Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μόνο σε μένα δεν έχει πεταχτεί ο αφαλός δηλαδή;:confused:

Μέχρι και ο άντρας μου απορεί!

Επίσης, δεν έχω κάνει ακόμη αυτή την καφέ γραμμή.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει τώρα στο τέλος;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

giota-rr και εγω εβγαλα τριχες στην κοιλια!! η τριχωτη μου μπαλα,ετσι την λεω την κοιλια μου!! αχαχα!!

Lila Pause την πρωτη φορα στον ενατο την εβγαλα την γραμμη!!

2 τα GPS παρακαλώ....κ εγω θέλω ενα....χαχαχαχα

Μαρία τέλεια η φωτο που έβαλες με τα μικρά σου...

Κ εγω θέλω....

:D:D:D

Αντε κι εσυ σε λιγο καιρο ολο τετοιες φωτο

θα βγαζεις!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλέεεε δεν σας προλαβαίνω!!!πωπωπω!!!καλημέρα!!

κι εγώ παρούσα!!το μεσημέρι γιατρό να πούμε πότε μπαίνουμε..

πάντως κορίτσια νομίζω κατέβηκε λίγο η κοιλιά μου λέτε να πάω

για φ.τ??:rolleyes: για να δούμε..χτες πάντως δεν κουνιόταν σχεδόν

καθόλου, τον λυπήθηκα πολύ λέω πόσο θα χει στριμωχτεί ο καημένος!

ήθελα να πάρω το γιατρό να του πω έρχομαι τώρα!!!δλδ εγώ που θέλω

να του πω παρασκευή που κλείνω 38 δεν θα χω πρόβλημα ε?

Δεν ξερω αν εχω και εσωτερικα.Εξωτερικα εχω κατι που νομιζα οτι ειναι κρεατοελια αλλα επειδη μεγαλωσε πολυ στην εγκυμοσυνη ειπαστο γιατρο να τη δει και ετσι εμαθα οτι ειναι κονδυλωμα.Γιατι ομως δεν ειχε φανει σε καποιο προηγουμενο ΠΑΠ τεστ? Και εγω ειμαι πολυ τακτικη και κανω ΠΑΠ καθε χρονο, και φυσικα πριν την εγκυμοσυνη, και ο γιατρος μου ειναι πολυ "ψειρας". Μου ειπε οτι στο φτ το παιδι μπορει να ακουμπησει και να κολλησει στο λαρυγγα 'η στα ματια. Εννοειται οτι δε θελω να ρισκαρω την υγεια του παιδιου μου Ο καυτηριασμος σε πονεσε?

nip ναι δυστυχώς ο καυτηριασμός πονάει αρκετά αν κι μου είχαν βάλει

ξυλοκαίνη όλα τα κατάλαβα!!κι πονούσα κι μετά για πολλές μέρες..θέλει

πολύ περιποίηση να μην μολυνθούν και ήταν κι καλοκαίρι...ούτε μπάνια

ούτε τπτ!!αλλά αν έχει μεγαλώσει που γίνεται στην εγκυμοσύνη δεν μπορεί

να στο καυτηριάσει τώρα, πρέπει να πάρεις ή θεραπεία ή να ηρεμήσει από

μόνο του κι μετά!στο παπ όχι δεν βγαίνουν πάντα που σημαίνει πως είναι μόνο

εξωτερικά και είναι πολύυυυ καλύτερο από τα εσωτερικά!τα καυτηριάζεις κι τέλος!αρκεί να μην έχει ο άντρας σου κι ξανακολλήσεις!γιαυτό εξετάζονται

κι οι 2 συνήθως!

αχ...αχ...αχ...

εν τω μεταξυ λενε οτι εμφανιζεται πιο πολυ στις μελαχροινες....μπουρδες...

όντως μπούρδες εγώ είμαι μελαχροινή κι δεν έκανα...κι να φανταστείς ήμουν

σίγουρη γιατί το καλοκαίρι μαυρίζω για πλάκα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κι από μένα.

Λοιπόν εγώ την γραμμή την έβγαλα αφότου γέννησα, μετά από μια μέρα νομίζω και έμεινε αρκετό καιρό. Όσο για τις τρίχες μακάρι να ήμουν έτσι πάντα, δεν βγαίνει τίποτα και όσες φυτρώνουν είναι διάσπαρτες. Να φανταστείτε χρειάζομαι ξύρισμα κάθε δύο εβδομάδες. Μια χαρά.

Σήμερα γιορτάζει η μικρή μου και λέω να κάνω ένα γλυκό για κέρασμα που είδα στον Παρλιάρο, αλλά δεν νομίζω να πετύχει ακριβώς. Με τη μαγειρική τα πάω καλά, αλλά με τη ζαχαροπλαστικη είμαι μάλλον ολίγον τι τσακωμένη.

Όσο για τα κονδυλώματα, εμένα είχε η ξαδέρφη μου και μάλιστα στάδιο 2 (δεν ξέρω τι είναι αυτό ακριβώς) όμως γέννησε φυσιολογικά. Ο γιατρός της είπε ότι δεν είναι πια λόγος καισαρικής. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν ενεργός ή όχι ο ιός τη στιγμή της γέννας, ίσως παίζει αυτό ρόλο. Κατά τα άλλα δεν έχω εμπειρία η ίδια.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Να χαίρεσαι την ελισάβετ σου....

Μόλις γύρισα μετά από ένα 2ωρο στις κούνιες...Μιλάμε αν θέλω να γεννήσω αυτό θα κάνω θα πάω τα παιδιά κούνιες κανένα 3ωρο και το έχω στο τσεπάκι τον τοκετό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

GPS κι εγώ! Ούτε ο ομφαλός πετάχτηκε, ούτε γραμμή ευτυχώς, ούτε ραγάδες ακόμα... αν και μεχρι τελευταία στιγμή όλα παίζονται. Φοβερή η εξήγηση πάντως! Kαι από τρίχες τίποτα. Εγώ αυτό που τρέμω είναι η χαλάρωση, η κοιλιά μου που την κόβω να κρεμάει μετά, ελπίζω να μπορέσω να την μαζέψω! [άντε πάλι τα ίδια με τον πόνο μου!]

Μαρία όντως πολύ σούπερ η φωτο με τα πιτσιρίκια! :D

Βίβιαν περιμένουμε και δικά σου νέα λοιπόν εκτός απ' της Ξανθής!

Wonderland πολύχρονη η μικρή σου!

Παιδιά ο μπέμπης μου έχει κάτσει τόσο ανάποδα που ώρες ώρες βλέπω τα πατουσάκια ένα δεξιά κι ένα αριστερά στο ύψος του στομάχου (εκεί που ήταν δηλαδή το στομάχι παλιά, χεχε!) Ευτυχώς δεν τα έχει πάντα έτσι, τα κατεβάζει και λίγο προς τα δεξιά γιατί μου τεντώνει πολύ το δέρμα και μ' ενοχλεί...

Άλλα κατέβηκα να πάρω κι άλλα πήρα τελικά. Κατέβηκα να πάρω νήμα μπας και με πιάσει η προκοπή και κάνω εκείνο το κουβερτάκι του μωρού... αλλά πήρα δυο ριχτές μπλουζίτσες και δυο παντελόνες βαμβακερές που βρήκα σε πολύ καλή τιμή... λέω ας τις πάρω τώρα που τις βρήκα να βγάλω το καλοκαίρι, κι έβαλα και χέρι στα χρήματα που είχα για το μαλλί. Θ' αρχίσω να κλαίγομαι πάλι από το απόγευμα, κάποιος θα με ενισχύσει, πατέρας ή σύζυγος (η απόλυτη, πρωτόγνωρη ξεφτίλα!:rolleyes:):D

Ετσι ειναι η γυναικεια φυση για αλλο πας και αλλο

παιρνεις!!!!Με γεια σου καλα εκανες γιατι ειναι θεμα το

τι θα φοραμε τωρα το καλοκαιρι τα παλια καλοκαιρινα

ειδικα εμεις με την ΚΤ αποκλειονται!

Κι εμενα το μωρο κανει ζογκλερικα και τη νιωθω που

καθεται συνεχεια εγκαρσια!!!Βγαινουν βουνα απο τερμα

δεξια της κοιλιας μεχρι τερμα αριστερα.....και η αθεοφοβη

το κανει και οταν περπαταω παρα πολυ ενοχλητικο.....

Wonderland να χαιρεσαι την κορουλα σου. Τα γλυκα του

παρλιαρου ειναι top! Αν εχεις διαλεξει σχετικα ευκολη

συνταγη (που ειναι πολυ λιγες) και την ακολουθησεις

κατα γραμμαριο θα βγει καταπληκτικο. Το θεμα ειναι

οτι οι περισσοτερες συνταγες του εχουν θα ελεγα

υψηλο βαθμο δυσκολιας! Δες και την αργυρω που

ειναι πιο βατη.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Συμφωνώ. Ελάαααχιστες συνταγές του Παρλιάρου έχω πετύχει, αλλά τι περιμένεις από μάγειρα που μετράει τη θερμοκρασία του νερού και της σοκολάτας με ειδικό θερμόμετρο?

Και όντως, της Αργυρώς, όσες συνταγές έχει δώσει που τρώγονται, γιατί κάποιες είναι πολύ βλακεία, μου έχουν πετύχει όλες.

(κι εγώ είμαι πολύ αρχάρια στη ζαχαροπλαστική)

Wonderland, χρόνια πολλά για τη μικρή!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Και όντως, της Αργυρώς, όσες συνταγές έχει δώσει που τρώγονται, γιατί κάποιες είναι πολύ βλακεία, μου έχουν πετύχει όλες.

+1:rolleyes:

όντως κάποιες είναι ό,τι νά' ναι!

Να ρωτήσω βρε κοπελιές: εσείς ανοίξατε οικογενειακή μερίδα όταν παντρευτήκατε?

Εμάς ούτε που μας είχε απασχολήσει ποτέ και είμαστε και δημότες άλλ' αντ' άλλων δήμων και τώρα μας έχει πιάσει κ@λοπιλάλα, γιατί λέει θέλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για το ληξιαρχείο όταν θα δηλώσουμε το παιδί, το οποίο (πιστοποιητικό) το παίρνεις από τον δήμο όπου έχεις μερίδα!

Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο αμελής σε τέτοια θέματα, συνήθως είμαι πολύ φυτουκλάκι...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άνοιξα μερίδα για άλλο λόγο (γραφειοκρατία και κάποια απαραίτητα χαρτιά όταν είχα χάσει τη μαμά μου). Διαφορετικά ούτε που θα το είχα σκεφτεί, ούτε το θέλαμε για να είμαι ειλικρινής, ούτε καν φορολογική κάνουμε μαζί (για διάφορους λόγους).

ούτε καν φορολογική κάνουμε μαζί (για διάφορους λόγους).

Άσχετο, αλλά αυτό το τελευταίο μου κίνησε την περιέργεια: δεν είναι υποχρεωτικό για τα παντρεμένα ζευγάρια να κάνουν μαζί φορολ.δηλ.?

Έτσι νόμιζα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Επ!! Τι κάνετε βρε κοριτσάκια??? Εχουμε γιατρούς σήμερα,ε??? Αντε Ξανθή και Βίβιαν να μπείτε ναμας πείτε νεάκια.... όπως και η Εύα μας τι κανόνισε τελικά!!!

Πως θα περάσουν αυτές οι τελευταίες μέρες πραγματικά δεν ξέρω!!!Με πιάνουν κ συνέχεια πονάκια και με αγχώνουν...

Ούτε ο δικός μου αφαλός έχειπεταχτεί προς τα έξω, αλλά μια χαλαρή γραμμούλα έω βγάλει κ εγώ απο τον 5ο και ας μην είμαι μελαχρινή...

Σήμερα μου ηρθε και εκεινο το βαλιτσάκι με τα δειγματάκια που είχαμε δηλώσει ... Τι γλυκούλικα που ειναι....!! Μονο που μας πέρασαν για αγοράκια και μας έστειλαν γαλάζια πιπίλα και πράσινο μπιμπεράκι...

Wonderland να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...