Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Υποτίθεται ότι, επειδή κάνω αντιπηκτικές ενέσεις, πρέπει να τις έχω κόψει δυο μέρες πριν τον τοκετό για να μπορέσω να κάνω επισκληρίδιο...και πού ξέρω εγώ πότε θα είναι ο τοκετός οεο, ώστε να τις κόψω εγκαίρως????

Οπότε, μίλκυ μου, η ερώτησή σου με τρομάζει, γιατί ή θα το αφήσω φλου με μεγάλη πιθανότητα μη επισκληριδίου ή θα μπω οικειοθελώς με πρόκληση.....

sorry,το ξεχασα!!!και εγω οταν τις εκανα,με ειχαν ενημερωσει για αυτο!!!αλλα για 24ωρο.φανταζομαι ο συχνος ελεγχος που κανει η γιατρος σου,βοηθησει σε αυτο.δε θελεις να πας με προκληση για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μια μια οι γεννες...

Χριστιαννα μου φαίνεται θα μείνουμε εμείς εδώ να τις βλέπουμε όλες να γεννανε!!!

Εμείς κορίτσια στο πρώτο το βγάλαμε με καλαθουνα(μέγα λάθος)αλλα είχα όλους να λένε έλα μωρε δυο βήματα είμαστε τί θα παθει??? επαρχία βλέπετε... Επειδή λοιπόν αποφάσισα ότι δεν έχω καμία διάθεση να μάθω τι μπορεί να πάθει αυτή τη φορά θα βγούμε με καθισματακι αυτοκινήτου και το έχω δηλώσει απο την αρχη και ας με πουν υπερβολική,υστερικη και ότι άλλο θέλουν!

Νομίζω ότι αυτό με το χέρι για να δουν την διάστολη απαγορεύεται πριν ξεκινήσει ο τοκετος γιατι έτσι μπορεί να ξεκινήσει... Την ωρα του τοκετού όμως κάπως πρέπει να τσεκαρουν την διάστολη...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι έγινε, πάνω που κοντεύαμε δε γεννήσαμε τελικά; :tongue: Τεσπα, υπομονή λίγο ακόμα, μου φαίνεται τα ταυράκια μας είναι αποφασισμένα να μας τρενάρουν λίγο ακόμα, αλλά που θα πάει, θα βγουν! :rolleyes:

Χριστιάνα, κάνε ό,τι μπορείς κι έχεις όρεξη για τα γενέθλια της μικρής και σ' όποιον δεν αρέσει.... ξύδι!!! :mad: Στο κάτω κάτω, αυτός που πρέπει να το ευχαριστηθεί είναι η κόρη σου και κανείς άλλος, δικά της είναι τα γενέθλια, αν στους υπόλοιπους δεν αρέσουν σκασίλα σου μεγάλη! Η πίκρα είναι ότι περιμένεις από τους δικούς σου ανθρώπους να δείξουν και μια κατανόηση για την κατάστασή σου, ειδικά οι γυναίκες που έχουν περάσει κι αυτές λίγο πολύ τα ίδια!

Εγώ πάντως παιδιά αν μου ζητούσαν τραπεζώματα σ' αυτή τη φάση θα τους.... πηδούσα απ' το παράθυρο! :tongue::tongue::tongue:

Τις τελευταίες 2 μέρες έχω την εντύπωση ότι τα πόδια μου έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος :rolleyes: Καθόμουν περιμένοντας το γιατρό και ένιωθα το δέρμα στις γάμπες μου να τσιτώνει! χαχα Και το θέμα είναι ότι γέννα ακόμα δε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε Μ. Πέμπτη ξανά μανά ζώνες και... βλέπουμε!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια μια μια οι γεννες...

Χριστιαννα μου φαίνεται θα μείνουμε εμείς εδώ να τις βλέπουμε όλες να γεννανε!!!

ναι οντως!!το ξανα ειπα αλλωστε!!θα γεννησετε ολες κ εγω εδω θα ειμαι να κλαιγομαι μονη μου!!:tongue:παλι καλα που εισαι κ εσυ κοντα!!;)

εκτος απροοπτου παντα!!! γιατι με το τρεξιμο που ριχνω καθε μερα,,δεν ξερω αν θα φτασω τις 40 εβδ!!:cool:

Καλησπέρα κορίτσια!

Η πίκρα είναι ότι περιμένεις από τους δικούς σου ανθρώπους να δείξουν και μια κατανόηση για την κατάστασή σου, ειδικά οι γυναίκες που έχουν περάσει κι αυτές λίγο πολύ τα ίδια!

Γι`αυτο στεναχωρηθηκα κ νευριασα παραλληλα τοσο πολυ! Περιμενα να δειξουν κατανοηση..:rolleyes:

Ευτυχως που το μοιραστηκα μαζι σας!στις φιλες μου δεν τα λεω αυτα κ πολλες φορες ουτε κ στον αντρα μου κ τα κραταω ολα μεσα μου..!Τωρα που τα ειπα...Νιωθω πολυ καλυτερα!

Διαφημίσεις

ναι οντως!!το ξανα ειπα αλλωστε!!θα γεννησετε ολες κ εγω εδω θα ειμαι να κλαιγομαι μονη μου!!:tongue:παλι καλα που εισαι κ εσυ κοντα!!;)

εκτος απροοπτου παντα!!! γιατι με το τρεξιμο που ριχνω καθε μερα,,δεν ξερω αν θα φτασω τις 40 εβδ!!:cool:

Καλα αυτό εννοείτε λες να κάνουμε εμείς την έκπληξη(όχι πολυ νωρίς όμως)!!!!

Με τα μικρά που κυνηγάμε νομίζω ότι φτάνει δεν χρειάζεται κάτι άλλο.... Τι περπάτημα,τι σεχ κτλ εγω εδώ σηκώνω κάθε μέρα 13 κιλα και όχι μια φορά την ημέρα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γι`αυτο στεναχωρηθηκα κ νευριασα παραλληλα τοσο πολυ! Περιμενα να δειξουν κατανοηση..:rolleyes:

Ευτυχως που το μοιραστηκα μαζι σας!στις φιλες μου δεν τα λεω αυτα κ πολλες φορες ουτε κ στον αντρα μου κ τα κραταω ολα μεσα μου..!Τωρα που τα ειπα...Νιωθω πολυ καλυτερα!

Για αυτό είμαστε εδώ!!!! Ούτε εγω τα λέω σε κανέναν γιατι νοιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς...ενώ εσείς περνάτε περίπου τα ίδια... Και όταν μου λένε οι άλλοι(όταν και άμα πω κάτι) έλα μωρε δεν ειναι έτσι εσυ τα βλέπεις εσυ λόγω της κατάστασης σου το πόσο εκνευριζομαι δεν λέγεται... Αφού λέτε ότι τα βλέπω έτσι λόγω εγκυμοσύνης, ε συμφωνηστε μαζί να τελειώνουμε...Ουφ τα είπα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χριστιανα σ'ευχαριστω αλλα οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ αγχωνομαι. Την Τριτη εχω ραντεβου με το γιατρο και θα το συζητησουμε διεξοδικα. Ομως θελω να γινει αυτο που πραγματικα θα ειναι το καλυτερο για το μπεμπακι....! Οποτε καισαρικη ας ειναι.

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Για αυτό είμαστε εδώ!!!! Ούτε εγω τα λέω σε κανέναν γιατι νοιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς...ενώ εσείς περνάτε περίπου τα ίδια... Και όταν μου λένε οι άλλοι(όταν και άμα πω κάτι) έλα μωρε δεν ειναι έτσι εσυ τα βλέπεις εσυ λόγω της κατάστασης σου το πόσο εκνευριζομαι δεν λέγεται... Αφού λέτε ότι τα βλέπω έτσι λόγω εγκυμοσύνης, ε συμφωνηστε μαζί να τελειώνουμε...Ουφ τα είπα!!!!

καλα εγω απο την μανα μου δεν εχω ακουσει ποτε οτι εστω βλεπω κατι καπως λογω καταστασης...

απλα "μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις νευρα.."

τελοσπαντων το μεγαλο παρτυ το περιμενω και θα το κανω εγω...για αλλον ομως!

θα σας πω στο φεις...εδω δεν ξερω ποιοι θα μπορουσαν να δουν...

aCtzp3.png

Χριστιανα , οσον αφορα τα γενεθλια της κορουλας σου, επειδη το σημαντικο ειναι να περασει εκεινη καλα, φτιαξε το αγαπημενο της φαγητο,ντυθειτε με τον αντρα σου και τη μικρη καρναβαλιστικα και χορεψτε τρελιαρικα. Και οταν σβησετε τα κερακια δοκιμαστε να φατε την τουρτα με τα χερια!!!!! Οι τρεις σας αρκειτε για ενα κανονικοτατο παρτυ χωρις αρνητικη ενεργεια.:tongue:

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες αύριο 06:30 κάνω εισαγωγή

για καισαρική και στις 9 είναι το χειρουργείο!

Το μωρό είναι καλά κι εγώ το ίδιο. Ήμουν

3 ώρες περίπου στον καρδιοτοκοφράφο ο οποίος

έδειξε συσπάσεις (χωρίς πόνο) 10'.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Έχω πολύ άγχος.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου και γρηγορα αγχη και φοβιες να φυγουν μακρια:-P

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Εκανες την έκπληξη!!! Απο αλλού το περίμεναμε και απο αλλού μας ηρθε!!!!!

Με το καλο!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Άντε με το καλό!!! Δηλαδή αύριο κατά τις 9.30 θα σκάσει το πρώτο! :D:D

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...