Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

milky μια απο τα ιδια!!!! Οπως τα λες δεν ευχαριστιεμαι τιποτα αλλα αμα δεν τρωω καθε μια ωρα εχω αναγουλες και αυτη την απαισια γευση στο στομα! Απο κιλα +2 κι εγω!

Την τελευταια εβδομαδα μαλιστα σηκωνομαι μεσα στα αγρια χαραματα,τρωω και ξανακοιμαμαι!Αλλιως το στομαχι μου με "πεθαινει" με τοσα υγρα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ ωραιο ειναι το πιλατες για εγκυους αν βρεις γυμναστηριο. Επισης στην τηλεοραση υπαρχει ενα καναλι (ΒNB)bodyinbalance που εχει 9:30-10:30 σχεδον καθε βραδυ πιλατες απλα , για εγκυους, γιογκα για εγκυους και γιογκα για μωρα! Εγω αμα το πετυχω και εχουν κοιμηθει και τα παιδια κανω λιγο. Αμα εχεις χρονο κανε τωρα που μπορεις γιατι μετα με το παιδι δεν θα προλαβαινεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Την τελευταια εβδομαδα μαλιστα σηκωνομαι μεσα στα αγρια χαραματα,τρωω και ξανακοιμαμαι!Αλλιως το στομαχι μου με "πεθαινει" με τοσα υγρα!!!

milky μου εισαι το alter ego μου!!!!! Κι εγω σηκωνομαι μες στη νυχτα και τρωω :oops:

Δεν ξερω τι ειναι αυτο που με ξυπναει (καποιες φορες ξερω γιατι ερχεται ο γιος μου στο κρεββατι μας) και αμα ξυπνησω συνειδητοποιω το παρτυ στο στομαχι μου και αμα δεν φαω δεν μπορω να ξανακοιμηθω!!!!

Πολυ ωραιο ειναι το πιλατες για εγκυους αν βρεις γυμναστηριο. Επισης στην τηλεοραση υπαρχει ενα καναλι (ΒNB)bodyinbalance που εχει 9:30-10:30 σχεδον καθε βραδυ πιλατες απλα , για εγκυους, γιογκα για εγκυους και γιογκα για μωρα! Εγω αμα το πετυχω και εχουν κοιμηθει και τα παιδια κανω λιγο. Αμα εχεις χρονο κανε τωρα που μπορεις γιατι μετα με το παιδι δεν θα προλαβαινεις!

Ναι, ξερω το συγκεκριμενο καναλι!Το εχω πετυχει στο zapping!θα προσπαθησω να το παρακολουθησω!

milky μου εισαι το alter ego μου!!!!! Κι εγω σηκωνομαι μες στη νυχτα και τρωω :oops:

Δεν ξερω τι ειναι αυτο που με ξυπναει (καποιες φορες ξερω γιατι ερχεται ο γιος μου στο κρεββατι μας) και αμα ξυπνησω συνειδητοποιω το παρτυ στο στομαχι μου και αμα δεν φαω δεν μπορω να ξανακοιμηθω!!!!

Επιτελους,μια εγκυουλα σαν και εμενα!γιατι απο το πρωι που σηκωθηκα και ζυγιστηκα,εχω ψαξει ολα τα γυμναστηρια της περιοχης μου για να εξιλεωθω!

Διαφημίσεις

:D:D:D

Μην σε παιρνει απο κατω (τα λεω να τακουω κι εγω!) Παντως φαντασου οτι ο αντρας μου σημερα εψαχνε να μου βρει στο amazon dvd με πιλατες για εγκυους γιατι λεει θα με βοηθησει να ειμαι "σε καλη κατασταση και να μην κουραστω πολυ στην εγκυμοσυνη".

Ξερεις....σαν να μου λεει τι να κανω για να μην παρω κιλα!

Αλλα να σου πω στην 1η εγκυμοσυνη πηρα μονο 9 (ειλικρινα δεν ξερω πως το καταφερα) στη 2η ομως πηρα 18!!!!!!!Και εχασα τα 17 χωρις να προσπαθησω 1 μου εμεινε. Αμα θηλασεις φευγουν γρηγορα κι ευκολα οποτε μην αγχωνεσαι.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι στο τελος αν εισαι με πολλα κιλα θα νιωθεις "βαρια" και θα κουραζεσαι πιο ευκολα. Αλλα νομιζω οτι αφου περασει αυτο το 1ο τριμηνο και φυγουν οι αναγουλες μετα μπορουμε να εχουμε αυτοσυγκρατηση. Τωρα ειναι δυσκολο οποτε κανε οτι σε κανει να νιωθεις καλα!

Θελω να πιστευω και εγω οτι μολις περασει το πρωτο τριμηνο,θα μπω σε μια σειρα.Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι τα κιλα που πηρα δεν ειναι απο λιγουρες και ο,τι τρωω το ευχαριστιεμαι,αλλα απο αναγκαστικο φαγητο για να μην "πεθανω" απο καουρες.Υπομονη λοιπον!

Αφου να φανταστεις ηθελα να παρω "το ημερολογιο της εγκυμοσυνης" και μετα σκεφτηκα,τι να γραψω?να το διαβασει καποια στιγμη το παιδι και να φρικαρει!!!??οτι τη μια εβδομαδα ηθελα να σκοτωσω τον μπαμπα και την αλλη δε με χωρουσε ο τοπος απο τις αναγουλες,τη σιελορροια και τη ναυτια?Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!

χαχαχαχα! Παρε καλυτερα το "τι να περιμενεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης" να βλεπεις τι γινεται καθε βδομαδα στο μπεμπακι σου και τι συμπτωματα να αναμενεις! Να το διαβασει και ο συζηγος για να κατανοησει την κατασταση ;)

Διαφημίσεις

καλησπερα...η μαλλον καλημερα τετοια ωρα κοριτσια μου!!!!

margioula μου ειναι νωρις ακομα αν εισαι στην 5η βδομαδα..και εμενα στην πεμπτη 2260 ηταν η χοριακη ...πηγες για δευτερη γνωμη?? ελπιζω οοοολα να πανε καλα!!!! μπορω να σου δωσω και εγω τα στοιχεια του γυναικολογου μου ,ειναι κοντα στην ostria (καλαμακι ),αν σε ενδιαφερει !!

my girl καλα θυμοσουν για την αυχενικη :D..ευχαριστωωω:oops:

την εκανα ομως την δευτερα τελικα γιατι σημερα δουλευε ο αντρας μου ως αργα και ηθελα να ειναι και αυτος παρων..

ευτυχως ολα καλα απο κει ,εκανα και την papp-a στην βιοιατρικη με μονο 39 ευρω..και ολα οκ και απο κει...φιουυυυ...προχωραμε!!!

φυλλο δεν ειδαμε...καποια φαση σαν να ειδαμε ..πουλακι..:-P αλλα μετα εβαλε χερια και δεν μας αφηνε να το δουμε....

στον γιο μου ειχαμε δει τα προσοντα του απο την 10η βδομαδα:-P..αυτο μας κρυβεται ....

αναμονη σε 3 βδομαδες τωρα...

κατ τ'άλλα εχει εδω και 2 μερες που δεν αναγουλιαζωωω:-) αλλα οι καουρες .καουρες..σταθερη αξια!χαχα

ειμαι ομως με μια ιωση συνεχεια ...μια δεκατα..μια πονολαιμος...μια τρεχει η μυτη..οτι φερνει γενικα ο μικρος σπιτι το κολλαω ...

το παλευω με κανενα ντεπονακι αραια και που...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...