Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευχαριστώ κοριτσάκια!

Ήμουν εντελώς outsider κι εντελώς

απροετοίμαστη.

Να πάνε όλα καλά για το μπεμπάκι μου.

Μόνο αυτό με νοιάζει!

ολα θα πανε καλα!

Με το καλο να το κρατησεις αγκαλιτσα!

Καλη δυναμη κοριτσακι μου!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σας πω κάτι που είχα δει πριν μερικά χρόνια στη Γερμανία, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, έτσι προς απάντηση όλων όσων είναι "έξω απ' το χορό" που λένε.

Ήταν λοιπόν μια εκπομπή στην οποία μιλούσαν έγκυες γυναίκες, οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με τους γύρω τους, κυρίως για τους άντρες τους, και το πώς δεν τις καταλαβαίνουν. Έτσι έκανε η εκπομπή ένα πείραμα με τους άντρες οι οποίοι έλεγαν "έλα μωρέ σιγά, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι", τους φόρεσαν μια ειδική "ποδιά" η οποία ήταν βασικά μια "προσομοίωση" του σώματος της εγκύου, η κοιλιά, το στήθος, βάρη στις γάμπες και τους αστραγάλους κλπ, όλο το επιπλέον βάρος δηλαδή που παίρνεις και έκαναν όλες τις δραστηριότητές τους φορώντας τη για λίγες μέρες. Περιττό να σας πω ότι μετά από 1-2 μέρες δεν έβλεπαν τη στιγμή να την ξεφορτωθούν!!! και μετά ούτε που είπαν ξανά κουβέντα :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ξέχασα να σας πω κάτι που είχα δει πριν μερικά χρόνια στη Γερμανία, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, έτσι προς απάντηση όλων όσων είναι "έξω απ' το χορό" που λένε.

Ήταν λοιπόν μια εκπομπή στην οποία μιλούσαν έγκυες γυναίκες, οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με τους γύρω τους, κυρίως για τους άντρες τους, και το πώς δεν τις καταλαβαίνουν. Έτσι έκανε η εκπομπή ένα πείραμα με τους άντρες οι οποίοι έλεγαν "έλα μωρέ σιγά, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι", τους φόρεσαν μια ειδική "ποδιά" η οποία ήταν βασικά μια "προσομοίωση" του σώματος της εγκύου, η κοιλιά, το στήθος, βάρη στις γάμπες και τους αστραγάλους κλπ, όλο το επιπλέον βάρος δηλαδή που παίρνεις και έκαναν όλες τις δραστηριότητές τους φορώντας τη για λίγες μέρες. Περιττό να σας πω ότι μετά από 1-2 μέρες δεν έβλεπαν τη στιγμή να την ξεφορτωθούν!!! και μετά ούτε που είπαν ξανά κουβέντα :tongue:

καπου το ειχα διαβασει αυτο!και βασικα και σε ενα αλλο πειραμα ειχαν βαλει και προσομοιωτη επανω τους για να νιωσουν και πονους γεννας...

παντως προσωπικα μονο με τον αντρα μου δεν εχω θεμα..η και να εχεις θεμα αντε και το καταλαβαινεις γιατι αντρες ειναι δεν εχουν ιδεα....

οι γυναικες??εκει ειναι να σαλταρεις!

aCtzp3.png

Κυκλοφορεί και στο you tube ένα βιντεάκι από την Ολλανδία με δυο άντρες που τους προκαλούν ωδίνες με ηλεκτρόδια :D

Αλλά όντως με τις γυναίκες, ειδικά εκείνες που έχουν περάσει εγκυμοσύνη και ξέρουν τι πάει να πει, είναι ν' απορείς :rolleyes::rolleyes:

Πολύ γρήγορα τα ξεχνάνε!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

καλέ τώρα μπήκα να δω κανένα νέο κι έμεινα κάγκελο!!

τι έγινε βρε lila????πως κι τώρα καισαρική???τι συνέβη??

με το καλό κοριτσάκι μου αλλά μας έβγαλες νοκ αουτ!!

πάνε τα φασόλια που λέει κι η μαρία!!!:shock::shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Δεν θέλω να την κάνω!

το τι γέλιο έριξα δεν λέγεται!!!

Εισαι απίστευτη!!!!!!!! Αντε βρε σκουντουφλίτσα κοντεύεις κ εσυ!!!!

Κοριτσάρες αύριο 06:30 κάνω εισαγωγή

για καισαρική και στις 9 είναι το χειρουργείο!

Το μωρό είναι καλά κι εγώ το ίδιο. Ήμουν

3 ώρες περίπου στον καρδιοτοκοφράφο ο οποίος

έδειξε συσπάσεις (χωρίς πόνο) 10'.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Έχω πολύ άγχος.

Lila να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!!!!!!!!!!! Καλή δύναμη και με το καλό να έρθει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Τίναξα την μπάνγκα στον αέρα!!

Καισαρική θα κάναμε έτσι κι αλλιώς

λόγω διάστασης ηβικής σύμφυσης.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε με είχε δει

ο γιατρός και είχαμε πει πως Μ. Εβδομάδα

θα έμπαινα για καισαρική λόγω του προβλήματος

στη λεκάνη. Όσο περνάνε οι μέρες και βαραίνει το μωρό

πιέζει την ηβική σύμφυση κι ανοίγει περισσότερο

το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη βλάβη.

Δεδομένων των συσπάσεων και τις ιδέας που έχω ότι

οι κινήσεις του μωρού κάπως έχουν διαφοροποιηθεί

πήραμε την απόφαση να επισπεύσουμε τις διαδικασίες.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Τίναξα την μπάνγκα στον αέρα!!

Καισαρική θα κάναμε έτσι κι αλλιώς

λόγω διάστασης ηβικής σύμφυσης.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε με είχε δει

ο γιατρός και είχαμε πει πως Μ. Εβδομάδα

θα έμπαινα για καισαρική λόγω του προβλήματος

στη λεκάνη. Όσο περνάνε οι μέρες και βαραίνει το μωρό

πιέζει την ηβική σύμφυση κι ανοίγει περισσότερο

το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη βλάβη.

Δεδομένων των συσπάσεων και τις ιδέας που έχω ότι

οι κινήσεις του μωρού κάπως έχουν διαφοροποιηθεί

πήραμε την απόφαση να επισπεύσουμε τις διαδικασίες.

Οτι ειναι καλύτερο για σενα και το μωρακι σου!!!

Ελπίζω να σε εχει πάρει ο υπνος και να μην βασανιστείς να κοιμηθείς απο το άγχος σου!!! Σε σκεφτόμαστε να ξέρεις και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενεργεια να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια!

Ήμουν εντελώς outsider κι εντελώς

απροετοίμαστη.

Να πάνε όλα καλά για το μπεμπάκι μου.

Μόνο αυτό με νοιάζει!

Καλη επιτυχια!με το καλο η μπεμπινα σου!εννοειτε πως ολα θα πανε καλα και σε λιγοτερο απο 6 ωρες θα ειστε αγκαλια οικογενειακως!η παναγιτσα να σας φυλαει!φιλακια!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Λιλα μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις σε λιγες ωρες το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Θα περιμενουμε τα νεα και την εμπειρια σου εννοειτε, οποτε μπορεις να μπεις να μας τα πεις!!:D

Φιλακια στην κοιλιτσα!!

Υ.Γ.Ειμαι απο τις 3.30 ξυπνια κ ξυπνησε κ η κορη μου πριν απο λιγο κ την εχω κ αυτη τωρα να πηγαινο-ερχετε!!:mad::roll:

Υ.Γ.Ειμαι απο τις 3.30 ξυπνια κ ξυπνησε κ η κορη μου πριν απο λιγο κ την εχω κ αυτη τωρα να πηγαινο-ερχετε!!:mad::roll:

Ποτε θα κοιμηθουμε,οεο?εχω ξεχασει τι θα πει υπνος 3 με 7 το πρωι.ουτε σκοπια να βαρουσα...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Εχω να σιδερωσω κ 3 πλυντηρια κορες κ δεν την παλευω!! εσεις πως σιδερωνεται? ορθιες ή καθιστες?

Όρθια και σιγά σιγά, από κάνα τεταρτάκι-εικοσάλεπτο τη φορά κι όσο τραβήξει...

Πρώτη φορά στον καρδιοτοκογράφο!!

Περιμένουμε νέα σου!

Και το θέμα είναι ότι γέννα ακόμα δε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε Μ. Πέμπτη ξανά μανά ζώνες και... βλέπουμε!

Όσο μπορεί θα σε τραβήξει αυτό το μωρό, μιλάμε έχει καταβολευτεί!

Κοριτσάρες αύριο 06:30 κάνω εισαγωγή

για καισαρική και στις 9 είναι το χειρουργείο!

Αααααα! Ορίστε?:shock:

Λιλα τι εγινε?Μας τα πηρες ολα τα φασολια!:D

Αυτό ακριβώς!

Λίλα με το καλό, λογικά τώρα θα ξεκινάς για μαιευτήριο, καλή επιτυχία, με το καλό να έρθει το μωράκι σου και περιμένουμε νέα όποτε μπορέσεις!

Έρχεται το πρώτο μωρό της παρέας!

καλημερα μπουμπουδες!

ευχομαι για το Λιλακι να πανε ολα καλα!

Σε λιγο θα εχει αγκαλιτσα το μωρακι της!!

εμεις ετοιμαζομαστε να παμε για καρδιοτοκογραφο...

θα τα πουμε μετα!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...