Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

mariapap82,εμεις μπορει να τα πουμε και σε κανενα διπλανο δωματιο στο ΙΑΣΩ!!!

προχθες,που ειχα αγχωθει με τις συσπασεις,εψαχνα στο internet για τοκετους στην 36η εβδομαδα και επεσα πανω στην ιστορια σου με τον τοκετο του Χαρη!!!απιστευτη ιστορια!!!και εχθες ρωτουσα τον γιατρο:θα καταλαβω ποτε γενναω ή θα ερθω τελευταια στιγμη???

χαχαχαχα αληθεια????Ειδες εγω το ζωον δεν το καταλαβα αρνηση

μεχρι τελευταια στιγμη!

Εννοειται οτι μπορει να τα πουμε στο ΙΑΣΩ να ανταλλαξουμε και κανενα τηλ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι! Πήρα αυτή:

http://www.etsy.com/listing/118024048/ankle-length-black-kimono-robe-floral

ήρθε κιόλας! Είναι λεπτό, βαμβακερό ύφασμα που δεν φεγγίζει φορεμένο (εντάξει, αν το κρατήσεις μπροστά σε φωτεινό παράθυρο φεγγίζει κάπως). Πρέπει να είναι πολύ καλό το βαμβάκι της γιατί όταν την έπλυνα (στο χέρι) έγινε μια σταλιά (όπως δηλαδή γίνεται και το μετάξι) Μόνο που παρά το κρύο νερό μου ξέβαψε πολύ, ευτυχώς που σκέφτηκα να το πλύνω μόνο του.

πολυ ομορφη!!!με γεια,με γεια!!!ποσο σου βγηκε τελικα με τα εξοδα αποστολης?

χαχαχαχα αληθεια????Ειδες εγω το ζωον δεν το καταλαβα αρνηση

μεχρι τελευταια στιγμη!

Εννοειται οτι μπορει να τα πουμε στο ΙΑΣΩ να ανταλλαξουμε και κανενα τηλ!

ναι,βεβαια!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες!!!με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας

να ρωτήσω εσας που ειστε πιο εμπειρες, την προικα του μωρού την πλένετε στο πλυντήριο και αν ναι σε πόσους βαθμούς? βασικα για την πάντα και το παπλωματάκι με ενδιαφέρει πιο πολύ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Εύα γεννας????

Με το καλο και με ένα πόνο!!!!!

Ξάνθη πως αντεχεις με τις αυπνοιες; Εγω ευτυχώς κοιμήθηκα λίγο το πρωί και μετα βγήκα και για δουλειές!

Χριστιαννα κλείσε τα αυτιά σου κοπέλα μου, μην στενάχωριεσαι στην κατάσταση σου. Πάρε μια τούρτα για την μικρή και τελείωσε...να την χαίρεσαι!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω εσας που ειστε πιο εμπειρες, την προικα του μωρού την πλένετε στο πλυντήριο και αν ναι σε πόσους βαθμούς? βασικα για την πάντα και το παπλωματάκι με ενδιαφέρει πιο πολύ....

Οι παλιές της παρέας εδώ λένε ότι την πάντα την κάνεις ρολό και τη βάζεις στο πλυντήριο μια χαρά, όπως και το παπλωματάκι. Λογικά πρέπει να σου γράφουν πάνω στους πόσους βαθμούς πλένεται το καθένα, αλλιώς οι περισσότερες εδώ έπλυναν στους 30 και σιδέρωσαν πολύ πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές (αν πρόκειται για ρούχα μέσα-έξω).

Με το καλό!

Την πάντα την έπλυνα κανονικά στο πλυντήριο

στους 40 βαθμούς, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

και σε χαμηλές στροφές.

Τα ρουχαλάκια τα σιδέρωσα από τη μία πλευρά.

Αν υπάρχει σύστημα σιδερώματος τύπου πρέσσα ή

δε νομίζω να χρειάζεται κι από τις 2 πλευρές.

Ο ατμός διεισδύει στις ίνες του ρούχου.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Πω, πω νέα:shock::shock::shock::shock:!

Εύα και Βίβιαν (γιατί τα χτεσινά σου τώρα τα διάβασα!), τι ωραία, ξεκινάμε!

Έτοιμοιοιοιοιοιοιοι???? (που έλεγε κι ο Ρουβάς!) έλα ν' αρχίσουν τα ταυράκια μας να έρχονται!

Λοιπόν αμνιακό τέλειο, ο πλακούντας καθόλου γερασμένος, το ντόπλερ μια χαρά ταίζω καλά ακόμα, ο μικρός έχει πάρει θέση και είναι 2050 και συνεχίζουμε...Επόμενο ραντεβού στις 37 να κάνω και nst και βλέπουμε πάλι...

Πέντε το πρωί βρε Ξανθούλα???? Καλή υπομονή...

Είδες? Σ' αποζημίωσε το μικρουλάκι σου! Όλα καλά

Τις γεννήσεις θα τις συμπληρώνουμε δίπλα, ή θα σβήνουμε ΠΗΤ και θα γράφουμε την ημερομηνία γέννησης?

Βάλε και τη δική μου ψήφο στην πλειοψηφία:να σβήνουμε την Π(πιθανή)ΗΤ .και να βάζουμε την...Π(πραγματικη)ΗΤ!!!.......Α, καλό,ε.

Μπηκα να σας πω τον πονο μου γιατι τα πηρα στο κρανιο με ΟΛΟΥΣ!!!

Καλά στα είπαν τα κορίτσια. Εγώ χτες πάτησα κάτι φωνές μπας και τους βάλω σε σειρά(βέβαια έβαλα και τα κλάματα μετά από την ένταση, αλλά τι να κάνω:evil::evil::evil:)

...ήρθε κιόλας!

Με γεια!!!Εντυπώσεις καταχωρήθηκαν ;)

Την πάντα την έπλυνα κανονικά στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

και σε χαμηλές στροφές. Τα ρουχαλάκια τα σιδέρωσα από τη μία πλευρά.

Εγώ στους 30 και σίδερο από τη μία μεριά, με ...τη στιρέλα, τη στιρέλα!

[Αναμονή, αναμονή, αναμονή (γλυκιά!)]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...