Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!! πως είστε?? μαράκι κ μένα η χοριακή μου 2600 ήταν περίπου εκείνη τη βδομάδα..μην ανησυχείς και γνώμη μου αν ο γιατρός σου σε αγχώνει πήγαινε αλλού! δουλειά τους είναι να μας κρατάνε ψύχραιμες ειδικά από το τηλέφωνο!! συμφωνείτε??

εμείς πήγαμε χτες και είδαμε το μπεμπάκι!!πωπω ρε κορίτσια πως μεγάλωσε έτσι!! απίστευτο, σχεδόν όλο το σάκο πιάνει πια απο κει που ήταν μόνο μια κουκίδα!!:shock::tongue: όλα ήταν μια χαρά και μου είπε και για αυχενική να μην φοβάμαι καθόλου τα βλέπει τέλεια!κλείσαμε για τις 29 του μήνα! ανυπομονώ μήπως μάθουμε κ φύλο!:D αυτάαααα....!!

οι υπόλοιπες που είστε??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Νίκη τέλεια τα νέα σου!

Ουφ τώρα έφυγε ένα μεγάααλο άγχος!!!!

Λες να είναι κι αυτό αγοράκι?Για να δούμε την επόμενη φορά

ίσως σας κάνει το χατήρι!

Φέρνει ιώσεις ο μικρός ε? Δύσκολα να είσαι χάλια

και να μην μπορείς να πάρεις και κάτι πιο δραστικό!

Αλλά και το ντεπόν από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!! πως είστε?? μαράκι κ μένα η χοριακή μου 2600 ήταν περίπου εκείνη τη βδομάδα..μην ανησυχείς και γνώμη μου αν ο γιατρός σου σε αγχώνει πήγαινε αλλού! δουλειά τους είναι να μας κρατάνε ψύχραιμες ειδικά από το τηλέφωνο!! συμφωνείτε??

εμείς πήγαμε χτες και είδαμε το μπεμπάκι!!πωπω ρε κορίτσια πως μεγάλωσε έτσι!! απίστευτο, σχεδόν όλο το σάκο πιάνει πια απο κει που ήταν μόνο μια κουκίδα!!:shock::tongue: όλα ήταν μια χαρά και μου είπε και για αυχενική να μην φοβάμαι καθόλου τα βλέπει τέλεια!κλείσαμε για τις 29 του μήνα! ανυπομονώ μήπως μάθουμε κ φύλο!:D αυτάαααα....!!

οι υπόλοιπες που είστε??

Καλήμέρα Βιβιανάκι!

Μακάρι για το Μαράκι να εξελιχθούνε καλά τα πράγματα!

Συμφωνώ για τους γιατρούς εμένα ο δικός μου

τέρας ηρεμίας είναι!!

Εγώ ώρες ώρες τρελένομαι κι αυτός ατάραχος!:tongue:

Είδατε το πεμπάκι σας τί ωραία!

Κουνούσε χεράκια ποδαράκια φαντάζομαι ε?

Με το καλό και η αυχενική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ να πώ την αλήθεια έχω αγωνία για το φύλλο!

Καλημέρα! Πως είστε;

Άρχισαν οι αυχενικες, ε; Νίκη και βιβιαν μπράβο που είδατε μια χαρα τα μωρακια σας!

Εύα-γειτονακι σήμερα είναι η σειρά σου; Εγω Δευτέρα έχω ραντεβού.

Όσο για τις αναγουλες- λιγουρες μια χαρα συνεχίζονται! Χθες το βράδυ έκανα ενα τοστακι, μια χαρά! Πάω να πλύνω τα δόντια και με πιάνει αναγουλα. Απορώ πως με παίρνει ο ύπνος με τόσο ανακατεμα. Ξαπλωνω με 2 μαξιλάρια ψιλοκαθιστη, αλλά πλάι, και στον ύπνο μου πεταω το 1 μαξιλάρι και ξαπλωνω κανονικα! Και δίψα κορίτσια, πολύ δίψα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όσο για το φύλο εγω γιατί δεν έχω αγωνία; Σίγουρα κι εσείς σκέφτεστε γερά να είναι πάνω απο όλα αλλά νιώθετε μια αγωνία, ίσως κάποιες έχετε και προτίμηση. Εγώ τίποτα! Ο άντρας μου πάντως θέλει κορίτσι αυτη τη φορα γιατι ονειρεύεται και τρίτο και ξέρει οτι αν είναι πάλι αγόρι δύσκολα θα με πείσει για τρίτο. Του λέω οτι δεν ρισκάρω για τρίτο ίδιου φύλου! Κάπου διάβαζα οτι αν είναι τα δυο πρώτα ίδιο φύλο κατά 80% θα είναι και το τρίτο ίδιο... Τρεις γιους; Δεν μου ακούγεται πολύ δελεαστικό...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!:P

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΟΜΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :D

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ 845,ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 144 (ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ 155 ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΟΔΟ :P ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ 12,95 ΠΗΓΕ 35 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ..

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500-2000 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΕΝΝΟΕΙ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Ή ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ???ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ (7+) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...:rolleyes:

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΙΟΥ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΗΚΩ..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Καλημερα!

Σημερα απεργω και ειμαι σπιτι! Δεν ξεκουραστηκα ομως καθολου ειχα γυναικα και καναμε δουλειες στην αποθηκη. Το απογευμα παω γιατρο!

jeni-jeniμια χαρα η χοριακη ολα καλα!

RATAPLANπρωτη πρωτη εκανες αυχενικη αντε μπραβο πολυ ωραια τα νεα σου!

Margioula πες μας νεα πηρες κανενα γυναικολογο τηλεφωνο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα!

Σημερα απεργω και ειμαι σπιτι! Δεν ξεκουραστηκα ομως καθολου ειχα γυναικα και καναμε δουλειες στην αποθηκη. Το απογευμα παω γιατρο!

jeni-jeniμια χαρα η χοριακη ολα καλα!

RATAPLANπρωτη πρωτη εκανες αυχενικη αντε μπραβο πολυ ωραια τα νεα σου!

Margioula πες μας νεα πηρες κανενα γυναικολογο τηλεφωνο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!:P:D ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ..

ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε???

margioula ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ??

jeni-jeni θα δειτε σιγουρα σακο αλλα μαλλον δεν θα δειτε εμβρυο γιατι ειναι νωρις μην απογοητευτεις ειναι λογικο! Το οτι η χοριακη ανεβαινει με καλο ρυθμο ειναι το σημαντικο!

Θα σας πω κι εγω τα νεα μας απτο γιατρο.....

Τους πηρα ολους κοριτσακια μου και σας ευχαριστω, ολοι οταν ακουσαν οτι ειμαι 5 εβδομαδων με χοριακη 2155, εγιναν δυσοιωνοι σημερα πηγα ξανα για χοριακη ειναι στασιμη... χθες ελιωσα απο κλαμα, μπορω να πω οτι ξεσπασα και για το προηγουμενο μωρακι που εχασα!!!!!!

τελος παντων αυριο θα παω στο γιατρο οχι οτι περιμενω τιποτα θα παω απλα για να συζητησουμε λεπτομεριες για το νοσοκομειο και για το αν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτοματη αποβολη και να μην χρειαστει να κανω αποξεση.... γνωριζει καμια σας αν υπαρχει περιπτωση να αποβληθει μονο του???

συγχωρεστε με αν σας χαλαω τη διαθεση... απλα εμενα δεν ηρθε ακομα η ωρα μου μαλλον...

jeni-jeni τα αδυνατα παρα τοις ανθρωποις δυνατα παρα τω Θεω

αν εχει ερθει η ωρα και θελει ο Θεος θα στο χαρισει το παιδακι σου!!!!!!

Θα ξαναμπω να σας πω νεα μου, σας φιλω γλυκα ολες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλημέρα!Έκανα κι εγώ την αυχενική εχθές!

Η τιμή είναι 1.8 και περιμένω τώρα τα αποτελέσματα από

την PAPP-A για να έχουμε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Για το 1.8 τί λέτε?Εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ??

Έχω ακούσει 1.2 και 1.5 και το 1.8 μου μοιάζει πολύ!

Ο γιατρός μου λέει είμαστε καλά αφού το όριο είναι 2.1

αλλά ούτως ή άλλως μαζί με την PAPP-A γίνεται

σωστή εκτίμηση!

Άλλη αγωνία τώρα μέχρι την Τρίτη που θα βγούνε

τα αποτελέσματα!

Για την αυχενικη έδωσα 50 ευρώ και για την

PAPP-A μαζί με γενική αίματος και γενική ούρων

στην EYROMEDICA έδωσα 11 ευρώ συμμετοχή!

Πολύ καλά νομίζω!

Νίκη η τιμή σου εσένα πόση ήτανε στην αυχενική?

Τους πηρα ολους κοριτσακια μου και σας ευχαριστω, ολοι οταν ακουσαν οτι ειμαι 5 εβδομαδων με χοριακη 2155, εγιναν δυσοιωνοι σημερα πηγα ξανα για χοριακη ειναι στασιμη... χθες ελιωσα απο κλαμα, μπορω να πω οτι ξεσπασα και για το προηγουμενο μωρακι που εχασα!!!!!!

τελος παντων αυριο θα παω στο γιατρο οχι οτι περιμενω τιποτα θα παω απλα για να συζητησουμε λεπτομεριες για το νοσοκομειο και για το αν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτοματη αποβολη και να μην χρειαστει να κανω αποξεση.... γνωριζει καμια σας αν υπαρχει περιπτωση να αποβληθει μονο του???

συγχωρεστε με αν σας χαλαω τη διαθεση... απλα εμενα δεν ηρθε ακομα η ωρα μου μαλλον...

jeni-jeni τα αδυνατα παρα τοις ανθρωποις δυνατα παρα τω Θεω

αν εχει ερθει η ωρα και θελει ο Θεος θα στο χαρισει το παιδακι σου!!!!!!

Θα ξαναμπω να σας πω νεα μου, σας φιλω γλυκα ολες!!!!

Αχ Μαρακι μου και νομιζα οτι θα σε καθυσηχασανε! Η χθεσινη χοριακη ποσο ητανε? ποπο δεν το περιμενα ελεγα με τετοια χοριακη ολα καλα θα ειναι.... Παντως δεν φταις εσυ αποτι καταλαβα μαλλον δεν εχει δημιουργηθει εμβρυο οποτε μην στεναχωριεσαι οτι εχασες μπεμπακι γιατι δεν δημιουργηθηκε καν. Ο σακος νομιζω οτι μπορει να απορροφηθει απτον οργανισμο. Να μας πεις τα νεα σου εμεις θα ελπιζουμε μηπως δειτε τιποτα σημερα στον υπερηχο!

Καλημερα! (δεν το ειπα!)

πηγαμε χθες στο γιατρο και ειδαμε το φασολακι ακουσαμε και καρδουλα και ολα καλα! "Ισως" να ειναι κοριτσι γιατι εχει γρηγορους παλμους....

Αυχενικη σε ενα μηνα θα κανω.

mygirl δεν θυμαμαι τις τιμες απο τα προηγουμενα αλλα εμεις κοιταζαμε παντα την αναλογια ξερεις το 1:10000 που γραφει στο τελος αν αυτο ειναι πολυ μικρο ποσοστο τοτε εισαι μια χαρα! Ποσο ηταν αυτο?

Καλημερα! (δεν το ειπα!)

πηγαμε χθες στο γιατρο και ειδαμε το φασολακι ακουσαμε και καρδουλα και ολα καλα! "Ισως" να ειναι κοριτσι γιατι εχει γρηγορους παλμους....

Αυχενικη σε ενα μηνα θα κανω.

mygirl δεν θυμαμαι τις τιμες απο τα προηγουμενα αλλα εμεις κοιταζαμε παντα την αναλογια ξερεις το 1:10000 που γραφει στο τελος αν αυτο ειναι πολυ μικρο ποσοστο τοτε εισαι μια χαρα! Ποσο ηταν αυτο?

Mαρία μου καλημέρα! Χτυπούσε γρήγορα ε?χιχιιχχχιχιχι

Μπράβο το φασολάκι!

Λες να πηγαίνεις για κοριτσάκι?Για να δούμε!

Εξάλλου τα έχεις και τα δύο και ξέρεις! ;)

Η αναλογία βγαίνει σε συνδυασμό με την PAPP-A

και τα αποτελέσματα βγαίνουνε την Τρίτη!:?

Α ναι? Το ιασω εβγαζε μια αναλογια με την αυχενικη και μια αναλογια σε συνδυασμο με papp-a δεν πειραζει υπομονη αλλωστε δεν σου εβγαλε εκτος οριου κατι!

Ο Χαρης παντως που του ψιλοειπαμε χθες για καινουριο μπεμπακι δεν ενθουσιαστηκε καθολου!!!!Εννοειται οτι δεν εχω προβλημα τι φυλο θα ναι αλλα θα μαρεσε να ειναι κοριτσακι οπως και να το κανουμε ειναι πιο γλυκουλια απο τους αλλους τους ταλιμπαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...