Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου συσπασεις εχω πολλες και εντονες....

την ωρα της εξετασης δεν ειχα ωστε και ο γιατρος να τις δει αλλα και το μωρο να δουμε πως αντιδρα που νομιζω ειναι επισης σημαντικο!

για διαστολη οχι δεν με εχει δει...

ισως την Τριτη...

στο μηχανημα εκατσα κανενα μισαωρο...

ποσο καθονται συνηθως?

ακουσα εχθες που ελεγε η λιλα για κατι ωρες και φρικαρα!

aCtzp3.png

ποσο καθονται συνηθως? ακουσα εχθες που ελεγε η λιλα για κατι ωρες και φρικαρα!

Μπορεί να παίζει ρόλο για ποιο λόγο σε βάζουνε. Εγώ που έκανα από τον 5ο και μετά για να δούμε αν ενεργεί το γιουτοπάρ, μ' έβαζε τόσο που λες 30'-40', τη Λίλα μπορεί να την έβαλε για παρακολούθηση άλλου πράγματος (εν όψει άμεσου τοκετού).

Υ.Γ. Είπαμε, έχουν και τα μπεμπούδια μας το πρόγραμμά τους! Ξέρουν αυτά πότε θα μας κάνουν τζα.

Πάντως, φαντάζομαι ότι αν έπρεπε οπωσδήποτε να δει πώς αντιδρά το μωρό, θα σε άφηνε εκεί μέχρι να το πετύχει, δεν θα σου έλεγε να φύγεις...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΖΟΛΟΓΗΜΑ?

NuWHp2.png

InJWp3.png

για διαστολη οχι δεν με εχει δει...

ισως την Τριτη...

ποσο καθονται συνηθως?

ακουσα εχθες που ελεγε η λιλα για κατι ωρες και φρικαρα!

καλα,μονο σε εμενα εβαλε "χερι" τοσο νωρις?εγω καθησα 40 λεπτα στο nst.με προγραμματισε ενα 20λεπτο και μετα αλλο τοσο!

πω!πω!σημερα δεν ειναι με τιποτα για περπατημα.εκανα το λαθος να παω στην κοντινη λαϊκη και δεν μπορουσα να επιστρεψω!!!μιλαμε για ζεστη!!πως αντεχουν οι κοπελες που γεννανε Αυγουστο?

μ΄αρεσει που ηθελα να παω και κομμωτηριο,τρομαρα μου!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

καλα,μονο σε εμενα εβαλε "χερι" τοσο νωρις?

Πότε? Εμένα πρώτη φορά τη Δευτέρα που πέρασε (ήμουν 37+3 σύμφωνα με ΤΕΡ)

Αυτές που γεννάνε Αύγουστο πώς αντέχουνε, ή αυτές που γεννάνε Σεπτέμβρη και "τρώνε" τον Αύγουστο ως 9ο μήνα!!!!

edit : milky, βλακεία σου είπα! πρώτη φορά κολπική εξέταση μου έκανε στις 15 Απριλίου (ήμουν 36+3 βάσει ΤΕΡ!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Πότε? Εμένα πρώτη φορά τη Δευτέρα που πέρασε (ήμουν 37+3 σύμφωνα με ΤΕΡ)

προχθες!!36+3!!!!!!!!!!και μ΄αρεσει που καναμε το nst,τον υπερηχο και εκει που καθομασταν και συζητουσαμε κανω την ερωτηση "ποτε θα με εξετασετε κολπικα?" και μου λεει "α!τωρα".πηγαινα γυρευοντας....

ημουν που λετε προχθες στην αισθητικο μου και ηθελε να κλεισω ραντεβου για αποτριχωση με κερι στην ευαισθητη περιοχη και δε με αναλαμβανει!!!!φοβαται μην σπασουν τα νερα την ωρα της περιπποιησης.οποτε αναγκαστικα ξυραφι!!

σοφια,τις προαλλες που εκανες ανταυγειες,χρησιμοποιησες ντεκαπαζ?

Μολις μιλησα με την υποψηφια παιδιατρο μας.κοριτσια,ειναι καθετη για το rooming in.ειναι λεει πολυ σημαντικο για το θηλασμο και να ειμαι αυστηρη με το μαιευτηριο για αποκλειστικο θηλασμο,ακομα και αν αργησω να κατεβασω γαλα.συμπληρωμα με τιποτα και ασ χανει βαρος το μωρο. ελεγα να το αποφυγω το rooming in,αλλα μαλλον ακυρο!!

Τι έγινε βρε παιδιά; Άρχισαν οι γέννες; Να ζήσει το πρώτο μπεμπάκι της παρέας, τώρα σίγουρα η Λίλα θα το έχει αγκαλίτσα. Τι ωραια άισθηση ρε κορίτσια, να κρατάς ένα πλασματάκι και να μην μπορείς να πιστέψεις ότι βγήκε από το σώμα σου και ότι είναι απίστευτα τέλειο.Αχ, συγκινηθηκα μεσημεριάτικα. Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Μολις μιλησα με την υποψηφια παιδιατρο μας.κοριτσια,ειναι καθετη για το rooming in.ειναι λεει πολυ σημαντικο για το θηλασμο και να ειμαι αυστηρη με το μαιευτηριο για αποκλειστικο θηλασμο,ακομα και αν αργησω να κατεβασω γαλα.συμπληρωμα με τιποτα και ασ χανει βαρος το μωρο. ελεγα να το αποφυγω το rooming in,αλλα μαλλον ακυρο!!

δεν υπαρχει το ανα 3 ωρες στον θηλασμο που φερνουν τα μωρα...και σιγα μη στο φερνουν καθε τρεις και λιγο!

συνεχεια στηθος και ξυπνημα στις 3 ωρες το πολυ εχω διαβασει γιατι πρεπρι να τρωει ωστε να αποφυγουμε και τον ικτερο αν γινεται!

ειναι απο τα βασικοτερα οντως...

εστειλα μηνυμα στην Ευα....αντε να δουμε!:D

aCtzp3.png

φοβαται μην σπασουν τα νερα την ωρα της περιπποιησης.οποτε αναγκαστικα ξυραφι!!σοφια,τις προαλλες που εκανες ανταυγειες,χρησιμοποιησες ντεκαπαζ?

Λοιπόν, εγώ δεν ρώτησα καν, αλλά επειδή το φοβήθηκα από μόνη μου ακριβώς αυτό με τα νερά:tongue:, αποφάσισα να μην πάω! Ξυραφάκι, τι να κάνουμε...

Ντεκαπαζ μόνο μια φορά έχω κάνει πριν χρόνια (τέλειες μου είχαν βγει οι ανταύγειες τότε!!!), πλέον απλά βαφή πάνω στην τούφα.

Δίλημμα,ε? Εγώ όπως έχω ξαναπει, δεν έχω επιλογή! Όλα τα μαιευτήρια στην Πάτρα (ιδιωτικά, δημόσια νοσοκομεία), στο έχουν μέσα στο δωμάτιο το παιδί, υποχρεωτικά!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Lila με το καλό το Μωρακι σου..θα το εχεις ήδη αγκαλια φαντάζομαι τι ωραια!!!!!!:D <3

Εγώ πήρα τον γιατρό μου τηλεφωνω και κανονισα να παω Μ.Δευτερα για τον μηνιαιο μου έλεγχο!!εχω την εντυπωση ότι περνάνε πολύ γρήγορα οι μήνες(τουλάχιστον στην φαση την δικη μου)

Θα παω το απόγευμα να κοιτάξω κανένα φορμακι για το μαιευτήριο.Μας εχει δώσει βεβαια ρουχαλακια η νυφη μου αλλά δεν νοιώθω καλά να μην πάρω και εγω κατι για το καλο..και από βδομάδα αρχιζουν τα χοντρα ψώνια!!κούνια,αποστειρωτη,μπιμπερό,πιπιλες,κορμακια,πάντα,κουβέρτες,σεντόνια και ότι άλλο χρειαζεται..ουφ..αγχωθηκα!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

δεν υπαρχει το ανα 3 ωρες στον θηλασμο που φερνουν τα μωρα...και σιγα μη στο φερνουν καθε τρεις και λιγο!

αυτο μου ειπε και αυτη!!!πρεπει να το εχω συνεχεια κοντα μου για να μη μου φανει και βουνο η επιστροφη με το μωρο στο σπιτι

Ντεκαπαζ μόνο μια φορά έχω κάνει πριν χρόνια (τέλειες μου είχαν βγει οι ανταύγειες τότε!!!), πλέον απλά βαφή πάνω στην τούφα.

τις 2 προηγουμενες φορες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εκανα με φυτικη βαφη(καλες ηταν),απλα με ενημερωσε η μαια οτι μπορω πλεον και με κανονικη βαφη ή ντεκαπαζ να τα κανω.και απο νυχια,μονο των χεριων τους ενδιαφερει να ειναι αβαφα.τα ποδια κανονικα πειποιημενα.

Δίλημμα,ε? Εγώ όπως έχω ξαναπει, δεν έχω επιλογή! Όλα τα μαιευτήρια στην Πάτρα (ιδιωτικά, δημόσια νοσοκομεία), στο έχουν μέσα στο δωμάτιο το παιδί, υποχρεωτικά!!!!

skountoufla μου πατρα μένεις???ήμαστε πολύ κοντά βρε μια ώρα δρόμος!και εγώ πατρα θα γεννησω στο ολύμπιο!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Λιλα να σας ζήσει!!!! Ευτυχισμένο και καλοτυχο να ειναι και καλο σαραντισμο!!!!:P:p:p

Ευα?????

Εγω κορίτσια άνταυγιες κανονικα έκανα μετα την 14η εβδομάδα...μέχρι τότε ούτε φυτική ούτε τίποτα.

Να σας πω πως άντεξα στο πρώτο που γέννησα Αύγουστο και έφαγα όλους τους καύσωνες...όλοι την μέρα με το κλιματιστικο αγκαλια και αρκετές ωρες στην θαλασσα(μένω δίπλα) αφού και τώρα θέλω να παω να κάνω μια βουτιά να δροσιστω και να αλαφρυνω λίγο αλλα ειναι ακόμα κρύα:(

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Kοριτσάκια μου εδώ είμαι!!

Ναντιάκι μου τώρα είδα το μηνυματάκι σου είχα αφήσει το

κινητό στο μαγαζί!

Μόλις πριν λίγο μου έφυγε πολύ τραχηλική βλένη από κάτω ένα γκλούπ

έγινε και έτρεξε βλένη μαζί με καφέ και κόκκινο.

Πήρα τον γιατρό θα πάω στις 6 και μάλλον γεννάω.

:shock: :shock: :shock:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...