Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια πήρα τον γιατρό να του πω για τα σπιθουράκια που όλο και αυξάνονται και μου είπε αύριο πρωί να πάω στο Ιασω αντί για την Δευτέρα που είχαμε πει....

Ε και οτι αγχώθηκα μπορούμε να το πούμε!!!! :shock::shock::shock::shock:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια πήρα τον γιατρό να του πω για τα σπιθουράκια που όλο και αυξάνονται και μου είπε αύριο πρωί να πάω στο Ιασω αντί για την Δευτέρα που είχαμε πει....

Ε και οτι αγχώθηκα μπορούμε να το πούμε!!!! :shock::shock::shock::shock:

να μην αγχωνεσαι καθολου!

θα πας αυριο να σε δει, να τελειωνεις,να μην το σκεφτεσαι κ ολο το Σ-Κ..;)

να μην αγχωνεσαι καθολου!

θα πας αυριο να σε δει, να τελειωνεις,να μην το σκεφτεσαι κ ολο το Σ-Κ..;)

Ποπο ναι δίκιο έχεις...αλλά με αγχώνει τοσο πολύ αυτη η εξέταση ψαχουλέματος.... φου φου φου!!!!

Τουλάχιστον ας τελειώσει το μαρτύριο της φαγούρας....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Πελε οπως εγραψα κ χθες εγω δεν πονεσα σε αυτο το τσεκαρισμα.

Με εξετασανε πρωτη φορα 40 εβδ κ μετα με τσεκαρανε αρκετες φορες τη μερα που ηταν να γεννησω.

Προσπαθησε να μην σφιγγεσαι,να εισαι χαλαρη κ να μην σκεφτεσαι οτι θα πονεσεις!Εγω αυτο εκανα! Δεν ενιωσα πονο,,αλλα σιγουρα μια ενοχληση.

Διαφημίσεις

Σκαι στην Ερμου ημουν στα Ζαρα!!!!!!Καμια ωρα καθισα δεν

αντεξα κι εγω αλλο!

Φτουυυυυυυ! Λίγο παρακάτω ήμουν, 3 λεπτά δρόμος... κρίμα, πίναμε κι έναν γρήγορο καφέ! Από βδομάδα θα ξανακατέβω για λίγο, πάλι κοντά στην Ερμού, οπότε αν το έχεις κι εσύ στο πρόγραμμα πες!

Αυτό βρε μπουμπού, ότι θα τελειώσει το μαρτύριο της φαγούρας σκέψου!;)

Χριστιανα μου φοβαμαι και εγω μην εχω τετοιο θεμα με συγγενείς..Θα κανω εξηγησει να ερθει όποιος θέλει μετά την γεννα που θα έχουν τελειωσει όλα και θα ειμαι οκ (πιστεύω)!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Χριστιανα μου φοβαμαι και εγω μην εχω τετοιο θεμα με συγγενείς..Θα κανω εξηγησει να ερθει όποιος θέλει μετά την γεννα που θγια έχουν τελειωσει όλα και θα ειμαι οκ (πιστεύω)!

εμενα την ωρα του τοκετου δεν με πειραζε οποιος κι αν ηταν,ασε που ηρθαν λιγο πριν μπω ,μεσα στην αιθουσα για να γεννησω οποτε....(με πιασανε οι πονοι το βραδυ και γεννησα πρωι) αυτο που με ενοχλησε παρα πολυ ηταν οι συγγενεις που ηρθαν και μπαστακωθηκαν την πρωτη μερα....εγω αυπνη και ταλαιπωρημενοι απο την γεννα και ν ατους εχω ολους πανω απο το κεφαλι μου:evil::evil::evil::evil:

τωρα εχω πει την πρωτη μερα καθολου επισκεψεις:P:p και πολυ απλα δεν θα το πουμε σε κανεναν οταν ερθει η ωρα:-P:razz::-P:razz::-P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χριστιανα μου φοβαμαι και εγω μην εχω τετοιο θεμα με συγγενείς..Θα κανω εξηγησει να ερθει όποιος θέλει μετά την γεννα που θα έχουν τελειωσει όλα και θα ειμαι οκ (πιστεύω)!

Και μονο που ανοιξα συζητηση πριν 2-3 μηνες στον αντρα μου εκνευριστηκε!!

Την πρωτη φορα,με βγαλανε απο καισαρικη,εγω χαλια κ με περιμενε στο δωματιο ΟΛΟ το χωριο του αντρα μου!!ΕΛΕΟΣ δηλαδη!! Ασε που μετα ερχοντουσαν καθε τρεις κ λιγο κ δεν με αφησανε λεπτο να ξεκουραστω!:evil:

Αυτη τη φορα του ειπα,θα γεννησω πρωτα κ ΜΕΤΑ την επομενη μερα θα το ανακοινωσεις!!

Αυτος τα πηρε,γιατι λεει οι δικοι σου θα ειναι εκει, να μην πω κ εγω στην μανα-πατερα, 4 αδερφια που εχω, τους παππουδες μου, νονα μου, κουμπαρους μου κ κολλητους μου να ερθουνε???:shock:

Δηλαδη αντι για 300 ατομα να μαζευτουν 100 του λεω???:evil::rolleyes:

Τεσπα,δεν λεει να καταλαβει κ του λεω εσενα θα σου αρεσε να εισαι χαλια κ να καθοντε εκει με τις ωρες οι θειαδες μου κ η μανα μου μαζι σου ? αμα δεν εισαι καλα συνεχιζω,θελεις τους δικους ανθρωπους,οχι τους ξενους!!

Οχι μου λεει τους δικους μου θα ηθελα..

Αλλα θελει να τους πει να ερθουν,επιμενει!!

Οταν του λεω θα γεννησεις εσυ με το καλο,να καλεσεις ΟΠΟΙΟΝ θελεις, τωρα ειναι δικη μου γεννα, αρκετα ανεχτηκα την πρωτη φορα!!:?

Δεν το ξανασυζητησαμε απο τοτε παντως..:rolleyes:

Είμαστε πάλι πολλές στο γκρουπ της Μ. Δευτέρας! Κι εγώ και η kittymaria, και σίγουρα μια-δυο ακόμα!

θα έχουμε πολλά νέα να διαβάσουμε την δευτέρα!μάλλον θα είμαι η τελευταία που θα γράψει τα νέα της.εχω 8μιση ώρα ραντεβού το απόγευμα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Και μονο που ανοιξα συζητηση πριν 2-3 μηνες στον αντρα μου εκνευριστηκε!!

Την πρωτη φορα,με βγαλανε απο καισαρικη,εγω χαλια κ με περιμενε στο δωματιο ΟΛΟ το χωριο του αντρα μου!!ΕΛΕΟΣ δηλαδη!! Ασε που μετα ερχοντουσαν καθε τρεις κ λιγο κ δεν με αφησανε λεπτο να ξεκουραστω!:evil:

Αυτη τη φορα του ειπα,θα γεννησω πρωτα κ ΜΕΤΑ την επομενη μερα θα το ανακοινωσεις!!

Αυτος τα πηρε,γιατι λεει οι δικοι σου θα ειναι εκει, να μην πω κ εγω στην μανα-πατερα, 4 αδερφια που εχω, τους παππουδες μου, νονα μου, κουμπαρους μου κ κολλητους μου να ερθουνε???:shock:

Δηλαδη αντι για 300 ατομα να μαζευτουν 100 του λεω???:evil::rolleyes:

Τεσπα,δεν λεει να καταλαβει κ του λεω εσενα θα σου αρεσε να εισαι χαλια κ να καθοντε εκει με τις ωρες οι θειαδες μου κ η μανα μου μαζι σου ? αμα δεν εισαι καλα συνεχιζω,θελεις τους δικους ανθρωπους,οχι τους ξενους!!

Οχι μου λεει τους δικους μου θα ηθελα..

Αλλα θελει να τους πει να ερθουν,επιμενει!!

Οταν του λεω θα γεννησεις εσυ με το καλο,να καλεσεις ΟΠΟΙΟΝ θελεις, τωρα ειναι δικη μου γεννα, αρκετα ανεχτηκα την πρωτη φορα!!:?

αχ ποσο σε καταλαβαινω....

εμενα παντως συμφωνησε να το πουμε την αλλη μερα!!!

γιατι δεν συμβιβαζεσται να το πει μονο σε γονεις και αδερφια και σε ολους τους αλλους μετα?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

θα έχουμε πολλά νέα να διαβάσουμε την δευτέρα!μάλλον θα είμαι η τελευταία που θα γράψει τα νέα της.εχω 8μιση ώρα ραντεβού το απόγευμα..

Θα περιμένουμε νέα σου το βράδυ!

Προφανώς το κατάλαβε!

Ευτυχώς εμένα τα καταλαβαίνει αυτά [αν δεν με είχε ζήσει βέβαια σε τόσα χειρουργεία δεν ξέρω αν θα καταλάβαινε].

Χριστιανα μου οκ να έρθουν οι συγγενείς δεν λεω οχι,αλλα να τους κανονισετε εσείς τις ωρες που μπορεις και που θα είσαι ξεκούραστη.πχ όταν το ανακοινώσατε να πείτε να ερθουν την αλλη μέρα από τις 10 έως την 1 το πολυ 2 και ύστερα το απόγευμα.

Μα θα θες να θηλασεις και θα σκέπτεσαι ότι εχει πλημμυρίσει η κλινικη με συγγενεις..πολύ αγχωτικό..

Την μια οι δικοί σου και την αλλη μερα οι συγγενείς του αντρα σου.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Lila, να χαίρεσαι τη μπουμπού σου..καλομεγαλωμενη

, γερή κ τυχερη να ειναι σε όλη της τη ζωή.

Εύα με το καλο κ εσυ...εύχομαι να πανε ολα καλα

κ να έχεις μια εύκολη γέννα....

Pele Μην αγχωνεσαι παιδι μου...θα πας αύριο

να σε δει κ ολα καλα......

Προτιμάει να περιμένεις μεχρι τη Δευτέρα

κ να βασανίζεσαι??

Οπως ειπε η Skybeam ανήκω κ εγω

στο γκρουπ της Μ.Δευτερας

Nikaki εγω θα ειμαι η τελευταία που θα σας πει

τα γιατρουδονεα σίγουρα γιατι μετα θα πάμε

κ για ψώνια (επιτέλους!!!!) κ θα

γυρίσουμε βράδυ σπιτι (ειναι κ σχεδόν

3 ωρες απόσταση το Ηράκλειο)

Χριστιανα έχεις απόλυτο δίκιο...την πρωτη μερα

ας ειναι μονο οι στενοί (γονείς εννοω) κ υπόλοιποι

ας έρθουν τις επόμενες μερες....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Φτουυυυυυυ! Λίγο παρακάτω ήμουν, 3 λεπτά δρόμος... κρίμα, πίναμε κι έναν γρήγορο καφέ! Από βδομάδα θα ξανακατέβω για λίγο, πάλι κοντά στην Ερμού, οπότε αν το έχεις κι εσύ στο πρόγραμμα πες!

Αμεεεεεεεε αμα κατεβω θα σου πω!!!!

καλα κι εμενα μεκνευριζουν οι πολλοι πολλοι αν γινεται απο 2η μερα

να ερθει οποιος ερθει...καλα τωρα στο 3ο μαλλον δεν θα ρθει και κανεις :tongue:

pele τι να τον ανησυχησε αραγε με τα σπυρακια?anyway μην αγχωνεσαι

να σε δει μηπως σου δωσει και κατι και σταματησει η φαγουρα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...