Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κανονικά βάση τελευταίας περιόδου έχω ΠΗΤ 02/05/2013

και μετά την β-επιπέδου λόγω ανάπτυξης πήγαμε 25/04/2013

αλλά ούτως ή αλλιώς αν φτάσει τα 3 κιλά θα κάνουμε πρόκληση λόγω

στενής λεκάνης και γιατί την πρώτη μου την τράβηξαν με εμβρυουλκό

και ταλαιπωρήθηκα πολύ.

βρηκα αυτο το μνμ της Ευας που το ποσταρε 8-2-13!αγγλιδα η μπεμπα στο ραντεβου της!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μενα που θα μου μαζευτει εκει η σαρα και η μαρα τι θα κανω κοριτσια?

και το μωρο εκει διπλα μου 24ωρο(για το επισκεπτηριο κακο..).Προτιμω να ερχονται σπιτι λιγοι λιγοι και να μην καθονται και απο πανω μου παρα ολοι να παρελασουν εντος 3 ημερων...

και εγω τα λεω και γινομαι κακια..αφηστε που ντρεπομαι..θα θελω να θηλασω και δεν θα θελω κανεναν μεσα...κανεναν ομως!μονο τον αντρα μου που στην τελικη το εχει ξαναδει...:oops:

Πενακι υπομονη κοριτσακι μου...με χλιαρα μπανακια κανενα ξεβγαλμα με χαμομηλι δεν....?

milky μου το στρουμφιτακι καπου πηρε το ματι μου οτι δυστηχως ειχε ακομα μια ατυχια..:cry:

Η I want to be mama επειδη μιλαμε συχνα εχει ξαναρχισει προσφατα οποτε αναμενουμε τα ευχαριστα συντομα πιστευω!

aCtzp3.png

milky μου το στρουμφιτακι καπου πηρε το ματι μου οτι δυστηχως ειχε ακομα μια ατυχια..:cry:

Η I want to be mama επειδη μιλαμε συχνα εχει ξαναρχισει προσφατα οποτε αναμενουμε τα ευχαριστα συντομα πιστευω!

Μακαρι τα κοριτσια να τα καταφερουν να γινουν μανουλες συντομα

αμα μιλας δωσε χαιρετισμους!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κεμένα με ανησυχούν... πρέπει να είναι αλεργικό...δεν εξηγείται.. είχα στην κοιλιά που έχουν αρχίσει κάπως και ηρεμούν, αλλά τώρα βγάζω στα χέρια, στα πόδια ..παντού και με πιάνει πολύ φαγούρα,η οποία ότι κ αν κάνω δεν σταματάει...

Pele μου σορρυ που επεμβαινω στην συζητηση σας,Ειχα το ιδιο ακριβως στην πρωτη εγκυμοσυνη,Δεν ειναι θεμα Αλλεργιας αλλα θεμα ορμονων!

Εβγαλα κοιλια και ποδια με τρελη φαγουρα! Δυστυχως εφυγαν 20 μερες αφου γεννησα!! Ρωτα τον γιατρο σου τι μπορειτε να κανετε ειναι πολυ επιπονο και ενοχλιτικο...

79o6p3.png

Pele μου σορρυ που επεμβαινω στην συζητηση σας,Ειχα το ιδιο ακριβως στην πρωτη εγκυμοσυνη,Δεν ειναι θεμα Αλλεργιας αλλα θεμα ορμονων!

Εβγαλα κοιλια και ποδια με τρελη φαγουρα! Δυστυχως εφυγαν 20 μερες αφου γεννησα!! Ρωτα τον γιατρο σου τι μπορειτε να κανετε ειναι πολυ επιπονο και ενοχλιτικο...

Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου και μονο που μπήκες στον κοπο να μου γράψεις!

Αύριο θα πάω να με δει.... τι να πω??? Ελπίζω να περάσει όσο πιο γρήγορα.. Τώρα στα τελειώματα ήταν να τύχει... :(

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου και μονο που μπήκες στον κοπο να μου γράψεις!

Αύριο θα πάω να με δει.... τι να πω??? Ελπίζω να περάσει όσο πιο γρήγορα.. Τώρα στα τελειώματα ήταν να τύχει... :(

Στα τελειωματα συνηθως Βγαινουν,ειχα βαλει κρεμες Πανω ...... ζητα του κατι για την φαγουρα! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

79o6p3.png

Στα τελειωματα συνηθως Βγαινουν,ειχα βαλει κρεμες Πανω ...... ζητα του κατι για την φαγουρα! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σ'ευχαριστώ πολυ κοπέλα μου!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου και αυτη τη φορά να εισαι πιο τυχερή να μην σου ξαναβγουν...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Λίλα μου να σου ζήσει το μωράκι σου, εύχομαι να είστε αγκαλίτσα και να έχεις τρελλαθεί απο ευτυχία!!!!

Ευάκι με το καλό και μ' ένα πόνο κοριτσάκι μου!!!

Ευχές ευχές ευχές για τις μανούλες και τα πρώτα μας μωράκια!!!

Άντε κορίτσια για να παίρνουμε και μεις σειρά...

YBNUp3.png

αχ δεν ξέρω.... θα πάω αύριο να με δει και να κανουμε κ την εξέταση που είχαμε για την Δευτέρα, και ελπίζω να μου δώσει κάτι να τελειώσει το μαρτύριο.

Pele μου υπομονή, καλύτερα αύριο να ξεμπερδεύεις!!! τι είναι πάλι και αυτό που σε βρήκε τώρα στο τέλος, υπομονή υπομονή υπομονή και όλα τελειώνουν, σιγά σιγά θα έχουμε να σκεφτόμαστε μονο ευχάριστα!

YBNUp3.png

Βιβιαν,εισαι εδω?ελπιζω να μην εισαι και να ξεκουραζεσαι για το αυριανο ραντεβου σου με το μεγαλύτερο ερωτα της ζωης σου.τον γιο σου!καλη επιτυχια και ολα να πανε κατ ευχην.

Διαφημίσεις

Milky βλέπω και εσύ απο ύπνο καλά πας!!!!

Καλά γεννητούρια στις σημερινές μας μανούλες!!!

Ας τα να πανε! Σκοπια!μα καθε βραδυ...?εσυ.άγχος ?πλησιαζει ο καιρος...

Δεν εχει τιποτα και η ΤΒ.παλι Αυτια θα δω.συνταξεις,ασφαλιστικα...θεματα της ηλικιας μου δηλαδη...

μάλλον αγχος τι να πω πια.....ευτυχώς όμως βλέπω σημερα δεν έχουμε άλλες άυπνες!!!

Ξανακοιμασε τουλάχιστον ή ξυπνάει ο μικρός και πάει ο ύπνος περίπατο?

Ραντεβού με γιατρό πότε έχεις?έχετε προγραμματίσει τίποτα?

Βλέπω δεν είμαι η μόνη...

Εγώ θέλω πολύ να κοιμηθώ...αλλά ξυπνάω κάθε μια ώρα απο την φαγούρα και πρέπει να παω για μπάνιο να με ανακουφίσει λίγο.... Πραγματικά βασανιστήριο!Εύχομαι μονο να περάσει γρήγορα γιατι δεν θα το αντέξω για πολύ ακομα....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...