Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσάκια μου εδώ είμαι!!

Ναντιάκι μου τώρα είδα το μηνυματάκι σου είχα αφήσει το

κινητό στο μαγαζί!

Μόλις πριν λίγο μου έφυγε πολύ τραχηλική βλένη από κάτω ένα γκλούπ

έγινε και έτρεξε βλένη μαζί με καφέ και κόκκινο.

Πήρα τον γιατρό θα πάω στις 6 και μάλλον γεννάω.

:shock: :shock: :shock:

Αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τι ωραία νεα ειναι αυτά?????

Ωραία μέρα σήμερα...είπαμε να κάνουμε την αρχη και τη κάναμε για τα καλά!!!

Αντε κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλάαααα και με το καλό το μπεμπάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εύα με το καλο κι εσυ κοπέλα μου!!!!!!!!!

Συσπασεις έχεις η όχι ακόμα; Μέχρι τις 6 δεν ειναι αργα?

Έχω συσπάσεις και δυνατές άρχισανε πριν 15 λεπτά τώρα τις

μετράω και αν δώ ότι κρατάνε θα πάρω τηλέφωνο

να του πώ να πάμε στην κλινική.

Μην γεννήσω και στον δρόμο.

Εν τω μεταξύ ο άντρας μου τώρα θυμήθηκε να

πάει να πλύνει το αμάξι και είμαι μόνη μου!

Τελευταία στιγμή όπως πάντα!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Καλέ ποιά γέννησε??Τί έχω χάσει?? :confused: :confused:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ε-Ε-Ερχεται η μπέμπα!!!!! Με το καλό Εύα, με το καλό!!!!!!

Η Λιλα Πάουζε μπήκε σήμερα το πρωί στις 8.30 για καισαρική.

τις 2 προηγουμενες φορες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εκανα με φυτικη βαφη(καλες ηταν),απλα με ενημερωσε η μαια οτι μπορω πλεον και με κανονικη βαφη ή ντεκαπαζ να τα κανω.
Εγω κορίτσια άνταυγιες κανονικα έκανα μετα την 14η εβδομάδα...μέχρι τότε ούτε φυτική ούτε τίποτα.

Κι εγώ κατά τον 5ο μήνα έκανα πάλι ανταύγειες (θα μπορούσα και νωρίτερα, αλλά, ε, από φόβο...πάντως, έτσι κι αλλιώς στις ανταύγειες δεν ακουμπάει βαφή στο δέρμα του κεφαλιού ώστε να απορροφηθεί).

[είναι και τόσο κοντά στο φυσικό μου, που δεν φάνηκε και τόσο όταν ψιλοάργησα να τις ανανεώσω]

και εγώ πατρα θα γεννησω στο ολύμπιο!!

Νικάκι, δεν το είχα καταλάβει! Όταν γεννησουμε με το καλό, να συγκρίνουμε εμπειρίες, εγώ θα είμαι στο Ιδ.Μαιευτήριο στη Ρ.Φερραίου.

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΕΥΑ Μου!!!!!!!!!!!!Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! Να εχεις μια καλη γεννα σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Για την αποτριχωση που λεγατε με το κερι,ηθελα να εκανα κ εγω στο τελος, αλλα εχει χρονια να κανω κ απο τον πονο ειμαι σιγουρη πως θα μου σπασουν τα νερα!:tongue: Ξυραφι λοιπον,, αλλα ξυριζομαι σχεδον καθε μερα εγω, κ μετα με την περινεοτομη που δεν θα μπορω να ξυριστω τι θα κανω οεο?? Θα ειναι κ καλοκαιρι δεν μπορω με τριχες...ουφ! αυτες τις ταινιες τις veet για μπικινι τις εχει δοκιμασει καμια? να κανω τουλαχιστον οτι μπορω μονη μου!!:rolleyes:

Μαρια κριμα που μενουμε μακρια!Θα κανανε καλη παρεα τα τερατακια μας!! μουαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Ε-Ε-Ερχεται η μπέμπα!!!!! Με το καλό Εύα, με το καλό!!!!!!

Η Λιλα Πάουζε μπήκε σήμερα το πρωί στις 8.30 για καισαρική.

:shock: :shock: :shock: Αλήθεια?????

:D :D :D Lilaki γλυκό φαντάζομαι θα έχεις ήδη

αγκαλίτσα την μπεμπούλα σου!!

Η απόλυτη χαρά και ευλογία!!!

Εύχομαι όλα να πήγανε τέλεια και να

πλέεις τώρα σε πελάγη ευτυχίας!!! :D

..ουφ! αυτες τις ταινιες τις veet για μπικινι τις εχει δοκιμασει καμια? να κανω τουλαχιστον οτι μπορω μονη μου!!:rolleyes:

Θα μας τρελάνεις κοπελιά??????

Πώς θα κάνεις μόνη σου αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι με την κοιλιά τούρλα!

Εγώ ξυράφι έκανα και τέτοια αφηρημένη τέχνη μόνο εγώ κι ο Πικάσο έχουμε κάνει...

(εγώ τις χρησιμοποιώ πολύ, αλλά όχι με την κοιλιά στο στόμα!δεν βλέπω τίποτα και μπορεί όπως τραβάω να χτυπήσω κανάν μπεμπη:cool:)

Εύχομαι όλα να πήγανε τέλεια και να

πλέεις τώρα σε πελάγη ευτυχίας!!! :D

Εκεί θα πλεεις κι εσύ σε λίγο, μαζί θα κολυμπάτε:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κατεβηκα κεντρο για βολτα πολυ ωραια μερα!

Kι εγώ αλλά έπιασε απότομα ζέστη κι έφυγα άρον-άρον.. πού ήσουν? Κρίμα να μην το ξέρω να βρισκόμασταν!

δεν υπαρχει το ανα 3 ωρες στον θηλασμο που φερνουν τα μωρα...και σιγα μη στο φερνουν καθε τρεις και λιγο!

Έτσι είναι ρε γμτ αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.. :(

Εγώ πήρα τον γιατρό μου τηλεφωνω και κανονισα να παω Μ.Δευτερα για τον μηνιαιο μου έλεγχο!!

Είμαστε πάλι πολλές στο γκρουπ της Μ. Δευτέρας! Κι εγώ και η kittymaria, και σίγουρα μια-δυο ακόμα! :D

:shock: :shock: :shock:

Ούτε μια μέρα νωρίτερα απ' το προγραμματισμένο!

Με το καλό και θα είναι δύο τα σημερινά μωρά!

Για την αποτριχωση που λεγατε με το κερι,ηθελα να εκανα κ εγω στο τελος, αλλα εχει χρονια να κανω κ απο τον πονο ειμαι σιγουρη πως θα μου σπασουν τα νερα!:tongue:

Κι εγώ θέλω αλλά έχω να κάνω από το γάμο μου πριν πολλά χρόνια και ξέρω ότι θα πονέσω:rolleyes: οπότε ξυράφι!

Επεισοδιακή η μέρα σήμερα! Η Λίλα το πρωί, η Εύα το απόγευμα... λέτε να τριτώσει? :D:tongue:

Χριστιάννα μόνη σου πώς θα κάνεις αγάπη μου???

Μήπως να το ξανασκεφτείς????

Εγώ ούτε τα μπούτια μου δεν βλέπω με την κοιλάρα! :tongue:

Εγώ έκανα κανονικά αποτρίχωση με κερί σε αισθητικό

μέχρι και πριν ένα μήνα!Δεν το μπορώ καθόλου το ξυράφι.:evil:

skountoufla ελεγα να βαλω καθρεφτη απο κατω κ να κανω οτι μπορω τελοσπαντων!!:rolleyes::tongue: ξερω κ εγω!! γι`αυτο ρωταγα κ τις προαλλες αν σε τσεκαρουν πριν φυγεις απο την κλινικη απο κατω!! Πως θα με δει ο ομορφουλης μου [ο γιατρος ντε!]σε τετοια κατασταση!!:shock::tongue: αχαχαχααα

κ εδω κ δυο μηνες περιπου παντως δεν βλεπω κ εγω πως ξυριζομαι απο κατω!!:rolleyes:

παντως αν ειναι καλες αυτες οι ταινιες θα παρω κ στην τελικη βαζω κ τον αντρα μου να με αποτριχωσει!!!:shock: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Εν τω μεταξύ έχω και άλλο θέμα.

Η μικρή δεν κάθεται με τίποτα με την πεθερά μου,

μόνο που της το είπαμε έμπηξε τα κλάμματα

με λυγμούς.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την θέλει

καθόλου.'Η μάλλον ξέρω αλλά ας μην επεκταθώ. :evil: :evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...