Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

οντως τις πρωτες μερες θελουν να ειναι ζεστα τα μικρουλια, γιαυτο με μακρυμανικα θα τα βγαλετε απο το μαιευτηριο κ μετα σπιτι θα βγαζετε σιγα σιγα τα ρουχα αναλογως καιρου..θα το καταλαβεται οτι ιδρωνει το μωρο;)

το αλλο που λεγατε,,καλυτερα να τα μεταφερετε με καθισματακι αυτοκινητου για περισσοτερη ασφαλεια δηλαδη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυριο στον καρδιοτοκογραφο θα αποκτησω καμμια αποψη περι του θεματος?

ο δικος μου ο γιατρος βλεπει και δεν μιλαει...

μου το αφηνει για surprise!

αφηστε που θα αρχισω να ζηλευω που δεν εχει τσεκαρει τι παιζει με τον απλο παραδοσιακο (επεμβατικο οπως λεει μια ψυχη) τροπο...

βλεπω παντως την Μ.Εβδομαδα να γινεται χαμος...

και μιλαμε ο αντρας μου καιγεται στην δουλεια...

aCtzp3.png

ο γιατρος μου ειπε να το παρω!!αφου δεν περιεχει κορτιζονη και ειμαστε στην τελικη ευθεια,μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα.εχω τελειωσει ηδη ενα spray.αλλα καλυτερα,ενημερωσε τον!!

φοβαμαι μην ειναι απο αυτους που το απαγορευουν και μετα θα εχω κ τον αντρα μου να μην με αφηνει να βαλω ουτε σταγονα κ μετα bye bye υπνος,,δεν με φτανουν οι αϋπνιες μου,,τουλαχιστον με αυτο κοιμαμαι λιγες ωρες..

**Πολυ ωραια η εικονα με τα μωρακιαααα!!!!!!!!!!:P

αφηστε που θα αρχισω να ζηλευω που δεν εχει τσεκαρει τι παιζει με τον απλο παραδοσιακο (επεμβατικο οπως λεει μια ψυχη) τροπο...

πιστεψε με,δεν ειναι να το ζηλευεις!!!εγω χθες πονεσα πραγματικα.δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

πιστεψε με,δεν ειναι να το ζηλευεις!!!εγω χθες πονεσα πραγματικα.δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο...

καλε εδω πονεσα με τον υπερηχο πριν κατι μηνες που ηθελε κατι να δει...

ειμαι σιγουρη!

απλα να...με αφηνει στο σκοταδι!!:tongue:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

φοβαμαι μην ειναι απο αυτους που το απαγορευουν και μετα θα εχω κ τον αντρα μου να μην με αφηνει να βαλω ουτε σταγονα κ μετα bye bye υπνος,,δεν με φτανουν οι αϋπνιες μου,,τουλαχιστον με αυτο κοιμαμαι λιγες ωρες..

ε στην χειροτερη παρε οτριβιν για μωρα!

aCtzp3.png

Πωπωωωωω δεν ξερω που να πονταρω τα φασολια μου!

Ευα ή Σοφια????Η μηπως Βιβιαν?

Καλε Σοφια εσυ γιατι δε θες να γεννησεις?Να παω εγω

αντι για σενα που δεν αντεχω αλλο?:tongue:

Η αγωνια στο κοκκινο!!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

εγω κοριτσια που ειμαι κ φοβιτσιαρα γενικα, στην πρωτη εγκυμοσυνη οσες φορες με τσεκαρανε απο 40 εβδ μεχρι κ να γεννησω,,δεν πονεσα παντως.:rolleyes:

προσπαθουσα εκεινη την ωρα να ειμαι οσο πιο χαλαρη γινεται να μην σφιγγομαι, και να σκεφτομαι κατι αλλο μεχρι να τελειωσουν..

οκ ενιωθα ενοχληση,αλλα οχι πονο..

μπορει να επεσα βεβαια κ σε "ελαφροχεριδες" γιατρους-μαιες,, τι να πω..:rolleyes:

ειμαι της αποψης να τον ενημερωσεις,και αν σου το απαγορεψει δοκιμασε να πάρεις Physiomer υπέρτονο (με περισσότερο αλάτι). Είναι 100%φυσικό θαλασσινό νερό και δρα αμέσως.μαλλον και εγω αυτο θα παρω.υπαρχει και παιδικο.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

ΠΟΝΟΣ! Αφού το ένα χέρι ήταν μέσα και με το άλλο με κράταγε κόντρα προς τα κάτω για να πιάσει πιο βαθιά:shock::shock::shock:

(στους πόνους της γέννας τι θα κάνω? πρέπει να κρατήσω αποθέματα αντοχής)

Πωπωωωωω δεν ξερω που να πονταρω τα φασολια μου! Ευα ή Σοφια????Η μηπως Βιβιαν?

Όχι ρε παιδιά, η Εύα και η Βίβιαν είναι για μεθαύριο! Εγώ δεν κατάλαβα ότι είμαι τόσο επίφοβη, πιο πολύ ότι έχω καλές προοπτικές. Πρέπει νομίζω να αρχίσω να κάνω καλές και συχνές συσπάσεις να κατέβει (να έρθει μπροστά, όπως έλεγε αυτή) ο τράχηλος. Μαρία, θέλω να πάρει κι άλλο βάρος το μωρό, σου λέω! (όχι σαν κι εσένα που λες θα το παχύνω μετά:P, εγώ είμαι πρωτάρα, θέλω τα πολλά-πολλά να είναι έτοιμα!) Τώρα το έβγαλε 3.150 (είναι δυνατόν να πήρε σχεδόν 200 γραμμ. από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα? Πίτσες και μακαρονάδες τρώει?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΠΟΝΟΣ! Αφού το ένα χέρι ήταν μέσα και με το άλλο με κράταγε κόντρα προς τα κάτω για να πιάσει πιο βαθιά:shock::shock::shock:

Όχι ρε παιδιά, η Εύα και η Βίβιαν είναι για μεθαύριο! Εγώ δεν κατάλαβα ότι είμαι τόσο επίφοβη, πιο πολύ ότι έχω καλές προοπτικές. Πρέπει νομίζω να αρχίσω να κάνω καλές και συχνές συσπάσεις να κατέβει (να έρθει μπροστά, όπως έλεγε αυτή) ο τράχηλος. Μαρία, θέλω να πάρει κι άλλο βάρος το μωρό, σου λέω! (όχι σαν κι εσένα που λες θα το παχύνω μετά:P, εγώ είμαι πρωτάρα, θέλω τα πολλά-πολλά να είναι έτοιμα!) Τώρα το έβγαλε 3.150 (είναι δυνατόν να πήρε σχεδόν 200 γραμμ. από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα? Πίτσες και μακαρονάδες τρώει?)

:D:D:D στο τελος παιρνουν πολυ βαρος μπορει να πηρα οντως 200γρ

και μπορει να ειναι και παραπανω το βαρος του.Βασικα επειδη σου ειπε οτι επιασε κεφαλι

ειναι χαμηλα οποτε ανα πασα στιγμη οι πονοι μπορει να πιασουν!

Μην ανησυχεις μια χαρα βαρος εχει. Οπως παει το πραγμα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ειμαι της αποψης να τον ενημερωσεις,και αν σου το απαγορεψει δοκιμασε να πάρεις Physiomer υπέρτονο (με περισσότερο αλάτι). Είναι 100%φυσικό θαλασσινό νερό και δρα αμέσως.μαλλον και εγω αυτο θα παρω.υπαρχει και παιδικο.

ειχα παρει στην πρωτη εγκυμοσυνη το φυσιομερ το απλο ομως,και δεν μου εκανε τιποτε απολυτως!!:evil: αυπνη ημουν κ τοτε απο το μπουκωμα!

στο τελος ανακαλυψα αυτα τα αυτοκολλητα που τα βαζεις πανω στη μυτη, κατι κανανε, αλλα επειδη ιδρωνα κιολας μου ξεκολλουσανε κ ηταν σπαστικο πολυ!

ΠΟΝΟΣ!

ωχχχχ!!!!!!!

:shock::shock:

αυτα φοβαμαι κ εγω!!

να ρωτησω...μας τσεκαρουν δηλαδη την ωρα της συσπασης? την ωρα που ποναμε δηλαδη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...