Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το κακό είναι που επιτρέπουν και μαζεύεται τόσος κόσμος και μένει με τις ώρες σε κλινικες και νοσοκομεία... Τι να πω, όντως τέτοιες ώρες ο συζυγος μαζι φτάνει, δεν χρειάζεται έξτρα κόσμος. Μετα απο μια μέρα οκ θα έρθουν φίλοι και συγγενείς αλλά όχι με τις ώρες...

Εγω παρόλο που μπήκα με πρόκληση, ήξερα δηλαδη μέρα και ώρα, μόνο στους γονείς το ειπα. Και την ώρα της γεννας στην κλινικη ήταν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και η πεθερά μου. Ο άντρας μου ήταν μαζι μου, οπότε δεν χρειάζονταν τίποτα φίλους για παρέα... Και τις 16 ώρες που έκανα να γεννήσω επέτρεψαν μόνο τη μητέρα μου να μπει να με δει 2 φορές και αυτό γιατι ήταν πολλές οι ώρες. Κανονικα ενα άτομο επιτρέπουν να είναι μαζι σου το οποίο φοράει και την ανάλογη ποδιά για λόγους υγιεινής...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kittymaria πόσο σε ζηλεύω που θα κανεις ψωνια!!!!!!!!!!θελω και εγώ!!!!!!!!

Δυστυχως εγώ θα παω λίγες φορες για ψώνια,αλλα αμα παω θα χαλασω ολα τα λεφτα μου!!!!ειδικά τωρα που θα ψωνισω τα πράγματα της μικρής!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Συμφωνώ και εγω mariath έτσι είναι το σωστο οι γονεις τα πεθερικα και τα αδελφια να ερθουν στο μαιευτηριο.οι συγγενείς αργότερα όταν σαραντησω εγω και το μωρο(κάτι που θέλω να το κρατήσω οπως και να 'χει)ας παρουν ενα τηλεφωνω βρε αδελφε να ευχηθουν φτανει και αυτο...

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αμεεεεεεεε αμα κατεβω θα σου πω!!!!

Τέλεια!

Nikaki εγω θα ειμαι η τελευταία που θα σας πει

τα γιατρουδονεα σίγουρα γιατι μετα θα πάμε

κ για ψώνια (επιτέλους!!!!) κ θα

γυρίσουμε βράδυ σπιτι (ειναι κ σχεδόν

3 ωρες απόσταση το Ηράκλειο)

Άντε, θα κάνεις και τα ψώνια που τά'χεις καημό μέρες τώρα! :D

Και εγω αν αντεξω μέχρι τη Δευτέρα πάω για έλεγχο...

Έχεις καθόλου συσπάσεις? Συμπτώματα γέννας κ.λπ.? Νιώθεις να έχει κατέβει το μωρό?

Διαφημίσεις

Αμεεεεεεεε αμα κατεβω θα σου πω!!!!

καλα κι εμενα μεκνευριζουν οι πολλοι πολλοι αν γινεται απο 2η μερα

να ερθει οποιος ερθει...καλα τωρα στο 3ο μαλλον δεν θα ρθει και κανεις :tongue:

pele τι να τον ανησυχησε αραγε με τα σπυρακια?anyway μην αγχωνεσαι

να σε δει μηπως σου δωσει και κατι και σταματησει η φαγουρα!

Κεμένα με ανησυχούν... πρέπει να είναι αλεργικό...δεν εξηγείται.. είχα στην κοιλιά που έχουν αρχίσει κάπως και ηρεμούν, αλλά τώρα βγάζω στα χέρια, στα πόδια ..παντού και με πιάνει πολύ φαγούρα,η οποία ότι κ αν κάνω δεν σταματάει...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Κεμένα με ανησυχούν... πρέπει να είναι αλεργικό...δεν εξηγείται.. είχα στην κοιλιά που έχουν αρχίσει κάπως και ηρεμούν, αλλά τώρα βγάζω στα χέρια, στα πόδια ..παντού και με πιάνει πολύ φαγούρα,η οποία ότι κ αν κάνω δεν σταματάει...

χμμμμ ε ναι αλλεργικο θα ειναι υπομονη!Ρωτα τον τι να παρεις

κανενα αντιισταμινικο κανει αραγε?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

χμμμμ ε ναι αλλεργικο θα ειναι υπομονη!Ρωτα τον τι να παρεις

κανενα αντιισταμινικο κανει αραγε?

αχ δεν ξέρω.... θα πάω αύριο να με δει και να κανουμε κ την εξέταση που είχαμε για την Δευτέρα, και ελπίζω να μου δώσει κάτι να τελειώσει το μαρτύριο.

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Έχεις καθόλου συσπάσεις? Συμπτώματα γέννας κ.λπ.? Νιώθεις να έχει κατέβει το μωρό?

Συσπασεις έχω άλλα δεν έχουν αυξηθεί ούτε σε ένταση ούτε σε συχνότητα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι τον νιώθω πολύ χαμηλά και σπρώχνει, σπρώχνει... Καλά όταν περπάταω νιώθω οτι θα γλιστρισει ανάμεσα από τα πόδια μου. Άλλα όταν σπρώχνει ακόμη και καθιστή νιώθω πάλι το ίδιο πράγμα. Αφου μερικές φορές ασυνείδητα όπως κάθομαι στον καναπε κλείνω τα πόδια μου γιατι φοβάμαι μη βγει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Πένυ και εγω έχω να πω οτι αν καταφέρεις να είσαι χαλαρή ή εν λόγω εξεταση δεν πονάει. Άντε να πας μήπως ησυχάσεις και απο τη φαγούρα!

Μακάρι να τα καταφέρω να ειμαι χαλαρή...αλλα δεν το βλέπω! Ακόμα και στο παπ τεστ παλιά υπέφερα....Σφίγγομαι απο τον φόβο μου.... Αντε να δούμε!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Κι άλλα κορίτσια βλέπω στο πάρεντς είχαν παρόμοια θέματα, και αλλεργία σε πράγματα που δεν ανακάλυψαν ποτέ! Μάλλον είναι της εγκυμοσύνης... Ενδεικτικά:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49321

Συσπασεις έχω άλλα δεν έχουν αυξηθεί ούτε σε ένταση ούτε σε συχνότητα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι τον νιώθω πολύ χαμηλά και σπρώχνει, σπρώχνει... Καλά όταν περπάταω νιώθω οτι θα γλιστρισει ανάμεσα από τα πόδια μου. Άλλα όταν σπρώχνει ακόμη και καθιστή νιώθω πάλι το ίδιο πράγμα. Αφου μερικές φορές ασυνείδητα όπως κάθομαι στον καναπε κλείνω τα πόδια μου γιατι φοβάμαι μη βγει...

:D :D :D

Προφανώς έχεις βαρύνει, κι έχετε στριμωχτεί με το μωρό! Λες να σπρώχνει για να βγει? :D

Πάντως κι εγώ τον νιώθω να μη βολεύεται από σήμερα. Το πρωί με ξύπνησε με λόξυγκα και τώρα το μεσημέρι κλωτσούσε με κάτι σκληρό (φτέρνα μου φάνηκε) και δεν με άφησε να κοιμηθώ ούτε ένα τέταρτο...

Σημερα κι εγω την ενιωσα να σπρωχνει!Εκανε αρκετες δοκιμες οσο

ημουν ορθια παρα πολυ ενοχλητικο ηταν νομιζα θα τα σπασει τα νερα!

Μετα ξαναεπεσε σε ληθαργο.......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τωρα που ξεκινησαν τα γεννητουρια, αναπολησα το ταξιδι της εγκυμοσυνης μου και θυμηθηκα ποσα σκαμπανεβασματα και δυσκολιες ειχαμε και πως καταφερα να φτασω ως εδω.θα ηθελα να στειλω πολλα φιλια και χαιρετισματα και ευχομαι να ειναι πολυ πολυ καλα με φουσκωμενες κοιλιτσες στις 2 κοπελες που ξεκινησαν το Cafe Μαϊου,το stroumfitaki και την i want to be mama,που ειχαν μια ατυχια με την εγκυμοσυνη τους.φιλια πολλα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...