Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α ναι? Το ιασω εβγαζε μια αναλογια με την αυχενικη και μια αναλογια σε συνδυασμο με papp-a δεν πειραζει υπομονη αλλωστε δεν σου εβγαλε εκτος οριου κατι!

Ο Χαρης παντως που του ψιλοειπαμε χθες για καινουριο μπεμπακι δεν ενθουσιαστηκε καθολου!!!!Εννοειται οτι δεν εχω προβλημα τι φυλο θα ναι αλλα θα μαρεσε να ειναι κοριτσακι οπως και να το κανουμε ειναι πιο γλυκουλια απο τους αλλους τους ταλιμπαν!

Εγώ να σου πώ την αλήθεια έχω μία επιθυμία για αγοράκι αν

και έχω πολλά ρούχα από την κόρη μου που θα μου μείνουνε

και νομίζω πως και για την ίδια την μικρή μου

θα ταίριαζε καλύτερα αδερφούλα

αλλά λατρεύω τα αγοράκια!:D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαινω κι εγω ελεγα παντα οτι θελω ενα κι ενα (το τριτο δεν το χα στο προγραμμα) και ειναι ωραιο να εχεις ενα κι ενα ετσι οπως ειναι τα δικα μου τωρα. Και τα αγορακια ειναι γλυκα μικρα μετα που μεγαλωνουνε λιγο αγριευουνε και σιγουρα ειναι πιο ζωηρα απο τα κοριτσια δεν συγκεντρωνονται τοσο ευκολα σε ενα παιχνιδι. Η Λυδια εχει βγαλει σε ολα τα παιχνιδια τα λεφτα τους, τα παιζει τα ξαναπαιζει....

Εγω θελω να τον εχω εναν το γιο και αρχηγο! ;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσια μου τι κανετε?

με ειχαν απενεργοποιησει οπως ηταν αναμενομενο για αυτο δεν σας εγραψα τοσες μερες!

δεν ξερω αν εχασα καποια εξετασουλα σημαντικη ελπιζω ολα να ειναι καλα για ολες!

margioula μου κουκλιτσα μου τι να πω...ασχημες καταστασεις ρε γμτ!

ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο ελαφρυα γινεται και να μην χρειαστουν χειρουργεια και τετοια αλλα δυσαρεστα!

παρε αγκαλιτσα το μικρο σου οπλισου με κουραγιο και το κεφαλι ψηλα!

aCtzp3.png

κοριτσια μου τι κανετε?

με ειχαν απενεργοποιησει οπως ηταν αναμενομενο για αυτο δεν σας εγραψα τοσες μερες!

δεν ξερω αν εχασα καποια εξετασουλα σημαντικη ελπιζω ολα να ειναι καλα για ολες!

margioula μου κουκλιτσα μου τι να πω...ασχημες καταστασεις ρε γμτ!

ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο ελαφρυα γινεται και να μην χρειαστουν χειρουργεια και τετοια αλλα δυσαρεστα!

παρε αγκαλιτσα το μικρο σου οπλισου με κουραγιο και το κεφαλι ψηλα!

Nάντια μου καλώς ήρθες ξανά!!!

Μας έλειψες!

Εγώ νόμιζα πως διαγράφηκες μόνη σου!!! :confused:

Εσύ πότε έχεις γιατρούλη τώρα?Λογικά θα κοντεύεις ε?:rolleyes:

Μargioula μου κοριτσάκι μου είσαι τυχερή γιατί

έχεις μία φατσούλα στο σπίτι που σε κάνει να ξεχνάς

τον πόνο που νοιώθεις τώρα και αυτή η φατσούλα

θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις

και πιο ανώδυνα!

Μπές όποτε νοιώσεις καλά να μας πείς τα νέα σου που

εύχομαι να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο!

Διαφημίσεις

Nάντια μου καλώς ήρθες ξανά!!!

Μας έλειψες!

Εγώ νόμιζα πως διαγράφηκες μόνη σου!!! :confused:

Εσύ πότε έχεις γιατρούλη τώρα?Λογικά θα κοντεύεις ε?:rolleyes:

εχω την Τεταρτη αυχενικη!!

καναμε και εξεταση για το στιγμα την Τεταρτη στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας και σημερα πηγε ο Θ. σε ενα ιδιωτικο κεντρο που μας συστησε ο γιατρος για την κυστικη ινωση.

Ελπιζω να βγουν ολα καλα!

εσυ τι κανεις??

περασε το αιματακι?ειναι ολα ενταξει?

aCtzp3.png

Καλησπέρα! Πως είμαστε;

Εύα όλα οκ διάβασα με την αυχενικη. Καλά αποτελεσματα εύχομαι στο σύνολο με το παπ-α. Πάντως και η ηλικια επηρεάζει κορίτσια τα αποτελεσματα, οπότε μην αγχωνεστε αρκεί να είμαστε μεσα στα όρια. Μια φίλη που γέννησε το δεύτερο πριν 2 βδομάδες μου έλεγε οτι κοίταζε τις τιμές απο τις αυχενικές και των δυο και ενώ οι τιμές ήταν σχεδόν ίδιες στο τέλος με τον παράγοντα ηλικια που ήταν κατα 2 χρόνια μεγαλύτερη έβγαζε περισσότερες πιθανότητες τώρα απο ότι την πρώτη φορα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναντια καλώς επεστρεψες! Εύχομαι να μη σε ξαναδιωξει κανείς!

Πάντως όσο πλησιάζει η μέρα της αυχενικής αρχίζω και αγχωνομαι μπορω να πω! Ουφ άντε να περάσει το σκ να πάω κι εγω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα κοριτσακια μου δυστηχως....

Χθες ημουνα στο σαλονι του ιατρειου και απο τη μια ο χρονος φαινοτανε βουνο απο την αλλη δεν ηθελα να μπω μεσα γιατι ηξερα τι θα αντιμετωπισω...

ποσο περιεργα συναισθηματα μπορεις να νιωσεις κατι τετοιες στιγμες???

Απλα θα σας πω οτι ειμαι ποιο ανακουφισμενη...

γιατι επαψα να εχω αγωνια, μιλησαμε και μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να φταιει ο θηλασμος..

γιατι του παραπονιομουνα οτι ειχα συσπασεις λογω οτι η μικρη μου ειχε αρρωστησει, ειχε και αλλεργια εκεινο το διαστημα θηλαζε σχεδον αποκλειστικα..

προσπαθουσα πολυ καιρο να το μειωσουμε αλλα δεν μπορουσα οπως και να εχει τωρα εγινε....

ακομα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να πασχουμε απο θρομβοφυλλια αλλα αυτου του τυπου που το προβλημα λυνετε με τη ληψη φυλικου οξεος.....

και κατι τελευταιο που απευχομαι ειναι τα αυτοανοσα πχ. ερυθηματωειδη λυκο.

για ολα αυτα θα κανουμε εξετασεις στην πορεια...

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει εμβρυο μεσα στον σακο δεν μπορουμε να δουμε ακριβως τι φταιει μονο ιστολογικη μπορουμε να δουμε...

κατα τα αλλα μου αφησε μια εβδομαδα περιθωριο μηπως το καταλαβει ο οργανισμος μου και μπορεσει και το αποβαλλει απο μονος του που ειναι το καλυτερο..

αλλιως την Πεμπτη το αργοτερο θα παμε για αποξεση ή νωριτερα αν εχω εντονους πονους ή πυρετο λογω φλεγμονης!!!

παντος πρωτη φορα στη ζωη μου ακουσα τραγουδια με επιασε ταχυκαρδια και ενιωσα να πνιγομαι τα εκοψα κανουν κακο :lol::lol::lol:!!!!

ευτυχως εχω τη μικρη μου και με παρηγορει, η αληθεια ειναι οτι δε μου αφηνει καθολου χρονο να σκεφτω, ευτυχως Παναγια μου!!!!!

Ισως και εγω τα Χριστουγεννα κραταω και παλι ενα τεστ θετικο:-D:-D:-D:-D

Με το καλο ολες.... με γερα μωρακια και λιγους πονους:wink:

Σας ευχαριστω η συμπαρασταση σας ηταν συγκινητικη σας φιλω ολες ειστε υπεροχες!!!!!!!

ΥΓ. Η διευθυνση μου για οποια εχει Facebook ειναι Panagiotis Vakirtzis Maria Mattheou αν θελετε καντε με add να τα λεμε απο εκει πιο συχνα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου δυστηχως....

Χθες ημουνα στο σαλονι του ιατρειου και απο τη μια ο χρονος φαινοτανε βουνο απο την αλλη δεν ηθελα να μπω μεσα γιατι ηξερα τι θα αντιμετωπισω...

ποσο περιεργα συναισθηματα μπορεις να νιωσεις κατι τετοιες στιγμες???

Απλα θα σας πω οτι ειμαι ποιο ανακουφισμενη...

γιατι επαψα να εχω αγωνια, μιλησαμε και μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να φταιει ο θηλασμος..

γιατι του παραπονιομουνα οτι ειχα συσπασεις λογω οτι η μικρη μου ειχε αρρωστησει, ειχε και αλλεργια εκεινο το διαστημα θηλαζε σχεδον αποκλειστικα..

προσπαθουσα πολυ καιρο να το μειωσουμε αλλα δεν μπορουσα οπως και να εχει τωρα εγινε....

ακομα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να πασχουμε απο θρομβοφυλλια αλλα αυτου του τυπου που το προβλημα λυνετε με τη ληψη φυλικου οξεος.....

και κατι τελευταιο που απευχομαι ειναι τα αυτοανοσα πχ. ερυθηματωειδη λυκο.

για ολα αυτα θα κανουμε εξετασεις στην πορεια...

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει εμβρυο μεσα στον σακο δεν μπορουμε να δουμε ακριβως τι φταιει μονο ιστολογικη μπορουμε να δουμε...

κατα τα αλλα μου αφησε μια εβδομαδα περιθωριο μηπως το καταλαβει ο οργανισμος μου και μπορεσει και το αποβαλλει απο μονος του που ειναι το καλυτερο..

αλλιως την Πεμπτη το αργοτερο θα παμε για αποξεση ή νωριτερα αν εχω εντονους πονους ή πυρετο λογω φλεγμονης!!!

παντος πρωτη φορα στη ζωη μου ακουσα τραγουδια με επιασε ταχυκαρδια και ενιωσα να πνιγομαι τα εκοψα κανουν κακο :lol::lol::lol:!!!!

ευτυχως εχω τη μικρη μου και με παρηγορει, η αληθεια ειναι οτι δε μου αφηνει καθολου χρονο να σκεφτω, ευτυχως Παναγια μου!!!!!

Ισως και εγω τα Χριστουγεννα κραταω και παλι ενα τεστ θετικο:-D:-D:-D:-D

Με το καλο ολες.... με γερα μωρακια και λιγους πονους:wink:

Σας ευχαριστω η συμπαρασταση σας ηταν συγκινητικη σας φιλω ολες ειστε υπεροχες!!!!!!!

ΥΓ. Η διευθυνση μου για οποια εχει Facebook ειναι Panagiotis Vakirtzis Maria Mattheou αν θελετε καντε με add να τα λεμε απο εκει πιο συχνα!!!!

:cry:

κουραγιο Μαρακι μου!!

δεν ξερω ρε γαμωτο γιατι πρεπει να καποιες γυναικες να περναμε και τον πονο της απωλειας...ειναι πραγματικα αδικο!

Σου ευχομαι να ειναι τα αποτελεσματα σου ολα μια χαρα και να μην χρειαστει να ταλαιπωρηθεις αλλο!

Εχεις το κοριτσακι σου που σε βοηθαει να κρατας το κεφαλι ψηλα!

να δεις που θα περασει ο χρονος θα κρατας ενα θετικο τεστακι ξανα στα χερια σου και ολα αυτα θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο!

aCtzp3.png

Kαλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε όλες!

Margioula μου χωρίς να

θέλω να το παίξω έξυπνη ειλικρινά όταν λέγατε για τους θηλασμούς

πριν λίγες μέρες ήθελα να σε ρωτήσω

αν δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα!

Αλλά μετά δεν τόλμησα γιατί μας είπες τί έγινε και το άφησα!

Πάντως μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου

σε καμμία περίπτωση απλά άρχισε σιγά σιγά να αποθηλάζεις πλέον

και σύντομα ένα μπεμπάκι θα έρθει στη κοιλίτσα σου

για εννιά ολόκληρους μήνες!!!!

Με το καλό να έχετε τέλεια αποτελέσματα στις εξετασούλες σας!!!

Να μπαίνεις όποτε θέλεις εδώ είμαστε!

:cry:

κουραγιο Μαρακι μου!!

δεν ξερω ρε γαμωτο γιατι πρεπει να καποιες γυναικες να περναμε και τον πονο της απωλειας...ειναι πραγματικα αδικο!

Σου ευχομαι να ειναι τα αποτελεσματα σου ολα μια χαρα και να μην χρειαστει να ταλαιπωρηθεις αλλο!

Εχεις το κοριτσακι σου που σε βοηθαει να κρατας το κεφαλι ψηλα!

να δεις που θα περασει ο χρονος θα κρατας ενα θετικο τεστακι ξανα στα χερια σου και ολα αυτα θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο!

Ναντια μου χαιρομαι που ξαναγυρισες γιατι ηταν αδικο!!!!

οντως η μικρη με βοηθαει αρκετα και το καλο ειναι οτι χθες το βραδυ ξεκινησα να εχω αιμα οποτε μπορει να γλιτωσω την αποξεση... ευχαριστω πολυ για τις ευχες ευχομαι να βγεις αληθινη!!!!

Kαλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε όλες!

Margioula μου χωρίς να

θέλω να το παίξω έξυπνη ειλικρινά όταν λέγατε για τους θηλασμούς

πριν λίγες μέρες ήθελα να σε ρωτήσω

αν δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα!

Αλλά μετά δεν τόλμησα γιατί μας είπες τί έγινε και το άφησα!

Πάντως μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου

σε καμμία περίπτωση απλά άρχισε σιγά σιγά να αποθηλάζεις πλέον

και σύντομα ένα μπεμπάκι θα έρθει στη κοιλίτσα σου

για εννιά ολόκληρους μήνες!!!!

Με το καλό να έχετε τέλεια αποτελέσματα στις εξετασούλες σας!!!

Να μπαίνεις όποτε θέλεις εδώ είμαστε!

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες βλεπω εχετε ηδη υπεροχη παρεα που ελπιζω να χωραει και εμενα!!!

Ας συστηθω και εγω ειμαι η Μαρια εχω γινει ηδη Μανουλα σε μια μπουμπουκα 21 μηνων την οποια και θηλαζω ακομα και δεν ξερω και εγω που θα φτασουμε ελπιζω οχι πολυ π.η.τ. νομιζω 6/6 ακομα δεν εχουμε δει υπερηχο ειμαστε στη φαση των χοριακων:mad:

ομολογω οτι εχω πολυ αγωνια γιατι τον πρηγουμενο μηνα ημουν παλι εγκυος αλλ μακρια.... και τωρα ειμαι και παλι εγκυος μαλλον 4 εβδ και 1 ημερας τελευταια περιοδο ειχα 1/9 και τελευταια χοριακη 91,6α τελικα ητανε βιοχημικη κυηση:( ευτυχως ομως ηρθε το νεο σπορακι μου γιατι με ειχε παρει πολυ απο κατω.... αυτα απο εμενα!!!!!!!!

Ευαουλα εχεις δικιο για το θηλασμο, ηξερα και εγω τι προκαλει αλλωστε εκφραζω την ανησυχια μου απο το πρωτο μου post αλλα η μικρη μου μεχρι πριν ενα μηνα δεν επινε καθολου ξενο λογω αλλεργιας.... εχουμε λιγο καιρο που απο οσο φαινεται τη νικησαμε...αλλα πλεον ειναι ματαιο δεν βοηθαει.... οπως και να εχει πια ελπιζω να μας το φερει ο Θεος ολα δεξια και να σε 2 μηνες να μπορουμε να ξανα κανουμε ονειρα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

margioula μου ολα καλα θα πανε,δυστυχως ητανε να γινει αυτο,δεν φταις εσυ..

πολυ λυπαμαι ομως γιατι γινεται αρκετα συχνα και καθημερινα γυρω μας αλλα και στα ιδια μας τα σπιτια...:(

σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου το δωρο του αι-βασιλη τα Χριστουγεννα ή την προτοχρονια να ειναι ενα ΘΕΤΙΚΟ τεστ!!!!!!:P:D

εμεις πηγαμε την παρασκευη στη γιατρο και ειδαμε σακο και μεσα κατι πολυυυυυυυυυυυυυυ μικρουλι,5 χιλιοστα ειναι λεει...αλλα λογικο ειναι γιατι σημερα κλεινω μηνα...

τωρα θα κανω τις 2 επομενες τεταρτες χοριακες να δουμε αν ανεβαινει οπως πρεπει και την παρασκευη 9 νοεμβριου θα ξανα παμε για ν ακουσουμε καρδουλα..

Κοριτσια καλημερα!

Margioula δεν φταις για οτι εγινε και ισως να μη φταιει και ο θηλασμος κι εγω θηλαζα στο 10 οταν εμεινα εγκυος στο 2 και ξερω κι αλλες κοπελες που θηλαζαν αποκλειστικα και δεν καταλαβαν οτι εμειναν εγκυες και ολα μια χαρα πηγαν. Μπορει να ηταν να γινει λογω καποιας ανωμαλιας και τιποτε αλλο. Μην τρελαθεις να ψαχνεις αιτιες και σιγουρα πολυ συντομα θα ξαναμεινεις εγκυος!

mummytobe καλως ξαναηρθες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...