Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ενα περίεργο πράγμα. Όσο περνάει ο καιρός, αντί να βαραινω, αισθάνομαι και πιο ενεργητική! Ενω κανονικά πρεπει να είμαι ξάπλα, όλο θέλω να κάνω πράγματα. Τώρα περιμένω τους κουμπάρους μου που έχουν και αυτοι δίδυμα και θα μου φέρουν και τα καρεκλακια αυτοκινήτου τους, και εφτιαξα ενα κέικ, μια πάστα φλώρα, και πιτσακια για τα παιδιά. Ο άντρας μου με βρίζει. Και δεν θα δοκιμασω καν απ' ολα αυτά λόγω ζαχαρου...:mad::mad:

Βασικά εχουν αλλάξει θέση τα μωρά και είναι και τα δυο κεφάλια κάτω και δεν με κλωτσανε απο κάτω όπως κάνανε πριν ενα μήνα και δεν αντεχα ουτε καν καθιστή. Και μου φαίνεται οτι η κοιλιά μου είναι πιο ψηλά αυτές τις μέρες. Εσείς παρακαλατε να κατέβει για να γεννησετε φυσιολογικα , κι εγώ παρακαλάω να ανέβει για να μην πιέζεται ο τράχηλος... Καθένας με τον πόνο του....

Ααααααααα! Σε βρίζει, ε? Κανονικά πρέπει να σε πιάσει από το αυτί να σε καθίσει κάτω! Οκ, νιώθεις καλά, μην κάτσεις ξάπλα στο κρεβάτι αλλά μην κάνεις και τέτοιες δουλειές βρε παιδί μου! Κάτσε στον καναπέ!

Το θετικό τώρα που πήραν θέση είναι ότι δεν χειροτερεύουν την κατάσταση από κάτω με τα ποδαράκια τους. Εμένα βέβαια που έχει κάνει το στομάχι μου μπάλα ποδοσφαίρου σίχτιρίζω ολημερίς!:D

Rooming in μετά από καισαρική με δύο μωρά δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου, ειδικά αν θα είσαι μόνη σου. Βέβαια μπορείς να το προσπαθήσεις, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στο απαγορέψει! Βλέποντας και κάνοντας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααα! Σε βρίζει, ε? Κανονικά πρέπει να σε πιάσει από το αυτί να σε καθίσει κάτω! Οκ, νιώθεις καλά, μην κάτσεις ξάπλα στο κρεβάτι αλλά μην κάνεις και τέτοιες δουλειές βρε παιδί μου! Κάτσε στον καναπέ!

Το θετικό τώρα που πήραν θέση είναι ότι δεν χειροτερεύουν την κατάσταση από κάτω με τα ποδαράκια τους. Εμένα βέβαια που έχει κάνει το στομάχι μου μπάλα ποδοσφαίρου σίχτιρίζω ολημερίς!:D

Α ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα, στομαχικά. Βοηθάει βέβαια και η διατροφή για το ζάχαρο...

0SB8p3.png

και εγώ όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν κάτι

τέτοιες κρίσεις αλλά κυρίως το βράδυ!

Τη χειρότερη ώρα διαλέγεις για να τα σκεφτείς! Είναι γνωστό ότι οι περίεργες σκέψεις μεγεθύνονται τη νύχτα!

Γιατί σε αγχωνει περισσότερο το να σου σπάσουν τα νερά βράδυ...???

Τώρα περιμένω τους κουμπάρους μου που έχουν και αυτοι δίδυμα και θα μου φέρουν και τα καρεκλακια αυτοκινήτου τους, και εφτιαξα ενα κέικ, μια πάστα φλώρα, και πιτσακια για τα παιδιά.

Μπράβο βρε θηρίο! Φτου, φτου, φτου!!!

Σε καταλαβαίνω με τον τράχηλο, είναι μια έννοια παραπάνω, ειδικά στη δίδυμη κύηση (την είχα κι εγώ, λόγω παθολογίας). Πάντως, έτσι όπως σε διαβάζω, μου φαίνεσαι πολύ τσαούσα και δυναμική και είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και θα τους δώσεις να καταλάβουν:P. Η κολλητή μου φίλη έχει διδυμάκια (6 ετώ πλέον) και, θα στο πω ευθέως, της βγήκε η πίστη, αλλά οι ικανοποίηση και οι χαρές που πήρε (κι εμείς μαζί, όπως τη βλέπαμε και την καμαρώναμε, γιατί ήταν ψιλομόνη της στα δύσκολα), είναι ανεκτίμητες, στο λέω και συγκινούμαι;)

Τι μωράκια έχεις? Έχετε δει??????

Έχω γνωστή που της σπασανε τα νερά το λέει στον άντρα της και αυτός άρχισε να φωνάζει "μην αγχωνεσαι μην αγχωνεσαι" και η κοπέλα τον κοιτούσε με μια απορία και του λέει "καλα εγω παω να κάνω ένα ντους εσυ συνέχισε"!!!!!!!!

Εγώ έχω φίλη με το αντίθετο : εκείνη να έχει αγχωθεί και να περιμένει τον άντρα της να κάνει μπάνιο, να διαλέξει ρούχα, να αρωματιστεί....:evil::evil::evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άσχετο, αλλά παρακαλούνται οι ετοιμόγεννες (38+) της παρέας να παρουσιαστούν ώς το βράδυ, μη μας αφήνετε με την αγωνία κορίτσια!

Skountoufla μπαίνεις κι εσύ στην 39η αύριο! :D

Εγώ αύριο 35+1 μπαίνω στο μήνα μου?

Ναι, τρομάρα μου! Μπαίνω!:P:shock::P:shock::P:shock::shock::shock::shock::P

Να σου πω κάτι Sky? Από τη στιγμή που σε 3 βδομάδες περίπου ετοιμάζεσαι να καλοδεχτείς το μπεμπούδι σου, στάνταρ μπαίνεις στο μήνα σου! Καλύτερα να το μετράς ουσιαστικά παρά εντελώς τυπικά, έτσι δεν είναι?

(λογικά αύριο θα μιλήσετε και για ημερομηνία καισαρικής με τη γιατρό σου,ε?)

[πάντως, νομίζω πως ναι, από 35+1 μπαίνεις στον ένατο, εκτός αν το μετρήσεις με βάση την ΠΗΤ σου]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε θηρίο! Φτου, φτου, φτου!!!

Σε καταλαβαίνω με τον τράχηλο, είναι μια έννοια παραπάνω, ειδικά στη δίδυμη κύηση (την είχα κι εγώ, λόγω παθολογίας). Πάντως, έτσι όπως σε διαβάζω, μου φαίνεσαι πολύ τσαούσα και δυναμική και είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και θα τους δώσεις να καταλάβουν:P. Η κολλητή μου φίλη έχει διδυμάκια (6 ετώ πλέον) και, θα στο πω ευθέως, της βγήκε η πίστη, αλλά οι ικανοποίηση και οι χαρές που πήρε (κι εμείς μαζί, όπως τη βλέπαμε και την καμαρώναμε, γιατί ήταν ψιλομόνη της στα δύσκολα), είναι ανεκτίμητες, στο λέω και συγκινούμαι;)

Τι μωράκια έχεις? Έχετε δει??????

Ειναι ενα και ενα! Το ξερω οτι ειναι πολυ μεγαλη κουραση και η αδερφη μου διδυμα εχει, 2 απιστευτες κουκλες 9 χρονων πια, και τα εχω ζησει απο πολυ κοντα γιατι ειχα και εχω απιστευτη καψουρα μαζι τους! Πηγαινα και εμενα στην αδερφη μου και της ελεγα κοιμησου εσυ τις αναλαμβανω εγω! Και τις φροντιζα για νυχτες, και την αλλη μερα δουλειά! Βεβαια τοτε ημουν 28 χρονων, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο τωρα!

Μια κυρια που ασχολειται με την αστρολογια και με ειδε προχθες στο νυχαδικο που ειχα παει, μου λεει τι ζωδιο εισαι, της λεω αιγωκερος και κου λεει δεν εχεις αναγκη εσυ, αντεχεις!!! Αντεχω; Αντέχωωωωω!!!!!!!!

0SB8p3.png

Μια κυρια που ασχολειται με την αστρολογια και με ειδε προχθες στο νυχαδικο που ειχα παει, μου λεει τι ζωδιο εισαι, της λεω αιγωκερος και κου λεει δεν εχεις αναγκη εσυ, αντεχεις!!!

Αιγόκερως είναι κι η κολλητή μου, που σου είπα!!!!!

(κι εκείνη έχει ένα κι ένα :tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

(λογικά αύριο θα μιλήσετε και για ημερομηνία καισαρικής με τη γιατρό σου,ε?)

[πάντως, νομίζω πως ναι, από 35+1 μπαίνεις στον ένατο, εκτός αν το μετρήσεις με βάση την ΠΗΤ σου]

Ναι, αύριο είναι αυτή η κουβέντα!

ΠΗΤ έχω 2 Ιουνίου, δεν έχω ιδέα με βάση την ΠΗΤ.

Αύριο έχω κι αυτό το φοβερό μάθημα με τη μαία... περί φροντίδας μωρού μετά του συζύγου! :rolleyes:

Πηγαινα και εμενα στην αδερφη μου και της ελεγα κοιμησου εσυ τις αναλαμβανω εγω! Και τις φροντιζα για νυχτες, και την αλλη μερα δουλειά! Βεβαια τοτε ημουν 28 χρονων, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο τωρα!

Τι να αλλάζει? Ώστε λοιπόν έχεις προϋπηρεσία στο σπορ! :D

ΠΗΤ έχω 2 Ιουνίου, δεν έχω ιδέα με βάση την ΠΗΤ.

Ε, το ίδιο είναι τότε. Τι να πεις μπαίνω στο μήνα μου στις 29.4, τι στις 2.5...

(Το είχα ξεχάσει το μάθημα! Απ' αυτό θα περιμένω τρελές εντυπώσεις!

Καλού-κακού ρώτα την κυρία πόσο παίρνει για να έρθει σπίτι :tongue::tongue::tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

(Το είχα ξεχάσει το μάθημα! Απ' αυτό θα περιμένω τρελές εντυπώσεις!

Καλού-κακού ρώτα την κυρία πόσο παίρνει για να έρθει σπίτι :tongue::tongue::tongue:)

Εννοείται, χαρτί και καλαμάρι θα σας τα πω. Ό,τι μάθω θα σας ενημερώσω!

Καλά για σπίτι την έρημη δεν τη βλέπω να μπορεί να έρθει γιατί είναι φουλ τοκετούς και ιατρείο (εσύ κάνεις πλάκα βέβαια αλλά το έχω σκεφτεί!). Θα τη ρωτήσω όμως να μου πει αν ξέρει καμμιά άλλη συνάδελφό της να μου συστήσει!

Εννοείται, χαρτί και καλαμάρι θα σας τα πω. Ό,τι μάθω θα σας ενημερώσω!

Καλά για σπίτι την έρημη δεν τη βλέπω να μπορεί να έρθει γιατί είναι φουλ τοκετούς και ιατρείο (εσύ κάνεις πλάκα βέβαια αλλά το έχω σκεφτεί!). Θα τη ρωτήσω όμως να μου πει αν ξέρει καμμιά άλλη συνάδελφό της να μου συστήσει!

Sky το μπάνιο πες της να το προσπερασετε γιατι το έχεις!!!:tongue::tongue::tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Sky το μπάνιο πες της να το προσπερασετε γιατι το έχεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι, μόνο το μπάνιο? Το θηλασμό... το άλλαγμα της πάνας, τους ορούς σε αυτιά και μύτες, τον αφαλό? Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω!

Τι, μόνο το μπάνιο? Το θηλασμό... το άλλαγμα της πάνας, τους ορούς σε αυτιά και μύτες, τον αφαλό? Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω!

Πάντως μην αγχωνεσαι και θα δεις ότι όλα θα γίνουν...

Εμένα ο θηλασμος με αγχωνει γιατι αν δεν πέσεις σε μαια να σε βοηθήσει αστα να πανε(έτσι την πάτησα στο πρώτο) αλλα και την ψυχολογία μου την φοβάμαι λίγο κορίτσια....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεια σας και απο μένα κορίτσια και εγώ ακόμα εδώ είμαι και περιμένω!!! τελειωσα σκουπισμα σφουγγαρισμα κτλ και μπήκα να δω μηπως είχαμε κανένα καινουργιο μωράκι!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...