Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευακι μου με το καλο!Με μια ανασα κοριτσακι μου σπυ ευχομαι!!Με το καλο να την υποδεχτειτε στον κοσμο!!

(τωρα εμπαινα να πω στα κοριτσια οτι μαλλον γεννησες γιατι λεω για να μην μου απανταει....:D.Σημερα ομως ειναι η ημερα των παρατημενων κινητων..;) )

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευακι μου με το καλο!Με μια ανασα κοριτσακι μου σπυ ευχομαι!!Με το καλο να την υποδεχτειτε στον κοσμο!!

(τωρα εμπαινα να πω στα κοριτσια οτι μαλλον γεννησες γιατι λεω για να μην μου απανταει....:D.Σημερα ομως ειναι η ημερα των παρατημενων κινητων..;) )

Ναί καλά λες! Και εσύ ξεχασμένο το είχες το δικό

σου! :tongue: :tongue: :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Χριστιάννα μόνη σου πώς θα κάνεις αγάπη μου???

Μήπως να το ξανασκεφτείς????

Εγώ ούτε τα μπούτια μου δεν βλέπω με την κοιλάρα! :tongue:

Εγώ έκανα κανονικά αποτρίχωση με κερί σε αισθητικό

μέχρι και πριν ένα μήνα!Δεν το μπορώ καθόλου το ξυράφι.:evil:

Καλά απίστευτη η ψυχραιμία σου,έτσι??????????????????

Καλέ σε λίγο γεννάς και κανεις κους κους για αποτριχώσεις ?!?!?!?!? Μπράβο σου βρε Ευάκι....δώσε μας το καλό παράδειγμα.... Εσύ και η σκουντούφλα τόσο ψύχραιμες..... :shock::tongue::tongue::shock:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εν τω μεταξύ έχω και άλλο θέμα.

Η μικρή δεν κάθεται με τίποτα με την πεθερά μου,

μόνο που της το είπαμε έμπηξε τα κλάμματα

με λυγμούς.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την θέλει

καθόλου.'Η μάλλον ξέρω αλλά ας μην επεκταθώ. :evil: :evil:

ανοιξες τεραστιο θεμα τωρα!!

εμενα καθεται αλλα ενταξει,αμα κουραστει θελει εμενα, κ εννοειτε πως δεν κοιμαται με τιποτα εκει.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κανω!!! Το εχω και αυτο αγχος!!!:rolleyes:

Πες της πως μολις επιστρεψετε θα της φερετε κ ενα υπεροχο δωρο!!

Καλέ σε λίγο γεννάς και κανεις κους κους για αποτριχώσεις ?!?!?!?!? Μπράβο σου βρε Ευάκι....δώσε μας το καλό παράδειγμα.... Εσύ και η σκουντούφλα τόσο ψύχραιμες..... :shock::tongue::tongue::shock:

Μακαρι να ειμαι σπιτι, και θα καθομαι κ εγω εδω μαζι σας να τα λεμε!:D

Θα περασει και η ωρα πιο ανωδυνα!!!:tongue:;)

Διαφημίσεις

Πως θα με δει ο ομορφουλης μου [ο γιατρος ντε!]σε τετοια κατασταση!!:shock::tongue: αχαχαχααα

παντως αν ειναι καλες αυτες οι ταινιες θα παρω κ στην τελικη βαζω κ τον αντρα μου να με αποτριχωσει!!!:shock:

AAAAAA, το ξεχνάω ότι έχεις και μια έννοια παραπάνω:tongue::tongue::tongue::tongue: με τον Παπαμιχαήλ σου (Ξεχάσατε το εργαλείο σας!)

Αν όντως πεις στον άντρα σου να σε βοηθήσει, να θυμηθείς να του τονίσεις να τεντώνει καλά το δέρμα, μη σου κάνει κανένα επιφανειακό αιματωματάκι.

(οδηγίες προς ναυτιλομένους;))

Pele, γκουχ, γκουχ, γκουχ (ξεροβήχω!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την θέλει

καθόλου.'Η μάλλον ξέρω αλλά ας μην επεκταθώ. :evil: :evil:

Nα σου πω, αν δεν πρόκειται για θέμα κακοποίησης (ε! δεν πιστεύω, έτσι?:D) μην δώσεις πολύ σημασία τώρα, ειδικά αν δεν έχεις άλλη λύση... το βλέπεις μετά τον τοκετό... ;)

Άργησα να μπω και είχα μια αγωνία μην έχουμε τίποτα γεννητουρια! Και από οτι βλέπω έχουμε...

Λιλα λογικα εδω και ώρες έχεις πάρει αγκαλιά το μωρακι σου! Να σου ζήσει! Καλό σαραντισμό!

Γειτονακι έφτασε η ώρα από οτι φαίνεται, παει ο τραχήλος, ε; Άντε με το καλό να μάθουμε και τα δικά σου καλά νεα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ΛΕΣ?????:shock:

Αντε!!Ποια θελει να ειναι η επομενη???:tongue:

Δεν με χαλαει να ξεμπερδευω....:rolleyes:

και ερχεται και Σ/Κ ο αντρουλης μου πιο χαλαρος...την αλλη εβδομαδα δεν θα προλαβαινει ουτε καλησπερα να μου πει...ειδικα Μ.Παρασκευη..να δειτε που αν γεννησω τοτε δεν θα ειναι εκει στην γεννα!:shock:

τι να κανω λετε?

να ξεστρωσω το σπιτι???:D

κοριτσια εγω ξυραφι δυστηχως...τον Αυγουστο ελεγα να παω να κανω laser αλλα μας προλαβε η μπεμπα...κερι μονο γαμπες και μπουτακι επισης αλλα μονο το καλοκαιρι γιατι ειμαι και ξανθια και δεν φαινονται καθολου!

κερι εκει δεν μπορω....ποναω!

aCtzp3.png

Μακαρι να ειμαι σπιτι, και θα καθομαι κ εγω εδω μαζι σας να τα λεμε!:D

Θα περασει και η ωρα πιο ανωδυνα!!!:tongue:;)

πιστεψε με στην αιθουσα ωδινων θα εχω ολες τις μηλοσυσκευες :P μαζι μου να ενημερωνω αν με αφηνουν...

ενδιαμεσα στους πονους καλυτερα θα με υποστηριζετε εσεις παρα οι εξω..αν εχουν ερθει και τιποτα φιλοι δε...παρτυ θα κανουν και εγω θα κοιλοποναω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Ευάκι μου αν γίνεται να έρθει η πεθερα τουλάχιστον σπίτι σας για να νιώθει καλύτερα η μικρή. Κι ας πανε και καμιά βολτιτσα παιδική χαρά ή γκουντις ή κάπου που της αρέσει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

mummytobe αντε ξεκινα δουλειες!!

τακτοποιηση ραφιων-συρταριων σπιτιου.

Καθαρισμα ντουλαπιων-τζαμιων.

κανε κ τα φωτιστικα ολα!!

ριξε κ ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα..

You never know...!!!;)

Άντε ευακι ήρθε η μεγάλη στιγμή!!!!!Να μην μας ξεχασεις με την πρώτη ευκαιρια να μπεις βα μας πείς!!!!!

Σκουντουφλα Εννοείτε θα έχουμε να ανταλασουμε αποψεις!την εχω ακουστά την κλινική εκει.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

ΕΥΑ!!!!!!!Με το καλο να βγει με μια σπρωξια και τσακ μπαμ!!!!!!!

Καλα αυτοι οι αντρες στον κοσμο τους τελειως!!!!!

Λιλα να σου ζησει κοπελα μου ευχομαι να το εχεις αγκαλια

και να μην εχουν κανει ταρζανιες οι παιδιατροι και το εχουν βαλει

θερμοκοιτιδα.....

Σκαι στην Ερμου ημουν στα Ζαρα!!!!!!Καμια ωρα καθισα δεν

αντεξα κι εγω αλλο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

αν εχουν ερθει και τιποτα φιλοι δε...παρτυ θα κανουν και εγω θα κοιλοποναω!

εμενα ειχανε ερθει φιλες-συγγενεις κ περισσοτερο με αγχωνανε παρα με χαλαρωνανε!

αφηνανε τις δικιες μου φιλες-συγγενεις να μπαινουν μεσα στο δωματιο ωδινων να με βλεπουν για λιγο,,κ ηταν ολες τοοοσο αμηχανες,,τοσο αγχωμενες..:rolleyes: η δε μανα μου κατασπρη σαν φαντασμα!!!αφου τους ελεγα εγω,,καλε ηρεμηστε ολα καλα θα πανε!!!

μετα οταν με πιασαν οι δυνατοι πονοι κ φυγαμε σφαιρα για καισαρικη, θυμαμαι ηταν κ οι συγγενεις του αντρα μου εκει εξω,, και εγω ετρεμα σαν ψαρι κ εκλαιγα με λυγμους και τον ρωταγανε ολοι "Μα γιατι κλαιει??" Ελα μου ντε..Γιατι εκλαιγα αραγε...:mad::sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...