Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημέρα κούκλες!

nip, καλωσήρθες! Με κονδυλώματα δεν έχω εμπειρία, αλλά να ξέρεις ότι στην περίπτωση που χρειαστείς καισαρική δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Ναι, έχει την ταλαιπωρία του στην ανάρρωση (όχι κάτι το "αμάν εδώ πεθαίνουμε") και να ξέρεις ότι όποτε αισθάνεσαι πόνο ζητάς παυσίπονο, δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να πονάς. Τώρα όταν φεύγεις με το μωρό και πας στο σπίτι σου πάλι ενδέχεται να σου πάρει κάποιες μέρες να νιώσεις "ευκίνητη" αλλά είναι κάτι που αντιμετωπίζεται, μην σε τρομάζει. Με το καλό το νινί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα..

Νιπ καλώς ήρθες...

Εύα, Νάντια, Βίβιαν, Μαρία,Άννι και Χίπο πρωινή αναφορά ότι είστε ακόμα εδώ και δεν γεννήσατε...

:D:D:D:D:D

καλημεραααα!παρουσα!!!

τι ωρα πας γιατρο?

τωρα που λετε για καισαρικη ειδα στον υπνο μου οτι για καποιο λογο πηγα σε αλλον γιατρο και μου ειπε οτι θα μου κανει καισαρικη επειδη το μωρο ειναι υπερκινητικο:shock:

τον εστειλα στον αγυριστο και μετα ξυπνησα...χιχιχιχιχιχι

aCtzp3.png

Καλημερα κορες!!

Πως ηταν η νυχτα σας?

εμενα χαλια παλι!!:?

Πηγε δυο το πρωι να κοιμηθω κ ξυπνησα κ επειτα ακομα 20 φορες!!:|

Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ολη αυτη η αυπνια!Λετε να ειναι κ απο τα γιουτοπαρ?:rolleyes:

Και εχω κ το μπεμπε στην κοιλια να με κλωτσαει με τοση δυναμη....:rolleyes: Γυρναει απο εκει,απο εδω,βγαζει ποδια, γονατα εξω..και ποναωωωω!!! κραταω την κοιλια μου με δυναμη ή τον σπρωχνω να τα βαλει μεσα γιατι δεν αντεχω!:shock:

Η κορη μου ηταν πολυ υπερκινητικη,αλλα δεν με πονεσε ποτε!

Και ακουγα απο αλλες οτι τους κλωτσουσαν κ πονουσαν κ ελεγα ελα μωρε..ποσο πονατε πια?:rolleyes:

Παιζει αραγε ρολο που ειναι αγορι και ειναι πιο δυνατος?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Έτσι Σκαι μπες εσύ η ψύχραιμη να γράφεις για την καισαρική γιατί αν περιμένει από εμάς σώθηκε :)

χαχαχα!!οντως!!

να γραφει η Σκαι που εχει καλη γιατρο και της ειπαν πως οι πελατισσες της δεν πονανε ποτε!Τι καλα!!!:):cool:

mummytobe αμαν με αυτους τους εφιαλτες!!

εγω προχθες εβλεπα παλι ονειρο,οτι μου σπασαν τα νερα κ ετρεχα πανικοβλητη γιατι ουτε τσαντα εφτιαξα,ουτε καν πανες για το μωρο δεν αγορασα!!:shock:

αντε να τα κανω ολα σιγα σιγα μπας και ηρεμησω κ σταματησω να βλεπω τετοια ονειρα!:rolleyes::tongue:

τωρα που λετε για καισαρικη ειδα στον υπνο μου οτι για καποιο λογο πηγα σε αλλον γιατρο και μου ειπε οτι θα μου κανει καισαρικη επειδη το μωρο ειναι υπερκινητικο:shock:

Eφιάλτης σας έγινε αυτή η καισαρική πια! :tongue:

κραταω την κοιλια μου με δυναμη ή τον σπρωχνω να τα βαλει μεσα γιατι δεν αντεχω!:shock:

Κι εγώ τα ίδια κάνω, σπρώχνω! Αν το άφηνα να κάνει ό,τι ήθελε θα είχε βγει απ' τον αφαλό!

χαχαχα!!οντως!!

να γραφει η Σκαι που εχει καλη γιατρο και της ειπαν πως οι πελατισσες της δεν πονανε ποτε!Τι καλα!!!:):cool:

Είναι σαφώς και θέμα γιατρού αλλά είναι και το ότι κανείς δεν σε αφήνει να πονάς πια, δεν υπάρχει λόγος, δεν το κάνουν για βασανιστήριο! :tongue::rolleyes::D

Εμένα πιο πολύ με τρομάζει πια η ποσότητα των λοχείων (που το θεωρώ πολύ πιθανό να έχω "ατυχήματα" λόγω βαριάς περιόδου σε όλη μου τη ζωή...)

Καλημέρα κ απο Κρήτη!!

Ελπίζω να είστε ολες καλα...

Αχ βρε Χριστιανα τι τραβας κσυ μ αυτές τις αυπνιες.....

Μήπως έχεις άγχος όσο πλησιάζει ο καιρός

κ σε επηρεάζει αυτο??

Καλα αποτελέσματα στις μανουλες που

εχουν γιατρο σήμερα....

Mummytobe Εφιάλτης ε??τουλαχιστον τον σιχτιρισες

στον ύπνο σου κ ηρεμησες...

qLIep2.png

y2qkp3.png

ΠΑΡΟΥΣΑ και Καλημέρα!!!!! :D:tongue:

Σήμερα και εγώ έχω γιατρό στις 11:30.

Θα τον πιέσω να πάμε για γέννα αύριο!

Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο με την μικρή

και δεν έχει κάτι κολλητικό και ο άντρας μου είναι καλά

δεν βρίσκω τον λόγο να υποφέρω άλλο ένα βράδυ!

Γιατί να μην τα ξαναλέω εχθές πάλι ένα μαρτύριο ήτανε!

nip δεν έχω καθόλου εμπειρία και άποψη για τα κονδυλώματα.

Δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω τί μπορεί να προκαλέσει

στο μωράκι αλλά για να σου λέει ο γιατρός καισαρική

να την κάνεις.Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι!

Και στο κάτω κάτω στην περίπτωση σου υπάρχει

και σοβαρός λόγος,σκέψου άλλες που κάνουνε

χωρίς λόγο και αιτία απλά πέφτουνε σε μ@λ...κες γιατρούς!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια.

Βρε Χριστιάνα διάβαζα τώρα αυτά που γράφατε...έχεις πέσει κι εσύ σε όλους τους γυναικολόγους - διαμάντια! Και για σοβαρά πράγματα, όχι για απλές εξετάσεις! Αγύριστες να 'ναι αυτές οι εμπειρίες!

Nip., να σε καλωσορίσω και να σου ευχηθω ό,τι καλύτερο;)

Ξανθή! έφτασε η μεγάλη μέρα! Ήρωας! Πόσες εβδομάδες? Θα αποζημιωθείς σήμερα! Κάτσε κανα δεκαλεπτάκι παραπάνω στον υπέρηχο, το αξίζεις!!!!

Εύα, δεν έχει φόρτο εργασίας ο γιατρός αύριο, είχες πει? Πού θα σε βάλει, καλέ? Γέννα είναι, δεν είναι τεστ-παπ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια.

Βρε Χριστιάνα διάβαζα τώρα αυτά που γράφατε...έχεις πέσει κι εσύ σε όλους τους γυναικολόγους - διαμάντια! Και για σοβαρά πράγματα, όχι για απλές εξετάσεις! Αγύριστες να 'ναι αυτές οι εμπειρίες!

:cool: τωρα που το σκεφτομαι κ εγω..τι εχω περασει θεε μου?παντα ομως υπαρχουν κ χειροτερα οποτε ας λεμε και ενα ευχαριστω που ειμαστε καλα!;)

Αχ βρε Χριστιανα τι τραβας κσυ μ αυτές τις αυπνιες.....

Μήπως έχεις άγχος όσο πλησιάζει ο καιρός

κ σε επηρεάζει αυτο??

Ισως υποσυνηδειτα,να ειναι απο το αγχος μου..:rolleyes:

Eφιάλτης σας έγινε αυτή η καισαρική πια! :tongue:

Κι εγώ τα ίδια κάνω, σπρώχνω! Αν το άφηνα να κάνει ό,τι ήθελε θα είχε βγει απ' τον αφαλό!

Είναι σαφώς και θέμα γιατρού αλλά είναι και το ότι κανείς δεν σε αφήνει να πονάς πια, δεν υπάρχει λόγος, δεν το κάνουν για βασανιστήριο! :tongue::rolleyes::D

Εμένα πιο πολύ με τρομάζει πια η ποσότητα των λοχείων (που το θεωρώ πολύ πιθανό να έχω "ατυχήματα" λόγω βαριάς περιόδου σε όλη μου τη ζωή...)

εμενα γιατι μου καναν βασανιστηρια τοτε??:confused: τεσπα!!! αλλο θεμα!! μην σε τρομαζουν καλε τα λοχεια!την πρωτη μερα λογικο να εχεις πολλα, μετα ειναι πιο λιγα κ απο περιοδο!στο λεω εγω που ειχα παντα πολυ αιμα!

εμενα γιατι μου καναν βασανιστηρια τοτε??:confused: τεσπα!!! αλλο θεμα!! μην σε τρομαζουν καλε τα λοχεια!την πρωτη μερα λογικο να εχεις πολλα, μετα ειναι πιο λιγα κ απο περιοδο!στο λεω εγω που ειχα παντα πολυ αιμα!

Εσύ τράβηξες λαχείο Χριστιάνα, θεωρώ ότι ήσουν άτυχη κοριτσάκι μου. Μην το σκέφτεσαι πια, αφενός ο κεραυνός δεν πέφτει δυο φορές στο ίδιο σημείο, αφετέρου εσύ τώρα πας για φου-του! Γιεεεεεεεεεε!;)

Όσο για τα λόχεια, μακάρι, είναι αυτός ο φόβος του άγνωστου που λέγαμε πιο πίσω!

Φεύγω, πάω ΚΕΠ να πάρω ένα χαρτί και μετά κέντρο Αθήνας για χαζολόγημα. See you later! :D

edit: αν θέλει καμιά κούκλα από επαρχία τίποτα από κέντρο Αθήνας (Σύνταγμα, Ερμού και τριγύρω) το λέει εντός 5-10λέπτου ;)

Καλημερα κουκλες!

Επιτελους χτυπησα ενα 5ωρο σερι το βραδυ ουτε τουαλετα

ουτε πλευρο αλλαξα και συνηλθα!

Καλά Μαρία πρώτον περαστικά δεύτερον από πιο πήρατε όχι τίποτα άλλο πάμε συνέχεια νέα σμύρνη στους κουμπάρους να έχω το νου μου...

Βασικά την θερμοκοιτίδα την εκμεταλλεύονται πολύ τα ιδιωτικά στο δημόσιο όχι τόσο.Η διπλανή μου με παιδάκι 36+4 και 2400 δεν το έβαλαν καθόλου θερμοκοιτίδα ας πούμε.

Ξανθη σευχαριστω απτον Αλεκο πηραμε στην Αρτακης νομιζω οτι ειναι

και ονομα τι να πω!!!!!!Οντως στα ιδιωτικα ειναι που το εκμεταλλευονται

με τη θερμοκοιτιδα ας μην το μελεταμε να μην τυχει σε καμια!

Με το καλο σημερα στη γιατρο θα περιμενουμε νεα!

Χριστιανα που τους εχεις πετυχει αυτους τους γιατρους!κι εμενα

η πρωτη ηταν για ξυλο που ειχε βρει τα κονδυλωματα και

καθοταν και μου λεγε "μεχρι να σε δω ξανα σε 6 μηνες να

τρως καλα, να κοιμασαι καλα και γενικα κοιτα να περνας καλα"

λες και δεν εχω πολυ ζωη ακομα ειχα φυγει τρομοκρατημενη!

Καποιοι γιατροι ειναι για ξυλο!

Αυτο με τις αυπνιες ειναι μεγαλο βασανο κι εγω τη 2η εγκυμοσυνη

αυπνη την εβγαλα και σε καταλαβαινω. Παντως εμενα τωρα το μωρο

βαραει πολυ δυνατα σαν τον μεγαλο οποτε ειναι στο μωρο νομιζω

ποσο δυνατο ειναι και οχι στο φυλο. Η μικρη μου ηταν πολυ

ησυχη στην κοιλια.....

Ευακι αντε σε περιμενουμε για σεφτε μπες να μας πεις

αν κλεισετε ραντεβου...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...