Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ !! :D:D:D

ΚΑΛΟΤΥΧΑ,ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!

Σαν είπαμε να ξεκινήσουμε τις γεννήσεις, δε θα προλαβαίνουμε τα

συγχαρητήρια !!!

Και εμένα έχουν πρηστεί πόδια και χέρια μόλις πριν λίγες μέρες μόλις

μπήκα στον ένατο. Κάθε βράδυ κάνω ποδόλουτρο και το πρωί είμαι

καλά αλλά μέχρι το απόγευμα,βράδυ πάλι νταούλια!

Πήρα ringsling τελικά και ήθελα να σας ρωτήσω το πλύνατε εσείς το δικό σας;

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα ringsling τελικά και ήθελα να σας ρωτήσω το πλύνατε εσείς το δικό σας;

Με γειαααα

Κι εγώ το έπλυνα, στο χέρι με απορρυπαντικό μωρού και το σιδέρωσα...

Τώρα περιμένω να το γεμίσω:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Στο πλυντήριο δε κοπανιόταν οι μεταλλικοί κρίκοι στο τζάμι;:?

Όχι, αλλά δεν το έβαλα μόνο του, το έβαλα με άλλα πράγματα του μωρού. Αν πιστεύεις ότι θα κοπανιέται πλύνε στο χέρι, όπως λέει η Skountoufla πιο πάνω!;)

edit: σφηνάκι ύπνου πήρατε? Εγώ πήρα ένα από τα jumbo, είναι δύο κομμάτια που ενώνονται με βέλκρο... αυτό το βάζουμε κάτω από το κατωσέντονο, ή πάνω?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Συγχαρητήρια στις ηδη 3 μανουλες, να σας ζήσουν τα αγγελουδια σας και να έχετε καλό σαραντισμο. Άντε και οι υπόλοιπες πλησίαζετε και πριν το Πάσχα, το κόβω να έχουμε τουλάχιστον 3-4 ακόμα.

Εγώ έχω τουλαχιστον 6 εβδομαδες ακόμα και ανυπομονω τόσο πολύ.

Τα έχω όλο έτοιμα και περιμένω.....

0SB8p3.png

Όχι, αλλά δεν το έβαλα μόνο του, το έβαλα με άλλα πράγματα του μωρού. Αν πιστεύεις ότι θα κοπανιέται πλύνε στο χέρι, όπως λέει η Skountoufla πιο πάνω!;)

edit: σφηνάκι ύπνου πήρατε? Εγώ πήρα ένα από τα jumbo, είναι δύο κομμάτια που ενώνονται με βέλκρο... αυτό το βάζουμε κάτω από το κατωσέντονο, ή πάνω?

Η μπορείς να το πλυνεις μέσα σε μια μαξιλαροθηκη.

Sky Εμένα μου τα έδωσαν τα σφηνάκια. Τα βάζεις απο πανω απο τα σεντόνια για να κρατάνε το κορμακι του μωρού στη θεση που θέλεις.

0SB8p3.png

Sky Εμένα μου τα έδωσαν τα σφηνάκια. Τα βάζεις απο πανω απο τα σεντόνια για να κρατάνε το κορμακι του μωρού στη θεση που θέλεις.

Μάλιστα.. ρώτησα γιατί μια κοπελιά στο κατάστημα που πήγα μου είπε κάτω απ' το σεντόνι και μου φάνηκε τελείως κουφό...

Πώς τα πας twinomama? Αφού έχεις μόνο 6 εβδομάδες ευτυχώς θα γλιτώσεις κι εσύ τις μεγάλες ζέστες Ιουλίου-Αυγούστου!

Εγώ πήρα ένα από τα jumbo, είναι δύο κομμάτια που ενώνονται με βέλκρο... αυτό το βάζουμε κάτω από το κατωσέντονο, ή πάνω?

Το ίδιο πρέπει να πήραμε. Ένα ριγέ με διάφορα χρώματα?

Εγώ το έχωσα ολόκληρο μέσα στο πλυντήριο (και το αφρολέξ), αυτό με τη μαξιλαροθήκη δεν το σκέφτηκα η χαζή (ενώ σε κουκλάκια κλπ το έχω κάνει):confused:. Κι εγώ για πάνω πάνω από τα σεντόνια ξέρω.

(αν και, είπαμε, η τελευταία "οδηγία" τα θέλει ανάσκελα τα βρέφη στον ύπνο ...:confused: :confused: :confused:)

Εγώ έχω τουλαχιστον 6 εβδομαδες ακόμα και ανυπομονω τόσο πολύ. Τα έχω όλο έτοιμα και περιμένω.....

Αχ, και πλησιάζεις και δεν πλησιάζεις, ανάλογα με τη διάθεση:tongue:.

Καλή υπομονή!

(έχουν αρχίσει και με πιάνουν κάτι στιγμιαίες κρίσεις πανικού, όταν προσπαθώ να φανταστώ πώς θα είναι ο τοκετός)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το ίδιο πρέπει να πήραμε. Ένα ριγέ με διάφορα χρώματα?

Εγώ το έχωσα ολόκληρο μέσα στο πλυντήριο (και το αφρολέξ), αυτό με τη μαξιλαροθήκη δεν το σκέφτηκα η χαζή (ενώ σε κουκλάκια κλπ το έχω κάνει):confused:. Κι εγώ για πάνω πάνω από τα σεντόνια ξέρω.

(αν και, είπαμε, η τελευταία "οδηγία" τα θέλει ανάσκελα τα βρέφη στον ύπνο ...:confused: :confused: :confused:)

Καλά έκανες, κι εγώ έτσι σκέφτηκα να το κάνω! Το δικό μου είναι άσπρο, δεν είδα ότι είχε και ριγέ!:(

Τι θα κάνουμε τώρα με τη θέση του ύπνου? Το φοβάμαι το ανάσκελο! :tongue:

(έχουν αρχίσει και με πιάνουν κάτι στιγμιαίες κρίσεις πανικού, όταν προσπαθώ να φανταστώ πώς θα είναι ο τοκετός)

Κι εγώ αγχώνομαι λίγο με τα της καισαρικής παρότι δεν είναι η πρώτη φορά... αλλά με αγχώνει και η σκέψη "μωρό στο σπίτι", δηλαδή όλο αυτό το πρωτόγνωρο που πρέπει να αυτοσχεδιάσεις και λίγο!...

Διαφημίσεις

skountoufla και εγώ όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν κάτι

τέτοιες κρίσεις αλλά κυρίως το βράδυ!Όταν πάω για ύπνο αρχίζω

να το σκέφτομαι και τότε στιγμιαία αγχώνομαι!Άλλωστε αυτό είναι

και το μεγάλο μου άγχος ,μη με πιάσουν πόνοι το βράδυ! Όσο και να

προσπαθώ να το εκλογικέψω δε μπορώ! Είναι μάλλον ο συνδυασμός του

σκοταδιού και της άγριας αίσθησης της νύχτας με το άγνωστο της

διαδικασίας της γέννας που με γεμίζει φόβο! Και βέβαια με τη γκαντεμιά μου

νύχτα θα μου σπάσουν τα νερά!!!;);)

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Μάλιστα.. ρώτησα γιατί μια κοπελιά στο κατάστημα που πήγα μου είπε κάτω απ' το σεντόνι και μου φάνηκε τελείως κουφό...

Πώς τα πας twinomama? Αφού έχεις μόνο 6 εβδομάδες ευτυχώς θα γλιτώσεις κι εσύ τις μεγάλες ζέστες Ιουλίου-Αυγούστου!

Ενα περίεργο πράγμα. Όσο περνάει ο καιρός, αντί να βαραινω, αισθάνομαι και πιο ενεργητική! Ενω κανονικά πρεπει να είμαι ξάπλα, όλο θέλω να κάνω πράγματα. Τώρα περιμένω τους κουμπάρους μου που έχουν και αυτοι δίδυμα και θα μου φέρουν και τα καρεκλακια αυτοκινήτου τους, και εφτιαξα ενα κέικ, μια πάστα φλώρα, και πιτσακια για τα παιδιά. Ο άντρας μου με βρίζει. Και δεν θα δοκιμασω καν απ' ολα αυτά λόγω ζαχαρου...:mad::mad:

Βασικά εχουν αλλάξει θέση τα μωρά και είναι και τα δυο κεφάλια κάτω και δεν με κλωτσανε απο κάτω όπως κάνανε πριν ενα μήνα και δεν αντεχα ουτε καν καθιστή. Και μου φαίνεται οτι η κοιλιά μου είναι πιο ψηλά αυτές τις μέρες. Εσείς παρακαλατε να κατέβει για να γεννησετε φυσιολογικα , κι εγώ παρακαλάω να ανέβει για να μην πιέζεται ο τράχηλος... Καθένας με τον πόνο του....

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μην αγχωνεσαι με τα του τοκετού...όταν έρθει εκείνη η ωρα θα εκπλαγείτε με την ψυχραιμία σας!!!!! Απο όλες το έχω ακούσει αυτό,σε αντίθεση με τους άντρες που τα χάνουν!!!!!!! Έχω γνωστή που της σπασανε τα νερά το λέει στον άντρα της και αυτός άρχισε να φωνάζει "μην αγχωνεσαι μην αγχωνεσαι" και η κοπέλα τον κοιτούσε με μια απορία και του λέει "καλα εγω παω να κάνω ένα ντους εσυ συνέχισε"!!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

... αλλά με αγχώνει και η σκέψη "μωρό στο σπίτι", δηλαδή όλο αυτό το πρωτόγνωρο που πρέπει να αυτοσχεδιάσεις και λίγο!...

"Λίγο"??? Όλο πάνω μας πρέπει να το πάρουμε, τι λες τώρα?

Άσε, άσε, έφτασε η ώρα της αλήθειας (χωρίς πλάκα) κι εγώ όλο το διώχνω από τη σκέψη μου αυτό το κομμάτι. Πάω κατευθείαν στις βόλτες με το καρότσι που θα κάνω σε κανα-δυο μήνες, τα απογεύματα όταν έχει πέσει ο ήλιος...Χτες το βράδυ ο άντρας μου μου μίλησε λίγο πιο σοβαρά γι' αυτό και τον είδα πολύ ψύχραιμο λέγοντας και ξαναλέγοντας το επιχείρημα ότι τόσοι το καταφέρνουν, θα τα καταφέρουμε κι εμείς...κι έδειχνε να το πιστεύει. Με έπεισε προσωρινά.

Όσο για τον ύπνο, δεν είναι το θέμα ότι φοβάμαι το ανάσκελο, απλά δεν ξέρω και καμία που να γέννησε τόσο πρόσφατα ώστε να ακολουθήσει τη νέα οδηγία. Και στο Έλενα που γέννησε η κουνιάδα μου τον Μάρτιο, πλάγια της το βάλανε το μωρό στο "πυρεξάκι" οι μαίες.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skountoufla εμένα πανικός για την γέννα δεν με πιάνει, γιατί θα είναι καισαρική. Αλλά έχω για το ποσο θα γεννηθούν μιας και θα είναι πρόωρα, αν θα μπουν θερμοκοιτιδα, πως θα την παλεψω με τον θηλασμό κτλ. Θέλω και rooming in πράγμα που ουτε ο γιατρός μου δεν συμμερίζεται. Μου λέει δεν θα την παλεψεις με δυο. Γιατί, όταν παω σπίτι πως θα την παλευω? Χωρια, που όλοι είναι ειδήμονες και με τρομοκρατούν με τον θηλασμό, οτι δεν θα τα καταφέρω, οτι δεν θα φτάνει το γαλα και για τα δυο κτλ. Και θέλω να τους ορμησω όταν τα λένε αυτά. Ημαρτον δηλαδή...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...