Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Με γεια Sky!Ωραίες οι βολτίτσες και τα ψώνια, ειδικά με αυτόν τον καιρό. Προσομοίωση καλοκαιριού κανονικά. Δεν μου φάνηκε παράξενο που άνοιξες κλιματισμό, κι εμείς που πήγαμε τη βόλτα μας στο περπατητό, με κοντομάνικα και ξεκάλτσωτοι βγήκαμε. Τη Μ.Τετάρτη θα φτάσει 30.....

Πήγα και το "τελευταίο" μου σινεμαδάκι χτες. Δυο βδομαδούλες το πολύ. Το λέω και το ξαναλέω στον εαυτό μου μπας και το χωνέψω. Εντάξει, την εγκυμοσύνη τη ζω, την κατάλαβα, αλλά τον τοκετό και το μετά,όσο και να προσπαθώ να το φανταστώ, δεν μπορώ!

Είχαμε κανένα νέο από τα κορίτσια της ημέρας ή από Λίλα????

Το Πενάκι άφαντο? Λες να την κράτησε ο γιατρός? Δεν πιστεύω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλοου κοριτσια??

Βολτιτσες βλεπω για σημερα?:D

Η Βιβιαν γεννησε αραγε? για σημερα το πρωι δεν ηταν?:rolleyes:

Σημερα εμας εδω ειχε 33 βαθμους.. Εχω σκασει πραγματικα!! Πως θα αντεξω αλλους δυο μηνες,αν κανει τετοια ζεστη απο τωρα?

Σκαϊ εγω εχω ανοιξει πολλες φορες το κλιματιστικο στο αυτοκινητο μεχρι τωρα! Αμα εχει ζεστη δεν την παλευω καθολου!:o

Σιδερωσα λιγα ακομα ρουχα για το μωρο εγω μολις..

Εκανα κ αποτριχωση ποδια-χερια κ εκατσα να χαλαρωσω μιας κ η μικρη κοιματε!:)

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!

Να είναι υγιή και καλότυχα!!

Η πρώτη μας φορά στον καρδιοτοκογράφο έδειξε μια ωραιότατη

ίσια γραμμή!!Τίποτα από συσπάσεις! Ξανά Μεγάλη Πέμπτη!

Το καλό είναι ότι η κοιλιά άρχισε να κατεβαίνει!

Οπότε περπάτημα!!!

Κουράγιο λοιπόν σε όλες μας! Ό,τι και αν έχουμε τώρα ,η σκέψη

των μωρών που έρχονται απαλύνει τα πάντα!!!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Κορίτσια μου σαν ασχετη νεα μαμα εχω ερώτηση!!!αρχίζω τα ψώνια και μιας και δεν ξερω οι καλοκαιρινες κουβέρτες είναι η Fleece και η πικε???

Η πικε ειναι καλοκαιρινή,η fleece ειναι χειμωνιάτικη. Οτι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Κανένα νέο για τις σημερινές αφίξεις ή ακόμα;;;

Μια χαρά μέρα για γεννητούρια σήμερα με τέτοιο καιρό! ;) Η μικρή ήθελε και βόλτα στον ήλιο, πήγαινα κι εγώ με τα πόδια νταούλια, μου 'ρχόταν να πάρω φόρα και να τα βουτήξω στη θάλασσα! :tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κοριτσάκια μουυυ!!!!

Λοιπόν ας ξεκινήσω με τα πιο σημαντικά νέα...

Η Βίβιαν γέννησε το μπεμπούλη της!!! Είναι μια χαρούλα και οι δυο τους, 3750 ο κού κλος!!!!! Είδα τον άντρα της στο Ιασω το πρωί - χε@μένος απο την χαρά του - και μας είπε τα νέα!!!

ΑΑΑΑ!!!Μου είπε η Βιβιαν πως κατάφερε να τον θηλάσει και λιγάκι!!!

Εμείς διαστολή 1,5 . Εκανα κανα 2 δυνατές συσπασούλες μου είπε ... Εγώ σημερα απο το πρωί πριν πάμε έχω πολύ δυνατούς πονους βέβαια....Μου είπε πως η μπεμπα ειναι παρα παρα πολύ χαμηλά και φτου φτου θα γεννήσουμε πολύ εύκολα....Μέσα στη Μ.βδομάδα, μπορεί κ μέχρι Μ.Πέμπτη!! Αντε να δούμε!!!Μου είπε αν θελω πάμε κ με πρόκληση.. ειναι τοσο έτοιμη ... αλλά δεν υπάρχει λόγος !! Μου είπε ας το αποφασίσει εκεινη!

Ο πόνος απο την εξέταση...ευτυχώς υποφερτός! Ξεκινάει λάου λάου κ εκει που λες "αχ τελείωσε..." πάει τελικά και πιο μέσα και εκει ειναι το βασανιστικό!! Πάει κ αυτό!!

Για τα σπιθουράκια μου είπε πως ειναι αλλεργικό και μου έκανε μια ενεσούλα κορτιζόνης ,η οποία μου είπε πως και στο μωρό δεν κάνει κακο...

Γενικά δεν έχω φαγουριστεί απο το πρωί...αν εξαιρέσουμε όταν με χτυπούσε ο ήλιος στο αυτοκίνητο ..οπου κ λογικό ειναι φαντάζομαι!!! Φτου φτου να περάσει οριστικά!!!!!!!!!!! Να κοιμηθώ επιτέλους.... να ηρεμήσω!!!!

Γενικά ήταν πολύ ωραία μέρα...Πήγαμε και για κουρτινούλες της μπέμπας μετά και για το σαλόνι.... και πολύ το χάρηκα!!!!!

Σας αφήνω να πάω για μαμ!!!!

Φιλάκια πολλάαα!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

πωπω ενας μπεμπαρος!!!!

να ζησει το μωρακι ευτυχισμενο με υγεια και να εχει ολα τα καλα του Θεου!

τωρα εστειλα και στην Ευα μηνυματακι να δω πως πανε...

Πενυ μου μαλλον τελειωσε το μαρτυριο σου με την φαγουρα κοπελα μου!Αντε να κοιμηθεις λιγο ηρεμα γιατι ερχονται δυσκολα βραδυα!

aCtzp3.png

Θα χρειαστω δηλαδή μιας και η πητ μου ειναι 2 ιουλίου μόνο πικε σωστα???

Mόνο πικέ και σεντονάκια Νικάκι!

Μια χαρά μέρα για γεννητούρια σήμερα με τέτοιο καιρό! ;) Η μικρή ήθελε και βόλτα στον ήλιο, πήγαινα κι εγώ με τα πόδια νταούλια, μου 'ρχόταν να πάρω φόρα και να τα βουτήξω στη θάλασσα! :tongue::tongue:

:D :D :D :D

Τίποτα Άννυ ακόμα? Δευτέρα ή Πέμπτη έχεις το ραντεβού, δεν θυμάμαι..

Ααααα! Α ρε Βίβιαν, να σου ζήσει ο παίδαρος!

Πένυ ρίξε κάνα δυο καλούς ύπνους τώρα να μαζέψεις δυνάμεις, γιατί όπου νά' ναι έρχεται το μωρό σου!

Διαφημίσεις

Θα χρειαστω δηλαδή μιας και η πητ μου ειναι 2 ιουλίου μόνο πικε σωστα???

ναι σωστα και αυτη μονο για το μαιευτηριο μετα με σεντονακι...

Κοριτσάκια μουυυ!!!!

Λοιπόν ας ξεκινήσω με τα πιο σημαντικά νέα...

Η Βίβιαν γέννησε το μπεμπούλη της!!! Είναι μια χαρούλα και οι δυο τους, 3750 ο κού κλος!!!!! Είδα τον άντρα της στο Ιασω το πρωί - χε@μένος απο την χαρά του - και μας είπε τα νέα!!!

ΑΑΑΑ!!!Μου είπε η Βιβιαν πως κατάφερε να τον θηλάσει και λιγάκι!!!

Εμείς διαστολή 1,5 . Εκανα κανα 2 δυνατές συσπασούλες μου είπε ... Εγώ σημερα απο το πρωί πριν πάμε έχω πολύ δυνατούς πονους βέβαια....Μου είπε πως η μπεμπα ειναι παρα παρα πολύ χαμηλά και φτου φτου θα γεννήσουμε πολύ εύκολα....Μέσα στη Μ.βδομάδα, μπορεί κ μέχρι Μ.Πέμπτη!! Αντε να δούμε!!!Μου είπε αν θελω πάμε κ με πρόκληση.. ειναι τοσο έτοιμη ... αλλά δεν υπάρχει λόγος !! Μου είπε ας το αποφασίσει εκεινη!

Ο πόνος απο την εξέταση...ευτυχώς υποφερτός! Ξεκινάει λάου λάου κ εκει που λες "αχ τελείωσε..." πάει τελικά και πιο μέσα και εκει ειναι το βασανιστικό!! Πάει κ αυτό!!

Για τα σπιθουράκια μου είπε πως ειναι αλλεργικό και μου έκανε μια ενεσούλα κορτιζόνης ,η οποία μου είπε πως και στο μωρό δεν κάνει κακο...

Γενικά δεν έχω φαγουριστεί απο το πρωί...αν εξαιρέσουμε όταν με χτυπούσε ο ήλιος στο αυτοκίνητο ..οπου κ λογικό ειναι φαντάζομαι!!! Φτου φτου να περάσει οριστικά!!!!!!!!!!! Να κοιμηθώ επιτέλους.... να ηρεμήσω!!!!

Γενικά ήταν πολύ ωραία μέρα...Πήγαμε και για κουρτινούλες της μπέμπας μετά και για το σαλόνι.... και πολύ το χάρηκα!!!!!

Σας αφήνω να πάω για μαμ!!!!

Φιλάκια πολλάαα!!

πω πω μεγαλο μωρο!!!!!!!!!!!! φυσιολογικα γεννησε? δεν θυμαμαι....

ελπιζω το μαρτυριο σου να τελειωσε και να κοιμηθεις λιγακι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Την Πέμπτη sky, εκτός απροόπτου βέβαια ;)

Τουλάχιστον τότε είναι και το τελευταίο nst οπότε θα κλείσω κι ημερομηνία, λογικά το βλέπω για τη Δευτέρα του Πάσχα το αργότερο να μπαίνω, τώρα τι θ' αποφασίσει ο νεαρός... ποιος ξέρει! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

κοριτσια ασχετο να ρωτησω κατι?

εχω στο δωματιο 24-25 βαθμους...φανταζομαι οτι αφου ειναι ηδη υψηλη θερμοκρασια δεν θα ανεβει κι αλλο (ελπιζω...)

τι του φοραω μεσα στο σπιτι?

μακρυμανικο βαμβακερο φορμακι ή και εσωρουχακι μεσα?

την νυχτα το σκεπαζω με μια πικε ή οχι?

εγω τωρα και πιθανον λογω ορμονων βραζω και δεν μπορω να καταλαβω!

εχθες το βραδυ ιδρωσα με ενα λεπτο μακρυμανικο νυχτικακι και ηθελα με το ζορι ενα σεντονακι μονο...

aCtzp3.png

Αρχίζω και φτιάχνω τη λίστα έτσι όπως διαμορφώνεται πια, αν κάτι είναι διαφορετικό το διορθώνουμε.

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/05/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ ____ κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ ____ κιλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...