Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kοριτσούδια μου εδώ είμαι!!!

Έφερα γυναίκα και μου σήκωσε σήμερα το χαλί της

μικρής,της κρεβατοκάμαρας και τους διαδρόμους 9 στο σύνολο,

ήρθε συνεργείο τα πήρε και άφησα της τραπεζαρίας και του σαλονιού

για αργότερα γιατί τα έπιπλά μου είναι βαριά και θέλει αντρικό χέρι

να τα σηκώσει και να τυλίξει τα χαλιά.

Αλλά ανέπνευσε το σπίτι ρε κορίτσια!

Όταν φτιάχνει ο καιρός δεν τα θέλω καθόλου τα χαλιά.

Μου καθάρισε κι όλας η γυναίκα μου έπλυνε και

τα μπαλκόνια και όλα ΟΚ!

Έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις αλλά μην φανταστείτε πολλές!

Ο γιατρός είπε αναμονή....ουφ!!!

Συσπασούλες έχω αλλά όχι συχνές,αραιά και που αλλά δυνατές.

Για να δούμε θα το βγάλω το βράδυ :rolleyes: :rolleyes:

τι αυριο τι μεθαυριο....

απλα αν ερθει μονη της θα γλυτωσεις την προκληση και εσυ και η μπεμπα..

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω επειδη θα το εχω μαζι μου και δεν δινουν ρουχα απο το μαιευτηριο..

της πηρα 6 εσωρουχακια...3 νυχτικακια μακρυμανικα βαμβακερα με σουρα απο κατω και για εξω ενα βαμβακερο μακρυ μανικι και κλειστο ποδαρακι.Της πηρα καλτσακια,σκουφακι βαμβακερο αλλα δεν βλεπω να της το φοραω και γαντακια τα οποια ομως μου ειπε η μαια να μην της τα βαλω γιατι της κοβω μια απο τις αισθησεις της.

σεντονακια και κουβερτα μονο πικε..καμμια αλλη.Αν χρειαστουμε πιο βαρεια θα φερουν απο το σπιτι.

Δεν μου λετε κατι...πως θα τα βγαλετε εξω?με καθισματακι αυτοκινητου η πορτ μπεμπε-καλαθουνα?

και το πορτ μπεμπε ομως πως θα δεθει στο αυτοκινητο?:confused:

Εμείς με καθισματάκι... δεν ειναι και τοσο ασφαλες το πορτ μπεμπε, εκτος αν δένεται κ αυτο στο αυτοκίνητο. Μερικά το κάνουν...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εμείς με καθισματάκι... δεν ειναι και τοσο ασφαλες το πορτ μπεμπε, εκτος αν δένεται κ αυτο στο αυτοκίνητο. Μερικά το κάνουν...

και εμεις ετσι λεμε...απλα μου φαινεται τοσο αβολο για 3 ημερων μωρο..!

aCtzp3.png

Δεν μου λετε κατι...πως θα τα βγαλετε εξω?με καθισματακι αυτοκινητου η πορτ μπεμπε-καλαθουνα?

Εγώ έχω και το καθισματάκι έτοιμο αλλά και το

πόρτ μπεμπέ το οποίο και αυτό κλειδώνει στο αυτοκίνητο

με το auto kit και είναι ασφαλές.Αλλά δεν έχω καταλήξει με

ποιό από τα 2 θα το μεταφέρω. :rolleyes: :rolleyes:

Καλώς την!!!!! Περιμένουμε δηλαδη,ε? Ε που ξέρεις? Μπορεί και το βραδάκι!!!

Κ εμένα με εχει πιάσει σήμερα με τις δουλειες,έβγαλα και το πουπουλένιο πάπλωμα, γιατι βγάζει πουπουλα και γεμίζει ο τόπος...

Milky μου ιδέα δεν έχω...αλλά φαντάζομαι πως δεν ειναι ακομα για τελείως κοντομάνικο... Αλλωστε εχω διαβασει πως τα νεογέννητα την θέλουν την ζεστούλα τους τις πρώτες μέρες... Ας μας βοηθήσει καμια πιο έμπειρη μανούλα...

Και εγώ μακρυμάνικο φορμάκι της πήρα για έξοδο

με ποδαράκια και ένα αμάνικο φανελάκι από μέσα.

Την πρώτη την γέννησα Ιούλιο αλλά πάλι

με μακρυμάνικο την έβγαλα από το μαιευτήριο.

Υ.Γ. Έπλυνα και την κουβέρτα της μικρής γιατί

εχθές έκανε τσισάκια πάνω της το βράδυ!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

:shock::shock::shock::shock::shock:

Διαστολή 1,5 λέει, τράχηλος μαλακός λέει αλλά είναι πίσω ακόμα (και να μην πω πώς τον έπιασε για να βρει τη διαστολή:mad:), το μωρό δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα λέει αλλά είναι πολύ χαμηλά λέει (του έπιασε το κεφάλι λέει όταν προσπαθούσε να πιάσει τον τράχηλο:shock:-είναι δυνατόν?) και το ρεζουμέ είναι ότι λίγες συπάσεις μου χρειάζονται και θα γεννήσω:confused:, συγκεκριμένα μου είπε ότι αν μου βάλει τεχνητούς θα γεννήσω μέσα σε τρεις ώρες. Απ' ό,τι κατάλαβα με ψάρευε μπας και της πω μόνη μου να μπω με τεχνητούς για να μην τυχει τίποτα Μ.Σάββατο ή Κυριακή του Πάσχα και της χαλάσω τις μέρες (αν και θα είναι εδώ, μου τόνισε...).

Αρχίζω και το συνειδητοποιώ και έχω μείνει κάγκελο...έρχεται????????

[Μ.Δευτέρα ξανά έλεγχος]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

και εμεις με καθισματακι.

αναρρωσε η μικρη σου?αληθεια, πως αντιδρα?περιμενει με ανυπομονησια την μικρη της αδελφουλα?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαστολή 1,5 λέει, τράχηλος μαλακός λέει αλλά είναι πίσω ακόμα (και να μην πω πώς τον έπιασε για να βρει τη διαστολή:mad:), το μωρό δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα λέει αλλά είναι πολύ χαμηλά λέει (του έπιασε το κεφάλι λέει όταν προσπαθούσε να πιάσει τον τράχηλο:shock:-είναι δυνατόν?) και το ρεζουμέ είναι ότι λίγες συπάσεις μου χρειάζονται και θα γεννήσω:confused:, συγκεκριμένα μου είπε ότι αν μου βάλει τεχνητούς θα γεννήσω μέσα σε τρεις ώρες. Απ' ό,τι κατάλαβα με ψάρευε μπας και της πω μόνη μου να μπω με τεχνητούς για να μην τυχει τίποτα Μ.Σάββατο ή Κυριακή του Πάσχα και της χαλάσω τις μέρες (αν και θα είναι εδώ, μου τόνισε...).

[Μ.Δευτέρα ξανά έλεγχος]

Σοφια,θα κανεις την εκπληξη?:eek::eek::eek:

[Μ.Δευτέρα ξανά έλεγχος]

σοκαριστηκες????

βασικα μπορει να παραμεινεις ετσι και μια εβδομαδα..και παραπανω αν δεν κανω λαθος...

ερχεται....ερχεται....ερχεται.....!!!:D

aCtzp3.png

Ασχετο: μου ηρθε και η ζωνη απο amazon λεω να την

αφησω στο κουτι της μην τη δω και αγχωθω απο τωρα.....:D

Τι ζωνη?Αυτη που βοηθαει να μαζευτει η κοιλια και γενικα την κραταειπιο σταθερη? Εμενα ο γιατρος μου ηταν κατηγορηματικος εναντιον της. Ο δικος σας τι λεει?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Για να δούμε θα το βγάλω το βράδυ :rolleyes: :rolleyes:

Kοντή γιορτή! :D

Και τα δύο μαζί θα τα έχουμε και ίδωμεν...

Την πρώτη την γέννησα Ιούλιο αλλά πάλι

με μακρυμάνικο την έβγαλα από το μαιευτήριο.

Αλήθεια? Μακρυμάνικο ανεξαρτήτως ζέστης? :confused:

Λϊγο ζηλίτσες μου φαίνεται σου κάνει η μπέμπα?

skountoufla μου όμορφη, σε βλέπω έτοιμη ώς τα μέσα της Μ. Εβδομάδας και σίγουρα πριν τη Μ. Παρασκευή! [έτσι, λέω εγώ τώρα, και ποντάρω 10 φασόλια αφού με φασόλια παίζουμε!]

Έ-έ-έρχεται!

Κοιμηθηκε επιτελους η μικρη,η οποια ηταν στο ποδι απο τις 6.30 ετσι??:shock:

εφαγα ενα χοτ-ντογκ και να`μαιιιι~~~~~~~~

Σκουντουφλα???τι εγινε καλε?απο αλλου τα περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθαν?? Λες να εισαι εσυ η πρωτη??:shock::P Να μας κρατας ενημερες εε?? εχω την εννοια σας βρε κορες!!!:)

Μιλκυ εχω κ εγω αυτη τη ρινιτιδα.. να σου πω.. ροναλ βαζεις συχνα? στον γιατρο το ειπες? καποιοι το επιτρεπουν κ καποιοι αλλοι ειναι εντελως καθετοι με αυτα τα σπρευ!! εδω Κυπρο δεν εχει ροναλ κ βαζω ενα αλλο εγω,, οχι κατα τη διαρκεια της μερας,,μονο το βραδυ πολυ λιγο.. στον γιατρο δεν το ειπα:oops::oops: φοβαμαι μηπως μου πει οτι δεν κανει,, εχω κ τρομερες τυψεις γι`αυτο λες κ κανω κατι ΠΑΡΑ πολυ κακο,αλλα πραγματικα ΔΕΝ μπορω να κοιμηθω!!!!!!!:?

Εχω να σιδερωσω κ 3 πλυντηρια κορες κ δεν την παλευω!! εσεις πως σιδερωνεται? ορθιες ή καθιστες?

Μιλκυ εχω κ εγω αυτη τη ρινιτιδα.. να σου πω.. ροναλ βαζεις συχνα? στον γιατρο το ειπες? καποιοι το επιτρεπουν κ καποιοι αλλοι ειναι εντελως καθετοι με αυτα τα σπρευ!! εδω Κυπρο δεν εχει ροναλ κ βαζω ενα αλλο εγω,, οχι κατα τη διαρκεια της μερας,,μονο το βραδυ πολυ λιγο.. στον γιατρο δεν το ειπα:oops::oops: φοβαμαι μηπως μου πει οτι δεν κανει,, εχω κ τρομερες τυψεις γι`αυτο λες κ κανω κατι ΠΑΡΑ πολυ κακο,αλλα πραγματικα ΔΕΝ μπορω να κοιμηθω!!!!!!!:?

ο γιατρος μου ειπε να το παρω!!αφου δεν περιεχει κορτιζονη και ειμαστε στην τελικη ευθεια,μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα.εχω τελειωσει ηδη ενα spray.αλλα καλυτερα,ενημερωσε τον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...