Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντησεις σας!!μήπως εχει καποια κοπέλα καμια λιστα να δω στο περίπου τι να ψωνισω και τις ποσοτητες??

Pele με το καλο να έρθει το μωρακι σου!

Όσο για την βιβιαν αν θυμαμαι καλα για καισαρικη πήγαινε.Να της ζήσει ο μπεμπης!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ασχετο να ρωτησω κατι?

εχω στο δωματιο 24-25 βαθμους...φανταζομαι οτι αφου ειναι ηδη υψηλη θερμοκρασια δεν θα ανεβει κι αλλο (ελπιζω...)

τι του φοραω μεσα στο σπιτι?

μακρυμανικο βαμβακερο φορμακι ή και εσωρουχακι μεσα?

την νυχτα το σκεπαζω με μια πικε ή οχι?

εγω τωρα και πιθανον λογω ορμονων βραζω και δεν μπορω να καταλαβω!

εχθες το βραδυ ιδρωσα με ενα λεπτο μακρυμανικο νυχτικακι και ηθελα με το ζορι ενα σεντονακι μονο...

Πιστεύω ότι μ' ένα φανελάκι από μέσα κι ένα ολόσωμο βαμβακερό φορμάκι θα είναι μια χαρά. Και το βράδυ με μια κουβερτούλα πικέ ή ένα λεπτό παπλωματάκι. Εγώ είχα βολευτεί πολύ και τους υπνόσακους, ειδικά αργότερα που θα γυρίζει και στον ύπνο του, βγαίνουν σε διάφορα πάχη για κάθε εποχή και είναι ξένοιαστη ότι δε θα ξεσκεπαστεί.

Κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα, έχω κι εγώ μια αφελή ερώτηση για τις αγορομάνες. Στο μπάνιο ή την αλλαγή της πάνας, σηκώνετε το πετσάκι από το πουλάκι τους για να το καθαρίσετε ή όχι; Σόρρυ για την απορία, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο θέμα! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Να μας ζήσει ο πρώτος επιβεβαιωμένος μπέμπαρος!

Μια χαρά οι υπέρηχοι της Βίβιαν τελικά, ούτε αποκλίσεις ούτε τίποτα!!!!

Άντε, Νάντια, να μας φέρεις κι εσύ νέα από την Εύα, αν σου απαντήσει στο μηνυμα.

Πενάκι, λες να πηγαίνουμε χεράκι-χεράκι? Θα σε ξαναδεί ή κατευθείαν όταν του τηλ. για τα ..ευχάριστα???

Τις συσπάσεις τις είδατε στο μηχάνημα ή τις ένιωσες?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Την Πέμπτη sky, εκτός απροόπτου βέβαια ;)

Άντε, μακάρι να το αποφασίσει πια ο μικρός! :D

κοριτσια ασχετο να ρωτησω κατι?

εχω στο δωματιο 24-25 βαθμους...φανταζομαι οτι αφου ειναι ηδη υψηλη θερμοκρασια δεν θα ανεβει κι αλλο (ελπιζω...)

τι του φοραω μεσα στο σπιτι?

μακρυμανικο βαμβακερο φορμακι ή και εσωρουχακι μεσα?

την νυχτα το σκεπαζω με μια πικε ή οχι?

Εγώ αν το είχα με μακρυμάνικο βαμβακερό φορμάκι και εσωρουχάκι δεν θα το σκέπαζα καθόλου...

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντησεις σας!!μήπως εχει καποια κοπέλα καμια λιστα να δω στο περίπου τι να ψωνισω και τις ποσοτητες??

Νικάκι λιγάκι στην τύχη και από διαίσθηση ψώνισα εγώ... θεωρητικά θα σου χρειαστούν αρκετά εσωρουχάκια γιατί ενδέχεται να αλλάζει συχνά, τώρα για λίστα κάτι έπαιζε, ένα link, αλλά δεν το έχω.:(

Διαφημίσεις

Ό,τι είναι διαφορετικό το διορθώνουμε.

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/05/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

Ό,τι είναι διαφορετικό το διορθώνουμε.

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/05/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

sky,βιαζεσαι να παρεις το αντρακι σου αγκαλια!!Απριλιο εχουμε ακομα.....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

sky,βιαζεσαι να παρεις το αντρακι σου αγκαλια!!Απριλιο εχουμε ακομα.....

Βιάζομαι βρε γειτόνισσα ειδικά κάθε φορά που ανεβάζει τα πόδια και σπρώχνει το στομάχι μου όπως τώρα... :?

Κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα, έχω κι εγώ μια αφελή ερώτηση για τις αγορομάνες. Στο μπάνιο ή την αλλαγή της πάνας, σηκώνετε το πετσάκι από το πουλάκι τους για να το καθαρίσετε ή όχι; Σόρρυ για την απορία, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο θέμα! :tongue:

Άννυ καταρχήν σίγουρα θα σου δώσει οδηγίες ο παιδίατρος για αυτό το θέμα. Από ότι έχω διαπιστώσει όπως και σε διάφορα άλλα θέματα δεν ακολουθούν όλοι οι παιδίατροι την ίδια τακτική. Εμεις στο σπίτι τον πρώτο χρόνο δεν το πειράζαμε, όμως κάθε μήνα που πηγαίναμε στη γιατρό εκείνη το πείραζε... Μετά το χρόνο, μας είπε οταν κάνουμε μπάνιο απαλά προσπαθούμε να κατεβάσουμε το πετσάκι, σιγά-σιγά όχι να πονέσει. Έτσι κατέβαινε όλο και πιο πολύ. Την τελευταία φορά που πήγαμε για εμβόλιο και τον κοίταξε, είδαμε ότι κατεβαίνει πλέον εντελώς και ο μικρός δεν ενοχλείται καθόλου. Οπότε τώρα μας είπε το κατεβάζουμε και πλένουμε κανονικά. Γενικά αυτά τα δύο χρόνια δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και τα καταφέραμε εύκολα και ανώδυνα γιατί από ότι ακούω κάποια αγοράκια υποφέρουν πολύ με αυτό το θέμα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Βιάζομαι βρε γειτόνισσα ειδικά κάθε φορά που ανεβάζει τα πόδια και σπρώχνει το στομάχι μου όπως τώρα... :?

φανταζομαι και εγω μια απο τα ιδια!!τρελη πιεση αλλα διορθωσε στο πινακακι το μηνα απο 5ο σε 4ο.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Ναι, έχεις δίκιο. Το είπες και πριν διακριτικά αλλά εγώ... :rolleyes::D

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...