Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

Εύα μου,λες τελικά να μας την κάνει η μπουμπού και να είναι από την χθεσινή εξέταση;;

Οπως και να έχεις πάντως πλησιάζεις, αυτό να σκέφτεσαι!!!

Λοιπόν, θα κάνω παράπονο οτι δεν με έχετε βάλει μεσα στην λίστα με την ΠΗΤ παρότι το έχω πει πολλές φορές....:cry::cry:

ΠΗΤ 8/6/2013, Ρέα, Αγόρι.... μπας και....:tongue:

Εχθες φτιάξαμε το δωματιάκι του μπεμπούλη...με επιασε βέβαια ένα παράπονο, ενα κλάμα αλλά αρχίζω και το συνηθίζω.. ο λόγος είναι γιατί τα επιπλα τα πήρα από την ξαδέρφη μου, κουνια-αλλαξιέρα-ντουλάπα, σε πολύ καλή κατάσταση και συμπαθητικά...απλά οταν τα είδα στημένα είπα, γιατί να μη μπορώ να του αγοράσω καινούρια...;;

Θα μου πείτε οτι όλα αυτά είναι για τα δικά μας ματια αφού το μωρό δεν καταλαβαίνει...αλλά και πάλι με έπιασε παράπονο, παρότι το ξέρω οτι είναι ετσι...νομίζω με καταλαβαίνετε!!

Σήμερα είμαι καλύτερα όμως, γιατί τακτοποιήσαμε τα ρουχαλάκια του,τις κουβέρτες του, στα συρτάρια και ξεχωρίσαμε όλα αυτά που θα μπουν για πλύσιμο!

Είδα το δωμάτιο να "ζωντανεύει" ξαφνικά και μου έφτιαξε η διάθεση...

Ο μικρός συνέχεια γυρνάει γύρω γύρω, κάνει ελιγμούς!!χαχα!!

Επίσης προβληματίστηκα με το θέμα των βλαστοκυττάρων... πήγε η κολλητή μου στην Ακαδημία και την ενημέρωσαν και ουσιαστικά αυτά που της είπαν είναι οτι το αίμα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και οτι τα βλαστοκύτταρα προς το παρόν χρησιμεύουν σε ανάπλαση του δέρματος, σε εγκαύματα και σε καθυστέρηση ουσιαστικά και όχι αντιμετώπιση, της σκλήρυνσης κατα πλάκας και στον λυκο...

Επίσης της είπαν οτι ολα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν και απο τον μυελό των οστών συγγενούς αλλά πολλοί δεν το θέλουν γιατί πονάει... και ερωτώ...αν χτυπήστε ξύλο κάποιος γονέας αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, θα σκεφτεί τον πόνο;;;

Βεβαια απο την άλλη,είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτηκα και δεν ξέρω τι να κανω!:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω για το χρονο σας,να μου γραψετε δυο λογια, το ειχα πολυ αναγκη να μιλησω καπου..

karmar και εμενα μου δωσανε την κουνια,ενα ξυλο με χρωμα εντελως παλιομοδιτικο,,που ακομα δεν μου αρεσει καθολου.. η συρταριερα την ειχα με αλλο χρωμα εχει,κ η ντουλαπα αλλο[εντοιχισμενη]!!Μην στεναχωριεσαι λοιπον!! Υπαρχουν κ χειροτερα!!:tongue: θα βαλουμε ωραιες κουρτινες, πορτατιφ, διακοσμητικα κ αμεσως θα αλλαξει η εικονα!!Θα δεις!!:)

Τα ρουχα και εγω απο τη μια μερια τα σιδερωσα!!

Σκαϊ τελεια η ρομπα!!:)Με γεια!!

Και εσενα Μαρια η ζωνη!!Εγω κατεληξα σε δυο κ δεν ξερω ποια να διαλεξω να τελειωνω!!!!!!!!

Ευα περιμενουμε εξελιξεις εε??:cool:

karmar κι εμενα μου τα δωσανε ολα και κουνια και αλλαξιερα και ρουχα κτλ. κι εγω στην αρχη ελεγα κριμα να μην ειναι καινουρια αλλαοταν μπει μεσα το μπεμπε δεν σε νοιαζει τιποτα...ουτε που βλεπεις την κουνια,μονο το αγγελουδι που ειναι μεσα κοιτας και λιωνεις!!!!!!(γιατι οταν κοιμουνται ειναι αγγελουδια,οταν ξυπνανε ειναι το προβλημα!!!!)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Λοιπόν, θα κάνω παράπονο οτι δεν με έχετε βάλει μεσα στην λίστα με την ΠΗΤ παρότι το έχω πει πολλές φορές....:cry:

Με το δίκιο σου παραπονιέσαι...

Για τα βλαστοκύτταρα δεν έχω να σε συμβουλέψω. Είναι ό,τι του κάνει κλικ του καθενός, δυστυχώς η επιστήμη είναι ακόμα άγουρη σ' αυτό το θέμα (το ξέρεις ότι υπάρχει και η άποψη ότι σε 10 χρόνια τα πράγματα θα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που ούτε καν αυτά που φυλάμε τώρα δεν θα χρειαζόμαστε? άντε βγάλε άκρη...)

Μη στενοχωριέσαι για το δωμάτιο, φτάνει το μωράκι σου που θα έρθει και θα τα κάνει όλα πρωτόγνωρα και ολοκαίνουρια ;)!

1.RATAPLAN(Νίκη).......... Γαία-ΠΗΤ 1/5/2013- ΑΓΟΡΙ

2.My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 2/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

3. ΑΝΝΥ..........................Noσ/ο Βόλου-ΠΗΤ 2/5/2013-ΑΓΟΡΙ

4.hippo...........................Γαία-ΠΗΤ 3/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

5.Mummytobe(Νάντια).....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 7/5/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

6.mariath(Μαρία).............Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 8/5/2013-ΑΓΟΡΙ

7.Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013-ΑΓΟΡΙ

8.pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

9.Skountoufla....................Ι.Μ.Πάτρας-ΠΗΤ 12/05/2013-ΑΓΟΡΙ

10.Evri79(Εύη)....................?????-ΠΗΤ 18/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

11.milky(Βίκυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 18/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

12.Lila Pause.....................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

13.vivimix..........................Ιασώ-ΠΗΤ 23/05/2013-ΑΓΟΡΙ

14.Mariapap82(Μαρία).........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

15.Skybeam........................Mητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013-ΑΓΟΡΙ

16.Karmar...........................Ρέα-ΠΗΤ 8/06/2013-ΑΓΟΡΙ

17.giota-rr.........................Γεννεσις-ΠΗΤ 13/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

18.xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013-ΑΓΟΡΙ

19.Kiki c............................?????-ΠΗΤ 16/06/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

20.Filaki.............................Ιασώ-ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

21.yianna76........................Γαία-ΠΗΤ 18/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

22.ρουμπινάκι......................Καλαμάτα ΠΗΤ 18/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

23.kittymaria(Mαρία)............Κρήτη-ΠΗΤ 23/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

24.Χριστιάνα.......................Κύπρος-ΠΗΤ 28/06/2013-ΑΓΟΡΙ

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση!!!

Ηδη σήμερα τα βλέπω λίγο καλύτερα τα πράγματα!!!

Εχετε δίκιο, οταν μπει το μπεμπέκι μέσα, μόνο αυτό θα έχει αξία και όχι τα έπιπλα!!!

Οπως είπε και η πεθερα μου....τι στεναχωριέσαι...του πήρες καρότσι...:evil::evil: (Οτι να'ναι....θα πρεπε να μη του πάρω;;; Να το μεταφέρω με τα χέρια;;; Τι εννοείς μανΔαμμμμ;;;;)

Σκουντουφλα μου, ευχαριστώ πολύύύύ!!!!!:D:D:D

Καλησπερα!!!!!!!!! Τι εγινε ρε παιδια, γενναμε;;;;;;;;;;; Απιστευτο μου φαινεται οτι τελειωσε ο καιρος............. Αντε με το καλό Ευα κ Βιβιαν, ολα καλα να πανε κ να ειναι καλα τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστιανα πολυ κουλο που σου την ειπαν ετσι οι συγγενεις κ ειδικα η μαμα σου!!!!!!!! Μην ακους κανεναν!!!!!!!!!!!!!

Καρμαρ κ εγω τα περισσοτερα πραγματα απο αλλους τα εχω παρει, μην το παιρνεις στραβα, ετσι γινεται κ επιπλεον θα ειναι πολλα αυτα που θα χρειαστει να αγορασουμε, μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!

Εγώ χτες πάτησα κάτι φωνές μπας και τους βάλω σε σειρά(βέβαια έβαλα και τα κλάματα μετά από την ένταση, αλλά τι να κάνω:evil::evil::evil:)

E, αυτά πάνε μαζί, αρκεί τουλάχιστον που τα είπες και ξέσπασες (για να ξέρουν και οι άλλοι τι πρέπει να κάνουν, γιατί αν δεν τα πούμε εμείς δεν...)

Εχθες φτιάξαμε το δωματιάκι του μπεμπούλη...με επιασε βέβαια ένα παράπονο, ενα κλάμα αλλά αρχίζω και το συνηθίζω.. ο λόγος είναι γιατί τα επιπλα τα πήρα από την ξαδέρφη μου, κουνια-αλλαξιέρα-ντουλάπα, σε πολύ καλή κατάσταση και συμπαθητικά...απλά οταν τα είδα στημένα είπα, γιατί να μη μπορώ να του αγοράσω καινούρια...;;

Μη στενοχωριέσαι βρε κουκλίτσα! Σκέψου τι θα του πάρεις όταν θα είναι παιδάκι πια και θα θελήσεις να του φτιάξεις προεφηβικό δωμάτιο! Κουκλί θα το κάνεις!

Κι εγώ σάλταρα στην αρχή που δεν έχω καν δωμάτιο παρά μόνο έναν χώρο σαν εσοχή που μπήκε η κούνια κι ένα ραφάκι... αλλά οραματίζομαι το δωμάτιό του όταν θα είμαστε σε άλλο σπίτι σε 5-6 χρόνια!;)

Τα παιδιά δεν δίνουν καμιά σημασία σε έπιπλα, ούτε και σε σπίτια, παρά μόνο στην αίσθηση της ασφάλειας που τους δημιουργεί ο χώρος τους, στη μαμά τους και στον μπαμπά τους... ;):tongue:

Διαφημίσεις

Νομίζω αυτό το τσίμπησε η Sky....:rolleyes:

Τελικά όχι, γιατί η κοπέλα θέλει να πάω να το πάρω από την περιοχή της ή να μου το στείλει με κούριερ, όπου τα μεταφορικά παίζουν στα 15 ευρώ. Με απλό ταχυδρομείο δεν μπορεί να το στείλει, οπότε δεν συμφέρει...

Α, δεν το είχα καταλάβει...

Πάντως με το ντορ του ντορ των ΕΛΤΑ πάει λιγότερο από 10 Ε (έστειλα 2 κουτιά χτες σε δύο πόλεις).

Ήταν ωραίο? Το έχει το σαιτ του babywearing?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Α, δεν το είχα καταλάβει...

Πάντως με το ντορ του ντορ των ΕΛΤΑ πάει λιγότερο από 10 Ε (έστειλα 2 κουτιά χτες σε δύο πόλεις).

Ήταν ωραίο? Το έχει το σαιτ του babywearing?

Θέλει να το στείλει με dhl ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και πάει πολύ το μαλλί...

Υπήρχε πιο παλιά στο site, μου είχε στείλει φωτό με mail, θα κοιτάξω στο site κι αν το βρω θα σου πω ποιο είναι.

Καλά, μην μπαίνεις στον κόπο, του άντρα μου του έχει κολλήσει ένα συγκεκριμένο που έχει δει στο σαιτ (αυτό με τις κουκουβάγιες:cool:!) και του το έχει υποσχεθεί ένας φίλος του να μας το κάνει δώρο..., οπότε δεν θα θέλει κάτι άλλο μάλλον.....

Έχω την εξετασούλα μου πάλι σήμερα, την επεμβατική....

Θα τα πούμε το βράδυ

Bye-bye

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...