Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

να ρωτησω...μας τσεκαρουν δηλαδη την ωρα της συσπασης? την ωρα που ποναμε δηλαδη?

Δεν ξέρω στον τοκετό τι γίνεται. Στην επίσκεψη πάντως σε τσεκάρει ασχέτως συσπάσεων.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αληθεια ειναι οτι οταν σκασεις μυτη στο μαιευτηριο

θα σε "τσεκαρουν" και ποναει οντως ηταν το χειροτερο μου!

Μετα αναλογα το γιατρο μπορει να εχεις κανει επισκληρηδιο

οποτε δεν καταλαβαινεις κατι στο "τσεκαρισμα".....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Η αληθεια ειναι οτι οταν σκασεις μυτη στο μαιευτηριο

θα σε "τσεκαρουν" και ποναει οντως ηταν το χειροτερο μου!

Μετα αναλογα το γιατρο μπορει να εχεις κανει επισκληρηδιο

οποτε δεν καταλαβαινεις κατι στο "τσεκαρισμα".....

σε αυτο που σας ποσταρα στο φεις που λεει γενικως για το τι γινεται και τι δεν πρεπει να γινεται..το χερι ειναι στα δεν....!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω στον τοκετό τι γίνεται. Στην επίσκεψη πάντως σε τσεκάρει ασχέτως συσπάσεων.

θα κανεις επισκληριδιο ή θα το παλεψεις φυσιολογικα?γιατι εχθες η μαια μου με ρωτησε και εμεινα καγκελο:shock:

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Αίτια καισαρικής χωρίς ουσιαστική υπόσταση

Αυξημένος όγκος αμνιακού υγρού (πολυδράμνιο)

Κοντό μήκος ομφαλίου λώρου

Στενή πύελος

Group Β στρεπτόκοκκος

Ομφάλιος λώρος γύρω από το λαιμό

Προηγηθείσα καισαρική τομή

Κιρσοί αιδοίου

Ινιακή οπίσθια προβολή

Αδυναμία κατανόησης προβολής σε τελεία διαστολή

HPV θετικό σε προηγούμενο ΠΑΠ τεστ

Στενή εσωτερική λεκάνη

Μυωπία

Δίδυμη κύηση

Αυξημένο βάρος μητέρας πριν την εγκυμοσύνη

Μικρό ύψος γυναίκας

Τεχνητή γονιμοποίηση (πολύτιμη κύηση)

Αποβολή μυκωνίου

Πολύ αδύνατη έγκυος, γιατί δεν θα έχει δύναμη να σπρώξει

Διαβήτης κύησης υπό ινσουλίνη

Προκεφαλή

Καρδιόσχημη μήτρα

Στενή μήτρα

Μεγάλη ηλικία μητέρας (35+)

Θρομβοφιλία

**Το βρηκα τωρα κ το βαζω για τη NIP που ρωταγε για τα κονδυλωματα!και γι οποια αλλη εχει αμφιβολιες.. νιπ μπορεις κοπελα μου,αν εχεις κουραγιο να το ψαξεις!

Διαφημίσεις

θα κανεις επισκληριδιο ή θα το παλεψεις φυσιολογικα?

Υποτίθεται ότι, επειδή κάνω αντιπηκτικές ενέσεις, πρέπει να τις έχω κόψει δυο μέρες πριν τον τοκετό για να μπορέσω να κάνω επισκληρίδιο...και πού ξέρω εγώ πότε θα είναι ο τοκετός οεο, ώστε να τις κόψω εγκαίρως????

Οπότε, μίλκυ μου, η ερώτησή σου με τρομάζει, γιατί ή θα το αφήσω φλου με μεγάλη πιθανότητα μη επισκληριδίου ή θα μπω οικειοθελώς με πρόκληση.....

NuWHp2.png

InJWp3.png

λοιπον λαθος...σε τσεκαρουν..αλλα οχι συνεχως και οχι διαφοροι...

και μοα φορα σου λεει ισως αρκει...

διαβαστε..

Δ6. Επανειλημμένες και συχνές κολπικές εξετάσεις, ιδιαίτερα από περισσότερα άτομα του ενός.

Οι κολπικές εξετάσεις πρέπει να περιορίζονται από πλευράς αριθμού στις τελείως απαραίτητες: κατά το πρώτο στάδιο του τοκετού μία ανά 4 ώρες αρκεί (Π.Ο.Υ. 1993). Αν όλα πάνε καλά, ορισμένες φορές αρκεί μια εξέταση, εκείνη που θα επιβεβαιώσει διαστολή του τραχήλου (το πιο αντικειμενικό κριτήριο ότι η γυναίκα βρίσκεται σε ενεργό τοκετό). Μια άλλη πρακτική είναι να γίνεται κολπική εξέταση όταν υπάρχει ένδειξη, π.χ. όταν η ένταση και η συχνότητα των συστολών μειώνεται, όταν εμφανισθεί τάση για εξώθηση, πριν τη χορήγηση αναλγησίας, κτλ. Αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική μας αρχή: "στο φυσιολογικό τοκετό θα πρέπει να υπάρξει σημαντικός λόγος για να παρέμβουμε στη φυσική διαδικασία". Δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για να στηρίξουν οποιαδήποτε από αυτές τις πρακτικές.

ειναι στο birth choices "πρακτικος οδηγος για φυσικο τοκετο σελ.13

aCtzp3.png

:shock:

πηγαινε απο το λινκ

http://www.birthchoices.gr/category/resources/

ευχαριστω!θα το δω αυριο με την ησυχια μου!! γιατι θα την κανω σιγα σιγα τωρα... με ποναει η πλατη μου..κλασσικα..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...