Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αν θέλω να ξανακοιμηθώ μπορώ γιατί έχω τον αντρα μου που με βοηθάει πολύ, αλλά που να ξανακοιμηθώ!!!

ραντεβού έχω τη Δευτέρα!!!

pele κάνε υπομονή κοπέλα μου τελειώνεις!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν θέλω να ξανακοιμηθώ μπορώ γιατί έχω τον αντρα μου που με βοηθάει πολύ, αλλά που να ξανακοιμηθώ!!!

ραντεβού έχω τη Δευτέρα!!!

pele κάνε υπομονή κοπέλα μου τελειώνεις!!!

Αυτό προσπαθώ να κάνω... μετράω αντίστροφα ώρες να πάμε στο γιατρό μήπως μου δώσει κάτι και περάσει...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλημερα!

Pele ποσο βασανιζεσαι κοπελα μου!Αντε ξημερωσε να πατε γιατρο!

Η Βιβιαν γενναει σημερα καλα θυμαμαι?

Με το καλο βιβιανακι μενα πονο και μια σπρωξια!!!!!!

Εχουμε και αλλα πιθανα γεννητουρια????

Ηταν κι αλλη για Σαββατο????

Κι εγω δεν εκανα καλο υπνο με ποναγε το δεξι μου ποδι......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημέρα!

Με βάρδιες το πάμε τις νύχτες και τα ξημερώματα!

Pele μου τι ταλαιπωρία βρε κούκλα μου, ελπίζω να βρήκες τελικά ησυχία απ' τη φαγούρα...

Με το καλό κι η Βίβιαν μας, λέτε να έχουμε και δεύτερη μέσα στην ημέρα? :D

Καλημέρα, καλημέρα!!!

Κι αλλο μπεμπακι έρχεται....

stork2.gif

Βιβιαν με το καλο κ μ ενα πόνο.

ευχομαι ολα να κυλήσουν πολυ εύκολα...

Νομίζω κορίτσια επειδη εχουμε αρχίσει να

λιγοστευουμε οι εγκυουλες πρεπει να δίνουμε

το παρόν καθημερινά για να ξέρουμε τι γίνεται.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΑΣ!

Βρε Pele, πολύ σε σκέφτομαι...μια ζωή ταλαιπωρούμαι με δερματικά, ασχέτως εγκυμοσύνης, και ξέρω πώς είναι να θες να γδαρθείς ολόκληρη προκειμένου να μη σε ενοχλεί το δέρμα σου (συγνώμη για το μπρουτάλ κορίτσια, αλλά η φαγούρα είναι απλά βασανιστήριο, σκεφτείτε, ένα κουνούπι μας τσιμπάει και τρελαινόμαστε...). Ελπίζω να βρείτε τρόπο ανακούφισης με το γιατρό σήμερα (αν μη τι άλλο, η...άλλη εξετασούλα θα σε κάνει να ξεχάσεις έστω και για λίγο τη φαγούρα:tongue:, sorry, πλακίτσα...).

Άντε, νά έρθουν οι επιβεβαιώσεις, ν' αρχίσουμε και τα σβησίματα στη λίστα! Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχούμε 3 ΠΗΤ που έγιναν γενέθλια (τι ωραίο, η Anny το είπε!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βιβιαν με το καλο! Ολα να πανε καλα!

Pele κουράγιο κοριτσάκι μου... μήπως να δοκιμαζες κανένα άλλο σαπουνακι στο μπανιο? ελπίζω να σου δώσει κρέμονται και να ανακουφιστεις λιγάκι...

Εγω κορίτσια πάντως 2 βραδιά κοιμάμαι σερι(μαζί με εμένα και ο μικρός)!!!!

Κορίτσια και την Αννυ δεν περιμενουμε?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

xanp μην αγχώνεσαι οι μερες ειναι πολυ καλες από εδω και περα,ότι πρέπει για πλυντήριο!δεν σε βιάζει κιόλας έχεις 18 μέρες μεχρι να μπεις στον μηνα σου!θα τα προλάβεις ολα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Tώρα μαζευτήκαμε κι εμείς! Ψωνίσαμε της βαφτισιμιάς μας, πήραμε και κάτι τελευταία για τον μπέμπη μας, πήγαμε και για φαγητό... η μέρα ήταν απίθανη αλλά στο αυτοκίνητο εγώ το άνοιξα το air condition, πρώτη φορά για φέτος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...