν σαν τρελα?

aCtzp3.png

καλημερα κουκλες!!

εμενα ολοι μα ολοι μου λενε οτι θα κανω αγορι!

σε σημειο που το εχω πιστεψει!

πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι κρατουσα ενα νεογεννητο αγορακι και ηταν τοσο ησυχο που απορουσα!:rolleyes:

προχθες το βραδυ απο την αλλη ειδα οτι ειχα αγκαλια ενα μωρο κοριτσακι και μαλιστα το ονομα της ηταν Μαρια!

Μαρια στην οικογενεια δεν εχουμε αλλα σκεφτηκα την Παναγια μας....

Εννοειται πως το φυλο μπαινει σε δευτερη μοιρα για ολες μας αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι θα ηθελα!

τα κοριτσια ειναι ναζιαρικα...κανουν σκερτσα τα ντυνεις ωραια και ειναι πιο "ευκολο" να μεγαλωσεις ενα κοριτσακι παρα ενα αγορακι κατα την αποψη μου...

τα αγορια απο την αλλη...ειναι πιο αντρακια...και νομιζω τον γιο μου θα τον ερωτευτω!Θα ειναι ο αντρας της ζωης μου...:tongue::tongue:(εχω προβλημα ε?)

Αυριο ελπιζω να μην κοιμαται και να κανει καμμια τουμπα να χαρει και η μαμα λιγο!

Να σας ρωτησω....γευση τωρα καταλαβαινουν?

δηαλδη με το γλυκο κανουν σαν τρελα?

Kαλημέρα Νάντια μου!

Εμένα η μαμά μου έχει φαγωθεί ότι θα κάνω αγόρι!

Μου λέει ότι το κορίτσι παίρνει την γλύκα από την μαμά

ενώ το αγόρι όχι!

Δηλαδή όταν έχεις αγόρι γλυκαίνεις στο πρόσωπο

ενώ στα κορίτσι αγριεύεις!

Και μου λέει ότι εγώ έχω γλυκάνει!:D :D

Ναι καταλαβαίνουνε γεύση τώρα

και μάλιστα καταπίνουνε και αμνιακό υγρό!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!

mummytobe ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ????:P

margioula ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ?ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΣΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..:)

RATAPLAN ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!!

vivian86 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!

ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ..ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ!!

my girl ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ Η M ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ :P ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ....ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ..

ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ :rolleyes: :rolleyes: ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝΕ ΠΟΛΥ!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Σας γράφω στα γρήγορα γιατί έχω τη μαμά μου εδώ για 2-3 μέρες και προσπαθω να την εκμεταλλευτώ όσο μπορώ! Εννοώ να κάνουμε κάμποσες δουλίτσες...

Έκανα κι εγω αυχενική, όλα μια χαρα, χεράκια, ποδαράκια, ματακια, στόμα, σπονδ στήλη, μυτη, κλπ, όλα στη θέση τους! Η αυχενική βγήκε 1.0 και απο βδομάδα θα παρω το παπ-α. Μάλλον αγοράκι είναι το ζουζουνι!

Ελπίζω όλες να είστε καλα! Φιλιά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Σας γράφω στα γρήγορα γιατί έχω τη μαμά μου εδώ για 2-3 μέρες και προσπαθω να την εκμεταλλευτώ όσο μπορώ! Εννοώ να κάνουμε κάμποσες δουλίτσες...

Έκανα κι εγω αυχενική, όλα μια χαρα, χεράκια, ποδαράκια, ματακια, στόμα, σπονδ στήλη, μυτη, κλπ, όλα στη θέση τους! Η αυχενική βγήκε 1.0 και απο βδομάδα θα παρω το παπ-α. Μάλλον αγοράκι είναι το ζουζουνι!

Ελπίζω όλες να είστε καλα! Φιλιά!

Μπράβο γειτονάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλές δουλίτσες!!!!!!

Αγοράκι ε???Τί καλάαααααααααααα!!!!

:D :D :D

Καλημερα!

mariath μπραβο για την αυχενικη σας! 1ο παιδι αγορι οτι πρεπει ο αρχοντας θα ειναι!

Εμενα εχουν χοριστει σε 2 στρατοπεδα οι μεν λενε οτι εχω γλυκανει αρα θα κανω αγορι οι δε λενε απο την κοιλια οτι παω για κοριτσι πιαστο το αυγο και κουρευτο δηλαδη!

Σημερα εκανα τον προγεννητικο εχω παρει και αδεια απο τη δουλεια γιατι δεν την παλευω! Απο χθες που μπηκα 10η βδομαδα ειμαι τρισχειροτερα δεν μπορω να κοιμηθω λογω αναγουλας, ταχυπαλμιας και δυσπνοιας και το μονο που κανω ειναι να τρωω συνεχεια προσπαθωντας να βρω παρηγορια σε καποιου ειδους φαγητου αλλα που τιποτα!

Θελω νεροοοοοοοοοοο!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημέρα!! τιι ωραίος καιρός!! τρελαίνομαι για βροχή και κρυουλάκι!! αντε να ανάψουμε και το τζάκι σιγά σιγά!;)

συγχαρητήρια για τις αυχενικές όλα βαίνουν καλώς!αντε να κάνουμε όλες να ησυχάσουμε!!

ρε κορίτσια τι γίνεται έφυγαν οι αναγούλες ήρθαν οι πονοκέφαλοι?!!!:shock::shock: με έχει πεθάνει το κεφάλι μου από χτες!! αφού ξύπνησα να πάω τουαλέτα το βράδυ και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ!! ουφ!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Κοριτσακια καλησπέρα!

Κάναμε και εμεις σημερα την αυχενικη μας!

Ο τιμές ειναι ολες πολυ καλές οπως επίσης και οι Papp a και. Ελεύθερη χοριακη..

Η γιατρός μας είπε οτι ισως ειναι κοριτσακι!

Τελικα ολες οι προβλέψεις όλων μαλλον πέφτουν έξω!

aCtzp3.png

Κοριτσακια καλησπέρα!

Κάναμε και εμεις σημερα την αυχενικη μας!

Ο τιμές ειναι ολες πολυ καλές οπως επίσης και οι Papp a και. Ελεύθερη χοριακη..

Η γιατρός μας είπε οτι ισως ειναι κοριτσακι!

Τελικα ολες οι προβλέψεις όλων μαλλον πέφτουν έξω!

Μπράβο Νάντια, άντε παει και αυτό το άγχος, ε;

Η αλήθεια ειναι οτι ειναι νωρίς για φύλο οπότε μην βιαστείς να πάρεις ροζ ;)

Μαριαπαπ έχω ήδη ένα γιο! Αλλά δε με χαλάει κι ένας ακόμη. Και όσο το σκέφτομαι επειδή ήμουν αγοροκόριτσο μάλλον για ένα κοριτσάκι δεν θα είμαι η μαμά που ονειρεύεται :D πάντως το γερά να ειναι και οτι να ναι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...