Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

γεια σας μανούλες!!!με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας

να ρωτήσω εσας που ειστε πιο εμπειρες, την προικα του μωρού την πλένετε στο πλυντήριο και αν ναι σε πόσους βαθμούς? βασικα για την πάντα και το παπλωματάκι με ενδιαφέρει πιο πολύ....

H κυρια απο εκει που αγορασα την προικα μου ειπε να βαλω την παντα μεσα σε μαξιλαροθηκες-λευκες κατα προτιμηση-και να την πλυνω στην προτεινομενη θερμοκρασια.και αυτο εκανα.μετα τη σιδερωσα με τον ατμοσταθμο.μια χαρα και δεν επαθε τιποτα!!!

Eυη,να μας πεις τα νεα απο το γιατρο!!ευχομαι ολα καλα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφια,καλα αποτελεσματα!!!

να ρωτησω:η αλλεργικη ρινιτιδα που με βασανιζει τις τελευταιες μερες και που δεν ειχα ποτε,παει πακετο με την εγκυμοσυνη?γιατι χωρις ronal δεν αναπνεω λεμε....

ση αλλεργικη ρινιτιδα που με βασανιζει τις τελευταιες μερες και που δεν ειχα ποτε,παει πακετο με την εγκυμοσυνη?

Σε μεγάλο βαθμό, ναι. Είναι το σύνδρομο της "μπουκωμένης μύτης" που έχουν οι έγκυοι. Βέβαια δεν ξέρω μήπως έχεις αρπάξει και κανένα κρυωματάκι που δυσκολεύει τα πράγματα:confused:...

Διαφημίσεις

"Σε μεγάλο βαθμό, ναι. Είναι το σύνδρομο της "μπουκωμένης μύτης" που έχουν οι έγκυοι. Βέβαια δεν ξέρω μήπως έχεις αρπάξει και κανένα κρυωματάκι που δυσκολεύει τα πράγματα..."

Θελω να πιστευω πως οχι!:shock:δεν εχω αλλα συμπτωματα!:confused:αλλα ροχαλιζα που ροχαλιζα ο νταλικιερης,τωρα ξυπναω οικοδομικο τετραγωνο!!!tragic!!!

αυτη η εγκυμοσυνη,αν δε με αφησει σακατισσα,τυχερη θα ειμαι!!ουτε στον πολεμο να πηγαινα!!!

Ζεσταίνομαι ρε κορίτσιαααααα!!!!!!

Εχω ανοίξει ΟΛΑ ΤΑ παράθυρα, τα παντζούρια, φοράω κοντομάνικο κ μια πολύ ελαφριά πιτζαμούλα απο κάτω και έχω ιδρώσει ολόκληρη...μέχρι και οι παλάμες μου....

Εχουν πρηστεί και τα πόδια μου και οι πατούσες μου και τα δάχτυλα των χεριών μου...θα χτυπήσω λίγο cheesecake....εεεεε μα, κάπου πρέπει να ξεσπάσωωωω....:tongue::tongue:

Ζεσταίνομαι ρε κορίτσιαααααα!!!!!!

Εχω ανοίξει ΟΛΑ ΤΑ παράθυρα, τα παντζούρια, φοράω κοντομάνικο κ μια πολύ ελαφριά πιτζαμούλα απο κάτω και έχω ιδρώσει ολόκληρη...μέχρι και οι παλάμες μου....

Εχουν πρηστεί και τα πόδια μου και οι πατούσες μου και τα δάχτυλα των χεριών μου...θα χτυπήσω λίγο cheesecake....εεεεε μα, κάπου πρέπει να ξεσπάσωωωω....:tongue::tongue:

εγω ηθελα ενα κλαμπ σαντουιτς τωρα να σας πω την αληθεια...:oops:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

τι ροουχαλακια πηρατε για την εξοδο του bebe απο το μαιευτηριο?

Εγώ της πήρα ένα φορμάκι μακριμάνικο με μακρύ ποδαράκι 0-3 μέγεθος και 2 εσρουχάκια χωρίς ποδαράκι κ κοντομάνικα..

Γαντάκια και σκουφάκι

3 κουβέρτες.... μια πικέ, μια βαμβακερή και μια λεπτη πλεκτή και ένα σεντονάκι

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εγώ της πήρα ένα φορμάκι μακριμάνικο με μακρύ ποδαράκι 0-3 μέγεθος και 2 εσρουχάκια χωρίς ποδαράκι κ κοντομάνικα..

Γαντάκια και σκουφάκι

3 κουβέρτες.... μια πικέ, μια βαμβακερή και μια λεπτη πλεκτή και ένα σεντονάκι

πανω-κατω και εγω τα ιδια,εκτος απο τις κουβερτες που πηρα μονο μια πλεκτη.αν κανει ομως τετοιο καιρο με θερμοκρασιες 27C και 28C,τους φοραμε τα ιδια?

Kοριτσούδια μου εδώ είμαι!!!

Έφερα γυναίκα και μου σήκωσε σήμερα το χαλί της

μικρής,της κρεβατοκάμαρας και τους διαδρόμους 9 στο σύνολο,

ήρθε συνεργείο τα πήρε και άφησα της τραπεζαρίας και του σαλονιού

για αργότερα γιατί τα έπιπλά μου είναι βαριά και θέλει αντρικό χέρι

να τα σηκώσει και να τυλίξει τα χαλιά.

Αλλά ανέπνευσε το σπίτι ρε κορίτσια!

Όταν φτιάχνει ο καιρός δεν τα θέλω καθόλου τα χαλιά.

Μου καθάρισε κι όλας η γυναίκα μου έπλυνε και

τα μπαλκόνια και όλα ΟΚ!

Έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις αλλά μην φανταστείτε πολλές!

Ο γιατρός είπε αναμονή....ουφ!!!

Συσπασούλες έχω αλλά όχι συχνές,αραιά και που αλλά δυνατές.

Για να δούμε θα το βγάλω το βράδυ :rolleyes: :rolleyes:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

εγω επειδη θα το εχω μαζι μου και δεν δινουν ρουχα απο το μαιευτηριο..

της πηρα 6 εσωρουχακια...3 νυχτικακια μακρυμανικα βαμβακερα με σουρα απο κατω και για εξω ενα βαμβακερο μακρυ μανικι και κλειστο ποδαρακι.Της πηρα καλτσακια,σκουφακι βαμβακερο αλλα δεν βλεπω να της το φοραω και γαντακια τα οποια ομως μου ειπε η μαια να μην της τα βαλω γιατι της κοβω μια απο τις αισθησεις της.

σεντονακια και κουβερτα μονο πικε..καμμια αλλη.Αν χρειαστουμε πιο βαρεια θα φερουν απο το σπιτι.

Δεν μου λετε κατι...πως θα τα βγαλετε εξω?με καθισματακι αυτοκινητου η πορτ μπεμπε-καλαθουνα?

και το πορτ μπεμπε ομως πως θα δεθει στο αυτοκινητο?:confused:

aCtzp3.png

Kοριτσούδια μου εδώ είμαι!!!

Έφερα γυναίκα και μου σήκωσε σήμερα το χαλί της

μικρής,της κρεβατοκάμαρας και τους διαδρόμους 9 στο σύνολο,

ήρθε συνεργείο τα πήρε και άφησα της τραπεζαρίας και του σαλονιού

για αργότερα γιατί τα έπιπλά μου είναι βαριά και θέλει αντρικό χέρι

να τα σηκώσει και να τυλίξει τα χαλιά.

Αλλά ανέπνευσε το σπίτι ρε κορίτσια!

Όταν φτιάχνει ο καιρός δεν τα θέλω καθόλου τα χαλιά.

Μου καθάρισε κι όλας η γυναίκα μου έπλυνε και

τα μπαλκόνια και όλα ΟΚ!

Έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις αλλά μην φανταστείτε πολλές!

Ο γιατρός είπε αναμονή....ουφ!!!

Συσπασούλες έχω αλλά όχι συχνές,αραιά και που αλλά δυνατές.

Για να δούμε θα το βγάλω το βράδυ :rolleyes: :rolleyes:

Καλώς την!!!!! Περιμένουμε δηλαδη,ε? Ε που ξέρεις? Μπορεί και το βραδάκι!!!

Κ εμένα με εχει πιάσει σήμερα με τις δουλειες,έβγαλα και το πουπουλένιο πάπλωμα, γιατι βγάζει πουπουλα και γεμίζει ο τόπος...

Milky μου ιδέα δεν έχω...αλλά φαντάζομαι πως δεν ειναι ακομα για τελείως κοντομάνικο... Αλλωστε εχω διαβασει πως τα νεογέννητα την θέλουν την ζεστούλα τους τις πρώτες μέρες... Ας μας βοηθήσει καμια πιο έμπειρη μανούλα...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...